RASCAL Flame 20 (2x) - rezervovano

Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám lehká dětská kola RASCAL 20 - Flame po dvojčatech (7,9 kg). Postaveno na hliníkovém rámu s nízko položeným těžištěm a zúženou zadní stavbou, řemenový pohon v kom... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 000
 Kč

Podobné inzeráty

Dětské superlehké kolo Rascal 20 - růžové
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Tohle kolo jsem koupil, protože je lehounké, nemá řetěz, o který by se děti špinily a hlavně má skrytou přehazovačku v náboji, takže to člověku netrhá žíly, když ho dítě omylem hodí přesmykačem na zem... Dcera se na něm naučila za pár dnů hezky samostatně přehazovat. Kolo má samozřejmě nějaké oděrky, ale to se vám stane na novém kole během pár dnů taky... Os. odběr: PRAHA, LIBEREC, ČESKÉ BUDĚJOVICE ---------------------------- TAŽNÉ LANO Towwhee není součístí ceny a je k mání za 800,- Kč. Je to boží věc. Děti ho měly trvale namotáno na řídítkách a v případě potřeby se rychle zacvaklo za mé sedlo, takže jsem vyjeli i velký kopec. DOkonce šel udělat i vláček, kdy rodič táhne první dítě a tomu se za sedlo připojí druhé dítě. V pohodě jsem vyjeli i krpály, u kterých bych to nečekal... Na rozdíl od tažné tyče je skladné, lehké a dítě se naučí jezdit samostatně při kraji... TowWhee je elastické tažné lano na tahání dětí, ale i dospělých na kole tak, aby lano mezi vámi neplandalo a n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 900
 Kč
Dětské superlehké kolo Rascal 20 - modré
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Tohle kolo jsem koupil, protože je lehounké, nemá řetěz, o který by se děti špinily a hlavně má skrytou přehazovačku v náboji, takže to člověku netrhá žíly, když ho dítě omylem hodí přesmykačem na zem... Syn se na něm naučil za pár dnů hezky samostatně přehazovat. Kolo má samozřejmě nějaké oděrky, ale to se vám stane na novém kole během pár dnů taky... Os. odběr: PRAHA, LIBEREC, ČESKÉ BUDĚJOVICE ---------------------------- TAŽNÉ LANO Towwhee není součístí ceny a je k mání za 800,- Kč. Je to boží věc. Děti ho měly trvale namotáno na řídítkách a v případě potřeby se rychle zacvaklo za mé sedlo, takže jsem vyjeli i velký kopec. DOkonce šel udělat i vláček, kdy rodič táhne první dítě a tomu se za sedlo připojí druhé dítě. V pohodě jsem vyjeli i krpály, u kterých bych to nečekal... Na rozdíl od tažné tyče je skladné, lehké a dítě se naučí jezdit samostatně při kraji... TowWhee je elastické tažné lano na tahání dětí, ale i dospělých na kole tak, aby lano mezi vámi neplandalo a neza... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 900
 Kč
Rascal 20 dětské ultralehké kolo
Před 1 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám Rascal 20, hezký stav, kolo má pár provozních oděrek viz foto. Ke kolu nechám origo zvonek a držák na... (více v detailu)
Jihočeský kraj
11 500
 Kč
Rascal 20
Před 6 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Sháním pro dceru kolo Rascal v růžové barvě ve velikosti "20". Děkujeme za nabídky
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Rascal 20
Před 7 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám dětské kolo Rascal kolo 20. Ve výborném stavu, jen minimum oděrek z běžného použití.
Hlavní město Praha
11 000
 Kč
Rascal kolo 20 růžové/zlaté
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Sháním pro dceru kolo Rascal v růžové nebo zlaté barvě ve velikosti "20". Děkujeme za nabídky.
Středočeský kraj
Neuvedeno
Cyklistická helma Giro Rascal Red Black Flames vel. 50–54 cm
Před 18 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Popis výrobce: Dětská přilba Rascal se svým tvarem inspirovala u dnes již kultovní MTB přilby Xen. Pro drsná bikerčata je tu upínací systém One-Step Fit, který zajistí bezpečné usazení na hlavě. Tyto pružné pásky navíc dostaly nový kva... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
DĚTSKÉ KOLO RASCAL 24"/RŮŽOVÁ
DĚTSKÉ KOLO RASCAL Velikost 24, barva RASPBERRY/RŮŽOVÁ Velmi málo ježděné. Prémiové dětské kolo české značky RASCAL BIKES! Super nízká váha 8,9 kg, pohon řemenem, úzká vidlice, 3,5 nebo 7 rychlostní planetová převodovka a dalš... (více v detailu)
11 900
 Kč
Další nabídky najdete zde: Kola a koloběžky