Prodám zavírací nůž Mr.Blade Lance Carbon

Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám zavírací nůž Mr.Blade Lance Carbon -čepel z oceli D2 s plochým výbrusem, pochrchová úprava stonewash v černé barvě -střenka z carbonu -hladký chod čepele zajišťují keramická kuličková ložiska -rychlé otevření jednou rukou pomocí fipperu -po... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 390
 Kč

Podobné inzeráty

ZAVÍRACÍ NŮŽ - MAGNUM STARFIGHTER
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Futuristický vzhled moderního nože, má čepel z nerezové oceli 440. Čepel je jištěna pojistkou Linerlock. Tvarovaná rukojeť padne velmi pevně... (více v detailu)
Jihočeský kraj
749
 Kč
Kapesný zavírací nůž QSP Parrot
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám nový, nepoužitý zavírací nůž od firmy QSP model QSP Parrot se zbírky. Střenka je velice odolná, vyrobená z materiálu G10 s texturou. Rozměry, zavřený nůž 10cm, délka čepele 8,3cm, Materiál čepele D2. Kolíček pro otevření nože-levák nebo pravák. Kapesní klip k nošení v kapse. Velice pěkné zpracovaní. Bezpečnostní pojistka proti zavření linerlock. Očko pro uchycení poutka. Původní cena 770Kč Cena je bez dopravy. Doprava dle domluvy ... (více v detailu)
Ústecký kraj
649
 Kč
Lovecký nůž
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nůž je nepouzity, Materiál ocel 95X18, tvrdost 58-60 HRC, ručka černý habr, pouzdro kůže. Celková... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 500
 Kč
Zavírací nůž QSP Parrot, zelená střenka
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám nový, nepoužitý kvalitní zavírací nůž od firmy QSP model QSP Parrot - zelený. Vitrínovka. Složen z kvalitních komponentů. Střenka z materiálu G10, což je velice odolný materiálu se zdrsněným povrchem kteý neklouže ani ve vodě. Čepel je z tvrdé nástrojové oceli D2. Tvrdost čepele je HRC58-60 (zkouška tvrdosti dle Rockwella), tvrdá. Rozměry, zavřený nůž 10cm, délka čepele 8,3cm. Kolíček pro otevření no... (více v detailu)
Ústecký kraj
650
 Kč
Filetovací Nůž Rapala Presentation Fillet 15cm 6
Před 3 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám nepoužitý Filetovací Nůž Rapala Presentation Fillet 15cm 6 (barva: hnědá) Nový moderní nůž z produkce Marttiini, kvalitní progresivní ostří z leštěné... (více v detailu)
Ústecký kraj
700
 Kč
Velký zavírací nůž CRKT Ruger Go-N-Heavy
Před 6 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
CRKT vyrábí velmi seriózní nože, které jsou navrhovány pro použití kdekoliv a kdykoliv během roku. Jejich tvůrci jsou vybíráni ze členů Knifemakers' Guild a z kreativních nožířů součastnosti. Výsledek se zrcad... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 900
 Kč
Prodám špičkový rybářský hliníkový člun ALBA 395 Fish
Prodám špičkovou rybářskou hliníkovou loď ALBA 395 Fish Loď je zcela nová, nepoužitá a prodává se se zárukou. Loď můžete vidět v Trenčíně a je okamžitě k odběru. Barva: Water blue RAL 5021. V případě zájmu Vám umíme na loď dodat závěsný motor Suzuki dle vlastního výběru do výkonu až 30HP. Na nové motory Suzuki poskytujeme zajímavé slevy. Při koupi lodi is motorem je montáž motoru na loď ZDARMA. Specifikace: -Celková délka 3.95 m -Celková šířka 1.68 m -Výška boku 0.55 m od středu -Úhel kýlovitosti na zrcadle 10° -Výška zrcadla 0.38/0.508 m -Maximální počet osob 3 -Maximální výkon motoru 30 h.p. -Materiál trupu AlMg 4,5 Mn (5083) -Tloušťka dna 3 mm -Tloušťka obšívky 2 mm -Hmotnost 294 kg Výbava: -Platforma pro rybaření s nádrží na ryby ... (více v detailu)
Prodám špičkovou rybářskou hliníkovou loď ALBA 440 C
Prodám špičkovou rybářskou hliníkovou loď ALBA 440 Console Loď je zcela nová, nepoužitá a prodává se se zárukou. Loď můžete vidět v Trenčíně a je okamžitě k odběru. Barva: black RAL 9005. V případě zájmu Vám umíme na loď dodat závěsný motor Suzuki dle vlastního výběru do výkonu až 60HP. Při koupi lodi is motorem je montáž motoru na loď ZDARMA. Specifikace: Celková délka 4.4 m Celková šířka 1.75 m Výška boku 0.62 m od středu Úhel kýlovitosti na zrcadle 10° Výška zrcadla 0.38/0.508 m Maximální počet osob 3 Maximální výkon motoru 60 h.p. Materiál trupu AlMg 4,5 Mn (5083) Tloušťka dna 3 mm Tloušťka obšívky 3 mm Hmotnost 386 kg Výbava: -Platforma na rybaření s 80l nádrží na ryby s okysličováním a čtyřmi skříňkami -Navigační světla (zelená, červená) -Bilge pumpa -Hlavní vypínač -Obložení úložných prostor... (více v detailu)
Filetovací Nůž Rapala Presentation Fillet 15cm 6
Před 7 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám nepoužitý Filetovací Nůž Rapala Presentation Fillet 15cm 6 (barva: hnědá) Nový moderní nůž z produkce Marttiini, kvalitní progresivní ostří z leštěné ... (více v detailu)
Ústecký kraj
700
 Kč
Zavírací nůž Magnum Bon Appetite - 01LL209
Před 9 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Kompaktní a plnohodnotný campingový příbor. Nůž, vidlička a lžíce jsou vyrobeny z nerezové oceli 440 a jsou od sebe oddělen... (více v detailu)
Plzeňský kraj
699
 Kč
Real Steel Bushcraft III Satin D2 White G10
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nový !! Model Real Steel Bushcraft III má skromný a jednoduchý design, díky kterému se hodí zejména pro všechny outdoorové aktivity. Čepel D2 o průměru 4,05" je opatřena konvexním výbrusem. Čepel se snadno přebrušuje a perfektně se hodí na všechny druhy práce se dřevem. Ve spodní části rukojeti je umístěn přípojný bod pro různé šňůry. Rukojeť je vyrobena z masivního bílého materiá... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 100
 Kč
Zavírací nůž - Magnum Outdoor Cuisine III 01MB432
Před 9 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Tento zavírací nůž je ideální pro svačinu, nebo do stanů / kempování . Nerezový nůž z 440ky.Tato varianta má japonský Nakiri ostří. C... (více v detailu)
Plzeňský kraj
850
 Kč
Vojenský nôž Mikov Uton 362-BG-0008 Stonewash (Nový)
Predám úplne nový útočný vojenský nôž Mikov Uton 362-BG Stonewash, ražba 0008. (ešte nerozbalený) s pokladničným blokom a zárukou výrobcu 7 rokov. K nožu môžem pridať (+360Kč) nové čierne taktické púzdro na nože Uton od českého výrobcu DASTA mod. Mole Para 247p/MS. Púzdro je od výrobcu zabalené + faktúra o kúpe. (posledné fotky) Mikov Uton BG Stonewash je vojenský nôž z kvalitnej nerezovej ocele Bohler N690 s tvrdosťou 57-59HRc, vzor UTON s ražbou 0008 a matovaním čepele. Čepeľ noža je z oceľ Böhler N... (více v detailu)
2 100
 Kč
Prodám špičkovou rybářskou hliníkovou loď ALBA 440 C
Prodám špičkovou rybářskou hliníkovou loď ALBA 440 Console Loď je zcela nová, nepoužitá a prodává se se zárukou. Loď můžete vidět v Trenčíně a je okamžitě k odběru. Barva: black RAL 9005. V případě zájmu Vám umíme na loď dodat závěsný motor Suzuki dle vlastního výběru do výkonu až 60HP. Při koupi lodi is motorem je montáž motoru na loď ZDARMA. Specifikace: Celková délka 4.4 m Celková šířka 1.75 m Výška boku 0.62 m od středu Úhel kýlovitosti na zrcadle 10° Výška zrcadla 0.38/0.508 m Maximální počet osob 3 Maximální výkon motoru 60 h.p. Materiál trupu AlMg 4,5 Mn (5083) Tloušťka dna 3 mm Tloušťka obšívky 3 mm Hmotnost 386 kg Výbava: -Platforma na rybaření s 80l nádrží na ryby s okysličováním a čtyřmi skříňkami -Navigační světla (zelená, červená) -Bilge pumpa -Hlavní vypínač -Obložení úložných prostor ... (více v detailu)
Neuvedeno
ZAVÍRACÍ NŮŽ - NW SKINNER - 01RY526
Před 10 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Skinner je nepostradatelným loveckým nástrojem. Vroubkovaná čepel 440A má jemný saténový povrch. Drážky prstů zajišťují vynikající manipulaci s nožem. Kli... (více v detailu)
Jihočeský kraj
789
 Kč
Zavírací nůž Magnum by Böker z damaškové oceli s krabičkou
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodam unikátní zaviraci nůž Magnum by Böker z damascénské oceli. Vysoce kvalitní a elegantní nůž. Čepel a bolstery jsou vyrobeny z damaškové oceli s 37 vrstvami. Rukojeť je vyrobena z tmavého texturovaného ebenového dřeva, které dokonale zapadá do nádherného vzhledu tohoto nože. Čepel má drážku pro nehet a pojistku Backlock proti nechtěnému zavření nože při práci. Ušlechtilý nůž,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
950
 Kč
nůž Kizlyar Supreme Bloke X Bohler N690 NOVÝ
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Originál zavírací velký nůž s pojistkou Kizlyar Bloke X, nový, nebroušený, kompletní balení. Špičková ocel Bohler N690, úprava tacwash, kuličkové ložiska, orig. krabička, lifetime warranty card, Made in Russia. Tento vojenský ruský nůž je světově proslulý svou robusností, zpracováním a prvotřídní ocelí, jedná se vpodstatě o zavírací "pevný" nůž. Výroba a prodej tohoto nože... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 900
 Kč
Nůž Demko AD20.5 Shark Foot
Před 13 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Stav nože jako nový. Vyzvednutí možné osobně v Ostravě nebo přes Zásilkovnu. Barva červená Hmotnost 99 g Celková ve... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 200
 Kč
Nůž Magnum by Böker Advance Pro EDC
Před 13 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím zavírací nůž Magnum Advance Pro EDC mají výčnělky a drážky pro bezpečnější uchopení. Univerzální Drop-point čepel z nerezové oceli 440C se otevírá nehtovou drážkou a je jištěna proti nechtěnému zavření pojistkou Linerlock. Klip pro nošen... (více v detailu)
Kraj Vysočina
490
 Kč
Prodám 2 pruty FIT CARBON
Před 15 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám 2 pruty FIT CARBON; nové pruty německé výroby; délka prutů 180 cm, přepravní 47 cm; blank prutů z carbonového materiálu; krytky oček. Lze prodat i jednotlivě á 30... (více v detailu)
Kraj Vysočina
600
 Kč
nůž Mikov lovecký rybářský
Před 16 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím nádherný značený nůž Mikov, nikdy nebroušený. Velmi příjemně se drží. Nůž je vyroben z nerezové nožířské oceli, rukojeť je z černého pevného plastu. Ostří hladké. Svými rozměry a tvarem se velmi hodí ke každodennímu i třeba skrytému nošení. Stane se vaším věrným s... (více v detailu)
Olomoucký kraj
199
 Kč
Zavírací nůž Spyderco Military G10 - CPM S30V
Před 16 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Kvalitní, nový zavírací nůž. Z nerezové oceli CPMS30V silné 3,3mm, otevřený délka 24cm, zavřený 14cm. Váha 137gramů. Ručka G10. S kli... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 234
 Kč
Prodám špičkový rybářský hliníkový člun ALBA 395 Fish
Prodám špičkovou rybářskou hliníkovou loď ALBA 395 Fish Loď je zcela nová, nepoužitá a prodává se se zárukou. Loď můžete vidět v Trenčíně a je okamžitě k odběru. Barva: Water blue RAL 5021. V případě zájmu Vám umíme na loď dodat závěsný motor Suzuki dle vlastního výběru do výkonu až 30HP. Na nové motory Suzuki poskytujeme zajímavé slevy. Při koupi lodi is motorem je montáž motoru na loď ZDARMA. Specifikace: -Celková délka 3.95 m -Celková šířka 1.68 m -Výška boku 0.55 m od středu -Úhel kýlovitosti na zrcadle 10° -Výška zrcadla 0.38/0.508 m -Maximální počet osob 3 -Maximální výkon motoru 30 h.p. -Materiál trupu AlMg 4,5 Mn (5083) -Tloušťka dna 3 mm -Tloušťka obšívky 2 mm -Hmotnost 294 kg Výbava: -Platforma pro rybaření s nádrží na ryby ... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám špičkovou rybářskou hliníkovou loď ALBA 440 C
Prodám špičkovou rybářskou hliníkovou loď ALBA 440 Console Loď je zcela nová, nepoužitá a prodává se se zárukou. Loď můžete vidět v Trenčíně a je okamžitě k odběru. Barva: black RAL 9005. V případě zájmu Vám umíme na loď dodat závěsný motor Suzuki dle vlastního výběru do výkonu až 60HP. Při koupi lodi is motorem je montáž motoru na loď ZDARMA. Specifikace: Celková délka 4.4 m Celková šířka 1.75 m Výška boku 0.62 m od středu Úhel kýlovitosti na zrcadle 10° Výška zrcadla 0.38/0.508 m Maximální počet osob 3 Maximální výkon motoru 60 h.p. Materiál trupu AlMg 4,5 Mn (5083) Tloušťka dna 3 mm Tloušťka obšívky 3 mm Hmotnost 386 kg Výbava: -Platforma na rybaření s 80l nádrží na ryby s okysličováním a čtyřmi skříňkami -Navigační světla (zelená, červená) -Bilge pumpa -Hlavní vypínač -Obložení úložných prostor... (více v detailu)
Neuvedeno
Zaviraci nuz Green Thorn - Shirogorov
Noz je úplne nový. Top kvalita na rúčke titan čepeľ oceľ VG10. Kto t... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Myslivost, lov, rybaření