MAIER - bunda

MAIER - bunda
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Pánská lyž. bunda MAIER SPORTS .Větru , vodě odolná m TEX 15000mm ,prodyšná , větrání , štel.kapuce , elast.manžet... (více v detailu)
Jihočeský kraj
990
 Kč

Podobné inzeráty

MAIER - bunda
MAIER - bunda
Před 1 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Pánská lyž. bunda MAIER SPORTS .Větru , vodě odolná m TEX 15000mm ,prodyšná , větrání , štel.kapuce , elast.manžety... (více v detailu)
Jihočeský kraj
990
 Kč
MAIER - bunda
MAIER - bunda
Před 5 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
MAIER - bunda Pánská lyž. bunda MAIER SPORTS .Větru , vodě odolná m TEX 15000mm ,prodyšná , větrání , štel.kapu... (více v detailu)
Jihočeský kraj
990
 Kč
Prodam kalhoty lyřažske
Prodam kalhoty lyřažske
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Damske kalhoty Maier sports vel.42,nove
Moravskoslezský kraj
900
 Kč
turistická bunda MAIER 40 , nova
turistická bunda MAIER 40 , nova
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Predam novu nepouzitu turistickú bundu Maier velkosť 40 , , chrbát dlžka je 5,5cm , chrbát šírka 52... (více v detailu)
Zlínský kraj
850
 Kč
Loap lyžařská bunda vel. 164 cm červená
Loap lyžařská bunda vel. 164 cm červená
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
zdrhovadlo na spodním lemu, větrání v podpaždí, náprsní kapsa, dry tech coating, shi program, bederní pás, odpínací kapuca, fleece kolem krku, zakončení rukávů na ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Zimní bunda Columbia vel. S
Zimní bunda Columbia vel. S
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Jednu sezonu nošená lyžařská zimní bunda od značky Columbia. Ideální na lyže, snowboard nebo jen t... (více v detailu)
Hlavní město Praha
490
 Kč
Pánská nová zimní bunda
Pánská nová zimní bunda
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Původní cena 5990,-Kč,nabízím o 40% levněji,tedy za 3590,- Kč/ks,+ dopravné,zaslání dobírkou na adresu,nebo osobní předání,k dispozici mám vel.58,bunda je v praktické barevné kombinaci. Popis produktu Pánská vlněná hybridní bunda ZIENER NAKOS MAN s technologií ZIENER WEATHERSHIELD, vyrobená z větru a voděodolných materiálů, zajišťuje vynikající funkčnost a ochranu při mírném dešti, větru a sněžení. Vlněná výplň z materiálu lavalan® (60 g/m²) a materiál Stormfleece® s vlnou dodávají svému uživateli dodatečné teplo. Pevná kapuce a vysoký límec poskytují vysokou úroveň funkčního pohodlí. Elastický vnější materiál poskytuje dostatek volnosti pohybu. A pokud se začnete potit, větrací otvory na zádech zajistí příjemné klima. Bunda neobsahuje PFC díky své ekologické nepromokavosti. Dvě kapsy na zip zajišťují bezpečné uložení drobných předmětů. Bunda je také vybavena reflexními designovými prvky. Je ideální pro aktivní pohyb, kde je vyžadována maximální prodyšnost. Dekorativní reflexní prvky. ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 590
 Kč
Nové snowboardové boty NIDECKER SIERRA BOA 23/24 27cm, NOVÉ
Nové snowboardové boty NIDECKER SIERRA BOA 23/24 27cm, NOVÉ
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Záruka 2 roky.3043. Nové snowboardové boty NIDECKER SIERRA BOA velikost 27cm (42EU) - model 2023/2024 Snowboardová bota Sierra je nejlehčím modelem v nové moderní řadě od Nideckeru, jež je nabitá inovativními technologiemi, které udělají tvé jízdy komfortnější a zábavnější. Čím lehčí bota, tím déle vydržíš na svahu. A u Sierry došlo k redukci hmotnosti o krásných 27 %. Boty jsou vybaveny novou, lehkou a komfortní podešví Gravity+ a vnitřní botičkou, která pohodlně upevní tvou nohu a udrží ji v teple. Asymetrický design vnější konstrukce je tajemstvím pro dokonalou souhru boty s tvým pohybem. Oceníš i velmi odolné utahovací kolečko BOA s pevnými textilními lanky.Zkrátka lehkost, funkčnost a komfort. To je Sierra - bota s přátelskou cenovkou, která ti přinese skvělý zážitek z každé jízdy. Flex: 1/4 (měkké) Určení: Resort 4/4 Single Dial Boa® - systém utahování boty pomocí jednoho vysoce odolného navíjecího Boa H4 kolečka pro přesnější a rychlejší utažení za využití TX tka... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 490
 Kč
✅ Prvotřídní bunda Montane
✅ Prvotřídní bunda Montane
Dobry den, prodam panskou zimni bundu Montane, systeticka izolace PrimaLoft® ThermoPlume®. Velikost M. Urceni: zimni turistika, skialp, horolezectvi. Zasilam packetou/zasilkovnou, mozna platba predem v CZK na ucet ve FIO nebo dobirka. Popis bundy: vnější materiál odolný a pevný BARRIER LITE RS nylon rip-stop s úpravou DWR, je větru a voděodolný bunda je naplněna Primaloftem ThermoPlume, který tvoří spolehlivou izolaci, je měkký a dobře stlačitelný jako husí peří podšívka z materiálu Peaq Down, která je prodyšná, rychleschnoucí a velice příjemná na dotyk úzké komory na výplň, aby nedo... (více v detailu)
2 000
 Kč
Nové snowboardové boty NIDECKER SIERRA BOA 23/24 27cm, NOVÉ
Nové snowboardové boty NIDECKER SIERRA BOA 23/24 27cm, NOVÉ
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Záruka 2 roky.3043. Nové snowboardové boty NIDECKER SIERRA BOA velikost 27cm (42EU) - model 2023/2024 Snowboardová bota Sierra je nejlehčím modelem v nové moderní řadě od Nideckeru, jež je nabitá inovativními technologiemi, které udělají tvé jízdy komfortnější a zábavnější. Čím lehčí bota, tím déle vydržíš na svahu. A u Sierry došlo k redukci hmotnosti o krásných 27 %. Boty jsou vybaveny novou, lehkou a komfortní podešví Gravity+ a vnitřní botičkou, která pohodlně upevní tvou nohu a udrží ji v teple. Asymetrický design vnější konstrukce je tajemstvím pro dokonalou souhru boty s tvým pohybem. Oceníš i velmi odolné utahovací kolečko BOA s pevnými textilními lanky.Zkrátka lehkost, funkčnost a komfort. To je Sierra - bota s přátelskou cenovkou, která ti přinese skvělý zážitek z každé jízdy. Flex: 1/4 (měkké) Určení: Resort 4/4 Single Dial Boa® - systém utahování boty pomocí jednoho vysoce odolného navíjecího Boa H4 kolečka pro přesnější a rychlejší utažení za využití TX tkaniček. H4 Coi... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 490
 Kč
Dětská helma WEDZE H400 Jr Orange
Dětská helma WEDZE H400 Jr Orange
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Sledujte mé další inzeráty.. Helma pro mladé lyžaře na příležitostné použití. Jednoduchá, ale odolná helma je ideální na bezpečné zač... (více v detailu)
Olomoucký kraj
100
 Kč
Bunda Softshell proti dešti Marmot PreCip Jacket S jako nová
Bunda Softshell proti dešti Marmot PreCip Jacket S jako nová
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám tuhle bundu bez jediného poškození - stav jako nová, kapuci lze schovat do límce bundy, velikost S. Nepromokavý sloupec 10 000 + prodyšnost 10 000 Snadná sbalitelnost a váha pouze 300g. Možnost sbalit bundu do vlastní kapsy. Více info na telefonu. PreCip Eco Jacket je bunda z úspěšné modelové řady PreCip od Marmot. Tato pánská bunda je vysoce funkčně vybavena a co ještě víc, při její výrobě bylo maximálně dbáno na životní prostředí. Proto není divu, že výrobní materiál je recyklovaná nylonová tkanina Marmot NanoPro™, která si udrží dlouhou životnost, a to díky moderní technologii využívající mikroporézní ochranný film. Tento materiál je i dobře funkční: voděodolný, prodyšný, zároveň pevný a odolný. Impregnace bundy je PFC free. Bunda dále nabízí nastavitelnou kapuci, kterou můžete srolovat do límce. Horní konec hlavního zipu je kryt měkkým lemováním DriClime™, které zároveň odvádí vlhkost, takže zabraňu... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
599
 Kč
Prodám novu pánskou lyžařskou bundu zn. Fusalp, vel. 50
Prodám novu pánskou lyžařskou bundu zn. Fusalp, vel. 50
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Jedná se o prémiovou Francouzskou značku lyžařského oblečení (https://sportofino.com/cz/fusalp). Komfortní lyžařská bunda ze 4-směrného streče. Materiál je voděodolný, prodyšný, tepelný komfort zajistí zateplení Primaloft. Bunda má podlepené švy na kritických místech, odepínatelnou kapuci, YKK voděodpudivé zipy,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 000
 Kč
Bunda lyžařská Schöffel
Bunda lyžařská Schöffel
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
membrána Venturi, velikost 48, délka rukávu od ramen 48 cm, šířka v pase 54 cm, celková délka 68 cm,4 vnější kapsy na zip,2 náprsní,2x vnitřn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
799
 Kč
KALHOTY BAUER NEXUS 600 JUNIOR
KALHOTY BAUER NEXUS 600 JUNIOR
Před 10 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám komfortní dětské hokejové kalhoty z modelové řady Bauer NEXUS. Původní cena 1.500 ,- Kč. Kalhoty jsou v zachovalém stavu. Byly používány pouze dvě sezóny. Kalhoty s velmi dobrou ochranou všech partií a velmi slušným komfortem. Trvanlivý vnější materiál 600D Nylon, odolný proti prodření Ochrana důležitých partií kvalitními plastovými výplněmi v kombinaci se speciální pěnou střední hustoty Anatomicky tvarované ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
990
 Kč
Dámská zimní bunda MCKINLEY · SAFINE HOLLY vel. 46
Dámská zimní bunda MCKINLEY · SAFINE HOLLY vel. 46
Před 11 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám dámskou zimní bundu, 1 x nošená, jako nová. Dámská lyžařská bunda v padnoucím střihu je skvělá pro ženy, které vyžadují styl a výkon na sjezdovkách. Vyrobena ze silného tkaného polyamidového materiálu s polyesterovou podšívkou a může se pochlubit stylovým designem barevných bloků umoc... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 499
 Kč
CCM full visor
CCM full visor
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám zcela nový CCM Visor CCM FV1 je celoplošný polykarbonátový zorník, který je odolný a má opticky broušené sklo pro lepší zorné pole. Na vnější straně potažené proti poškrábání a na vnitřní straně proti zamlžování. • Fantastické zorné pole • S úpravou proti poškrábání a zamlžení • Velké větrací otvory kolem brady pro dobrou ventil... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
999
 Kč
Lyžařské dámské kalhoty SCOTT Enumclaw černé velikost XL
Lyžařské dámské kalhoty SCOTT Enumclaw černé velikost XL
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nové, nepoužívané kalhoty na lyže. Prodyšné, voděodolné s vnitřní stehenní ventilací. Pogumované zipy, nastavitelný pas a nohavice. Vnitřní délka nohavice 82 cm, vnější 110 cm. Pas ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 450
 Kč
péřová bunda Cerruti 1881 velikost IT 56
péřová bunda Cerruti 1881 velikost IT 56
Před 15 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
černá ,matná, pánská ,zimní, péřová bunda Cerruti 1881 velikost IT 56 POPIS Pánská lehká matná péřová bunda Bomber Jacket velikost IT 56 vyrobená v Itálii se vyznačuje všemi charakteristickými znaky ikonické návrhářské značky Cerruti 1881. Úzký střih s předním zipem, vyrobený z odolné směsi nylonu, s polstrovanou prošívanou podšívkou naplněnou peřím pro extra teplo. Mezi další detaily patří... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
700
 Kč
VÝPRODEJ - NOVÉ HRÁČSKÉ KALHOTY CCM U+12 JUNIOR
VÝPRODEJ - NOVÉ HRÁČSKÉ KALHOTY CCM U+12 JUNIOR
Před 15 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Hráčské kalhoty CCM U+ 12 Jr. jsou určeny pro aktivní, pravidelné hráče. Pohyblivý chránič páteře z kompresní pěny a vloženými dílci z PE Anatomicky tvarovaný chránič stehen z PE a pěnovými výztuhami Anatomicky tvarovaný chránič kyčlí z PE a pěnovými výztuhami Dělený ledvinový ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 000
 Kč
Dětská lyžařská helma
Dětská lyžařská helma
Před 15 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Alpina Sports Carat LX Red-Splash 51-55 Popis výrobce: Hlavní přednosti: lehká dětská/juniorská lyžařská helma s IN-MOLD technologií perforované chrániče uší zajistí dostatečou ochranu bez omezení sluchu vnitřní měkká část helmy lze jednoduše vyjmout a v případě potřeby vyčistit uchycení a snadné nastavení velikosti pomocí Run System Specifikace: lyžařská helma s IN-MOLD technologií a man... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
450
 Kč
PRODÁM DÁMSKOU PÉŘOVOU BUNDU
PRODÁM DÁMSKOU PÉŘOVOU BUNDU
Před 15 dny - Pardubický kraj - BAZOS
- Krásná, velmi LEHKÁ bunda (250g 90/10 husí peří) - Všechny švy jsou uvnitř zakryté, aby se zabránilo pronikání chladu. - Pohodlná podšívka a kapsy pro pohodlí. - Protiskluzové protahovac... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 490
 Kč
Skialp lyže G3 Findr 102 - 184cm (185cm)
Skialp lyže G3 Findr 102 - 184cm (185cm)
Před 15 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám nové skialpinistické lyže G3 Findr 102. Model 2023. Délka: 184cm. Rozměry: 133-102-120 mm. Rádius: 23m. Možné poslat. ¨ Lyže vyrobené v Kanadě využívají patentovaných magnetických bodů, které urychlí balení, ani je nemusíte vázat řemínky, když si je hodíte na rameno. Polyuretanové bočnice zvyšují odolnost hrany a skvěle tlumí vybrace. Skitouringová lyže připravená na vysoká stoupání, přesun na velké vzdálenosti a nebo třeba na odpoleďní výšvih na oblíbený kopec. FINDr 102 je lehká a přitom dosta... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 000
 Kč
Zimní lyžařská bunda Nevica 12-13 let N.O.V.E
Zimní lyžařská bunda Nevica 12-13 let N.O.V.E
Před 53 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Nová nepoužitá zimní bunda , vhodná na lyže. Je vodě odolná a přitom prodyšná - vodní sloupec je 5.000. Dále má spoustu vychytávek jako pás proti s... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 000
 Kč
Nové snowboardové boty NIDECKER ANSR 22/23 27cm
Nové snowboardové boty NIDECKER ANSR 22/23 27cm
Před 63 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Záruka 2 roky.3048. Nové snowboardové boty NIDECKER ANSR RENTAL LACE 27cm. Promyšlené a pohodlné pánské boty Nidecker Ansr Rental Lace black jsou vynikající volbou pro zkušené jezdce. Jsou vyrobeny z odolné syntetické kůže a voděodolných textilií. Interiér má dodatečnou izolaci a je ošetřen antimikrobiálním složením s ionty stříbra, které zabraňuje vzniku nepříjemných pachů.... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 990
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zimní sporty