Posilovací hrazda shyby TRX

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kvalitní posilovací hrazdu, dělaná na zakázku - 110 cm celková délka, odsazení od stropu/zdi 35 cm, průměr 3 cm, ocel s povrchem z práškové lakovny, bez oděrek a škrábanců. Velmi masivní provedení, n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 599
 Kč

Podobné inzeráty

hrazda
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Porodam hrazdu,a bradla.Pri rychlem jednani sleva
Ústecký kraj
3 000
 Kč
Posilovací hrazda Kettler
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám multifunkční posilovací hrazdu do dveří značky Kettler. Díky promyšlené konstrukci bez montáže na rám dveří,... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 000
 Kč
Posilovací hrazda
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám posilovací hrazdu. Délka 1m. K přidělání na 4 šrouby.
Středočeský kraj
500
 Kč
TRX závěsný posilovací systém Crivit - nový
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nový/nepoužitý Osobní převzetí Praha 4 - Modřany Platba předem = Zásilkovna 79kč Dobírka = Zásilkovna 102kč Podívejte se na mé další inzeráty Závěsný posilovací systém Multifunkční sportovní náčiní pro efektivní posilování celého těla Posiluje, trénuje koordinaci, rovnováhu a držení těla pomocí vlastní tělesné váhy Kotva ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Hrazda na shyby
Před 9 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám hrazdu na shyby. Kostra je hliníková tyč je z nerezu .Je vhodná i... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Posilovací hrazda NOVÁ ZIDER PROFI
Před 8 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
NOVÁ POUZE SESTAVÉNÁ. Osobní předání. TECHNICKÉ ÚDAJE rozměry hrazdy: minimální výška - 135 cm maximální výška - 226 cm madla jsou ve výšce cca 100 cm rozměr podstavce: šířka - 112 cm hloubka - 92 cm rozměr profilů: spodní část - 40 x 40 x 2,2 cm vrchní část - 35 x 35 x 2 cm šířka horní trubky... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 600
 Kč
Posilovaci lavice Marbo MH-L107 2.0 + BICEPSOVÝ PULT
Před 8 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Set lavice a bicepsového pultu Posilovací lavice se stojanem pod velkou činku Marbo Sport MH-L107 2.0 je inovovaným modelem oblíbené lavice pro domácí posilovnu. Opěradlo je možné nastavit do 7-mi pozic v rozmezí od -10° do 76° a desátko do 3 pozic v rozmezí od 0° do 26°, tento rozsah umožňuje komplexní trénink hrudníStojan je po stranách osazen sadou háků, které umožňují ideální polohu pro odložení osy, ale zároveň slouží jako bezpečnostní prvek, v případě, že osu nedokážeme vytlačit do původní polohy. Pokud lavici nepoužíváme, můžeme ji snadno složit do svislé polohy. Konstrukce je vyrobena z ocelového profilu 40 x 40 mm, díky... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 490
 Kč
MULTITRAINER závěsný posilovací systém TRX -2568 – 2 ks
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Multifunkční závěsný posilovací systém MULTITRAINER Zboží je nové, v originálním obalu. Mám 2 ks, cena za ks. Původní cena: 1490 Kč Cena pro Vás: 799 Kč Nosnost 150 kg. Balení obsahuje: - Sadu posilovacích lan - Závěs na dveře - Instruktážní návod v češtině - Obal pro snadné uskladnění a ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
799
 Kč
-NOVÁ- Posilovací samovzpěrná závěsná hrazda do dveří Türrec
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám posilovací hrazdu do dveří. Celková délka hrazdy je cca 91 cm a zavěsíte ji do dveří o šířce 63 - 100 cm. Zároveň je třeba, aby se hloubka zárubní pohybovala mezi 13 a 1... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
499
 Kč
Fitness schod TREXO Aerobic
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Fitness schod TREXO Aerobic 4ks Velikost 109 x 41 x 11 cm
Středočeský kraj
1 100
 Kč
Posilovací hrazda
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Fitham hrazda nástěnná CS Jako nová. Stejný výrobek jako v odkazu, jen nahoře jsou dvě dírky místo jedné. Osobní odběr v Lysé nad Labem. https://ww... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 500
 Kč
Závěsná HRAZDA
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
FITHAM závěsná hrazda na žebřiny je kvalitním českým výrobkem ze silnostěných ocelových profilů. Samotná úchopová tyč je v místech úchopů rádlovaná. Úchopová tyč je v nerez/chrom úpravě. trvanlivý, práškový vypalovaný lak úchopová část je z nerezu / chromu, tloušťka úchopu 28 mm celková šířka hrazdy 130 cm, osová vzdálenost paraelních úchopů 45 cm rozměr opěrné konstrukce (v x š) = 71 x 70 cm vhodná na ribstole 240x80 a 230x80 cm (na ribstol 250x90 cm pasuje také, ale spodní část hraz... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 200
 Kč
Posilovaci hrazda
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodam posilovaci hrazdu na zed . Vlastní odvoz.
Jihomoravský kraj
300
 Kč
Posilovací hrazda do stropu - SCHUBI
Před 15 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám posilovací hrazdu do stropu. Hrazda je jako nová, česká výroba. Barva bílá. Šrouby do stropu součástí. Nosnost 200 kg. Dé... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 000
 Kč
ZÁVĚSNÝ POSILOVACÍ SYSTÉM, ZÁNOVNÍ
Před 16 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám zánovní závěsný posilovací systém,který umožňuje posilování všech svalových partií vlastním tělem. Trénink koordinace, rovnováhy, zavěšení se na hrazdu nebo do dveří. Měkké úchopy pro ruce a popruhy pro nohy. Lehké a malé balení umožňuje jednoduchou přepravu kamkoliv se Vám bude chtít, takže je možné cvičit kdekoli. Pomocí karabin lze jednoduše upevnit ke stromu, k závěsné hrazdě na shyby, ale i do dveří díky záv... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
250
 Kč
Hrazda na shyby
Před 19 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Použité, cena 2000
Pardubický kraj
2 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Fitness