cyklotrenazer - rotoped housefit hb 8237 top stav

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
cyklotrenazer - rotoped housefit hb 8237 top stav -Puvodni cena 16tis !!! pouzity parkrat jako novy. Popis: Cyklotrenažér Housefit hb 8237 s kvalitním brzdným systémem, tichým chodem díky řemenu a přijatelnou cenou. Oceníte barevné provedení a design, pohodlné nastavení sedla horizontálním i vertikálním směrem. Kvalitní použité materiály umožňují, aby váha uživatele byla až 135kg. Cyklotrenažér Housefit hb 8237 byl navržen pro všechny výšky postavy a pro domácí trénink. Technické detaily: - Nastavení zátěže: manuální - Třecí brzdný systém... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 900
 Kč

Podobné inzeráty

Cyklotrenažér Kettler RACER GT
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Cyklistický trenažér Kettler RACER GT, magnetický bezúdržbový systém brzd s plynulou regulací brzdného odporu, absolutně tichý chod 18kg setrvačníkového kotouče, pohon pomocí plochého zátěžového řemene s ochranným krytem, vysoce kvalitní sada ložisek SKP s bezpečnostním volnoběh... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 000
 Kč
Cyklotrenažer Housefit Astra
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím plně funkční cyklotrenažer. manuální nastavení zátěže řemenový převod tichý chod zátěžový systém plstěná brzdová čelist bez volnoběhu bezpečnostní brzda kalibrované zátěžové kolo 20 kg 3dílné kliky, kvalitní střed... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 000
 Kč
cyklotrenažér inSPORTline Gama
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám cyklotrenažér - zachovalý.
Ústecký kraj
1 500
 Kč
Prodám Cyklotrenažer Laubr
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám cyklotrenažer Laubr Super Racer. Velmi masivní. Stav viz foto. Trenaže je plně funkční ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 800
 Kč
Cyklotrenažer inSPORTline Kapara
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Spinning cyklotrenažer inSPORTline KAPARA v perfektním stavu. Profesionální cyklotrenažér inSPORTline Kapara za zlomek ceny. Svými parametry a kvalitou zpracování předčí některé drahé modely, které znáte z komerčních fitness center. Popis: stabilní ocelový rám, kalibrované 18 kg zátěžové kolo, bez volnoběhu s nouzovou brzdou PUSH BRAKEí, ochranný kryt setrvačníku a řetězu, tichý chod, kvalitní hliníkové pedály s klipsami, horizontálně i vertikálně nastavitelné anatomicky tvarované sedl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 600
 Kč
Rotoped
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám kvalitní plně funkční rotoped.
Moravskoslezský kraj
1 500
 Kč
MOTIO 35 Eliptický trenažér HOUSEFIT MOTIO 35
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
HouseFit MOTIO 35, původní cena 9000 Kč. Minimálně pouzivany. Vyroben v srpnu 2020. Zakoupen nový v lednu 2021.
Hlavní město Praha
3 450
 Kč
Rotoped
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám rotoped, nemám pro něj využití, proto ho posílám dál do světa :) Bohužel displej nefunkční, možná někdo šiko... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 000
 Kč
Prodám rotoped FLOW FITNESS Stelvio i
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Stav, jako nový, plně funkční. Zakoupen 2021. Dopravu si řeší kupující. ----- Flow Fitness Stelvio i je kvalitní značkový rotoped vhodný jak pro domácí kondiční trénink, spálení přebytečných tuků v těle, tak i rehabilitační účely po úrazu. Trenažér je vybaven magnetickou brzdou, precizně provedenou trvanlivou mechanikou a kval... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
9 500
 Kč
Prodám eliptický trenažér
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám eliptický trenažér Housefit HB-8156M Crossový trenažér. Možnost nasta... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 000
 Kč
Rotoped HouseFit tiro 100
Prodám roční rotoped ve výborném stavu používaný 3 měsíce kvůli plánované operaci kolene. Je v bezvadném stavu
5 500
 Kč
Cyklotrenažér Kettler Ergorace 2 LTD
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Cyklotrenažér Kettler Ergorace 2 LTD. Špičkový trenažér, mnoho možností tréninku: mnoho programů (přednastavených, individuálních i HRC), ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
16 000
 Kč
Běžecký pás perfektní stav
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám běhací pás značky DOMYOS T900C. Nejvýkonnější model z nabídky Decathlon. Původní cena 19.999kc Zakoupeno 2021 Kvalitní masivní provedení vhodné pro každo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 000
 Kč
Cyklotrenažér InSPORTline Baraton
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
DObrý den, nabízím k prodeji Cyklotrenažér InSPORTline Baraton. Je ... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 000
 Kč
Kettler Stratos magnetický rotoped do 150kg - TOP
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Kettler Stratos magnetický rotoped pro váhovou kategorii do 150kg, vynikající stav, plně funkční. Magnetický brzdný systém ve spojení s velkým setrvačníkem (10kg) zaručuje neustálé velmi tiché a stejnoměrné nášlapy. Paměťové ukládání tréninkových kilometrů... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 500
 Kč
rotoped mechanický
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Rotoped mechanické nastavení zátěží kolečkem.Digitální displej cena 500Kč plně funkční předvedu
Královéhradecký kraj
500
 Kč
Crossový trenažer Kettler vito M
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
magnetický brzdný systém speciální setrvačník o hmotnosti 14 kg se zvýšenou obvodovou rychlostí, jednotlivě kalibrovaný a vyvážený středové složení osazené průmyslovými kuličkovými ložisky SKF výkyvné ložisko v zadní části stupačky pro eliminaci axiálních tlaků plynule volitelný odpor ve stupních 1-10 veškeré hybné části včetně všech kloubních spojů osazeny ložisky zadní uchycení na tácu řeší výkyvná ložiska, eliminují se tak případné tlaky na ostatní spoje při axiálních nerovnostech plochý drážkovaný řemen s ložiskovou dopínací kladkou garantující tichý chod převodový poměr 1:11 napájení: tužkové baterie (2 x AA - 1,5V) protiskluzové, nastavitelné ná... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 000
 Kč
Prodám eliptický trenažér Housefit Motio 80 iTrain
Před 7 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Klíčové vlastnosti eliptického trenažeru Housefit Motio 80 iTrain Eliptický trenažer vhodný pro osoby do výšky až 200 cm a hmotnosti 150 kg Kvalitní ocelová konstrukce a zpracování Možnost naklonění rukojetí dle potřeby Kvalitní průmyslová ložiska a praktická kolečka pro snadnou manipulaci Housefit Motio 80 iTrain má plynulý a velmi tichý chod Až 15 úrovní zátěže a 12 přednastavených programů Magnetická ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 990
 Kč
Housefit Běžecký pás TEMPO 10
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Housefit Běžecký pás TEMPO 10 Běžecký pás menších rozměrů vhodný k běžnému cvičení, příležitostně užívaný. Možné složit pro šetření místa v místnosti, malá kolečka pro snadnější přesun. Bližší informace možné najít zde: https://www.kulturistika.com/obleceni-a-vybaveni/vybaveni-domaci-posilovny/housefit-bezecky-p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 500
 Kč
Cyklotrenařér Formerfit 4730mx
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Magneticky brzděný cyklotrenažér Formerfit 4730MX díky své sportovní geometrií rámu vodný pro začátečníky i intenzivní trénink pokročilých, náročných sportovců v pohodlí domova. Stabilní rám a kvalitní šlapací střed zajistí dlouhou životnost. Silné "power" magnety umí nabídnout širokou škálu úrovní zátěže až po extrémní. Narozdíl od ostatních technických řešení jsou bezúdržbové, mají neomezenou životnost a fungují zcela tiše. Cyklo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 000
 Kč
Domací rotoped DUVLAN Toni
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám rotoped DUVLAN Toni Skoro nový, včetně podložky a návodu. Odvoz vlastní. Technický popis: - magnetický brzdný systém - manuální ovládání zátěže: 8 stupňů - váha setrvačníku: 4 kg - vertikální nastavení sedla - počítač s L... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Matrix CXC - Spin Bike TOP
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zánovní spiningová kola Matrix CXC. bezkontaktní magnetický odpor - nevyžaduje žádnou údržbu. veškeré komponenty zakrytovány tak aby se do nich nedostali nečistoty. pohodlné sportovní se... (více v detailu)
Jihočeský kraj
37 000
 Kč
Profesionální kladková věž
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
profesionální věž masivní a stabilní rám ze silnostěnných ocelových profilů kvalitní polstrování vyrobené z odolných materiálů zajistí pohodlné cvičení s prošívanými bočnicemi tloušťky 50 mm pojezdy s vodícími tyčemi. kladky v kuličkových ložiscích Jedná se o zakázkovou výrobu. Do... (více v detailu)
Kraj Vysočina
80 000
 Kč
Rotoped Housefit
Před 7 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám minimálně používaný rotoped,využity jen při rehabilitaci po operaci kolena.
Ústecký kraj
1 999
 Kč
Rotoped
Před 7 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám starší plně funkční rotoped viz foto. Na sedle z boků mírně praskl... (více v detailu)
Liberecký kraj
990
 Kč
Další nabídky najdete zde: Fitness