lícnice na pažbu

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Měkká lícnice na pažbu Na boku odnímatelný kapse, nebo pouzdro na uchycení střeliva n... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
200
 Kč

Podobné inzeráty

lícnice na pažbu
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Měkká lícnice na pažbu Na boku odnímatelný kapse, nebo pouzdro na uchycení střeliva n... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
200
 Kč
Spodní díl k pažbě na vzduchovku TEX
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám spodní díl k pažbě na vzduchovou pistoli TEX. Jedná se ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
180
 Kč
Přířez pro výrobu pažby turecký ořech
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám dvojdílný přířez tureckého ořechu, krásná kresba a barva dřeva, dlouhodobě vysušený se zavoskovanými konci a připravený ke zpracování. Rozměry 49 x 20... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 000
 Kč
Pažba CZ 557 THUMBHOLE schránková verze
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám novou pažbu pro kulovnici CZ 557 schránková verze. Ergonomický úchop - typ THUMBHOLE. Ořechové dřevo, ... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 000
 Kč
Pouzdro na zbraň do auta
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám pouzdro na zbraň vhodné k umístění za přední sedačky v autě nebo na transport (39x120cm), minimálně použité (nové). Modernizované cestovní pouzdro na dlouhou zbraň do auta, umožní mít ve vozidle bezpečně uloženou zbraň, mít po ruce optiku či termovizi, prostor pro noční vidění nebo termovizní pu... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 000
 Kč
MUŠKAŘSKÁ VESTA TRAPER M.
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám zcela NOVOU muškař.vestu Traper vel.M Je ušitá z vysoce kvalitního nylonu a vnitřní cirkulační sítí. Pohodlné, měkké vložky na ramenou a neoprenový límec zajišťují pohodlí při používání. Vesta nabízí velký prostor pro krabičky a může se pochlubit ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 390
 Kč
Kvalitní otevřený KOLIMATOR odolný
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kvalitní otevřený KOLIMATOR odolný v kovovém pouzdře včerně uchycení na zbraň, osvětlení bodu ve dvou barvách... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Kvalitní malý KOLIMATOR plynulá regulace podsvícení
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kvalitní malý KOLIMATOR plynulá regulace podsvícení, odolný v kovovém pouzdře včerně uchycení na zbraň, osvětlení ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Kvalitní KOLIMATOR Kandar plynulá regulace podsvícení
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kvalitní KOLIMATOR Kandar plynulá regulace podsvícení, odolný v kovovém pouzdře včerně uchycení na zbraň, možnost přidaní baterky nebo la... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Taktická vesta multicam s pouzdrem na pistoli - nová
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nová nepoužitá vesta vhodná pro airsoft, paintball, taktické hry a cvičení. Více kusů k dispozici. Popis: šířkově nastavitelná velikost: na bocích popruhy od obvodu hrudi 88 cm až po cca 146 cm materiál : pevnostní nylon a síťovaná nylonová látka váha : 1 500 g taktická vesta multicam s pouzdrem na pistoli specifikace : kvalitní taktická maskáčová vesta s integrovaným CROSSDRAW páskem vyrobena je ze síťované nylonové látky na které jsou připevněny vnější kapsy z pevnostního nylonu zapínání vpředu na hrubý zip je zajištěno ještě pomocí pásku pro upravení velikosti obvodu jsou boky spojeny třemi nastavitelnými popruhy s plastovou sponou uchycení opasku je na šesti ... (více v detailu)
Liberecký kraj
900
 Kč
Rukavice Burton [ak] Clutch, GORE-TEX Velikost M
Před 2 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Velikost M, jako nové, použity 2x PC 3500,- Softshellová skořepina DRYRIDE s vylepšeným vodoodpudivým zátěrem je vysoce prodyšná a rychleschnoucí Odolná kůže na dlani je měkká a pružná a kombinuje maximální pohodlí s voděodolností; Kožená výztužná nášivka a semišový ubrousek na nos na palci Technologie třívrstvé tkaniny GORE Active je optimalizována pro prodyšnost během aktivity: Materiály podkladu, membrány a pláště spolupracují na zlepšení r... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 000
 Kč
Kožené opaskové pouzdro na pistoli CZ 50/70
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kožené opaskové pouzdro na pistoli CZ 50/70 - viz foto. Výrobce firma Afars. Velmi pěkný stav, jako nové. Uchycení na opasek pomocí klipu. Zbraň není předmětem prodeje... (více v detailu)
Středočeský kraj
650
 Kč
Pouzdro CASE CAMO od firmy DIEM
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám pouzdro DIGI CASE CAMO od firmy DIEM. Venkovní rozměry 14,5 x 12 x 8,5 cm. Vnitřní rozměry 9,2 x 6 x 12 cm. Voděodolné zipy, vnitřní voděodolná vložka, vnitřní kapsička ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
150
 Kč
Pažba CZ 557 Predator SA schránková verze, nová
Před 9 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám novou plastovou pažbu pro kulovnici CZ 557 Predator SA (short action) - kratší závěr a schránka s výklopným víčkem ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 900
 Kč
Pažba
Před 10 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám pažbu na cz 550 varmint zásobníková verze .stav nove věci .cena 7000kc
Zlínský kraj
7 000
 Kč
Pažba
Před 10 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám úplně novou pažbu na cz 750s1m1,také sedí na cz550 varmint.... (více v detailu)
Zlínský kraj
12 000
 Kč
Airsoft vybavení doprodej
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji přebytky, které již nevyužiji. Buď nové nebo minimálně použité. Končím s airsoftem, tak se chci všeho zbavit. Baterie Li-Pol/Li-lon 300,-/kus sumka M4 100,- Větší sumka univerzální 200,- pažba HK416/M4 400,- Opaskové pouzdro amomax CZ-75D 200,- pouzdro univerzální na pistoli 200,- pa... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Nový školní batoh - penál - pouzdro Pixie Crew
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nová sada Pixie Crew: 1) Školní batoh (1. i 2. stupeň ZŠ): - dvoukomorový, - polstrovaná přepážka pro tablety až 15", - organizér na doklady, tužky a školní potřeby. Cena 999 Kč. 2) Volnočasový batoh: - hlavní kapsa o velikosti A4, - dvoustranné zapínaní zipu na hlavní kapse, - přední menší kapsa. Cena 499 Kč. 1-2) batohy - dvě postranní síťovinové kapsy s elastickým páskem v horním okraji, - ergonomicky tvarovaný zádový air-systém, - nastavitelné, polstrované ramenní popruhy, posuvný hru... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
499
 Kč
Měkká lícnice na pažbu
Před 15 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Měkká lícnice na pažbu Na boku odnímatelný kapse, nebo pouzdro na uchycení střeliva n... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
200
 Kč
Rucne vyrobeny nuz, z nerez oceli N690 61 HRC, bříza
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ručně vyrobený nůž z nerezové oceli s pouzdrem Nůž: Typ oceli : N690 nerez Délka nože: 240mm Délka čepele: 114mm Tloušťka čepele: cca 2.5mm Nejširší místo čepele : 22mm Tvrdost čepele : 61 HRC, kaleno profi firmou, změřeno tvrdoměrem. Rukojeť: Stabilizovaná bříza s krásnou kresbou. Lepeno epoxidem Pouzdro: 3mm hovězina ,barvená pro praváka poutko cca 42mm pro opasek Váha : 115g , s pouzdrem 175g N690 je špičková ocel určená pro kalené nástroje s odolnými řeznými hranami jako např. čepele nožů, chirurgické řezné ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 700
 Kč
Rucne vyrobeny nuz, z nerez oceli N690,61HRC, koren,ovangkol
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ručně vyrobený nůž z nerezové oceli s pouzdrem Nůž: Typ oceli : N690 nerez Délka nože: 237mm Délka čepele: 114mm Tloušťka čepele: cca 2.5mm Nejširší místo čepele : 23mm Tvrdost čepele : 61 HRC, kaleno profi firmou, změřeno tvrdoměrem. Rukojeť: Stabilizovaný kořen a ovangkol Lepeno epoxidem Pouzdro: 3mm hovězina ,barvená pro praváka poutko cca 42mm pro opasek Váha : 108g , s pouzdrem 160g N690 je špičková ocel určená pro kalené nástroje s odolnými řeznými hranami jako např. čepele nožů, chirurgické řezné ná... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 700
 Kč
Prodám paddleboard Paddleboard MASTER Aqua Cabezon - 10
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Paddleboard MASTER Aqua Cabezon - 10 je ve velmi dobrém stavu. Paddleboard byl používán, má jen drobné oděrky a je lehce špinavý, ale plně funkční. Skvělý na moře, vhodný pro začátečníky. Univerzální allround paddleboard součástí balení je pádlo, ploutev, vysokotlaká pumpa s tlakoměrem, přepravní obal, sada na opravu konstrukce z PVC, tloušťka desky 15 cm, nafukovací komora s technologií DROP STITCH (vnitřní polyesterová vlákna) zesílené boční hrany - dvouvrstvý PVC pro vyšší bezpečnost a ochranu ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 200
 Kč
Anglicke pazby
Ponukam anglicke pazby z orechoveho dreva, ktore treba este doladit...
Neuvedeno
Podložka dřevěná pod pažby pušek do trezoru za 500 kč
Před 13 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám jednotlivě tyto dva druhy, velikosti jeden na pět a druhý na sedm zbraní podložka dřevěná pod pažby pušek do trezoru. Velepeno zeleným filcem. Kdysi výrobek, který dodávala jako doplněk zbraňových trezorů firma na Plzeňsku. Leží nám ve s... (více v detailu)
Jihočeský kraj
500
 Kč
RYBÁŘSKÝ SET, udice,navijáky,TAŠKA
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám nový rybářský set pro začátečníky- Vše, co je na fotografii. Zašlu i zásilkovnou, příp. jiným dopravcem. 2 Pruty,Délka: 2,4 m házení: 30 - 60g / 40 - 80g 2 NAVIJÁKY PŘEDNÍ TAŽENÍ A VLÁČKA odložená rukojeť,počet ložisek: 3ks Sítě se staly povinnou výbavou na mnoha revírech. KRUHOVÁ SÍŤ NA RYBY Průměr spodního ráfku: 30cm Průměr horní obruče: 30cm počet obrouček: 3 Čistá délka: 50cm měkký síťovaný materiál,velikost oka cca4mm POUZDRO NA ROD 2 přihrádky na pruty + boční kapsa 0,80m Délka: 80 cm,šířka bez bočních kapes: 14 cm,výška na cívce: 21 cm,maskovací barva,2 komory na rybářské pruty,1 boční kapsa,uši k držení v ruce,popruh na ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 490
 Kč
Další nabídky najdete zde: Myslivost, lov, rybaření