stojan na kotouče a osy insportline

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
8 trnů, nosnost 200 kg, kovová robustní konstrukce, odolná povrchová úprava... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 500
 Kč

Podobné inzeráty

Nastavitelná posilovací lavice inSPORTline
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Multifunkční lavice s nosností 150 kg, 4 úrovně sklonu, výšk... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 000
 Kč
Elipticky trenazer InsportLine Atlanta
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodam zanovni a temer nepouzivany elipticky trenazer Atlanta.
Středočeský kraj
6 500
 Kč
Stojan na jednoručky
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Třípatrový stojan na jednoručky je určen pro ukládání jednoručních nakládacích činek. Kvalitní a odolná konstrukce s nakloněnými policemi je velmi stabilní. Stojan se skládá ze 3 polic, kde každá police je komfortní pro ukládání jednoruček. Rozteč na jednoručky vám udělá... (více v detailu)
Pardubický kraj
7 200
 Kč
Trampolína Insportline Flopper 122 cm
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám skoro nepoužívanou trampolínu Insportline Flopper 122 cm.
Zlínský kraj
500
 Kč
Běžecký pás inSPORTline InCondi T20I
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám běžecký pás inSPORTline T20i, pás má nosnost 120kg, je rok starý a... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 500
 Kč
veslovací trenažer Insportline Thenar
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
magnetický brzdový systém,skládací rám,nastavení zátěže pomocí páčky,displej zobrazuje čas,ujetou vzdálenost,počet kalorii,počet záběrů za m... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 000
 Kč
Jordan, set činek a stojanu
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Jordan Fitness jsou vyráběny z masivní oceli. Disponuji stylovým a velmi odolným povrchem z černé gumy, která netrpí na klasický zápach, jako ostatní gumové činky. Povrch je velice odolný vůči poškození a zároveň v případě pádu v kombinaci s kvalitní gumovou podlahou tlumí náraz o poznání více, než tomu je u klasických kovových činek. Při provádění samotných cviků o sebe činky "necinkají" a nevytváří tak nadměrný hluk. Činky mají pochromov... (více v detailu)
Plzeňský kraj
54 500
 Kč
Kotouče na činky TRINFIT
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Kotouče na činky TRINFIT litina 25 mm 2x10kg, 2x5kg, 2x2,5kg EZ osa: Hřídel chromová 120 cm / 25 mm Speciální zalomená hřídel Acra je určena k obouruční nakládac... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 000
 Kč
Stojan s výpalky
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Stojan je vyrobený z jeklu 50x50x2mm. Díky svému provedení stojan zajišťuje perfektní stabilitu při cvičení. Stojan je ideální na cvičení jak v leže tak i ve stoje. Polohy na odkládání 10 Nosnost stojanu: 400kg Výška:1... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 200
 Kč
Stojan víceúrovňový HS-1008L na činku
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobry den, prodam viceurovnovy stojan na cinku od Hop-Sport pouzivany cca. 2 roky, jiz bez zaruky. Stojan je v peknem ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 500
 Kč
běžecký pás INSPORTLINE ALUVIS
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám používaný běžecký pás, původní cena 22 000 nechávám. Nechám za 7.850,- z důvodu nefunkčního zdvihu, což ale ničemu příliš nevadí pokud nechcete běhat pouze do kopce, jinak zcela funkční a v pořádku. Technický popis: výkon motoru: 2,5 HP rychlost: 1-20 km/h počáteční rychlost pouhý 1 km/h pro starší osoby či pro rehabilitaci pacientů velké bezpečnostní tlačítko pro okamžité vypnutí pásu v případě nebezpečí 20 poloh nastavení sklonu možnost rychlého složení pro úsporu místa odpružení: protihlukové rozpěry SAS - Shock Absorbing System dobře absorbuje nárazy při běhu a šetří tak vaše klouby systém BeltDrive (tichý chod) snímače tepové frekvence a ovládání rychlosti v rukojetích součást... (více v detailu)
Kraj Vysočina
7 850
 Kč
ZÁTĚŽOVÁ VESTA DBX BUSHIDO DBX-W6C 30 KG
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
ZÁTĚŽOVÁ VESTA DBX BUSHIDO DBX-W6C 30 KG Hezký den, volná zátěžová vesta - ve velmi dobrém stavu. m... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 900
 Kč
Set činek inSPORTline CEMBAR 40
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám cementový činkový set 8x 3kg, 4x 2,5kg a 4x 1,25kg. Praktická činková sada 3v1, lze ji využít jako 2 jednoruční činky nebo obouruční činku s lehčí a těžší zá... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 500
 Kč
Kovové žebřiny
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Kvalitní kovové žebřiny s hrazdou pro domácí i komerční použití. Hrazda se zahnutými konci pro optimální úchop. Robustní svařovaná konstrukce s integrovanou hrazdou a úchyty na zeď. Rozměry: - výška 240cm - šířka 98cm - šířka hraz... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 400
 Kč
Posilovací stojan (klec) Fitness Rack se zádovou kladkou
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám univerzální posilovací klec doplněnou o praktickou multifunkční hrazdu a horní a dolní zádovou kladku. Stojan lze využít zejména pro cviky s volnou činkou o délce 220 cm (minimální vnitřní rozteč osy musí být 118 cm) – lze využívat desítky různých pozic a cviků. Při kombinaci stojanu a libovolné posilovací lavice se škála cviků rozšíří o tlakové cviky na rovné či šikmé lavici. Hrazda Vám umožní procvičovat běžné shyby či další cviky na posílení horní poloviny t... (více v detailu)
Olomoucký kraj
16 450
 Kč
Reebok deck step lavice na cviceni
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Minimalne pouzivany, ako novy, nosnost 150 kg, nastavitelna vyska 20 a 35 cm, integrovane zachytne body pre resi... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 200
 Kč
Posilovací stojan na činku
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám univerzální stojanovou konstrukci doplněnou praktickou hrazdou, kterou lze využít pro cviky s volnou činkou, dřepy či přítahy. Při kombinaci stojanu a posilovací lavice se škála cviků rozšíří o tlakové cviky na rovné či šikmé lavici. Hrazda s protiskluzovou pogumovanou úpravou slouží zejména ke cvičení s vlastní váhou. Stojan je vyroben z robustní ocelové konstrukce z profilů 60 x 60 x 2 mm s povrchovou ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 500
 Kč
Spinningová kola Star Trac
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám dvě Spinningová kola. Po technické stránce perfektní, na vzhledu je znát používání. Nosnost 160kg,masivní,... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 000
 Kč
Stavitelný stojan na velkou osu
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Stojan na velkou osu je skvělým doplňkem k lavičce na benchování a nebo ve stoje na dřepování. Výška - 160 cm Hloubka - 60 cm Nosnost - 300 kg 7 trnů pro odkládání osy. Nejnižší 76cm, dále po 12-cm. Ze zadu 2 trny pro odkládání kotoučů. U stojanu je možné upravovat šířku. Nejmenš... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 800
 Kč
Eliptický trenažér NORDICTRACK
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Eliptický trenažér magnetický, s programy středová uložení i kloubní spoje s ložisky délka kroku 51 cm, nastavení sklonu pedálů systém setrvačníku 21... (více v detailu)
Zlínský kraj
18 500
 Kč
Žebřiny inSPORTline 220x80 cm + závěsná hrazda, vše nové
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nové Žebřiny inSPORTline Steadyline 220 x 80 cm v běžné ceně 3800 Kč. Jsou kvalitní domácí ribstoly v jednoduchém designu. Konstrukce je vyrobena ze světlého smrkového dřeva, které jako přírodní materiál zaručuje zdravotní nezávadnost. Dřevo chrání vrstva bezbarvého laku a zvyšuje jeho odolnost vůči vnějším vlivům. Instalace žebřin je snadná a zvládne ji každý. V interiéru žebřiny působí příjemně a navíc jsou nenáročné na úd... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 500
 Kč
Spinning kolo Landfit
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám používané spinning kolo (cyklo trenažer) značky Landfit, už má něco za sebou, ale na doma ještě dobře poslouží, regulace zátěže funkční, stav viz foto. Ko... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 300
 Kč
stojan na kotouče Bear Foot
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Stojan na kotouče z masivního materiálu. Do stojanu vložíte od 5 kg do 25 kg bumper pl... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 500
 Kč
Nastavitelná posilovací lavice inSPORTline
Před 4 dny - SBAZAR
Multifunkční lavice s nosností 150 kg, 4 úrovně sklonu, výšk... (více v detailu)
1 000
 Kč
Profi olympijské osy a závaží 450kg
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
2x osa na ložiskách 1500kč/kus velká nosnost 2200/50mm 20kg bamper kotouče pogumované 2x25 4x20 2x15 2x2,5... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Fitness