Matrix CXC - Spin Bike TOP

Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zánovní spiningová kola Matrix CXC. bezkontaktní magnetický odpor - nevyžaduje žádnou údržbu. veškeré komponenty zakrytovány tak aby se do nich nedostali nečistoty. pohodlné sportovní se... (více v detailu)
Jihočeský kraj
37 000
 Kč

Podobné inzeráty

Stacionární kolo Renegade AirBike PM3
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Málo využitý je jako nový! Renegade Air Bike PM3 byl navržen k vysoce intenzivnímu tréninku a v současné době je na trhu jediným trenažérem typu AirBike, který umožňuje trénink ve stoje. Umožňuje procvičení celého těla – možnost pedálovat v sedě a ve stoje a také přítahy a tlaky pažemi. Robustní vícesměrová kuličková ložiská zaručují hladký a duální chod. Pomocí nastavovacího otočného knoflíku si můžete na kole nastavit dodatočnou zátěž od stupně 1 (malý odpor) až po stupeň 8 (velký odpor). Odpor je kontrolovaný magnetem, který se posouvá buď blíže nebo dále od setrvačníku. Čím blíže k setrvačníku se magnet nachází, tím větší odpor se vytváří. Černé pěnové rukojeti s průměrem 38 mm umožňují horizontální a vertikální úchop paží na procvičení různých svalových skupin. Umožňují také lepší, pohodlnější a variabilnější trénink. LCD obrazovka nabízí 8 tréninkových programů, včetně intervalového trén... (více v detailu)
Středočeský kraj
25 000
 Kč
airbike schwinn AD2
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
AIR BIKE se vzduchovým odporem -neomezená zátěž -displej s údaji o výkonu (doba,vzdálenost,rychlost,spálené kcal) -upevnění na nohy -upravitelná výška sedadla stav bez viditelných známek použití, téměř nepoužíván -stroj n... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 000
 Kč
Posilovač břišních svalů
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Posilovač břišních svalů inSPORTline AB Perfect je moderní a efektivní posilovač se zesílenou konstrukcí. Pouze 5 minut cvičení každý den zajistí efektivní procvičení bříška, pasu a posílení + masáž zádových svalů. Pět pohyblivých válců na zádové opěrce a 3 stupně nastavení odporu umožňují perfektní procvičení bříška, pasu a posílení zádových svalů. Pohyblivé válce mají také relaxační masážní ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
500
 Kč
Profesionální rotoped Star Trac E-UBe
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
15" (38 cm) integrovaná dotyková obrazovka HD přizpůsobí cvičení každého uživatele jeho vstupním cílům a intuitivním programům Integrovaná konektivita iPod® s hudbou, videem a nabíjecí stanicí USB umožňuje uživatelům zobrazovat osobní obsah při nabíjení smartphonů Pedály se dvěma platformami s popruhy ve stylu inline bruslí poskytují uživateli možnost bezpečného držení nebo cvičení na plošině bez popruhů Dynamic Hear... (více v detailu)
Středočeský kraj
23 000
 Kč
Veslovací trenažér Dragon top stav
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Výborný pro vytrvalostní trénink a trénink celého těla -Posiluje kardiovaskulární systém a také sílu, vytrvalost, koordinaci a pohyblivost -Neklouzavý nášlap na pedálech s poutky -Lze nastavit 8 různých úrovní obtížnosti -Magnetizované tah lanka -Stabilní konstrukce a dobrá stabilita -Ergonomické sedadlo -Displej: celko... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 999
 Kč
MATRIX ENDURANCE UPRIGHT CYCLE S Dotyk konzolí
Před 6 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji nový model kola MATRIX ENDURANCE UPRIGHT CYCLE s dotykovým displejem. Nový model Stav nového stroje Dotykový display 16’’ , 12 cvičebních... (více v detailu)
Jihočeský kraj
89 000
 Kč
Veslovací běžkařský trenažér SKI-ROW AIR
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Veslovací - běžkařský/lyžařský trenažér Energyfit SKI-ROW AIR SKI-ROW AIR od výrobce ENERGYFIT je svého druhu první tréninkový stroj s dvojí funkcí a vysokou intenzitou tréninku. Jeho flexibilita, prostorově úsporný design a mobilita jsou ideální pro všechny typy fitness zařízení. SKI-ROW lze použít pro trénink veslování, nebo pro trénink lyžování. Jeho hlavní předností je to, že umožňuje kombinovaný trénink a další alternativní možnosti cvičení. Jednoduché sešlápnutí nožního pedálu umožňuje přechod z veslařského na lyžařský trenažér a zpět za méně než 5 sekund. Veslovací - běžkařský trenažér SKI-ROW AIR je díky kvalitní a robustní konstrukci určen také pro komerční využití. Parametry: Odporový systém: Setrvačník (vzduchový) se spirálovým tlumičem Úrovně odp... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
43 000
 Kč
multifunkční cvičební strojTRINFIT Multi Gym MX5
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám téměř nepoužívaný posilovací stroj TRINFIT Multi Gym MX5, multifunkční zařízení, umožní procvičení více než 45 různých cviků. Na stroji mohou současně cvičit 2 osoby, je určena pro efektivní procvičení celého těla. Pro efektivní procvičení břišních svalů je posilovací věž TRINFIT Multi Gym MX5 na boku doplněna bradly s přednožováním. Velkou výho... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 000
 Kč
Exerpeutic 900XL - Recumbent
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Koupil jsem ho v roce 2021 po operaci kolene (na rehabilitaci). Pouze osobnu odber, ne Náklad. Po dohodě mohu kolo přivézt i po Praze. Polohovací rotoped s magnetickou brzdou, Měření pulsu, extra vysoké maximum Hmotnost uživatele 136 kg a vhodne pro vysoke lidi do 2,01 m - Toto Recumbent Bike nabízí náročné kardio Oběhový trénink a minimalizuje zátěž Vaše klouby - díky magnetickému brzdnému systému s 8úrovňovým nastavením odporu můžet... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
KETTLER RIVO M eliptický trenažér
Před 10 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nedávno měněný klínový řemen, jinak ve výborném stavu, poslední dobou jen sporadicky používáno TECHNICKÝ POPIS magnetický brzdný systém stabilní konstrukce ze značkové oceli - ocelový rám umožňuje zatížení 110 kg, díky výškovému vyrovnání nerovností podlahy je konstrukce velmi stabilní speciální setrvačník o hmotnosti 12 kg se zvýšenou obvodovou rychlostí, jednotlivě kalibrovaný a vyvážený středové složení osazené průmyslovými kuličkovými ložisky volitelný odpor ve stupních 1-10 se zobrazením zátěže na displeji stroje všechny kloubní spojení opatřeny dvěma průmyslovými ložisky SKF, která zajišťují dlouhou životnost crosstrenažéru tichý převodový systém, energie vynaložená na šlapání se převádí do setrvačníku pomocí plochého průmyslového řemene s podélným drážkováním ergonomicky tvarované kyvné páky pro trénink horní části těla, dodatečné držadlo uprostřed s dlaňovými senzory pro snímání pulsu a intenzivní trénink dolní části těla napájení: tužkové baterie (2 x AA - 1,5V) protiskluz... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 000
 Kč
Rotoped značky Insportline - TOP STAV
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám téměř nepoužívaný rotoped značky Insportline ve skvělém stavu. - digitální displej - nastavite... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 700
 Kč
Kvalitní, praktický trenažér pro kohokoli
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Výborný pro lehký trénink kohokoli, mobilní osoby, seniory, sedící osoby. Silná ocelová konstrukce zajišťuje velkou stabilitu; Přehledný LCD displej zobrazuje údaje o tréninku a tidíž lze takto sledovat pokrok. Plynulé nastavení odporu pedálů; Výška rukojetí nastavitelná v 6 úrovních dle výšky uživatele a ergonomické polohy při cvičení. Sn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
890
 Kč
Magnetický eliptický trenažér HS-003C Focus černý/červený
Prodám eliptický třenažér v top stavu. Multifunkční tréninkový počítač Dotykové snímače pulsu Protiskluzové nášlapy Manuální nastavení odporu Transportní válečky Max. hmotnost uživatele 120 kg Díky použití magnetického odp... (více v detailu)
2 800
 Kč
Eliptický trenažér ZIPRO Hulk
Před 14 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji párkrát (dohromady tak max 10x) použitý trenažér Kupovaný 5.12.21, mohu doložit fakturou.. Poté používaný jako drahý věšák na prádlo, případně odkládací prostor, nyní zabírá místo ???? posílám dál Eliptický trenažér se systémem magnetického odporu Eliptický trenažér ZIPRO Hulk elliptical cross trainer vám umožní cvičení z pohodlí domova. Zapojuje svalové skupiny celého těla a zajistí efektivní kardio trénink. Eliptický trenažér je vybavený systémem magnetického odporu, který zaručí tichý a plynulý chod. Nabízí nastavení odporu v 8 úrovních, díky čemuž si trénink můžete přizpůsobit přesně podle potřeby. Tvořený je masivní konstrukcí, která zajišťuje maximální stabilitu při tréninku. Trenažér s nosností 150 kg se postará o trénink různých věkových či výkonnostních skupin. Eliptický trenažér ZIPRO Hulk elliptical cross trainer umožní pohodlné cvičení Eliptický trenažér ZIPRO Hulk elliptical cross trainer zaručí pohodlné cvičení. K tomu pomáhá 8kg setrvačník a magnet... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 300
 Kč
Crossový trenažer Horizon Vision fitness X6100
Před 15 dny - Středočeský kraj - BAZOS
minimálně používaný s návodem k použití, 16-ti stupňové nastavení odp... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 000
 Kč
Matrix C7xe - schodový trenažer
Před 17 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
nabízíme k prodeji profesionální schodový trenažer Matrix model C7xe. dotykový lcd displej, tepová frekvence, možnost nastavení individuálního treninku, kardio,fat burn a další. ovládání ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
129 000
 Kč
Matrix A7xi - eliptický trenažer profi
Před 17 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji eliptický trenažer značky Matrix A7xi nejvyšší řada. Řadí se mezi nejlepší eliptické trenažery na trhu, možáná nastavitelná délka kroku a sklonu. Dotykový display, opratovk... (více v detailu)
Jihočeský kraj
89 000
 Kč
Posilovač břišních svalů
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Posilovač břišních svalů inSPORTline AB Perfect je moderní a efektivní posilovač se zesílenou konstrukcí. Pouze 5 minut cvičení každý den zajistí efektivní procvičení bříška, pasu a posílení + masáž zádových svalů. Pět pohyblivých válců na zádové op... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Kvalitní magnetický trenažér i pro seniory, invalidy ......
Před 17 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Výborný pro lehký trénink kohokoli, mobilní osoby, seniory, sedící osoby. Silná ocelová konstrukce zajišťuje velkou stabilitu; Přehledný LCD displej zobrazuje údaje o tréninku a tidíž lze takto sledovat pokrok. Plynulé nastavení odporu pedálů; Výška rukojetí nastavitelná v 6 úrovních dle výšky uživatele a ergonomické polohy při cvičení. Sn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
850
 Kč
Profesionální rotoped Star Trac E-UBe
Před 17 dny - Středočeský kraj - BAZOS
15" (38 cm) integrovaná dotyková obrazovka HD přizpůsobí cvičení každého uživatele jeho vstupním cílům a intuitivním programům Integrovaná konektivita iPod® s hudbou, videem a nabíjecí stanicí USB umožňuje uživatelům zobrazovat osobní obsah při nabíjení smartphonů Pedály se dvěma platformami s popruhy ve stylu inline bruslí poskytují uživateli možnost bezpečného držení nebo cvičení na plošině bez popruhů Dynamic Hear... (více v detailu)
Středočeský kraj
23 000
 Kč
Multifunkční lavička inSPORTline Hero B80
Před 19 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Technický popis: domácí lavice na bench press v kompletní výbavě s činkou, extenzí na posilování nohou i opěrkou na biceps polohovatelná opěrka pro posilování izolovaného bicepsu extenze na posilování nohou nastavitelná opěra zad hřídel a nosič závaží o průměru 25 mm 3 objímky pro zajištění kotoučů úhel nastavení zádové opěrky: 21°, 10°, 0° počet poloh opěrky na biceps: 2 délka hřídele: 120 cm průměr hřídele: 25 mm vzdálenost mezi tyčemi: 55 cm rozměry zádové opěry: 78 x 23 cm rozměry sedáku: 37/26 x 28 cm rozměr... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 000
 Kč
Kvalitní, praktický trenažér pro kohokoli
Před 20 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Výborný pro lehký trénink kohokoli, mobilní osoby, seniory, sedící osoby. Silná ocelová konstrukce zajišťuje velkou stabilitu; Přehledný LCD displej zobrazuje údaje o tréninku a tidíž lze takto sledovat pokrok. Plynulé nastavení odporu pedálů; Výška rukojetí nastavitelná v 6 úrovních dle výšky uživatele a ergonomické polohy při cvičení. Sn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
890
 Kč
Technogym - Group Cycle Connect
Před 21 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zánovní spiningová kola Technogym Group cycle v krásn... (více v detailu)
Jihočeský kraj
37 000
 Kč
Veslařský trenažér, veslo inSPORTline
Před 21 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Podám veslařský trenažér inSPORTline. Vyšší třída s magneticky řízeným odporem a s hrudním pásem pro snímámí tepové frekvence a nastavení programu pro ideální tepovku. Použito ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 500
 Kč
Matrix CXC - Spin Bike TOP
Před 366 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Nabízíme k prodeji zánovní spiningová kola Matrix CXC. bezkontaktní magnetický odpor - nevyžaduje žádnou údržbu. veškeré komponenty zakrytovány tak aby se do nich nedostali nečistoty. pohodlné sportovn... (více v detailu)
Jihočeský kraj
37 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Fitness