Triko Anglický dub

Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám nové maskované triko krátký rukáv real tree - reálný vzor stromu v lese.. Nemačká se,rychleschnoucí a prodyšné triko. Mate... (více v detailu)
Ústecký kraj
160
 Kč

Podobné inzeráty

Triko Real Tree BROWNING
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám nové maskované triko krátký rukáv real tree - reálný vzor stromu v lese.. Nemačká se,rychleschnoucí a prodyšné triko. Mate... (více v detailu)
Ústecký kraj
170
 Kč
Maskované triko Zelené
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám nové maskované triko krátký rukáv. Nemačká se,rychleschnoucí a prodyšné. Materiál bavlna,polyester,elast... (více v detailu)
Ústecký kraj
120
 Kč
trika
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Triko krátký rukáv velikost 2xl- 200 Kč triko dlouhý rukáv 3xl- 250 Kč
Jihomoravský kraj
200
 Kč
PRODÁM REFLEXNÍ KUŠI EXCALIBUR EXOCET 200 TOP STAV
Před 6 dny - Pardubický kraj - BAZOS
PRODÁM LEGENDÁRNÍ KANADSKOU REFLEXNÍ KUŠI EXCALIBUR EXOCET 200 S KOMPLETNÍM PŘÍSLUŠENSTVÍM ve 100% stavu. Barva Camo Real Tree Hardwoods HD-TĚLO + HLAVA-šedý elox. Nátahová síla 200 lbs. Rychlost šípu při výstřelu 240 km/h. Kuši EXCALIBUR EXOCET 200 prodám v kompletně dokoupeném novém orig. vybavení. Byla použita pouze na nástřel pro optiku: 15 výstřelů. Dále nepoužívána. Pečlivě uložena při pokojové teplotě. Bez možnosti využití, je tedy na prodej. KUŠE EXCALIBUR EXOCET 200 (USA-CANADA) s originální tětivou (100% stav)+nová mířidla a světlovodná muška, pojistka spouště +montážní imbusy 7 ks. Cena v základu bez doplňků: 15.900 Kč Kompletní set dále obsahuje: Nová taktická dvojnožka-Bipod pro střelbu s pevnou oporou/cena: 590 Kč. Nová náhradní tětiva Excalibur-USA Ontario/cena: 810 Kč. Nová kanadská optika-puškohled EXCALIBUR CROSSBOW VARIZONE (250 -350 ft) s krytkami/cena: 2.980 Kč. Nová ocel. montážní lyžina pod optiku s kroužky orig. Excalibur/cena: 860 Kč. Nové ocel. montážní uchyce... (více v detailu)
Pardubický kraj
35 400
 Kč
Cyklistická bunda Northwave Extreme H2O
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Velikost S. Nová, jednou nošená a jednou vypraná. Na mě moc tepla. Ceníková cena 3700 Kč. Poštovné 79 Kč do pobočky zásilkovny, ppl parcelboxu nebo balíkovny. Platba předem na účet, na dobírku nezasílám. Koukněte i na další inzeráty s cyklo věcmi. Northwave Extreme H2O Jacket je výborná cyklistická bunda s dlouhými rukávy a nepromokavou a prodyšnou membránou, která nabízí vodní sloupec 10 000 mm. Membrána je čtyřsměrně strečová a nij... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
990
 Kč
trika a mikina
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Triko krátký rukáv velikost 2xl- 200 Kč triko dlouhý rukáv 3xl- 300 Kč
Jihomoravský kraj
200
 Kč
Triko XS
Před 271 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodám triko. Výborný stav. Velikost XS. Rozměry ramena 36 cm, prsa 84 cm, délka 54 cm, ruk... (více v detailu)
Pardubický kraj
35
 Kč
Pánský Hi Vis cyklistický dres bez rukávů vel.XL
Před 99 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Pánský Hi Vis cyklistický dres bez rukávů vel.XL. V moc hezkém stavu, pouze na bocích jsou drobné žmolky. Dres je vyroben z vysoce kvalitní tkaniny technologie Quick Dry, která odvádí vlhkost od pokožky a pomáhá kontrolovat tělesnou teplotu. Boční panely ze síťoviny zvyšují prodyšnost a ventilaci. 4-směrně strečová tkanina je prodyšná a velmi pohodlná. Vesta má reflexními prvky. Vesta se zapíná na zip. PC 2.170,- Kč. Vlastnosti: Rychleschnoucí polyester odvádějící vlhkost s bočními pane... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Nové pánské moderní triko Reaper - L
Před 444 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám nové pánské triko značky Reaper. SPECIFIKACE: žíhaná tmavě červená a černá barva; "V" kolem krku; malá kapsa s logem na hrudi; materiál: 35 % bavlna, 65 % polyester; lehký, prodyšný materiál; moderní vzhled ROZMĚRY: velikost L; šířka ramen: 50 cm; délka rukávu od ramene dolů: 18 cm; celková délka trika: 70 cm; hrudník (měře... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
199
 Kč
Thermo prádlo kalhoty + triko
Před 412 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Používané hokejové thermo prádlo kalhoty + triko. Syn používal na hokej v 8 letech ale je možný na veškeré sporty, nezničené kvalitní v dobrém stavu. Velikost odstřižená raději měřte rozměr: celková délka nohavic 89 cm, délka nohavic od rozkroku 62 cm, pas (měřeno v klidu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Dívčí termo triko
Před 930 dny - Jihočeský kraj - EMIMINO
Funkční dívčí termo triko Loap Warm s dlouhými rukávy. Super kousek je ideální jako základní vrstva sportovního oblečení na zimní sporty, ať už vyrazíte na sjezdovku, běžky nebo jen na túru po celé tři sezóny od podzimu až do jara. Příjemný materiál, který vás udrží v teple a suchu díky jemně strukturované vazbě tkaniny má schopnost odvádět vlhkost pryč od těla. Triko rychle prosychá, nenasává skoro žá... (více v detailu)
Jihočeský kraj
250
 Kč
Pánský Hi Vis cyklistický dres bez rukávů vel.XL
Před 85 dny - CYKLOBAZAR
Pánský Hi Vis cyklistický dres bez rukávů vel.XL. V moc hezkém stavu, pouze na bocích jsou drobné žmolky. Dres je vyroben z vysoce kvalitní tkaniny technologie Quick Dry, která odvádí vlhkost od pokožky a pomáhá kontrolovat tělesnou teplotu. Boční panely ze síťoviny zvyšují prodyšnost a ventilaci. 4-směrně strečová tkanina je prodyšná a velmi pohodlná. Vesta má reflexními prvky. Vesta se zapíná na zip. PC 2.170,- Kč. Vlastnosti: Rychleschnoucí polyester odvádějící vlhkost s bočními panel... (více v detailu)
600
 Kč
Další nabídky najdete zde: Myslivost, lov, rybaření