Batoh Direct Action Ghost

Přidáno včera - Olomoucký kraj - SBAZAR
Batoh DA Ghost. Používaný cca rok a poté uloženy ve sklepě v bedně. Perfektní stav včetně bederního popruhu, který může sloužit jako sam... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 000
 Kč

Podobné inzeráty

Batoh Direct Action Ghost
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Batoh DA Ghost. Používaný cca rok a poté uloženy ve sklepě v bedně. Perfektní stav včetně bederního popruhu, který může sloužit jako samo... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 000
 Kč
Cyklo batoh arcore cruiser
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nový nepoužitý. Osobní odběr Petřvald u Karviné po dohodě možnost Ostrava nebo zásilkovna balíkovna PPL Cyklobatoh Arcore CRUISER s odvětraným zádovým systémem a ramenními popruhy. Batoh s objemem 9L se dobře nosí díky nastavitelnému hrudnímu popruhu, je ideální... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
250
 Kč
batoh - DEUTER
Před 2 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
batoh - DEUTER Batoh DEUTER BIKE 1 .Lehký, polstr. záda + popruhy , síť. na helmu , pláš... (více v detailu)
Jihočeský kraj
690
 Kč
Turistický batoh crossroad steptech 40
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nový nepoužitý turistický batoh striptech 40. Osobní odběr Petřvald u Karviné po dohodě možnost Ostrava nebo PPL parcelshop. Crossroad STEPTECH 40 Dvoukomorový turistický batoh Crossroad STEPTECH 40 s odnímatelným bederním pásem a hliníkovou výztuhou pro maximální zatížení. Pro váš komfort a bezpečnost má polstrované anatomicky tvarované ramenní popruhy, odnímatelný polstrovaný bederní pás s kapsou na zip a nastavitelný hrudní popruh se signální píšťalkou. Zkušený ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
500
 Kč
Turistický batoh crossroad tripper 35
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nový nepoužitý turistický batoh tripper 35. Osobní odběr Petřvald u Karviné po dohodě možnost Ostrava jinak PPL parcelshop. Crossroad TRIPPER 35 Turistický batoh značky Crossroad TRIPPER 35, který se perfektně hodí na celodenní toulky přírodou. celoplošně odvětraný zádový systém s kovovou konstrukcí umožňující komfortní nošení polstrované ramenní popruhy s přídavnými popruhy pro ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
450
 Kč
Turistický batoh crossroad terrain 40
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nový nepoužitý turistický batoh tedain 40. Osobní odběr Petřvald u Karviné po dohodě možnost Ostrava nebo PPL parcelshop. Crossroad TERRAIN 40 Víceúčelový turistický batoh značky Crossroad TERRAIN 40 s víkem a praktickým předním vstupem. Batoh s celoplošně odvětraným zádovým systémem s kovovou konstrukcí se perfektně se hodí na celodenní toulky přírodou. Polstrované ramenní popruhy s přídavnými popruhy umožňují pohodlné nastavení. ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
500
 Kč
Batoh NITRO ROVER 14 arctic
Před 10 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nový nepoužitý batoh NITRO ROVER 14 artic - Ideální parťák pro freeride jezdce co potřebují menší batoh na výšlapy. Odvětraná záda CROSS_WINDS TM s ergo komfortními panely pro pohodlné nošení, nastavitelná výška uchycení popruhů. Hrudní i bederní pás, kompresní popruhy, nosný systém na snowboard, lyže a teleskopické hůlky. Kapsa na ... (více v detailu)
Středočeský kraj
999
 Kč
Batoh Mammut
Před 11 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím super funkční batoh na 1denní turistiku. Model Lithium 15 women. Stav - teměř nový, 100%, nepoškozený. Hrudní i bederní pás, výborně řeš... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
NOVÝ nepoužitý - Batoh Ferrino Instinct 30+5 white-black
Před 11 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám zcela NOVÝ nepoužitý ULTRALEHKÝ batoh z velmi pevného materiálu, který oceníte především na horolezectví, lezení a skialpinismus. Polstrovaný zádový systém s perforací, podporuje cirkulaci vzduchu a snižuje pocení. Ramenní popruhy a bederní pás jsou taktéž odvětrané, celý systém je potažen síťovinou, která je velmi šetrná k oděvům, např. i k nepromokavým bundám. Specifický, mírně průhledný materiál Dyneema® Composite - charakteristický svou vysokou odolností a nízkou hmotností. Části nosného systému jsou ušité z Double Dyamond Cordura®, dno je vyrobené z odolného materiálu SuperFabric®, který odolává abrazi. Úchyty na cepíny a další oblasti, které jsou vystaveny mechanické zátěži, jsou vyztuženy silnou vrstvou laminace. Zavírání batohu je řešeno dvoucestným zipem v kombinaci tzv. Roll Up voděodolného systému, který se zapíná pomocí přezek a bočních popruhů, je tam možné regulovat výšku batohu. V případě, kdy je batoh úplně plný, není třeba využívat zavírání Roll Up a stačí bat... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 990
 Kč
Direct Action Ghost green
Před 16 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji batoh Direct Action Ghost. Používaný, ale stale v pě... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 000
 Kč
Batoh Osprey Aether 85
Před 20 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám úplně nový, nikdy nepoužitý batoh Osprey Aether 85. M - doporučená výška postavy: 170 - 185 cm Batoh Osprey Aether AG 85 pojme 85 l nákladu. Špičkový zádový systém AG AntiGravity s 3D podporou. nastavitelná délka zad bederní pás z tvarovatelné pěny IsoForm- skvělé rozložení váhy přední zipový vstup externí vstup k hydrovaku FlapJacket kryje horní vstup při odejmutí víka odnímatelná integrovaná pláštěnka klip na klíče lehká konstrukce odnímatelné víko odním... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 500
 Kč
batoh Osprey Exos 38
Před 21 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
pánský turistický batoh pro menší postavu, barva černá - oranžová propracovaný ultralehký zádový systém AirSpeed s prodyšnou síťkou bederní pás ExoForm s lehkou síťovinou pro vyšší stabilitu a rozložení zátěže snadné nastavení hrudního pásu horní kryt FlapJacke... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 000
 Kč
turistický batoh 15l
Před 27 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Cyklistický/turistický batoh Loap Phinex 15 s anatomicky tvarovanými ramenními popruhy a s možností umístění hydrovaku. Výborné odvětrávání zad, čeln... (více v detailu)
Hlavní město Praha
450
 Kč
Deuter Guide 40+ SL (dámský batoh)
Před 30 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Deuter Guide 40+8L - SL (dámský batoh) v modré barvě. Batoh jsem měla pouze jednou. Hlavní přednosti batohu Guide 40+ SL: -zkrácený zádový systém Alpine -užší a kratší ramenní popruhy a bederní pás Vari Flex -výškově nastavitelné víko s kapsou na zip -vnitřní kapsa na cennosti -zipem oddělitelná spodní komora batohu -boční nosiče na lyže -praktická píšťala na hrudním páse ... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 663
 Kč
Nový batoh Black Diamond Speed Zip 33
Před 54 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nový, jen dvakrát nošený, technický batoh minimalistického designu. Odolný, navržený pro alpinismus, ledolezení, horolezectví a VHT. Zádový systém s tepelně formovaným zadním panelem, odnimatelný vn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 900
 Kč
Cyklistický batoh Camelbak LOBO 9
Před 70 dny - CYKLOBAZAR
Nový, nikdy nepoužitý cyklo batoh s úložným prostorem 9L (velikost bez hydratačního vaku) a rezervoárem na vodu o objemu 2L. K dispozici je kapsa na drobnosti, integrovaný ... (více v detailu)
1 650
 Kč
Batoh Scott Air Free AP 30 Kit
Před 192 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Prodam uplne novy sportovni batoh Scott Air Free AP 30 Kit. Objem 30 l, bederni a hrudni pas. ... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 500
 Kč
Nový turistický batoh Patagonia Terravia Pack 22
Před 119 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám nový turistický batoh Patagonia Terravia Pack 22 Záruka 12 měs. Nevhodný dárek PRODYŠNÁ ZÁDA Konstrukce zad ze síťoviny poskytuje vynikající proudění vzduchu a zabraňuje hromadění vlhkosti. Materiál z recyklovaného nylonu je vysoce odolný. Prodyšné ramenní popruhy zajistí maximální komfort. Kapsy na bederním páse uchovají potř... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 999
 Kč
Batoh reflexní, nový s visačkou
Před 379 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Refexní batoh značky Schwarzwolf - Celý batoh je vyroben z vysoce refexního materiálu, který splňuje požadavky normy EN ISO 20471 - Má vypolstrovaný zádový systém a ramenní popruhy - Obsahuje hlavní kapsu na zip, boční kapsu na zip, malou ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
480
 Kč
Batoh Mivardi CamoCODE Expedition
Před 152 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám jako nový batoh Mivardi CamoCODE Expedition. Maximálně vybavený, luxusní batoh v moderním designu s digitálním maskovacím vzorem. Hlavní komora s tvrzeným dnem, které je přístupné klasicky vrchním víkem nebo při použití zipu ve střední a spodní části, je dostatečně velká pro transport veškerého vašeho náčiní. Batoh je doplněn velkým množstvím prostorných vnějších kapes. Anatomicky tvarované popruhy i bederní pás spolu s odvětranou zádovou částí p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 600
 Kč
Batoh na cyklo i běh Camelbak Lobo.
Před 183 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Výborný stav. Elegantní batoh s úzkým profilem, do kterého se vejdou základní věci a voda na bikové vyjížďky. Kapsa na drobnosti, inte... (více v detailu)
Liberecký kraj
850
 Kč
Batoh Force Aron 10l (cyklo/brusle)
Před 138 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Cyklistický batoh FORCE ARON ACE bez rezervoáru je lehký a všestranný batoh o objemu 10 litrů. - možné vložit rezervoár o objemu až 3 l - 1 hlavní kapsa na zip, boční síťovaná kapsa na hustilku - bederní pás s kapsou na zip a ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Batoh Assault, oliv
Před 623 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
nastavitelné, polstrované ramenní popruhy s D kroužky nastavitelný, odnímatelný bederní pás Polstrovaná záda, kapsa se suchým zipem pro hydratační systém 2 kompresní popruhy ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
980
 Kč
Batoh Jack Wolfskin Moab Jam 24 l
Před 404 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám batoh Jack Wolfskin Moab Jam, objem 24l; polstry na zádech jsou dva panely, které vedou kolem páteře a pomáhají tak lepšímu odvětrání; batoh má čelní kapsu, ve které se dá nést helma na kolo nebo bunda. Ramenní popruhy a bederní pás jsou perforované pro ventilaci; Kvalitní... (více v detailu)
Hlavní město Praha
890
 Kč
Další nabídky najdete zde: Příslušenství