Sportovní hodinky

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den prodávám z důvodu nevhodného dárků jsou fungl nové akorát od... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Nové hodinky CRIVIT s měř.srdeč.tepu, krokoměrem
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nové nevybalené sportovní hodinky - CRIVIT s měřičem srdečního tepu a krokoměrem. Původní cena 600,-Kč. Nyní nové nevybalené za 280,-Kč. Osobní odběr na Praze 5 nebo přivezu na trase Praha-Jihlava-Znojmo, Praha-Brno-Mikulov. Inzerát platí do smazání! Popis: Sledování výkonu při sportovních aktivitách, jako je běh, jízda na kole, lyžování atd. Měření tepu na zápěstí - bez hrudního pásu Funkce krokoměru: udává počet kroků, ušlou vzdálenost a rychlost Sledování spánku: měření doby spánku a fází – s pamětí na 7 dní Měření aktuální... (více v detailu)
Hlavní město Praha
280
 Kč
Rádiový budík TFA Dostmann Lumio
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Rádiový budík TFA Dostmann Lumio rozbaleno Vysoká přesnost: zobrazuje čas díky rádiovému přenosu a pohybu rádiových hodin s vysokou přesností, takže budík není třeba nikdy měnit Funkce Snooze: s funkcí Snooze můžete vstávání trochu oddálit. Po prvním budíku stačí stisknout tlačítko odložení a budík se v pravidelných intervalech opakuje. Digitální, řízený rádiem, da... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
199
 Kč
Digitální vlhkoměr/teploměr funkční s trafem
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Digitální vlhkoměr a teploměr. Má to i čidlo CO2, ale nějak přestalo měřit. Na pár dní se chytlo a tedka zase neměří, takže asi nefunguje nebo nevim. Součástí je i napájecí adaptér 6V/1A. Přístroj má v sobě malou baterku, která drží nastavení datumu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
280
 Kč
Cyklistický rychloměr, počítač, BN 518
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Cyklistický rychloměr Cyklistický počítač BN 518 Univerzální vodotěsné stopky Cyklistické MTB Počítadlo kilometrů Stopky Cyklistické příslušenství Funkce: 100% Zcela nový Hmotnost: 24 g (počítačová konzole) Barva: černá + červená. Velikost (konzole počítače): 46 x 46 x 19 mm Rozměr (LCD): 3 x 2,5 cm. Délka kabelu senzoru (cca): 84 cm 2-úrovňový LCD displej Kompaktní a tenký design Pohodlné, kompaktní, přenosné a pohodlné Funkce zobrazení času, lze také použít jako hodiny. Úžasná vychytávka na cesty. Snadná instalace, snadno čitelný LCD displej, perfektní společník pro vaše kolo. Účinně vám pomůže sledovat váš pokrok a zlepšit va... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
LCD DISPLEJ C961 PRO STŘEDOVÝ MOTOR 36/48V
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Univerzální LCD displej pro středové pohony 250 W, 750 W a 1000 W se umisťuje na střed řídítek. Součástí displeje jsou ovládací tlačítka, kterými ovládáte celý středový pohon. Díky vysokému kontrastu displeje je možné číst informace z displeje bez obtíží i na přímém slunci. Robustní a odolná konstrukce zaručuje snadnou ovladatelnost. Displej je odolný proti prachu a stříkající vodě - IP65. Pomocí velkých tlačítek můžete snadno ovládat systém i při jízdě v terénu. Tlačítky ovládáte základní funkce systému a přepínáte informace na displeji. Další funkcí ovládácích tlačítek je možnost nas... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 590
 Kč
Garmin Fenix 5 silver
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám hodinky Garmin Fénix 5 Silver Optic Black band Chytré hodinky Garmin lze spárovat s iOS i Androidem Vodotěsnost do 100 m (10 ATM) Samozřejmě nechybí staré známé hodinkové funkce, jako kalendář, den v týdnu, stopky, budík, osvětlení, datum a 24hodinový režim Ukazatel baterie vás včas informuje, když se blíží vybití Samozřejmou, velmi praktickou funkcí jsou notifikace z vašeho sma... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 000
 Kč
Chytré hodinky
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám nové chytré hodinky Tblitz T-Watch s příslušenstvím. Hodinky jsou černé, voděodolné, mají na výběr z mnoha přednastavených vzhledů ciferníku, úhlopříčka displeje je 1,54". Pomocí bluetooth lze hodinky spárovat s telefonem, menu je v češtině. Funkce hodinek: ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
520
 Kč
Rybářské hodinky Casio AMW 700
Nabízím tyto hodinky pro rybáře v perfektním stavu. Casio fishing gear iluminator Výdrž bate... (více v detailu)
990
 Kč
Sportovní hodinky Crivit
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Bílé sportovní hodinky Crivit -sport tester, s funkcí měření srdečního tepu pomocí hrudního pásu. Vodotěsné. Funkce čas, tep, stopk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
150
 Kč
Sportovní hodinky Suunto 9 Baro + snímače TF
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám funkční sportovní hodinky Suunto 9 Baro se safírovým sklíčkem v dobrém stavu (drobné poškození vyměnitelného pásku viz fotografie). Baterie v dobrém stavu, vyměnitel... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Garmin Vivofit 4 NOVÉ fitness sportovni hodinky
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji NOVÉ fitness naramkové sportovni hodinky Garmin Vivofit 4 Na displeji ještě ochranná fólie Velikost náramku S/M Nevhodný da... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
999
 Kč
Profi infračervený teploměr Voltcraft IR 800-20D
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Velký rozsah měřených teplot od -50 °C až do +800 °C, vzhledem vysoké horní hranici měřených teplot je možno jej použít i jako pyrometr pro měření teploty tavících se kovů. Přesnost měření je dosažena díky dvojitému fixačnímu laseru a nastavitelné emisivitě. Díky velmi krátké reakční době můžete provádět plynule bodové měření. Kromě standardních měřících funkcí má nas... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Smart watch - chytré hodinky - černé - SmartXP8 Fit
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Chytré hodinky - smart watch. Chytré sportovní hodinky SmartFit XP8 jsou stvořené pro aktivní životní styl i běžné nošení. Nabízejí množství užitečných funkcí, se kterými Vás bude pohyb bavit. Barevný dotykový 1,4" IPS displej / vodotěsné s certifikovanou odolností IP X7 / výdrž 5 - 7dní na jedno nabití / měření tepu, tlaku, saturace kyslíku v krvi, vzdálenosti, kroků / 7 sporto... (více v detailu)
Jihočeský kraj
750
 Kč
Hodinky Tissot T 115.417.27.011.00
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám ze sbírky nepoužívané hodinky Tissot.Pánské hodinky Tissot T-Race T115.417.27.011.00 spadají do řady T-Sport a podřady T-Race. Tato modelová řada se vyznačuje designem inspirovaným motosportem, jakožto jejich oficiální časoměřič soutěže Moto GP od roku 1999.Pouze osobní odběr a hotovostní platba. Model Tissot T1154172701100 je poháněn bateriovým švýcarským strojkem ETA G10.212. Mimo funkce času je vybaven o ukazatel data, stopky a tachymetr. Da... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15 000
 Kč
LCD DISPLEJ C18 PRO STŘEDOVÉ POHONY, BAREVNÝ, USB
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Barevný LCD displej pro středové pohony EVBIKE s možností použití pro 36V i 48V verze. Displej zobrazuje nejdůležitější informace o jízdě a umožňuje nastavovat systém. Displej je vybaven USB výstupem. Barevný LCD displej pro středové pohony 250 W, 750 W a 1000 W se umisťuje na střed řidítek. Součástí displeje jsou ovládací tlačítka, kterými ovládáte celý středový pohon a USB výstup (5V/500 mA). USB výstup slouží pro připojení externího zařízení, které je možné při zapnutém systému nabíjet. Díky vysokému kontrastu displeje je možné číst informace z displeje bez obtíží i na přímém slunci. Robustní a odolná konstrukce zaručuje snadnou ovladatelnost. Displej je odolný proti prachu a stříkající vodě. Tento displej s perfektní barevnou grafikou a jemným rozlišením vám nabízí k zobrazení velké množství informací a rozsáhlé možnosti nastavení. Ovládacími tlačítky nasta... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 100
 Kč
Sportovní akční Kamera 5 MPixel NEDIS ACAM11BK
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám Akční Kameru 5 MPixel značky Nedis ACAM11BK. Kamera je nová a zabalená, 2 roky záruka. Akční Kamera 720p@30fps | 5 MPixel | Vodotěsné do: 30.0 m | 90 min | Wi-Fi | Aplikace ke stažení pro: Android™ / IOS | Včetně držáků | Černá • Na velkém 2" TFT displeji zaručeně uvidíte, co nahráváte • Vestavěný mikrofon • Podpora paměťových karet microSD s kapacitou až 32 GB • Včetně kompletní montážní sady pro připojení fotoaparátu téměř ke všemu • Pevný obal s vodotěsností až do 30 m Parametry: Šířka 60 mm Výška 41 mm Hloubka 31 mm Hmotnost 242 g Barva Černá Materiál ABS Vstupní proud 1.0 A Typ zdroje napájení Napájení z baterie Kapacita baterie 900 mAh Vodotěsné do 30.0 m Včetně držáků Ano Maximální doba výdrže baterie 90 min Čas záznamu 90 min Displej TFT displej Typ kamery Akční kamera Typ baterie Vestavěná Li-Ion Podporované rozlišení videa 720p@30fps Typ slotu pro externí paměť Mi... (více v detailu)
Olomoucký kraj
500
 Kč
Mobilní telefon Aligator V650 Senior
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím mobilní telefon Aligator V650 Senior, minimálně používaný, perfektní stav, nová baterie. Včetně nabíjecího kabelu, nabíjecího stojánku, krabičky a papírů. Mobilní telefon Aligator V650 Senior Konstrukce typu V Displej Barevný TFT displej Úhlopříčka 2,4" + 1,44" Rozlišení 240 × 320 QVGA + 128 × 128 px Bílé podsvícení Paměť 200 kontaktů v telefonu Paměť pro 100 SMS Paměť pro odeslané SMS Konektory a připojení Nabíjení a data Micro USB Sluchátka s handsfree J... (více v detailu)
Olomoucký kraj
549
 Kč
Chytré hodinky - Garmin vivomove 3
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Koupeno 1/2023 v záruce s účtenkou. Na sklíčku malý škrábenec. Viz foto. Chytré hodinky kombinující eleganci a sofistikované sportovní funkce. Moderní hybridní smartwatch kombinují klasický vzhled ručičkových hodinek s chytrými funkcemi. Dominantou je funkce: Body Battery Srdeční tep Monitorují spánek včetně jeho fází a když bud... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 990
 Kč
Prodám cyklotrenažér SCHWINN IC2
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Jen osobní odběr. Popis: třecí brzda zátěžové kolo: 14 kg LCD displej funkce počítače: rychlost, čas, vzdálenost, kalorie, počet otáček za minutu komfortní pedály s nastavitelným popruhem 3-dílné kliky vzdálenost mezi pedály: 183 mm ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
9 200
 Kč
Motorový Běžecký pás
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám plně funkční běžecký pás Total Sport BP-7. Jen osobně v Pardubicích. Jmenovitý výkon: 500 W - Počítač s LCD displejem - Měření: času, vzdálenosti, rychlosti, spálených kalorií a funkce skenu - Nastavitelná rychlost od 1 km/h až 10 km/h - Dá se velice snadno složit,... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 000
 Kč
Nový sportovní batoh Salomon Skitrip Go To Snow
Před 3 dny - SBAZAR
Batoh Salomon Extend Go-To-Snow Gearbag je vhodný na úschovu lyžařského resp. běžkařského vybavení. Jedná se o praktický batoh s odděleným prostorem určený pro veškeré zimní vybavení. Oddělné kapsy na boty, brýle a oblečení. Velmi odolný nepromokavý materiál. Kapsy všechno ochrání a poskytnou dostatek úložného prostoru. Objem: 50 litrů Stohovatelný nastavitelný pás s velkou zimní sponou. Nastavitelné a polstrované ramenní popruhy. Vodotěsná a 600D textilie bez... (více v detailu)
1 500
 Kč
Budík s hodinami,s lampičkou a velkými čísly
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Budík s velkými LED čísly 1,8palce,jsou jasné a jasně vidět z celé místnosti a v noci lze číslice ztlumit na úroveň vašeho osobního pohodlí,takže nebudou rušit váš spánek.Stačí stisknout horní tlačítko a lze aktivovat noční lampičku,ideální pro čtení nebo pro děti,které nemají rády tmu.Samotný budík má dvě různá nastavení pro nízkou a vysokou hlasitost buzení a s funkcí odložení můžete získat 9 minut spánku navíc.V případě výpadku proudu převezme řízení záložní baterie a zachová se nastavení ... (více v detailu)
Ústecký kraj
300
 Kč
Eliptický trenažér PRO-FORM 470 HR
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Z důvodu stěhování prodávám eliptický trenažér. Trenažér je cca 12 let starý, ale stále zcela funkční a ve velice pěkném stavu. Byl zakoupen v zahraničí, takže manuál mám v angličtině. Trenažér je při provozu tichý. Má 8 tréninkových programů (6 proměnných v závislosti na odporu a 2 v závislosti na tepové ... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 700
 Kč
INVICTA Pro Diver SCUBA WR100M -
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
nenošené-předváděcí,vystavené V prodeji od Leden 2021 Značka Invicta (USA) Určení Pánské Průměr, tloušťka Ø 50 mm, 15 mm Voděodolnost 100 M Sklíčko Flame Fusion Řemínek Silikon Typ zapínání Přezka,... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 000
 Kč
Chytré hodinky WowME Lotus-NEPOSILÁM
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
POKUD CHCETE KOUPIT TAK VOLEJTE JEN OSOBNÍ PŘEDÁNÍ BRNO-SLATINA. V ZÁRUCE DO 19.10.2024 ,PUVODNÍ CENA 779 KČ Kompatibilní s Android a iOS, 1,09" TFT displej, Bluetooth, krokoměr, měření kyslíku v krvi, monitoring spánku, měření tepu, vodotěsnost IP68, maximální výdrž baterie 600 h, s ovládáním v češtině. Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, iOS 9, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17. Funkce Sportovní aktivity Běh, Cyklistika, Fitness, Chůze, Jóga, Plavání, Turistika, Veslování Funkce měření sportu Krokoměr, Tepová frekvence, Detekce zahájení aktivity, Vzdálenost, Výpočet kalorií, Tepové zóny, Podpora aplikace Strava, Tempo Zdravotní funkce Měření saturace kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Měření úrovně stresu, Pitný režim, Dechová cvičení, Sledo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
600
 Kč
Další nabídky najdete zde: Sport