ZÁTĚŽOVÁ VESTA DBX BUSHIDO DBX-W6C 30 KG

Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
ZÁTĚŽOVÁ VESTA DBX BUSHIDO DBX-W6C 30 KG Hezký den, volná zátěžová vesta - ve velmi dobrém stavu. m... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 900
 Kč

Podobné inzeráty

ZÁTĚŽOVÁ VESTA DBX BUSHIDO DBX-W6C 30 KG
Před 7 dny - Pardubický kraj - BAZOS
ZÁTĚŽOVÁ VESTA DBX BUSHIDO DBX-W6C 30 KG Hezký den, volná zátěžová vesta - ve velmi dobrém stavu. m... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 900
 Kč
Zátěžová vesta inSPORTline Marine 30 kg
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám novou záť. vestu Technický popis: pohodlná zátěžová vesta s užšími popruhy nastavitelná hmotnost 1,2 - 30 kg pro zvýšení dynamiky a vytrvalosti ideální na běh, cvičení s vlastní hmotností a jiné sporty nasazování přes hlavu nastavitelné popruhy na suché zipy univerzální velikost hmo... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 500
 Kč
Spinning kolo Landfit
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám používané spinning kolo (cyklo trenažer) značky Landfit, už má něco za sebou, ale na doma ještě dobře poslouží, regulace zátěže funkční, stav viz foto. Ko... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 300
 Kč
Zátěžový posilovací pytel pro muže
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Zátěžový posilovací pytel Osobně v Římově u Českých Budějovic Pc1600,-
Jihočeský kraj
790
 Kč
stojan na kotouče a osy insportline
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
8 trnů, nosnost 200 kg, kovová robustní konstrukce, odolná povrchová úprava... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 500
 Kč
Nastavitelné činky 2x 2-32kg
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Zátěž je plně nastavitelná od 2,5 do 32 kg, úroveň zátěže - požadovanou hmotnost zvolíte jednoduchým pootočením rukojeti činky. Technická data: jednoruční nakládací činka s variabilní zátěží od 2,5 do 32 kg v praktickém stojanu snadno nastavitelná od 2,5 do 32 kg nastavitelná na hmotnost 2,5 / 4 / 8 / 12 /... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 999
 Kč
Neoprenová zátěž Lifefit na zápěstí 2x1 kg
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji málo používanou modrou neoprenovou zátěž Lifefit na zápěstí. Zátěž obsahuje otvor na palec a suchý zip pro le... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
120
 Kč
HouseFit Motio 50
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Málo použitý, kupovaný cca před 5 lety. Bez poškození. Technické parametry: ocelový materiál rámu, zušlechtěná odolná středová osa jsou zárukou stabilní konstrukce a dlouhé životnosti tohoto modelu zátěžový systém: magnetický nastavení zátěže: 8-stupňové 16 průmyslových ložisek v pohyblivých spojích, středovém složení a na ose setrvačníku kyvná průmyslov... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 500
 Kč
Rotoped
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím starší model rotopedu s regulací zátěže pomocí manuálního otočného ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Eliptický trenažér PROFORM HIIT L6 nosnost 147 kg
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám Eliptický trenažér PROFORM HIIT L6 od společnosti FITHAM s.r.o. Trenažér je zcela funkční, nepoškozený a téměř nepoužívaný. Je to trenažér spojující přednosti eliptického trenažéru a stepperu. Rámová konstrukce má nosnost do 147 kg. Součástí je 6" displej s MP3 připojením a se zabudovanými reproduktory, Počítač s LCD 6" barevným podsvíceným displejem zobrazuje základní hodnoty jako čas, vzdálenost, rychlost, obtížnost apod. nabízí dohromady 22 přednastavených programů pro zvyšování ko... (více v detailu)
Hlavní město Praha
17 500
 Kč
Veslovací trenažér NORDICTRACK RX800
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám velmi málo používaný veslovací trenažér. Koupeno červen 2023 (ještě v záruce). Jde lehce složit a má kolečka pro lepší manipulaci. Umožňuje uskladněni s rozměry 82 x 56 x 111 cm (d x š x v). Veslovací trenažér má dostatečný rozsah zátěže pro začátečníky i sportovně zaměřené veslaře, umožňuje ručně nastavit odpor veslování v 5 úrovních pomocí posuvn... (více v detailu)
Kraj Vysočina
15 000
 Kč
Crossfitová olympijská činka - 120 kg
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám novou crossfitovou olympijskou nakládací činku o celkové hmotnosti až 120 kg, která se skládá z kvalitních celogumových kotoučů Bumper Plate, crossfitové olympijské osy o délce 220 cm (vnitřní rozteč 131 cm, průměr úchopu 28 mm, nosnost až 500 kg) a pružinových uzávěrů. Průměr otočných nakládacích dříků osy je 50 mm, průměr středového ot... (více v detailu)
Olomoucký kraj
11 790
 Kč
Eliptický trenažér HOUSEFIT MOTIO 70
Popis HOUSEFIT MOTIO 70 Chcete být fit? Hledáte způsob, jak využít váš volný čas maximálně efektivně? Pořiďte si domů tento skvělý eliptický trenažér HouseFit MOTIO 70. HouseFit je kvalitní, moderní značka, která se svými výrobky na českém trhu může chlubit již tři desítky let. Navíc model MOTIO 70 patří na českém trhu dokonce k nejprodávanějším produktům v kategorii domácích eliptických trenažérů.Stroj je vhodný jak pro osoby menšího, tak i většího vzrůstu. Předností stroje je výjimečně kvalitní mechanika a ložiska, která zajišťují tichý a bezproblémový chod stroje.;Ložisky je osazen nejen šlapací střed ale i všechny kloubní spoje. V místě napojení pedálů na setrvačník je použito kyvné uložení ložiska, známé u trenažéru podstatně vyšší cenové kategorie. Trenažér je vybaven setrvačníkovým systémem o hmotnosti 15 kg a dopínaným převodovým řemenem. Široký rozsah nastavení zátěže vyhoví ženám i trénovaným sportovcům. K pohodlí a správné ergonomii cvičení přispívá extrémně dlouhý krok 40 c... (více v detailu)
3 000
 Kč
BROTHER Cyklotrenažer BC3101. Super stav
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
***POSLEDNÍ ŠANCE*** Cyklistický trenažer BC3101 má následující parametry : mechanický zátěžový systém váha setrvačníkového kola 13kg vertikálně i horizontálně nastavitelné sedlo vertikálně nastavitelná řídítka kuličková ložiska ve středové ose pohon je zajištený tichým gumovým řemenem hliníkové pedály jsou opatřeny kuličkovými ložisky ve věnečcích jako je tomu u běžných typů kol funkce computeru: scan, čas, ujetá vzdálenost, kalorie, rychlost, měření tepu plastová láhev na pití rozměr - 113 x 47 x 110 cm, hmotnost - 32 kg, nosnost stroje - 110 kg Doporučené pro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 799
 Kč
činka 25 Kg
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám činku 25 Kg, cena- 699 Kč
Hlavní město Praha
699
 Kč
Kotouč Lifefit 2,5kg, 5 kg pro tyč 30 mm
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kotouče Lifefit 2,5kg- 10x, 5 kg- 4x pro tyč 30 mm mam vice kusu, pouzite a velmi dobry stav, cena 45kc/kg
Středočeský kraj
45
 Kč
Olympijská činka s pogumovanými kotouči - 125 kg
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám novou olympijskou nakládací činku o celkové hmotnosti až 125 kg, která se skládá z pogumovaných kotoučů, obouruční olympijské osy o délce 220 cm (vnitřní rozteč 130,5 cm, průměr úchopu 28 mm, nosnost 200 kg) a pružinových uzávěrů. Průměr otočných nakládacích dříků os... (více v detailu)
Olomoucký kraj
9 990
 Kč
Zátěžová vesta 20kg modulární
Před 7 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Dobry den, prodávám zátěžovou vestu, která váží 20kg při maximální zátěži
Plzeňský kraj
1 000
 Kč
Eliptický trenažer inSportline Sarakota
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám eliptický trenažér, téměř nevyužívaný. Nutný vlastní odvoz. Specifikace výrobce: Eliptický trenažér inSPORTline Sarasota je manuálně ovládaný eliptický trenažér s řadou funkcí a rozšířenou funkční výbavou. Jednoduchý display zobrazuje měření času, rychlosti, ujetou vzdálenost, puls, spálené kalorie a další. Eliptický trenažér inSPORTline Sarasota se 4 kg zátěžovým kolem a 8 stupni regulace zátěže umožňuje plynulý a efektivní pohyb při přechodu jednotlivých stupňů zátěže. Eliptický trenažér dále disponuje systémem vyrovnávání nerovnosti podlahy, možnosti šlapání oběma směry či atraktivním designem. Díky stabilní konstrukci, bohaté funkční výbavě, výbornému poměru cena / kvalita je eliptický trenažé... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 000
 Kč
52,5 kg steel dumbbell
Před 7 dny - Ústecký kraj - BAZOS
52,5 kg činky, jako nové. Musíš si pro to přijít, Hmotnost je nastavitelná. Mezi 3,5 a... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 200
 Kč
Jednoruční činky/celé sady/jednotlivé páry
Před 7 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám různé sady/jednotlivé páry pevných jednoručních činek v jakémkoliv váhovém provedení. Činky jsou celokovové, vyrobeny z vysoce kvalitní oceli. Mají celistvá těla bez jakýchkoliv výstupků, šroubů atd... Žádné ostré hrany, úchopová část je protiskluzová o... (více v detailu)
Kraj Vysočina
73
 Kč
Zátěžová vesta DBX Bushido 40 kg
Před 11 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Zátěžová vesta DBX Bushido 40 kg. Mírně používaná, lehké poškození (nalomená ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Rtoped Housefit Tiro 35
Před 8 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám rotoped Housefit Tiro 35, téměř nepoužívaný, bezvadný stav, Původní cena 8990 ,- Kč. Je osazen ložiskovým šlapacím středem a klikami na čtyřhran, což zajišťuje dlouhou životnost rotopedu. Má vyvážený setrvačník o hmotnosti 9 kg, umožňující bezproblémový a plynulý trénink osobám s hmotnosti do 125 kg. Model Tiro 35 je vhodný pro osoby nepřevyšující výšku 190 cm. Je vybaven moderní magnetickou brzdou, zajišťující tichý a bezúdržbový chod. Regulace zátěže je manuální, na stupnici 1-8. Rot... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 990
 Kč
Stormred nastavitelná činka 40 kg
Před 9 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Stormred nastavitelná činka 40 kg https://www.alza.cz/sport/stormred-nastavitelna-cinka-40-kg-d6985778.htm nová, pouze osobní předání Chrudim/Pardubice... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 800
 Kč
PODLAHOVÉ PANELY ZÁTĚŽOVÉ skladem v Praze a Litomyšli
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám PODLAHOVÉ PANELY z PVC regranulátu, Panely jsou NOVÉ, NEPOUŽITÉ. velmi tvrdé,EXTRÉMNĚ ZÁTĚŽOVÉ. Panely jsou vhodné jako desky pod koně na podlahu. Lze použít z obou stran -viz obrázky. Jednoduchá montáž díky zámkům po obvodu celého panelu. Panely jsou vhodné pod koně, do garáží atd. Extrémně odolné !!!! Rozměry panelu 120 x 80 x 2,3 cm, Váha 1 panelu je 28 kg, Podlahový panel má pochozí plochu 0,8816 m2. Jedna strana je hrubá vhodná do zemědělství, pod zvířata atd., d... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Fitness