Nový cepín Camp Alpina 73cm

Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Robustní "T" hlava z chromované oceli Topůrko z 2,5mm 7075 hliníku Spodní hrot z chromované oceli Certifikace CEE-UIAA typ 2 Ergonomický tvar hlavy pro komfortní uchopení Nas... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 200
 Kč

Podobné inzeráty

NOVÉ lyžařské hůlky Fizan Alpine green 125 cm
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám NOVÉ nepoužité značkové lyžařské hůlky Fizan Alpine green 125 cm. (italská značka holí s historií od roku 1947). Materiál: hliníková slitina 6013 Jednodílná hůl Průměr: 16 mm - eloxo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
340
 Kč
Prodám Bushman sekeru Axe black UNI
Před 21 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám Bushman sekeru Axe black UNI, nepoužívanou, stav jako nová, navíc opasek Bushman. Cena 1 000 Kc. Předání v Kutné Hoře nebo v okolí cca do 55 km a platba hotově. Popis sekera Axe black UNI Nasekat si dříví na oheň, zatlouct kolíky od stanu, přitlouct hřebík nebo naklepat maso na gril, případně dotáhnout šroub či ořezat si tužku? S BUSHMAN sekerou AXE žádný problém! Hlava sekery je z nerezové oceli 420, dlouhou čepel lze použít nejen jako sekeru, ale i j... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 000
 Kč
Cepín Climbing Technology Alpin Tour Plus 70 cm
Před 27 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám cepín o velikost 70 cm, je de facto nový, použit cca 2x. Osobní předání v Brně, možné zaslat přes Zásilkovnu/Poštu. Cenu prosím nabídněte do mailu. Klasický cepín s ergonomickou rukojetí s dobrým úchopem, vhodný pro výstupy strmými kuloáry a přechody po ledovci. Vybaven hlavou s tvrzené oceli a lopatkou. Vlastnosti: Hlava z tvrzené oceli a lopatka. Kónická rukojeť z lehké slitiny s eloxovaným povrchem, rovná na s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
NOVÁ helma ALPINA GEMS vel.S(51-55) black matt
Nová lyžařská helma-přilba.Prodám novou helmu ALPINA GEMS vel.S(51-55) barva black matt původní cena 4499 nyní v AKCI 1650Kč.Popis ALPINA GEMS je freeridový klenot: jedinečný, lehký a cenný - klenot pro hlavu. Zvláště výrazným rysem modelu GEMS je struktura s rozptýlenými otvory, která umožňuje větrání po celé ploše. Tato v... (více v detailu)
1 650
 Kč
Další nabídky najdete zde: Outdoor a turistika