Cyklotrenažér TRINFIT Spin S300

Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Ze zdravotních důvodů prodáváme cyklotrenažér TRINFIT Spin S300. Používaný pouze pár měsíců, záruka do ledna 2025. POUZE OSOBNÍ ODBĚR. Více informací na https://www.fitham.cz/... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 000
 Kč

Podobné inzeráty

Cyklotrenažér Kettler Ergorace 2 LTD
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Cyklotrenažér Kettler Ergorace 2 LTD. Špičkový trenažér, mnoho možností tréninku: mnoho programů (přednastavených, individuálních i HRC), ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
16 000
 Kč
cyklotrenažér brother Acra 3101 -
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
prodam cyklotrenazer nepouzity nevhodny darek puvodni cena 7900 nyni 5000 tel.608316038 rychle jednani sleva
Ústecký kraj
4 500
 Kč
Cyklotrenažér inSPORTline Delta
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Cyklotrenažér inSPORTline Delta má osobitý design a kvalitní uložení středové osy. Za výhodnou cenu můžete na computeru sledovat ujetou vzdálenost, rychlost, spotřebu kalorií a další funkce. Hlavní přednosti Cyklotrenažéru Delta je stabilní ocelový rám, tichý chod, možnost nastavení a výměny sedátka. inSPORTline Delta je doporučován pro aktivní domácí trénink. Trenažér byl minimálně používaný. Technický popis: 18kg zátěžové kolo s pochromovanou úpravou čelisťový brzdný systém nouzová brzda manuální nastavení zátěže vysoce přilnavé brzdové desky zátě... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 000
 Kč
Cyklotrenazer HOUSEFIT ASTRA
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
PC: 16 599,- Po operaci oatere jiz nemohu vyuzivat Cyklotrenažér HOUSEFIT ASTRA je robusní trenažér určený pro domácí kondiční trénink. Mechanická přitlačná brzda ovládaná manuálním otočným regulátorem zaručuje spolu s převodem plochým drážkovaným řemenem tichý chod trenažéru. Stálý převod bez volnoběhu zaručuje přenos zátěže na pedály. Těžký setrva... (více v detailu)
Pardubický kraj
12 900
 Kč
Činka MASTER Spin jednoruční nastavitelná 2 - 32 kg
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Uplne nove nastavitelne cinky, ktere se prodavaji za 4990 kc nabizim za 3000 kc/ks Tato cinka https://www.mastersport.cz/cinka-master-spin-jednorucni-nastavitelna-p-62905.html Činka MASTER Spin nahradí více sad závaží a ušetří tak cenný prostor v posilovně. Činka má elegantní design a bude skvělým doplňkem každé domácí posilovny. Zvedáte vždy jen takovou hmotnost, kterou potřebujete, bez zbytečných nástavců a matic na ose. Činka MASTER Spin je kvalitní výrobek, navržený pro co možná nejdelší životnost. Svůj každodenní pokrok v tréninku při postupném zvyšování zátěže tak bud... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 000
 Kč
Motorový běžecký pás Lifefit TM1300 + záruka
Lifefit TM1300 je motorový běžecký pás, který se skvěle hodí do domácích posiloven i fitness. Pás je vybavený běžeckou plochou o šířce 40,5 cm a o jeho chod se stará motor o výkonu 2 HP. Čas, vzdálenost, rychlost i spálené kalorie se zobrazují na LCD displeji, tudíž budete mít vždy k dispozici veškeré důležité informace o průběhu vašeho cvičení. P... (více v detailu)
6 000
 Kč
Chodící pás Xiaomi WalkingPad A1
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám Xiaomi WalkingPad A1, záruka skončila v březnu 2024, málo používaný, pravidelně udržovaný. Vel... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 000
 Kč
46kg závaží, 2x osa krátká +1x osa dlouhá zalomená + závaží
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodávám z důvodu nevyužití... 2x jednoručka 1x osa dlouhá zalomená 8x 1kg 4x 2kg 2x 5kg ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 000
 Kč
Kettlenbelly Stronggear 2x24kg
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Z důvodu remodernizace vybavení prodávám značkové kettlenbelly od Stronggearu 2x24kg komplet za 2300
Středočeský kraj
2 300
 Kč
Sportovní gumová podlaha
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám 2 ks sportovní gumové podlaha do fitness PROFI CF 10 mm černá. (celkem 4m2) Je v zánovním stavu používaná jen v bytě cca 3 měsíce. TECHNICKÉ VLASTNOSTI : Rozměry základní desky: 2 x 1 m (přesný rozměr 1980 x 980 mm) Tloušťka podlahy: 10 mm Objemová hmotnost: 1050 kg/m3 Barva - černá Zdravotní nezávadnost Pož... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 700
 Kč
Prodám cvičící stroj
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám cvičící stroj Smart Wonder Core, z důvodu nepoužívání ho prodávám za 700
Olomoucký kraj
700
 Kč
Prodáme trampolínu Domyos pro domácí použití
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodáme trampolínu Fit Trampo 100 zn. Domyos pro domácí použití. Ocelová konstrukce s 36 pružinami, celkový průměr 101 cm, výška 21,5 cm, nosnost 100 kg. Foto... (více v detailu)
Olomoucký kraj
900
 Kč
Běžecký pás Master F13
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám běžecký pás. Plně funkční. Minimálně používaný. Prodávam z důvodu stěhování.
Ústecký kraj
8 000
 Kč
Airsoft Desert Eagle .50AE Cybergun GBB
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, Prodám plynovou Airsoft Desert Eagle .50AE Cybergun Zbraň je celokov, přesná a spolehlivá. Ve stavu jako nová. Nehraná na ak... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000
 Kč
Posilovna
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Dobrý den prodám menší vybavení na cvičení polohovatelná lavice činky lavice na břicho a rotoped mož... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 000
 Kč
Cyklotrenažér inSPORTline Airin
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám málo používaný Cyklotrenažér inSPORTline Airin. Vše plně funkční. Prodávám z důvodu nevyužití. Je tichý, používal jsem ho v panelovém domě. Cyklotrenažer inSPORTline Airin je robustní cyklistický trenažér s tichým řemenovým pohonem vhodný pro profesionální i domácí využití. Velk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 000
 Kč
Běžecký pás
Před 6 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Běžecký pas Brother GB 4000A, zakoupený v březnu 2022, používa... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 000
 Kč
Cyklotrenažér Alfan
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám cyklotrenažér Alfan, používán 2 měsíce mojí maminkou jako rehabilitace po operaci kolene. Stav bez závad
Středočeský kraj
3 000
 Kč
Prodám běžecký pás inSPORTline Gilaver
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám používaný kvalitní běžecký pás inSPORTline Gilavar. Jedná se o pás s velkou plochou 140 x 52cm do váhy běžce 150kg, s výkonným motorem, možností náklonu až 7% a rychlostí 1 až 22km/h. Specifikaci najdete zde: https://www.insportline.cz/6565/bezecky-pas-insportline-gilavar?srsltid=AfmBOoocZHYOS52fBeuawG3Fn_3B3tKCKYYRC6WiSKcaT2nbwUapCp6G Jsem druhý majitel, 3 roky, naběhal jsem na něm přibližně 30 hodin, když jsem j... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000
 Kč
Nastavitelný stojan na činky DOMYOS
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám nastavitelný stojan na činky ve výborném stavu. Značka DOMYOS. Prodávám z důvodu nevyužití.
Plzeňský kraj
1 200
 Kč
Magnetický rotoped Hop Sport HS-015H Vox červený
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nepoužívaný, stav jako nový magnetický rotoped Hop Sport HS-015H. Důvod prodeje a nevyužití je dlouhodobá nemoc. Platí do smazaní! Jen osobní odběr Praha a okolí! Popis: Magnetický rotoped HS-015H Vox značky Hop-Sport je zařízení určené pro domácí rekreační trénink. Pomůže vám to zlepšit váš celkový stav, posílit svaly a spálit nadbytečné kalorie. Rotoped je vybaven magnetickým systémem odporu o hmotnosti 5 kg, tréninkovým počítačem se stojanem na tablet nebo smartphone a dotykovými snímači pulsu. Komfort používání zvyšuje volant, potažený protiskluzovým materiálem, a pohodlné sedadlo s nastavitelnou výškou. Pedály s bezpečnostními popruhy, stabilizační kryty a zpevněná ocelová konstrukce zaručují bezpečnost při každém tréninku. Moderní design je zárukou toho, že tento model se bude hodit do každého fitness koutku nebo do domácí posilovny. Multifunkční tréninkový počítač Změňte své tréninky na skutečnou výzvu a sledujte efekty! Tréninkový počítač zobrazuje rychlost, jakou se ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 990
 Kč
BĚŽECKÝ PÁS HOUSEFIT TEMPO 20
Před 7 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Běžecký pás Housefit Tempo 20, rozměry 42 x 120 cm, manuálně regulovatelný sklon a rychlost d... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 000
 Kč
Cyklotrenažér Kettler Ergorace 2 LTD
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Cyklotrenažér Kettler Ergorace 2 LTD. Špičkový trenažér, mnoho možností tréninku: mnoho programů (přednastavených, individuálních i HRC), ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
16 000
 Kč
Posilovací věž - TRINFIT Gym GX3 - 2021
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám posilovací věž TRINFIT Gym GX3 - 2021. Věž je velmi dobrém stavu včetně kompletního příslušenství. Opotřebené jsou pouze na pár místech vodící lanka. V užívání to neomezuje. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 500
 Kč
Cyklotrenažér insportline JOTA
Před 8 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám jednu zimní sezonu používaný spinn cyklotrenažér. Výhoda - tichý chod, variabilbí nastavení posedu. Původní cena 7 tis. Popis výrobce: Cyklotrenažér inSPORTline JOTA je stroj kompaktnějších rozměrů pro aktivní domácí trénink. Kvalitní pochromovaný, kovový rám je odolný proti poškození. Třecí brzdný systém umožňuje plynulou změnu zátěže. Vysoká míra pohodlí, originální a mode... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Fitness