KC 02, GBB, KJ WORKS, celokov

Prodám KC02, GBB, od KJ WORKS, celokov, guma madbull. 6 zásobní... (více v detailu)
8 000
 Kč

Podobné inzeráty

Sniper set
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám set pro odstrelovače. Snipa m40 - válec hlava válce a trn pružiny od airsoftpro, píst action army, tdc hop up a přesná hlaveň, gumička aim top. Mk23 socom od tokyo marui, maple laef 303 mm hlaveň, gumička autobot, tryska novritsch, k ní... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Cyma AKM cm.048m
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám airsoft AKM od firmy Cyma. Je párkrát použitá, jsem druhý majitel. Přidám ke zbrani 2 tlačné zásobníky a dokupovanou 8.4V 1600 mAh baterku. Zbraň je plně funkční. Naměřeno 1,68 J s 0,28g kuličkama. Dráty jsem navedl pod kryt závěru viz. fotka, původně dráty byly v pažbě. Ke zbrani přidám optiku Th... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 400
 Kč
Kolečkové brusle K2, dámské, vel. 39
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám 1x použité dámské kolečkové brusle K2 VO2 S 90 PRO W velikost EU 39, US 8 v setu s chrániči K2 Performance W Pad Set velikost XL. Navíc byly dokupované zpevněné vložky do bruslí. Původní cena celé sestavy 8000 Kč, nyní cena za komplet pouze 4000 Kč. Osobní odběr v Horní Suché. Zásilkovnou, Balíkovnou ani jiným kurýrem nezasílám! Podvodné profily nabízející platbu předem na účet a vyzvednutí kurýrem, nepsat! Pouze osobní odběr! Technický popis: • špičkové tréninkové brusle s unikátním rámem • speciálně uzpůsobené ženskému chodidlu patentovaný jednostranný rám pro efektivnější přenos... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 000
 Kč
Scorpion EVO 3a1 Boost
Před 18 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodej Scorpion EVO 3a1 v boost verzi. Oproti originálu - Vyměněné kola SHS 18:1 Píst - Retroarms Hlava pistu - Epes POM Hlava válce - Epes Tryska - Epes Airtech solution - štelovací kolečko hop up 4UAD Quantum - hop up guma Vymazaná nutnost natahovat po novém zásobníku - dojdou kule - nestřílí , pouze přebít a střílí dál. Vše provedeno v servise Miairsoft M90 pružina - 1J GD130 - 2,1J ....... Přidám - originální obal originální CNC ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč
Airsoft výbava
Před 51 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Edit - prosim napsat na tel. Číslo, pres email je nejaky problem. Prodám výbavu na airsoft, zavřeli cqb na kterém jsem hrával, tak pro to už není využití. Osobně Brno, nebo na dobírku přes zasilkovnu, poštovné platí kupující. Mohu případně zaslat více informací, videa střelby atd. Seznam : - Lancer tactical interceptor, má něco za sebou, je tam hop gumka aimtop, střílí krásně na 60 m v pohodě, jeden zásobník, kolim Discovery- 2200 - we hi capa 4.3 special ops - taky má dost nastřílene, mazana a čištěná, zásobník těsní, nemá přední mířidlo- 1000 -Novritsch ssp5 4.3, zánovní, malé leaf guma a hlaveň, náhradní gumy, trysky a původní hlaveň, k němu dva zásobníky- 4500 - regulator epes - 2800 - hadice epes - 800 - hpa adapter hi capa se zásobníkem To... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Míčové, halové a letní sporty