Sada stojánku na nože Spyderco USA vyrobeno Japan, sada 5 ks

Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Sada stojánku na nože SPYDERCO - stojánky na nože - oreginál Spyderco USA vyrobeno Japan, sada 5 ks, nesehnatelné, top, exkluzivní sběratelská záležitost, ... Již se nevyrábí, ... sada obsahuje 5 kusů s... (více v detailu)
Plzeňský kraj
390
 Kč

Podobné inzeráty

Stojánek na katanu Cold Steel - Imperial Series, ...
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Cold Steel stojánek na katanu Cold Steel - Imperial Series Japanese Swords, pro nejvyšší modelová řadu z katan Cold Steel - nesehnatelné, jíž se nevyrábí nedá se sehnat , luxusní sběratelská záležitost, vyrobeno ze dřeva, mosazná destička s logem Cold Steel - je na ní... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 000
 Kč
Gerber Applegate USA - kit, čepel, střenka, pouzdro, ...
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nůž Gerber Applegate USA kit k sestavení nože, sada obsahuje: čepel nože, střenka noze, pouzdro, ... Nůž Gerber kit - vlajková loď značky Gerber nůž plukovníka Rexe Applegate, který nůž navrhl - původní model Portland Oregon vyrobeno v USA, čepel ostří nože 11,5 cm, čepel 13,5 cm, v zavřeném stavu 14 cm, vlajková loď Gerber Portland Oregon U... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 500
 Kč
Nůž Waffentechnik - Solingen, rescue nůž + pouzdro, ...
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nůž Waffentechnik - vyrobeno v Solingen, čepel rescue, taktický nůž + stehenní pouzdro, ... Nůž Waffentechnik - vyrobeno v Solingen - Rescue tactical. Pevná čepel oreginál původní model Solingen vyrobeno v Německu! Čepel 13,5 cm, celková délka nože 27 cm, střenka protiskl... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 500
 Kč
Závěsná sada kuchyňských nožů Linda (5 ks)
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodáme nikdy nepoužitou retro sadu závěsných nožů Linda. Velký nůž, nůž na chleba, nůž na zeleninu, nůž na maso, vidlička na pečené maso. Čisté, nepoškozené. Krabice v jednom m... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
300
 Kč
Nůž Gerber Legendary Blade - vlajková loď Gerber - USA, ...
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nůž Gerber Legendary Blade - vlajková loď značky Gerber - původní model Portland Oregon, vyrobeno v USA, první generace, čepel ostří nože 5,5 cm /čisté ostří nože/, čepel 6,5 cm, v zavřeném stavu 9 cm, celková délka v otevřeném stavu 15,5 cm, vlajková loď Gerber Portland Oregon USA, luxusní sběratelský kousek, ji... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 500
 Kč
Nože Wood Jewel
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám nože Wood Jewel. První je set Big Double Knives (WJ23LL) - Sada velkého finského nože s menším s rukojetí z kudrnaté břízy / sobího rohu v koženém tradičním pouzdře s motivem zvířete. Nosí se společně v pouzdře se dvěma kapsami. Čepel z uhlíkové oceli. Rukojeť z kudrnaté břízy. Hlavice ze sobího rohu. Délka čepele: 21 a 7,7 cm. D... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 500
 Kč
Knihy sada 4 ks
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Knihy sada 4 ks - Cena komplet za 4 ks sada: 300,- Kč + doprava (po... (více v detailu)
Plzeňský kraj
300
 Kč
LANSKY - STOJAN K BRUSNÉ SADĚ + úložný box Lansky
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
LANSKY - STOJAN K BRUSNÉ SADĚ. Hliníkový stojánek k brusným sadám Lansky. Svěrku s upnutím nožem jednoduše nasadíte na čep tohoto stojanu a díky tomu bude broušení pohodlnější. V podstavci stojanu jsou před-vrtané otvory pro možnost přišroubovat k hraně stolu /ponku/,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
390
 Kč
Nová sada 5 ks kuchyňských nožů Tefal K232S574
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám novou sadu 5 ks kuchyňských nožů Tefal K232S574 Záruka 24 měs. Nevhodný dárek Sada nožů 5 ks, čepele z německé nerezové oceli, nůž na chleba 20 cm, kuchařský ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
999
 Kč
Pouzdro Spyderco taška přepravní na zavírací nože na 30 ks
Před 11 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Pouzdro Spyderco taška přepravní na zavírací kapesní nože k uskladnění na 30 ks nožů, luxusní sběratelská záležitost, top, ... 4 řady /horní a spodní přihrádky na 8 kusů nožů, prostřední dvě řady přihrádky po 7 kusech. Špičková kvalita zpracování,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
500
 Kč
Lovecké nože velký malý Miguel Nieto
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Předchozí obrázekNásledující obrázek 7 fotografií Cena: 2 200 Kč Velký lovecký nůž Nieto Great Field Hunter Nůž speciálně navržený pro lov. Čepel je vyrobena z odolné oceli AN-58. sada která obsahuje 36 a 21 centimetrů.Jejich hmotnosti jsou 133 gramů, 340 gramů, 396 gramů a 529 gramů. Rukojeť je vyrobena z ABS a zamaku a pouzdro je vyrobeno z kvalitní černé kůže. Ocel AN-58: Nerezová ocel vytvořená firmou Nieto, aby nabízela ty nejvyšší nároky na odolnost proti korozi a nárazu, trvanlivost a... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 800
 Kč
SADA PŘÍVLAČOVÝCH JIG STREAMERŮ 6 KS
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Sada nových streamerů v délce od 5 do 8 cm a gramážích od 4 do 6 g.
Středočeský kraj
179
 Kč
SADA KAPROVÝCH NÁVAZCŮ 6 KS VČETNĚ NGT NÁVAZCOVÉHO POUZDRA
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Sada nových návazců na boilies včetně pozdra.
Středočeský kraj
249
 Kč
SADA JIGSTREAMERŮ A KOGUTŮ 10 KS
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Sada nových jigových streamerů a kogutů na candáty a štiky, včetně boxu. Vše nové.
Středočeský kraj
499
 Kč
Sada profi diamantových brousků DMT - U.S.A. na broušení
Před 12 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Sada profi diamantových brousků DMT - U.S.A. na broušení nožů, včetně obalu, původní verze vyrobeno v USA, sada: velký PROFI kámen červený /Fine, zrnitost 600 Grit/Grain = 25 Micron/ + malý kámen dvě zrnitosti + diamantová ocílka (brousek), půl-kulatá, na broušení hladkých i zubatých čepelí, žlábek na broušení rybářských háčků, ... Nesehnatelné, ..... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 200
 Kč
PŘÍVLAČOVÁ SADA NYMFY RED BASS 15 KS + JIG + BOX
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Sada nymf + jigové hlavy + box. Nástrahy velikost 8, 10 a 13 cm. Celkem 15 kusů + jigové hlavičky a čeburašky viz foto.
Středočeský kraj
199
 Kč
8dílná sada ocelových nožů nůžek a ocílky Royalty Line
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Sada ručně broušených kuchyňských nožů z nerezové oceli s otočným stojanem Royalty Line RL-KSS804. Obsahuje sekáček, nůž šéfkuchaře, nůž na chléb, univerzální nůž, nůž na zeleninu, nůžky na porcování drůbeže a ocílku na broušení nožů. Sada obsahuje: Nůž šéfkuchaře s délkou čepele 20 cm 20 cm nůž na chléb Sekáček s délkou čepele 20 cm Nůž na zeleninu s dél... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Nová sada čtyř steakových nožů OPINEL (jasan + nerez)
Před 12 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám zcela novou sadu čtyř velmi kvalitních steakových nožů OPINEL (originál zabaleno v dárkové kazetě, jasanové dřevo, nerezová ocel). Původní cena 3.000,-Kč. Prodávám více různých artiklů, podívejte... (více v detailu)
Středočeský kraj
799
 Kč
Sada nožů Royalty Line, 8 ks
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
- Sada obsahuje 7 nožů + škrabku na brambory. - Čepele jsou vyrobeny z nerezové oceli s nepřilnavým povrchem. - Rukojeti jsou vyrobeny ze silikonu a poskytují bezpečný a stabilní úchop. Long, kuchařský nůž, vč. rukojetí: cca. 33 cm Dlouhlý, řezací, vč. rukojeti: cca. 33 cm Dlouhový nůž na chléb, vč. rukojeti: cca.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Nože - Sada 3 ks kuchyňskych nožů
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám novou neotevřenou sadu 3 kusů kuchyňských nožů IKEA 365+. Nevhodný dárek. N... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Sada 2 ks Kovové nohy ke stolu,industrial Černá 60/72 jekl 6
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Důležitým prvkem konstrukce stolu jsou nohy, které jsou zodpovědné za nosnost a stabilitu výrobku a také za jeho vizuální vzhled. Nohy stolů mohou mít různou konstrukci - jako jedna stojná trubka, rámový rám, několik nohou. V naší společnosti "DMBAU" si můžete objednat výrobu stolových nohou jakékoliv složitosti, v požadovaném množství, z vysoce kvalitního kovu s antikorozní úpravou. Díky vlastní výrobě a přítomnosti konstrukčního oddělení, kde pracují zkušení odborníci, vytváříme nohy pro různé účely - pro kancelářské, barové, laboratorní, jídelní stoly, pro co-workingová centra.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 650
 Kč
Sada nožů IKEA černé, 22cm, 5 ks
Před 20 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Sada nožů IKEA černé, 22cm, 5 ks Klasický nůž na steaky, vroubkovaná čepel, nerezová ocel, ABS plast Lze mýt v myč... (více v detailu)
Hlavní město Praha
70
 Kč
Brusný vodní kámen - sada na broušení nožů 400/1000 3000/800
Před 23 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Brusný vodní kámen - sada na broušení nožů 400/1000 3000/8000 Kompletní specifikace SADA OBSAHUJE • zrnitost #400 #1000 - #400 se používá k opravě poškozených nebo hrubých čepelí a hran. #1000 se používá ke zlepšení ostření (oprava drobných poškození a zlepšení ostrosti). • zrnitost #3000 #8000 - přesné broušení a leštění • Kožený pás - pomáhá při leštění a broušení. • Vodící lišta - pomáhá udržet požadovaný úhel při broušení. • Dřevěný stojánek - drží brousek. • Zplošťovací kámen - vyhlazuje kámen, aby byl hladký a plochý. CHARAKTERISTIKA • VYSOKÁ KVALITA - Kompletní sada brusných kamenů s bambusovým stojánkem a protiskluzovým polstrováním, vodící lištou, rovnacím kamenem, silikonovou rukojetí a koženým řemínkem. Výrobek je odolný a splňuje všechny normy. • Multifunkční - Vhodný pro vnitřní i venkovní použití, lze s ním brousit všechny typy nástrojů, jako jsou kuchyňské nože, kapesní nože, kuchařské nože, lovecké a dřevorubecké nože, nůžky, břitvy, čepele, sekery, dláta atd. • JEDNO... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
440
 Kč
Sada 6 ks steakových nožů Laguiole
Před 42 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Sada 6 ks steakových nožů Laguiole, délka 23 cm.
Hlavní město Praha
299
 Kč
Siguro Sada nožů Motsu 5 ks + dřevěný blok
Před 325 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Díky sadě Siguro Motsu, která obsahuje celkem pět nožů s vyváženou konstrukcí a čepelemi z 3Cr13 nerezové oceli, bude krájení naprostou hračkou a zábavou. Součás... (více v detailu)
Ústecký kraj
820
 Kč
Další nabídky najdete zde: Myslivost, lov, rybaření