Automatika, křídlo

Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Komplet špičková titanová Automatika/okto Atomic Aquatics T3 + Ti2 + mano Suunto. (+ originál polstrovaná taška) - křídlo Finnsub Fly 13 (+origo taška) Vše koupeno nové 10/... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50 000
 Kč

Podobné inzeráty

Ploutve Mares Avanti Quattro+, vel.REGULAR, zelené
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
PC: 2.500,- Prodám nové ploutve Mares Avanti Quattro+. Ploutve Mares Quattro patří k nejrozšířenějším na světě.V novém provedení s pružinami a... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 300
 Kč
Sony SPK-HCD Sports Pack - vodotěsný obal pro kamery
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Vodotěsný obal pro několik typu HD videokamer Sony pro ponory do 5m. Pevná konstrukce z p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
Potápěčské brýle MARES
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Dobrý den prodám úplně nové profesionální potápěčské brýle značky Mares. Brýle měli jeden ponor bo... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 100
 Kč
Motorový člun NewMatic 300 - bezúdržbový PE
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím francouzský tovární člun od f.Rigiflex - NewMatic 300. Člun je bezúdržbový z PE materiálu - velmi odolný - v naprosto zachovalém stavu - viz foto. Délka 3m, šířka 1,5m, váha 90 kg, počet osob 3, max výkon motoru 10Ps. Ke člunu jsou dvě pádla, krycí plachta šitá pří... (více v detailu)
Ústecký kraj
24 990
 Kč
Motorový člum NewMatic 300 - bezúdržbový PE
Před 2 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím francouzský tovární člun od f.Rigiflex - NewMatic 300. Člun je bezúdržbový z PE materiálu - velmi odolný - v naprosto zachovalém stavu - viz foto. Délka 3m, šířka 1,5m, váha 90 kg, počet osob 3, max výkon motoru 10Ps. Ke člunu jsou dvě pádla, krycí plachta šitá pří... (více v detailu)
Ústecký kraj
24 990
 Kč
Sony SPK-HCD Sports Pack-vodotěsný obal pro kamery
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Vodotěsný obal pro několik typu HD videokamer Sony pro ponory do 5m. Pevná konstrukce z p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
Prodám obal na lyže Armada Stibbs 4 Pair Ski Roller
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám téměř nový, 1x použitý transportní bag na lyže Armada Stibbs 4 Pair Ski Roller vhodný např. pro přepravu lyží v leta... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 800
 Kč
Hartluft Canadier COLORADO Allroundmarin
Troj miestne nafukovacie kanoe Senzačná konštrukcia z osvedčeného materiálu Trop-Stitch. Tuhosť je podobná plastovej kanoe, ale keď je kanoe vyfúknuté, môže sa zložiť a uložiť do kufra automobilu. Materiál PVC Drop-Stitch je extrémne odolný. Torzná tuhosť je obrovská a plutva ktorá je tiež odnímateľná dáva kanoe zodpovedajúcu smerovú stabilitu. Dĺžka 480 cm Šírka 96 cm Hrúbka bočnej steny 10 cm Výška 40 cm Hmotnosť 32,... (více v detailu)
29 975
 Kč
prodám člun
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám tento nafukovací motorový člun, motor Honda ježděný jen na na sladké vodě, málo používaný,s veškerou výbavou, poziční světa, světla, solární dobíje... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
70 000
 Kč
Retro potápěčská taška
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám velkou retro tašku pro potápěčskou výstroj, na neopren + ploutve..., rozměry 69 x 60 cm. Top stav.
Olomoucký kraj
240
 Kč
Dámský neopren na freediving a doplňky
Prodám dámský neopren na freediving Elios 5 mm Ecoline OpenCell na postavu 58/172, plus neoprenové ponožky Elios 2 mm vel. L 38 + ploutve na Freediving: listy Syst... (více v detailu)
9 000
 Kč
Taška Rapala Sling Bag
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám tašku přes rameno Rapala Sling Bag včetně dvou originálních krabic. Od... (více v detailu)
Kraj Vysočina
500
 Kč
Efoil LIFTFOILS Lift 4 Cruiser LL
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám poslední model efoilu značky LiftFoils LIFT 4, Cruiser 5´4", Lime Light, 28" mast, 250 Surf V2 přední křídlo, 48 zadní křídlo, full range baterie, ovladač, nabíječka a transportní obaly. V provozu od května 2023, ochranná folie v hodnotě 400 euro. Vše v perfektním stavu a stále v záruce. (cena nového efoilu 14995 euro) Cena 9495 euro. Společnost LiftFoils... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Efoil LIFTFOILS LIFT 4, Sport AW
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám poslední model efoilu značky LiftFoils LIFT 4, Sport 4´9", Bílá barva, 32" mast, 150 Surf V2 přední křídlo, 38 zadní křídlo, full range baterie, ovladač, nabíječka a transportní obaly. V provozu od srpna 2023, vše v perfektním stavu a stále v záruce. (cena nového efoilu 14995 euro) Cena 9995 euro. Společnost LiftFoils efoil vymyslela a ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Efoil LIFTFOILS Lift 4, Cruiser SB
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám poslední model efoilu značky LiftFoils LIFT 4, Cruiser 5´4", modrá barva, 28" mast, 200 Surf V2 přední křídlo, 48 zadní křídlo, full range baterie, ovladač, nabíječka a transportní obaly. V provozu od prosince 2023, vše v perfektním stavu a stále v záruce. (cena nového efoilu 14995 euro) Cena 9995 euro. Společnost LiftFoils efoil vymyslela ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Efoil LIFTFOILS Lift 4, Cruiser AW
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám poslední model efoilu značky LiftFoils LIFT 4, Cruiser 5´4", bílá barva, 28" mast, 210 Camber PRO přední křídlo, 46 Glide zadní křídlo, full range baterie, ovladač, nabíječka a transportní obaly. V provozu od června 2024, vše v perfektním stavu a stále v záruce. (cena nového efoilu 14995 euro) Cena 10995 euro. Společnost LiftFoils efoil vymysl... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Kajak nafukovací pro tři osoby (nový nepoužitý)
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám nepoužitý kajak. Koupili jsme si ho na dovolenou a ani jednou nebyl použitý. Je jen bez původní krabice, jinak absolutně nový kus koupen jaro 2024. Původní cena 11000 Kč nechám za 8499 Kč Při rychlém jednání, jsem ochotný se bavit o ceně. Kajak AQUA MARINA BETTA 475 - třímístný nafukovací kajak Rekreační nafukovací kajak Aqua Marina Betta 475 je vyroben z vyztuženého PVC materiálu, který je velice mechanicky odolný a nenáročný na údržbu. Kajak má tři vzduchové komory a nafukovací sedátka. Směrové stabilitě napomáhají dvě... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 499
 Kč
Kajutová plachetnice Olsen 23
Před 5 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám kaj.plachetnici rv.85,technická do 7.7.2027, pevný kýl ponor 130cm,zabudovaný motor volvo penta /honda/ dvouválec benzín osazen novým alternátorem a startérem,echolot ryby hloubka tepl.vody,základní oplachtění + nové nepouž... (více v detailu)
Kraj Vysočina
90 000
 Kč
Kajutová loď
Před 4 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám svojí kajutovou loď - Placon. REGISTROVÁNO V ČR. Délka:450 /šířka:185 a přívěsný motor Tohatsu MFS 18 B2 dlouhá noha. Ovládání pomocí kormidla a boční startovací páky-originál Tohatsu. Pod čarou ponoru nový antifoulingový nátěr. Startovací baterie a záložní baterie pro malý solární panel k alarmu se sim kartou. Veškeré osvětlení je led. Palivovou nádrž na 25 l, fendry, 2 kotvy, teleskopické pádlo s háčkem, lano, vestu. Nerez zajištěni se zámkem motoru. Prodávám jako komplet - 95000Kč. K l... (více v detailu)
Středočeský kraj
95 000
 Kč
Profi nafukovací člun 330cm hliníková podlaha 5 osob
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
---nepoužité---Vysoce kvalitní a všestranný nafukovací člun kategorie C, s odnímatelným dnem z hliníku a 2 lavicemi z hliníku. zábava, pohodlí a bezpečnost Nejvyšší kvalita a vynikající poměr ceny a výkonu - specializovaní prodejci v Německu Nafukovací člun kategorie C - vhodný pro pobřežní vody, velké zálivy, jezera, řeky Vysoce kvalitní materiály a pevná, skládací hliníková podlaha dělají z našeho všestranného člunu Nemaxx stabilní loď s velmi dobrou kontrolou vedení. Pádlo je vyrobeno z prémiového PVC materiálu extra odolného proti UV záření, mořské vodě a oleji se 4vrstvou síťovinou pro vysokou pevnost a odolnost. S lodí lze snadno manévrovat pomocí dvou dodaných hliníkových pádel. Díky nafukovacímu kýlu leží člun klidně a bezpečně ve vodě i při vysokých rychlostech. Dvě pohodlné lavice poskytují další pohodlí. Stabilní držadla na přídi a zádi usnadňují přenášení při nafouknutí. Loď má dostatek místa pro posádku a zavazadla. Nafukovací člun NEMAXX lze také dovybavit přívěsným... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 900
 Kč
Ploutve - MARES Avanti Quattro +
Před 6 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Ploutve - MARES Avanti Quattro + velikost R - regular. Gumové pružiny nahrazeny Bungee Mount (gumicukem)
Hlavní město Praha
890
 Kč
Citizen Aqualand Titanium JP1040
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Titanové Citizeny. Funkce: hloubkoměr, aktuální a maximální hloubka, teplota vody, alarm předčasného vynoření, duální čas, stopky, budík. Nošeny na obyč o... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 000
 Kč
Počítač SUUNTO COBRA3
Více účelový počítač SUUNTO Cobra 3 s integrovanými údaji o vzduchu, kompaktní a sofistikovaný potápěčský instrument s volbou módu Aire... (více v detailu)
5 000
 Kč
F2 Cruise 11.6 WS Team 2022
Před 5 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
NovýPaddleboard F2 WS Cruise se bez oplachtění se hodí pro začátky s paddleboardingem na klidnější hladinu či do malých vln. Po přeměně na windsurf se s tímto plovákem nemusíte bát ani dovádění v silnějším větru a vlnách. Je vyroben dvouvrstvou Drop-stitch technologií, které po nafouknutí na požadovaný tlak 13-18PSI plováku propůjčují ultimátní tuhost a odolnost. Má tři madla pro snadnou manipulaci a pět rozmístěných D-ringů pro možnost upnutí příslušenství. Na přídi se nachází flexibilní lanko, kt... (více v detailu)
Karlovarský kraj
11 500
 Kč
Motorový člun, loď Orion 501 Sport
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nový sportovní motorový, člun Orion 501 je rychlý sportovní člun s výbornými jízdními vlastnostmi. Člun má v standardní výbavě dvě pohodlné křesla a pohodlnou polstrovanou zadní lavici, pod kterou je prostorná schránka, komfort člunu zvyšuje boční polstrování, ovlád... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
266 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Vodní sporty