Krásný-Favorit Special- vše originál

Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Favorit Special Funkční a zachovalý v originálním stavu! Po větší slevě! V pě... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 000
 Kč

Podobné inzeráty

Stříbrný Favorit Special- vše originál
Před 3 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Favorit Special Funkční a zachovalý v originálním stavu! V pěkném s... (více v detailu)
Karlovarský kraj
9 999
 Kč
Favorit Special
Před 3 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Favorit Special Funkční a zachovalý K vidění v Kraslicích Aktuální nabídka
Karlovarský kraj
9 999
 Kč
Jízdní kolo Favorit
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
prodám silniční kolo Favorit Special přehazovačka světlo MYDAY
Středočeský kraj
900
 Kč
Nová originál silnička FAVORIT F1 Speciál 1988
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám retro silniční závodní kolo Favorit F1 Speciál po kompletní repasi, vše originál. Komponenty Shimano... (více v detailu)
Kraj Vysočina
9 000
 Kč
Favorit r.v.1982
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám jízdní kolo favorit z roku 1982,výška rámu 58 cm ,kované patky, náboje Renak, specialky ... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 500
 Kč
Silnicni original
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodame silnicni kolo na ramu znacky Merit(www.gravelbike.cz)-celokarbon,vel 55(do 180cm),originalni lak v odstinu Fireball.Kompletni sada Rival 1x11mechanika,kliky 42z.,brzd.trmeny Avid BB5,omotavka Deda,riditka Ritchey,sedlovka a predstavec BBB,spickova zapletena kola ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
45 000
 Kč
MTB Mondraker F-Podium Carbon DC
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Velikost: M Barva: Nimbus grey/carbon/flame red Zcela nové kolo s plnou zárukou! Více informací zde- https://www.bike-boys.cz/jizdni-kola/mondraker-f-podium-carbon-dc-nimbus... (více v detailu)
Pardubický kraj
74 990
 Kč
Galusky - poptávka
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Poptávám tímto 2ks galusek na Favorita .Rozměr ráfků 27x1 1/4". Nejlépe mode... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Koloběžka Sulov hliníková skládací
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji skládací hliníkovou koloběžku pro větší děvčata. Koloběžka je užívaná delší dobu, ale vše funkční. K vid... (více v detailu)
Pardubický kraj
150
 Kč
Původní kolo Favorit z roku 1979
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Jízdní kolo Favorit z roku 1979 v méně obvyklé zelené barvě, sen většiny kluků, který se mnohým v mládí nakonec nesplnil. Kolo je v původním stavu vhodné buď jako autentická vzpomínka na dobu, kdy nové kolo s berany a s přehazovačkou bylo spíš podpultovou vzácností než běžným sta... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 500
 Kč
MTB Orbea Alma OMX
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Velikost: L Barva: Mint Špičkový stav, najeto minimum km, většina dílů je úplně nová. Plná záruka na všechny nové díly! Váha 9.2kg Rám: OMX Carbon, Boost 12x148, PF BB Vidlice: FOX 32 Step Cast Float EVOL Performance, 15x110mm (zcela nová, neseříznutý sloupek) Přehazovačka: Sram X01 Eagle 12s (zcela nová) Řazení: Sram GX Eagle 12s (zcela nové) Kliky: Sram X01 Eagle, převodník 32z, kliky 175mm (zcela nové) Středové složení: Sram DUB PF (zcela nové) Brzdy: ... (více v detailu)
Pardubický kraj
74 990
 Kč
HONDA CBX 1000, ŠESTIVÁLCOVÉ MOTO
Prodám Hondu CBX1000, motorka je čerstvě po servisu (doložím fakturou 53tis), opravené, přetěsněné a seřízené karburátory, seřízené ventily. Motor jede velmi pěkně. Nové gumy před 2 lety, najeto na nich ani ne 500km. Drobné kosmetické vady + větší vada laku na nádrži viz foto - kápla přes zimu za nápis brzdová kapalina z nádob... (více v detailu)
315 000
 Kč
KROSS SOIL 3.0 S
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Původní cena: 94 990 Kč CENA: 34 990 Kč Prodám hliníkové enduro Kross Level 7.0 velikost S 16“ s koly 27,5“. Kolo ježděno převážně v lehkém terénu. V Bikeparku cca 2x. Aktuálně po celkové servisu, vyčištěná kazeta, řetěz, promazány ložiska zadní stavby a hlavového složení. Vše plně funkční. Lehká oděrka na vidlici v kluzné části (viz foto). Nová zadní pneu. K vidění v Hranicích. Možnost zaslat kdekoliv po ČR a SK. Test kola v MTBS: TEST: https://mtbs.cz/... (více v detailu)
Olomoucký kraj
34 990
 Kč
Peugeot 1992, lehké, elegantní dámské kolo, originál
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám velmi krásně zachovalé, elegantní, a lehké, zcela kompletní dámské jízdní kolo zn. PEUGEOT z roku 1992. Nádherný původní stav. Nádherně zachovalé chromy, velmi krásně zachovalý původní lak : černá perleť vč. bílých nápisů PEUGEOT a bílých doplňků. Krásně zachovalé nápisy a loga PEUGEOT. Vybavení a popis kola: "Lehčený" rám HLE Mangalloy. Chromovaná řidítka s černými rukojetěmi. Chromovaný zvonek (Made in France), hliníkový představec řidítek ATAX, černé hliníkové brzdové páčky SACCON, hliníkové brzdy WEINMANN. Na řidítkách je přídavný odjímatelný nákupní košík. Chromované blatníky. Velký chromovaný... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Dětské Kolo Specialized 12´
Před 6 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám dětské kolo Specialized vel.12 holčičí barvy. Pneu drží, lak neodřený - malé děti vetšinou nejsou ničiví démoni.
Olomoucký kraj
2 000
 Kč
Peugeot 1984, pánské velmi hezké kolo
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nádherně zachovalé, zcela kompletní, francouzské, pánské jízdní kolo zn. PEUGEOT z roku 1984. Velmi krásně zachovalé chromy, velmi krásně zachovalý původní lak - perleť "champagne" vč. modro bílo-modrých nápisů PEUGEOT. Vybavení a popis kola: rám: Tube Special Carbolite 103 by Peugeot France, chromovaná řidítka. Chromovaný zvonek. Chromované brzdové páčky. Chromované brzdy Lan. Hliníkový představec řidítek ATAX. Chromované blatníky. Chromovaný zadní nosič. Krásně zachovalé ná... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Viner Comp Line, Columbus, full Campagnolo, nádherné
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nádhernou italskou krásku : silniční kolo VINER COMP LINE GRANDE CORSA, COLUMBUS (Full Campagnolo), z 90.let min. století. Excelentní technický stav. Připraveno !!! Překrásný originál !!! Vybavení a popis kola : Rám kola : COLUMBUS - TUBI SPECIALI RINFORZATI, ACCIAIO CrMo..... Všechny komponenty : lehčená ocel, dural, leštěný hliník. Původní nádherná barva: světlá žluto-zlatá perleť kombinovaná s modrými nápisy. Original sedlo SELLE ITALIA TURBO MATIC 3 , hliníková sedlovka , hliníkový představec řidítek ITM, matice CAMPAGNOLO, CAMPAGNOLO ATHENA, hliníková řidítka ITALMANUBRI - ITALIA SUPER TRAINING - (Made in Italy) s nádherným gravírováním . Modr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Focus Jam 6.9 FOX vel. L - top stav
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám své kolo Fucus Jam 6.9 s tlumičem a vidlicí od Foxu - velikost L. Na kole najeto celkově tak 300km, nyní na kole nové pláště Maxxis Ardent 2,4 - najeto na nich 30km. Ke kolu přidám původní pláště, téměř jako nové - Maxxis Minion DHF 2,5 a DHR 2,4. Kolo prodávám s originálním blatníčkem Focus a bez pedálů, případně mohu dodat své starší. Na kole jsou mírné oděrky z těch pár kilometrů, odřený levý grip a lak od řetězu u převodníku. Důvodem prodeje je bohužel nedostatek času a nedostatečné využití. Kolo je nyní po servisu a komple... (více v detailu)
Jihočeský kraj
49 000
 Kč
retro kolo Favorit, originál
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám kolo Favorit, originál, i lak původní, v dobrém stavu, přidám k němu i berany. Více foto mohu zaslat.
Olomoucký kraj
3 500
 Kč
EARLY RIDER 14” - kolo od 3 do 5 let
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Za nás opravdu dokonalé kolo, perfektně vyvážené. VE SKVĚLÉM STAVU! Při rychlém jednání sleva :) Nové za 11.000,- Prodáme za 9.000,- Díky tomu, že je většina komponent kola z hliníku, jedná se o jedno z nejlehčích kol. Zároveň díky kvalitnímu hliníku je kolo velmi odolné a pro dítě je jednoduché ho udržet pod kontrolou. Stabilita a jízdní komfort lepší, než poskytuje jakékoliv jiné 14” kolo. A jede na řemenu... Žádná mastnota, žádná špína, žádné natahování řetězu, žádné cinkání, žádná rez a téměř žádná údržba. váha kola je 5,5 kg určeno pro děti od 3 do cca 5 let minimální délka vnitřní nohy by měla být 36,5 cm superlehká hliníková konstrukce 2" pneuma... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 000
 Kč
Úplně nové vázání. PC 15.000 Kč. Nikdy nebylo namontované.
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Úplně nové vázání (na skialpy) - nikdy nebylo použité - nikdy nebylo namontované. Úplně původně se toto vázání prodávalo za 15.000 Kč. Já ho nyní nabízím k prodeji za 7000 Kč. Označení: Elan G3 ION 12. Jedná se o - skialpové - pinové - tour - touring - tech - freeride - Skialpy - skialp vázání. Včetně brzd. Včetně orig. krabičky a včetně šroubů. Bezvadný stav - je to prostě úplně nové vázání. Vypínací síly jsou nastavitelné až do max. hodnoty 12. Původní doklad o zakoupení mám - a předám vám ho. Jedná se o nejlepší, nejspolehlivější a nejsnadněji ovladatelné lehké vázání. Toto vázání má - takzvaný - "Dopředný tlak patky" - a tím je toto vázání lepší než ... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 000
 Kč
Díly na kolo Favorit, brzdové špalíky, ložiska
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Představec Favorit - bez šroubů, tak jak je na foto. Zámek sedlovky pro kolejnici - nový Cena 50,- Mix náhradních dílů a příslušenství: 3x matice motýl (2x Eska, 1x bez popisu). 1x matice 6 hranná s podložkou Brzdové špalky 5ks použité - stav 40-75%, Spojovací díl pro brzdu s centrálním tahem. Ložiska středové a hlavové složení 4různé rozměry - většina s nich zřejmě nepoužitá, ale s povrchovou koro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
Giant Stance 1 29 palců horské kolo SX 2022
Před 7 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Giant Stance 1 29 palců horské kolo - 2022 - Hliník - Sram SX - Repasované - M Všechny fotografie a videa na našich stránkách jsou aktuální a byly pořízeny námi po generální opravě kola Toto kolo bylo profesionálně a odborně repasované s více než 47 kontrolními body a 15 měsíční zárukou. Kolo je odesláno z 95% připravené k jízdě. 63.883,00 Kč 39.598,00 Kč Ušetříte 38% Optický stav: Repasované kolo, ve velmi dobrém stavu. Může vykazovat běžné známky používání, jako jsou drobné škrába... (více v detailu)
Hlavní město Praha
39 598
 Kč
Cube Nuroad C62 SL Carbon Gravel Kolo GX AXS 2022
Před 9 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Cube Nuroad C62 SL 28 palců Gravel Kolo - 2022 - Karbon - Sram GX AXS - Repasované - 56 Všechny fotografie a videa na našich stránkách jsou aktuální a byly pořízeny námi po generální opravě kola Toto kolo bylo profesionálně a odborně repasované s více než 47 kontrolními body a 15 měsíční zárukou. Kolo je odesláno z 95% připravené k jízdě. 86.937,00 Kč 63.917,00 Kč Ušetříte 26% Optický stav: Repasované kolo, ve velmi dobrém stavu. Může vykazovat běžné známky pou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
63 917
 Kč
Stevens E-Inception AM 7.6.1 GTF E-horské kolo NX
Před 10 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Stevens E-Inception AM 7.6.1 GTF 29 palců E-horské kolo - 2022 - 630 Km - Sram NX - Repasovaný - L Všechny fotografie a videa na našich stránkách jsou aktuální a byly pořízeny námi po generální opravě kola Toto kolo bylo profesionálně a odborně repasované s více než 47 kontrolními body a 15 měsíční zárukou. Kolo je odesláno z 95% připravené k jízdě. 150.802,00 Kč 84.336,00 Kč Ušetříte 44% Najeto: 630 km Optický stav: Repasované kolo, ve velmi dobrém stavu. Může vykazovat běžné... (více v detailu)
Hlavní město Praha
84 336
 Kč
Další nabídky najdete zde: Kola a koloběžky