Bell Super DH Mips přilba Mat/Gloss Black Camo

Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Velikost M: (55-59cm) Helma v dobrém stavu nebylo v ní padáno. Nove polštářky na tváře. Má certifikaci pro downhill.(Přilba Super DH Mips má k DH certifikaci (AS... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 300
 Kč

Podobné inzeráty

Pánská cyklistická přilba Fox Flux Mips Conduit Black
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nová nepoužitá helma/přilba Fox Flux Mips Conduit Black, vel. 59-63, plus náhradní polstrování, ochrana Mips.
Jihomoravský kraj
2 900
 Kč
Přilba Bontrager Rally Mips (oranžová)
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Velikost M. Stav jako nová, používaná příležitostně, původní cena 3999 Kč. Nadšení už je na vás. Přilba na horská kola Rally MIPS zdvihá laťku pohodlí a ochrany. Je vybavena nejlepšími prvky, včetně systému ochrany hlavy MIPS, upínacího systému Boa pro jedinečné pohodlí a zajištění a systému Blendr pro snadné upevnění světel a kamery. Pro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Prilba Alpina Brighton Mips
Predám prilbu od značky Alpina, konkrétne model Brighton Mips. Prilba bola doslova pár krát použitá na výjazde, hlavne v meste. Stav prilby je ako nový. Vďaka integrovaným svetlám vpredu aj vzadu svieti na všetky stran... (více v detailu)
2 750
 Kč
KALHOTY 100% R-CORE - BLACK
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám dětské kalhoty značky 100% velikost 28. Syn je měl jednou na kole, dvě malé dírky na koleni z pádu. Možnost zaslat na dobírku +150 Kč k ceně Junior kalhoty 100% R-Core jsou speciálně navrženy pro optimální přizpůsobení a ochranu pro mladé jezdce. Tyto kalhoty 100% jsou ideální pro jízdu DH i BMX, překonávají požadavky těch nejtvrdších kritiků na trati a stezkách. materiál: 99% polyester, 1% elastan DWR polyester 600D ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
helma Bell Super 3R Mips
Před 11 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den prodám helmu Bell Super 3R Mips. helma je v perfektním stavu. Má jen pár škrábanců. Důvod prode... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 500
 Kč
Přilba GIRO SWITCHBLADE MIPS
Před 13 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Přilba GIRO SWITCHBLADE MIPS - velkost L 59-63cm. Dobrý stav, minimální opot... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 000
 Kč
Prilba Alpina Brighton MIPS
Predám prilbu od značky Alpina, konkrétne model Brighton Mips. Prilba bola doslova pár krát použitá na výjazde, hlavne v meste. Stav prilby je ako nový. Vďaka integrovaným svetlám vpredu aj vzadu svieti na všetky stran... (více v detailu)
3 000
 Kč
Dětská Přilba Giro Source Mips W
Před 19 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám dětskou cyklistickou přilbu Giro Source Mips W. Přilba je plně funkční, bez poškození. Je již... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
300
 Kč
helma Poc Fornix Mips - Uranium Black Matt
Před 19 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám tuto helmu na SNB/SKI od zn. POC. Velikost: XL (59-62cm) Zakoupena byla 12/2023, takže stále je v záruce. Prodej včetně účtenky o koupi. Byla použita asi 3x, stav nové. helma Poc Fornix Mips – all-mountain helma, která nabízí vyšší bezpečnost a výkon díky technologii Mips. Technologie Mips přináší zvýšenou ochranu proti rotačnímu nárazu, zatímco prodloužená skořepina, která pokrývá lem přilby, zvyšuje odolnost. Tato snowboardová helma Poc je vybavena vylepšeným systémem nastavení velikosti a má nastavitelné větrání, které oceníte za nejrůznějších povětrnostních podmínek. splňuje evropské bezpečnostní normy CE EN 1077-B, ASTM 2040 technologie MIPS (Multi-Directional Impact Protection System): v případě nárazu pod úhlem se EPS skořepina přilby protočí o několik milimetrů po MIPS vrstvě, a uchrání tak hlavu a mozek před prudkým rotačním trhnutím. Přestože je tento pohyb pouze v ... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 800
 Kč
Integrální přilba Oneal ev.c:103000001217418
Před 138 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
O'NEAL Blade RIO Red. Velikost: XL 61-62 (měříme obvod hlavy cca 1-2 cm nad obočím) Hmotnost: 1050 g. Extra lehká sklolaminátová s efektivním odvětráváním. Oneal Blade patří na vrchol nabídky cyklistikých přileb této dnes již kultovní značky. Velmi pohodlné vnitřní polstrování Coolmax antibakteriální vyjímatelné a pratelné. Nastavitelná výška kšiltu. Pro fixaci byl zvolen pro ONeal dnes již typický magnetický zámek Fiddlock, který lze dvěma prsty rozepnout. Přilba díky materiálu a konstrukci n... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Kola a koloběžky