Filtry



Zimní sporty

Více než 10 000 výsledků

Lyže Head 87 cm
Před 12 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Přebroušená skluznice, navoskované. Vázání Tyrolia 7,5-45 kg. Pošto... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
800
 Kč
Lyže Elan 86 cm
Před 12 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Přebroušená skluznice, navoskované. Vázání Elan 7,5-45 kg, radius 4 m. ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
900
 Kč
Lyže Head 67 cm
Před 12 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Přebroušená skluznice, navoskované. Vázání Tyrolia 7,5-45 kg. Pošto... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
900
 Kč
Splitboard GNU 166cm, vázání Spark Burner, pásy G3 a hole
Před 12 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Ahoj prodám komplet splitboard GNU 166 cm s vázáním Spark Burner velikost M, puky, pásy G3 a holemi. Splitboard je udělán pomocí DIY voile kitu, což znamená že je pouze pro jezdce, kteří jezdí levou nohou dopředu (regular) s nastavením úhlů přední 25 a zadní 0. Toto nastavení nelze změnit a je na pevno. Split je jetý, nese známky používání, skluznice v perfektním stavu, žádné hluboké díry, vše na cajk. Hrany v pohodě žádné praskliny apod. Použitá deska GNU 166 má magne traction (klikatá hrana se sedmi záchytnými body) a je to čistokrevný banán = rocker. Vázání je model Burner od Sparku s pinovým uchycením. Je v naprostém pořádku, jsou na něm známky opotřebení, ... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 999
 Kč
Snowboardové boty Northwave
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám velmi málo použité boty na snowboard Northwave vel. EU 42,5 US 9 MP 275 Místo prodeje P... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Snowboard Blizzard s vázáním Drake a obalem
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám velmi málo použitý snowboard Blizzard Hero délka 156 cm s vázáním Drake a polstrovaným oba... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 900
 Kč
Lyže Blizzard G Force Sonic IQ 160 cm
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám lyže Blizzard G Force Sonic IQ. Délka 160 cm Radius 12,0 Cut 119/68/103 Lyže jsou velmi zachovalé, pouze za vázáním... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Dámské carvingové lyže Fischer TRINITY W 24/25
Před 12 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Použité lyže. Klasika pro dámy, co mají rády kratší slalomové oblouky. Uvnitř se ukrývá odlehčené dřevěné sendvičové jádro vyztužené plátem z karbonových vláken (AIR CARBON). Lyže jsou vybaveny podložkou WOMENTRACK a odpovídajícím vázáním. Podložka WOMENTRACK je navržena tak, aby dosahovala co nejnižší možné hmotnosti, je tedy také o něco kratší, přizpůsobená pro vázání nastavené na dámské sjezdové boty. Funguje na dobře známém rail systému, dovoluje tedy snadné přenastavení na potřebnou délku skeletu boty. TRINITY představují stejně jako model IVORY skvěle točivé dámské lyže s decentním designem a nízkou váhou. Rozdíl mezi oběma modely ... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 990
 Kč
Carvingové lyže Volkl Racetiger SC 23/24
Před 12 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Použité lyže Völkl Racetiger SC je odladěnou variantou sportovních slalomek Racetiger SL. Jedná se o fantastické lyže na kratší oblouky na upravených svazích. Lyže jsou hbité, točivé a přitom stabilní a dobře ovladatelné. Těchto vlastností bylo dosaženo sladěním několika konstrukčních prvků do dokonale fungujícího celku. Základem je dřevěné jádro Multilayer Woodcore (kombinace jasanu a topolu), zesílené titanalovým pásem Titanal Band. Snadné zahájení oblouku umožňuje tvar prohnutí s lehce přizdvihnutou špičkou Tip Rocker. Jádro j... (více v detailu)
Liberecký kraj
9 390
 Kč
Carvingové lyže Völkl Racetiger SC UVO 22/23
Před 12 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Použité lyže Sportovní sjezdové lyže Völkl Racetiger SC Yellow jsou fantastické na kratší oblouky na upravených svazích. Tyto odladěné slalomky jsou hbité, točivé a přitom stabilní a snadno ovladatelné. Těchto vlastností bylo dosaženo sladěním několika konstrukčních prvků do dokonale fungujícího celku. Základem je upravené dřevěné jádro (FULL SENSOR WOODCORE), zesílené pásem dynamické oceli (POWERED BY STEEL). To vše doplňuje tvar prohnutí s lehce přizdvihnutou špičkou (TIP ROCKER) a tlumič nežádoucích vibrací UVO (dokáže tlumit ve třech nezávislých rovinách). Model Racetiger SC UVO je dodáván s vázáním VMotion. To využívá všech výhod systému Marker Glide Control, kombinuje tedy moderní technologie, špičkové bezpečnostní standardy, dokonalý přenos sil (širší a nižší uložení na lyži) a snadné nastavení na velikost boty. Vázání vMotion GW je plně kompaktabilní se sjezdovými botami s podrážkou Grip Walk. Fantastické lyže na kratší oblouky na upravených svazích. Tyto odladěné slalomky j... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 290
 Kč
Carvingové lyže Fischer RC4 SC 22/23
Před 12 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Použité lyže slalomky s konstrukcí Světového poháru s dřevěnou sendvičovou strukturou, vyztuženou dvojitým Titanalem o síle 0,8 mm. Nová konstrukce špičky RC4 Worldcup SC nabízí větší tuhost pro rychlejší a dynamičtější ostré zatáčky jako břitva. Technologie Hole Ski snižuje hmotnost a vibrace pro lepší hladkos... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 990
 Kč
Carvingové lyže Fischer The Curv DTI 23/24
Před 12 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Použité lyže Základem lyží je dřevěné sendvičové jádro vyztužené dvojitým Titanalem o síle 0,5 mm. Lyže jsou vybaveny osvědčenou podložkou POWERRAIL a vázáním RS 11 PR. Podložka POWERRAIL funguje na dobře známém rail systému, dovoluje tedy snadné přenastavení na potřebnou délku skeletu boty. Model THE CURV DTI je nejužší... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 790
 Kč
Carvingové lyže Salomon S Race GT 21/22
Před 12 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Použité lyže Salomon sjezdové lyže S/RACE GT Ucítíte, jak Vám proudí adrenalin v krvi ! Vyzkoušejte sílu závodní lyže Salomon S / RACE GT - získáte okamžitý přístup k dokonalému a rychlému zatáčení. Tato moderní, závodem inspirovaná raketová mašina, vás v... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 990
 Kč
Carvingové lyže Original + Model 7S
Před 12 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Použité lyže ORIGINAL+ je malý výrobce lyží z Rakouska se sídlem v Salcburku, který vyrábí vysoce kvalitní lyže. Lyže jsou vyráběny v Rakousku - 100% rakouské rodinné vlastnictví, 100% vyráběné v Rakousku/Salcburku - více ... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 490
 Kč
Carvingové Allmountain Freeride Lyže Salomon BBR
Před 12 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Použité lyže Použité lyže. Unikátní konstrukce ve tvaru písmene V pracuje se širokou rockerovou špičkou pro snažší surfování v hlubokém sněhu, hluboké krojení v kombinaci s užším středem a patou naopak zajistí velkou přilnavost a dělají z BBR hravou carvingovou lyži určenou nejen na sjezdovku.Bertrand Krafft, designér konceptu BBR, říká. „Bez ohledu na to, jací jste lyžaři nebo kde lyžujete, výhody nového V – tvaru lyží vám jednoduše umožní více zábavy a zároveň dají více možností pro lyžování na sj... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 790
 Kč
Hokejove Brusle True Custom BFIO
Predam najpohodlnejsie korcule na trhu true Su pouzite no ako NOVE! Su vyrobene komplet na mieru v Kanade Karbonovy vonkajsok, kozene vnutro ,ktore zarucuje maximalne pohodlie Vhodne korcule pre problemove chodidla( siroke chodidlo, v... (více v detailu)
10 000
 Kč
Hokejové chrániče
Dětské hokejové holení chrániče, 100 k za pár
100
 Kč
Dresy XXL White Bear, Jagr Team, červený, černý.
Před 12 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Hojekový dres White Bear, Jagr Team. Barva červená a černá. Velikost... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
300
 Kč
CCM LOKTY LOKETNÍ CHRÁNIČE
Před 12 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Senior M Chránič loktů CCM JetSpeed Ft4 PRO Senior jsou novinkou pro sezónu 2021/2022 a jsou vyrobeny ze třech dílů s výstelkou patentované pěn DRYFOAM pro lepší pohyb Vašeho lokte. Velice inovativní konstrukce společnosti CCM neustále vylepšuje řadu JetSpeed i v oblasti loktů, takže méně sají pot, jsou lehčí a máte v nich více prostoru pro hru na le... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 600
 Kč
Snowboard Naked
Před 12 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám snowboard Naked + vázání Gravity, délka 140cm, zachovalý.
Olomoucký kraj
2 900
 Kč
Boty na snowboard DC velikost 44EU
Před 12 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám boty na snowboard v perfektním stavu (jako nové) značky DC. Velikost bot je 44EU utahováni BOA koupené j... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 500
 Kč
Prodám zánovní lyže SALOMON HR5 162cm dlouhé.
Před 12 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Lyže SALOMON HR5 jsou zánovní, byly párkrát použité,jsou 162cm dlouhé,vá... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 990
 Kč
Prodám úplně nový snowboard wide freestyle ROSSIGNOL 161cm.
Před 12 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Snowboard wide freestyle ROSSIGNOL DISTRICT je úplně nový,nebyl nikdy použitý,je 161cm dl... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 350
 Kč
Prodám úplně nový snowboard TRANS 166cm dlouhý.
Před 12 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Snowboard TRANS je úplně nový, nikdy nebyl použitý,je 166cm dlouhý, je na ně... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 900
 Kč
Prodám úplně nový snowboard FTWO 146cm dlouhý.
Před 12 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Snowboard FTWO je úplně nový, nebyl nikdy použitý, je 146cm dlouhý, je na ně... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 100
 Kč