Spací pytel Loap Iron Evo (modrý) /NOVÝ/

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím nepoužívaný modrý spacák Loap. Perfektní stav. Osobně v Praze 3, nebo pošlu. Vlastnosti: • 3sezónní spací pytel (od podzimu do jara) • jednovrstvá konstrukce • stahovací kapuce • vnitřní kapsa • rychle sbalitelný • výborná skladnost • vnitřní stahovací límec Specifikace: •... (více v detailu)
Hlavní město Praha
475
 Kč

Podobné inzeráty

Spací pytel Loap Iron Evo (modrý) /NOVÝ/
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím nepoužívaný modrý spacák Loap. Perfektní stav. Osobně v Praze 3, nebo pošlu. Vlastnosti: - 3sezónní spací pytel (od podzimu do jara) - jednovrstvá konstrukce - stahovací kapuce - vnitřní kapsa - rychle sbalitelný - výborná skladnost - vnitřní stahovací límec Specifikace: - ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
475
 Kč
SPACÍ PYTEL EMOTION
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Spací pytel Emotion je vyrobený ze dvou vrstev tzv Double Shell konstrukce. Vrchní i vnitřní vrstva má zvnějšku Peach Skin materiál který je prodyšný, voděodpudivý a je i příjemný na dotyk. Uvnitř mají obě vrstvy příjemnou Berber mikrofleecovou vložku a vyplněny jsou 100% dutým vláknem Microfibre. Střední vrstva má zipy uvnitř kryté chlopní na ochranu před větrem s pojistnými pásky se suchým zipem proti rozepnutí. Stahovací provázek na uzavření spacího pytle je na kapuci a vstupním otvoru a navíc je zde integrovaný límec k udržení tepla uvnitř. Spodní strana spacáku má na obou koncích kapsy na navlečení na ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 700
 Kč
SALEWA Lima Ultralight spací pytel
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Váha 600 gramů, velikost 215x78x53 cm, Teploty 12 - 17 stupňů Celsia, Polyester
Hlavní město Praha
500
 Kč
Protiroztočový spací pytel ProtecSom
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám Spací pytel ProtecSom, spolu s výměnou a jednodušše pratelnou vložkou, je vhodný pro alergiky na roztoče, ideální třeba i do školky na přespávání na starší matraci a peřině, hodně nám pomohl u dcery.. Nemusít... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 500
 Kč
16ks nerozbitné kempinkové nádobí pro 4 osoby, modré
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Úklid garáže. Nepoužívané, plánované do karavanu. Původní cena přes 1.000 Kč. Vyrobeno z PP materiálu v potravinářské kvalitě, netoxické, 100% bez BPA, netoxické, bez zápachu. Talíře jsou bezpečné pro použití v mikrovlnné troubě a myčce. Teplotní odolnost dosahuje až 120 °C. Pokud výrobek používáte v mikrovlnné troubě, měli byste kontrolovat nejvyšší teplotu do 120 °C a dobu ohřívání do 3 minut. Sada obsahuje: 4 jídelních talířů, průměr 24 cm 4 dezertních talířů o průměru 18,5 cm 4 misek, průměr 14,9 cm, výška 7,6 cm 4 hrníčků, průměr 7,9 cm, výška 10,9 cm Ideální na p... (více v detailu)
Pardubický kraj
500
 Kč
Spací pytel Loap Desert
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Lehký, skladný spacák od firmy LOAP určený pro cykloturistiku a vodáctví. Použitá náplň PolyPlus Light. Spacák byl původně třísezónní, ale jelikož je starý už asi 7 let, doporučil bych jeho použití jen na letní turistiku. Náplň už není tak nadýchaná jako bývala, ale o to je spacák skladnější. Spacák má malo... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
200
 Kč
FOX spací pytel R3 Camo Sleeping bag
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
10mm zipy Rip Stop materiál na vnější straně ve Fox Camo vzoru Elastický bezpečnostní popruh Micro Fleece na spodní straně Sherpa fleece na vrchní straně Nadrozměrné fleecové vnitřní lemy Kapsa na nohy – při rozepínání spacáku se zip zastaví zhruba u kotníků, tím se vytvoří teplá kapsa kolem nohou Kapsa pr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 400
 Kč
Spací pytel Alpkit
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám nový péřový spacák Alpkit Skyehigh 700XL. Spacák nebyl použitý, jen leží ve skříni. Je to třísezónní spacák plněný kva... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 000
 Kč
Spací pytel Husky Kids Magic
Před 11 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím dva spací pytle Husky Kids Magic - zelené. Spacáky byly použité jen párkrát, jsou ve velmi pěkném stavu. Kluci mi z toho vyrostli, tak posílám dál. Spacáky se dají zkrátit. Rozměr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
750
 Kč
Naturehike rychlostavitelný automatický stan 4020g- 4 osoby
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Automatický stan, určený pro čtyři osoby, vyniká svoji víceúčelovostí. Lze jej využít jako klasický stan na kempování, kratší treky, či jiné venkovní aktivity vyžadující krátkodobé přespání (ze dne na den). Bez použití vnitřního stanu poslouží jako přístřešek k vodě nebo přístřeší. Snadné složení: Automatický mechanismus umožňuje postavení vnějšího stanu do 1 minuty. Všestranná ochrana: Materiál 210T Polyester poskytuje voděoodolnost 2000+ mm a vyniká odolností proti UV záření. Vchody jsou vybaveny kvalitními zipy SBS. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 999
 Kč
Spací pytel Hannah
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Spacák Hannah 230x80/50 cm po případě zajmu spise volat diky
Jihomoravský kraj
400
 Kč
Stan Coleman Darwin 2 /NOVÝ/
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím nový nepoužitý stan Coleman Darwin 2. Snadná a rychlá stavba. Osobně v Praze 3, nebo pošlu. Parametry: HMOTNOST: 2,8 kg POČET OSOB: 2 osoby TYP STANU: turistický / festivalový TYP KONSTRUKCE: kopule MATERIÁL KONSTRUKCE STANU: laminát (fibreglass) ODOLNOST... (více v detailu)
Hlavní město Praha
950
 Kč
Spací pytel Vango dámský
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám dámský spacák Vango. Vango Ember Single Baton Rouge je zpracovaný pro muže i ženy Spací pytel vyplňuje 100% polyester Tvar spacího pytle Vango: dekový ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
350
 Kč
Spací pytel
Před 42 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Komfort teplota 7°C Pro postavu max 180 cm
Plzeňský kraj
200
 Kč
SPACÍ PYTEL mumiový MUMMY 7 - nepoužitý
Před 78 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízím SPACÍ PYTEL MUMMY SPM7, NEPOUŽITÝ V PŮVODNÍM OBALU: velmi kvalitní spací pytel s parametry odpovídající konkurenčním spacím pytlům v mnohem vyšší cenové relaci. Spací pytel je vybavený doplňky vylepšujícími úroveň spacáku jako je bavlněná vnitřní vložka, kompresní obal. Rozměr 215 cm x 80/50 cm, vrchní materiál je speciální materiál 190T nylon RIPSTOP s úpravou proti průniku vody do pytle, vnitřní vložka je PONGEE - mikroplyš, vnitřní ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
800
 Kč
Dětský dekový spací pytel Pinguin Blizard Junior
Před 389 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím ke koupi dětský - juniorský dvouvrstvý dekový spacák (spací pytel) značky Pinguin Blizzard Junior. Je vhodný pro užívání od jara do podzimu. Ideální spacák do kempu nebo na chatu. U nás sloužil 3 roky. Komfortní teplota je 4 °C, limitní teplota -1 °C a extrémní teplota -17 °C. - dvouvrstvá konstrukce náplně pro lepší tepelnou izolaci - Polyester DWR - vnější vodoodpudivý materiál odolný proti poškození - určeno pro výšku postavy do 150 cm - úzký střih pro lepší udržení tepla - zn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Dětský spací pytel HUSKY KIDS Merlot
Před 111 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodáme dětský spací pytel značky HUSKY KIDS Merlot (modro-oranžový). Spací pytel je plněn dutým vláknem a váží 1290 g. Teplotní parametry jsou +5 °C vysoký komfort, -2 °C nízký komfort. Extrémní teplota je pro dítě spíše nereálná. Dále je spacák vybaven oboustranným zipem, stahovatelným límcem a kapsičkou. Je vhodný pro dítě do cca 140 cm výšky. Spacák byl pou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Dětský dekový spací pytel Pinguin Blizard
Před 389 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím ke koupi dětský - juniorský dvouvrstvý dekový spacák (spací pytel) značky Pinguin Blizzard Junior. Je vhodný pro užívání od jara do podzimu. Ideální spacák do kempu nebo na chatu. U nás sloužil 3 roky. Komfortní teplota je 4 °C, limitní teplota -1 °C a extrémní teplota -17 °C. - dvouvrstvá konstrukce náplně zaručuje dobrou tepelnou izolaci - polyester DWR - vnější vodoodpudivý materiál odolný proti poškození - určeno pro výšku postavy do 150 cm - úzký střih pro lepší udržení tepla -... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Dětský spacak
Před 95 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dětský spacák Coleman Salida Teplý dětský mumiový spacák pro děvčata. Dlouhý zip umožňuje za teplých nocí dobře odvětrávat, a pokud se naopak výrazně ochladí, bude dobrá stahovací kapuce. Vnitřní kapsa Spací pytel disponuje vnitřní kapsičkou na cennosti či drobnosti Parametry: Izolace: duté vlákno... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Outdoor a turistika