Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, měl bych doma na prodej nevyužívaný stroj na cvičení, který by se mohl někomu hodit. - snímače tepové frekvence - transportní kolečka - ovládání zátěže (manuální) - systém vyrovnání nerovností - rozměry ve funkčním stavu (d145 x š61 x v155 cm) - maximální nosnost 150 kg - brzdný systém (magnetický) - zdroj napájení (baterie) - systém BeltDrive pro tichý a plynulý chod - nastavitelná ... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 000
 Kč

Podobné inzeráty

Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota. Trenažér je jako nový, použitý párkrát. Nevyužijeme. Lehce odřená koženka na rukojetích, viz.foto. Jinak vše v naprostém pořádku a funkční. Trenažér je možno odvézt pouze osobně a vcelku (k odvozu potřeba větší auto). Místo odběru- Brno, Nový Lískovec. Původní cena 5.990,-Kč, viz. foto. Eliptický trenažér inSPORTline Sarasota je manuálně ovládaný eliptický trenažér s řadou funkcí a rozšířenou funkční výbavou. Jednoduchý display zobrazuje měření času, rychlosti, ujetou vzdálenost, puls, spálené kalorie a další. Eliptický trenažér inSPORTline Sarasota se 4 kg zátěžovým kolem a 8 stupni regulace zátěže umožňuje plynulý a efektivní pohyb při přechodu jednotlivých stupňů zátěže. Eliptický trenažér dále disponuje systémem vyrovnávání nerovnosti podlahy, možnosti šlapání oběma směry ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 900
 Kč
Eliptical Insportline Atlanta White
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Málo používaný eliptický trenažer Insportline Atlanta. Tichý chod, magnetická brzda
Středočeský kraj
5 000
 Kč
Běžecké hodinky s měřením tepové frekvence GeoNaute
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím běžecké hodinky GeoNaute s měřením tepové frekvence (hrudní pás). Funkce: Stopky, tepová frekvence v tepec... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
PROFI FITNESS KARDIO KOLO / ROTOPED / ELIPTICAL SCHWINN
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Originální fitness kardio kolo typu Airdyne značky Schwinn® je určený k profesionálnímu použití. Má interaktivní funkce a je snadno ovladatelný. Pro svou minimální údržbu a dlouhou životnost je celosvětově nejpoužívanější i v nejnáročnějších podmínkách jako jsou lázně a plavecké areály, kde je zvýšená vlhkost. Zejména vhodné k rehabilitačním účelům. Tento typ stroje je předchůdce ellipticalů, a dá se na něm cvičit třemi způsoby: 1. Vsedě, kdy posilujete nohy a ruce 2. Vsedě, kdy posilujete jenom horní část těla 3. Ve stoje, kdy posilujete hýždě při pohybu jako na ellipticalu Původní cena: 47 000 Kč Vaše cena: 29 990 Kč Fitness stroj je VHODNÝ DO POSILOVNY ke každodennímu použití díky své jednoduchosti a nenáročnosti na údržbu. Je konstruován, aby byl odolný a vydržel velkou zátěž. Dále je vhodný do fitness centra, hotelu i do domácnosti. Stroj je NOVÝ a nepoužívaný, byl vystavený ve vzorkovně fitness strojů. Vybavujeme posilovny a máme 100% spokojené zákazn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
29 990
 Kč
Eliptický trenažer Insportline Atlanta
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím k prodeji eliptický trenažer značky InSPORTline, model Atlanta, zakoupený v roce 2020. Stroj je ve skvělém stavu, vysoce kvalitní a byl používán jen minimálně. Pravidelně udržovaný a promazaný, bez známek opotřebení. Ideální ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 000
 Kč
trenažér IS Eliptical Atlanta Black SLEVA
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám trenažér IS Eliptical Atlanta Black s tichým chodem. PC 12. 590,-Kč. Po dohodě k vidění a vyzkoušení v Poděbradech. Pouze volat na sms nereaguji děkuji. Tel 737 356 014 POZOR!!!! ... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 500
 Kč
Eliptický trenažér / orbitrek Tunturi C35
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
echnický popis: - magnetický brzdný systém se servoregulací - setrvačník o hmotnosti 34 kg - možnost užívání a vytváření programů - převodový poměr 1:10 - napájení: externí síťový adaptér - dlaňové senzory pro snímání pulzu - protiskluzové nášlapné plochy - délka kroku 50cm - stroj je vybaven transportními kolečky pro snazší manipulaci - nosnost: 135 kg Popis programů: - 23 programů - tréninkové režimy (quick start, manual, kon... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 000
 Kč
Cyklotrenažer RACER 50
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám spinningové kolo RACER 50, jako nové, velmi málo použité, váha 45 kg, magnetické brzdy, nosnost do 120 kg, manuální ovládání zátěže, funkc... (více v detailu)
Karlovarský kraj
8 500
 Kč
Prodám běžecký pás inSPORTline Gilavar
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám používaný kvalitní běžecký pás inSPORTline Gilavar. Jedná se o pás s velkou plochou 140 x 52cm do váhy běžce 150kg, s výkonným motorem, možností náklonu až 7% a rychlostí 1 až 22km/h. Specifikaci najdete zde: https://www.insportline.cz/6565/bezecky-pas-insportline-gilavar?srsltid=AfmBOoocZHYOS52fBeuawG3Fn_3B3tKCKYYRC6WiSKcaT2nbwUapCp6G Jsem druhý majitel, 3 roky, naběhal jsem na něm přibližně 30 hodin, když jsem j... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000
 Kč
běžecký pás INSPORTLINE ALUVIS
Před 5 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám málo používaný velmi kavlitní běžecký pás INSPORTLINE ALUVIS. Je vybaven propracovaným computerem a silným motorem o maximálním výkonu 2,5 HP. Robustní konstrukce s dostatečně velkou běžeckou plochou. Computer nabízí řadu přednastavených programů. Rychlost je 1-20 km/h počáteční rychlost pouhý 1 km/h pro starší osoby či pro rehabilitaci pacientů 99 přednastavených programů computer zobrazuje: vzdálenost, čas, rychlost, tepovou frekvenci, kalorie, zdvih. kolečka pro snadný transport postranní bezpečnostní nášlapy s protiskluzovým povrchem systém vyrovnávání nerovnos... (více v detailu)
Kraj Vysočina
15 000
 Kč
Běžecký pás Lifefit 3300
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám běžecký pás Lifefit 3300 Rychlost si můžete nastavit v rozpětí 0,7-17 km/h Tři úrovně manuálního náklonu Výčet důležitých údajů (tepovou frekvenci, čas, vzdálenost, rychlost i spálené kalorie) zobrazuje 5“ LCD dis... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 500
 Kč
Rotopéd značky BH Fitness - Bluetooth H862 TFT
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám málo používaný profi magnetický rotoped s připojením Bluetooth (pro připojení tabletu nebo TV k promítání trasy s využitím aplikace KINOMAP), 100% stav, jako nový. Rotoped pro ty, kteří chtějí trénovat s vysokou intenzitou, ke kterému máte navíc možnost připojit svůj chytrý telefon. Má integrovanou technologii Bluetooth, což také znamená, že můžete přenášet data do různých fitness aplikací. Se svými 12 tréninkovými programy a 24 úrovněmi intenzity máte jistotu, že kolo splňuje všechny potřebné požadavky na c... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15 500
 Kč
Eliptický trenažér Cubii(rehabilitační)
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Značka:Cubii Cubii je kompaktní eliptický trenažér vsedě, který vám pomůže vybudovat zdravější návyky a pomůže vám na vaší cestě ke zdravějšímu já Cubii má snadno čitelný LCD m... (více v detailu)
Ústecký kraj
700
 Kč
Kettler Giro 507 eliptický trenažér
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám orbitrek Kettler Giro 507. Stroj je v PERFEKTNÍM STAVU, málo používaný. Vybavený multifunkčním digitálním počítačem, který zobrazuje rychlost, vzdálenost, kalorie, puls, čas a scan. Stroj je vybavený sedmistupň... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 400
 Kč
Stepper insportline
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám stepper big od insportline, více https://www.insportline.cz/1404/twist-stepper-insportline-big Prod... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 500
 Kč
Běžecký pás
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám běžecký pás koupený v únoru 2022, používaný pouze první dva měsíce, je tedy ve výborném stavu. Rozměry při použití: 163 × 73 × 138 cm. Rozměry složeného pásu: 98 × 73 × 146 cm. Hmotnost výrobku: 62 ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 500
 Kč
Eliptický trenažér - Eliptical inSPORTline inCondi ET50i
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Trenažér je plně funkční skoro nepoužívaný. V provozu byl snad jen 10 hodin. Více podrobných informací viz stránky výrobce http... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 000
 Kč
Crossový trenažér Kettler RIVO P
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Crossový trenažér Kettler Rivo P.. Stabilní rám, nosnost až pro 130kg.. Má LCD display, který je modře podsvícený.. měří čas, rychlost, vzdálenost, spálené kalorie, puls.. Možnost nastavení různých cvičení, má programy, režim HCR... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Běžecký pás Insportline
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám běžecký pás Insportline Lavister. Málo používaný, j... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
10 000
 Kč
Prodám mag. veslovací trenažér TUNTURI R20 Rower Competence
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
+ hrudní pás + 2 sady náhradních pojezdových koleček, vysoká zatižitelnost Veslovací trenažér TUNTURI R20 Rower Competence disponuje magnetickým brzdným systémem s ruční regulací zátěže, masivním rámem a komfortem posedu. Nový pojezd s anatomicky tvarovanou sedačkou je osazen ložisky. Nosnost trenažéru je 135 kg. Díky vyváženému setrvačníku o hmotnosti 6 kg a moderní magnetické brzdě má TUNTURI R20 Rower Competence komfortní, plynulý a zcela tichý chod i při větších zátěžích. Jednoduše ovladatelný a nastavitelný počítač je napájen tužkovými bateriemi, takže nejste omezeni připojením v místnosti. Přehledný LCD displej s 6 zobrazovanými funkcemi měří čas, tréninkovou vzdálenost, puls, frekvenci záběrů, celkový počet záběrů a spotřebu energie. Vyhodnocení vydýchávacího pulsu včetně stanovení kondiční z... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 000
 Kč
běžecký pást Insportline
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
K prodeji běžecký pás Insportline. Nám sloužil od jara 2020. Nejdříve byl pravidelně využíván, ale poslední dva roky ho bohužel využíváme jen minimálně. Je ve výborném stavu, pravidelně promazávaný a udržovaný. Pás má prostornou běžeckou plochu s odpružením a nosnost až 150 kg, což zaručuje pohod... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Kettler Verso 100
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám magnetický crossový trenažér. Skvělý pomocník pro udržení kondice z pohodlí domova. Umožňuje plynulý eliptický pohyb s minimálním zatížením kloubů a účinně působí v problémových partiích (hýždě, boky). Používaný, ale plně funkční. Vada: Prasklinka na rukojeti (viz foto), nemá žádný vliv na funkci, pouze esteticky (proto nižší cena). Technická data od výrobce: - magnetický brzdný systém - středové složení osazené průmyslovými kuličkovými ložisky - kvalitní měděná pouzdra ve všech kloubových spojeních - setrvačník o hmotnosti 12 kg - volitelný odpor ve stu... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 200
 Kč
Eliptický trenažér inSPORTline Cruzz
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám eliptický trenažér zn. inSPORTline Cruzz. Vlastnosti: - 12 přednastavených programů - 24 celkový počet programů - 16 stupňů zátěže - HRC a WATT režim - snímač tepové frekvence... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 000
 Kč
Eliptický trenažer inSPORTline Misouri
Před 7 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Eliptický trenažér inSPORTline Misouri je manuálně ovládaný eliptikal s řadou funkcí. Zátěžové kolo o hmotnosti 2 kg je brzděno magnetickým brzdným systémem, přičemž lze nastavit až 8 stupňů zátěže. Jednoduchý display zobrazuje čas, rychlost, ujetou vzdálenost, puls, spálené kalorie a další. Na řídítkách jsou umístěny sním... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 000
 Kč
Orbitrek Platinum
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
» Delší dobu nepoužívaný, ale stále funkční, chybí jen kulatá koncovka levé tyče madla (viz foto). » Displej ukazuje rychlost, čas, uběhnutou vzdálenost, spotřebované kalorie a tepovou frekvenci. Je možné nastavit obtížnost a odpočítávání hodnot času, vzdálenosti nebo kalorií pro trénink. Přístroj také umožňuje pohyb zpět a fixaci madel. » maximální nosnost 120 kg » Součástí jsou návo... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Fitness