Titanium strenght Legpress a Hacken dřep

Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám tento stroj, protože budu předělávat posilovnu a nemám ho kam dát, proto stojí v garáži. Nový je cenově ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
26 000
 Kč

Podobné inzeráty

Stojan na kotouče insportline
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Stojan na 30mm kotouče inSPORTline PR3010 vyrobený z kvalitního kovu je nezbytným příslušenstvím v každé posilovně. Mírně zakloněna konstrukce ve tvaru „A" disponuje robustní podstavou, která zajišťuje maximální stabilitu i při jeho plném obsazení kotouči. Díky tomu lze stojan umístit do prostoru, ale také ke zdi. Stojan na 30 mm kotouče inSPORTline PR3010 obsahuje 6 trnů na kotouče o průměru 30 mm různých hmotností i velikostí. Jeho minimální rozměry šetří místo, avšak posilovnu udržuje stále uklizenou. Díky těmto výborným vlastno... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 400
 Kč
gumová podlaha 1x1m tloušťka 3cm
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám NOVOU gumovou podlahu o rozměru 1x1m(1m2), tloušťka 3cm 1ks váží cca 30kg Podlaha /podložka je odolná proti teplotním a povětrnostním vlivům (-30°C až +120°C), UV stabilní, oděruvzdorná, voděodolná, protiskluzová a dobře tlumí nárazy. Možno použít jako podložku pod stroje, pod... (více v detailu)
Pardubický kraj
960
 Kč
Technogym Selection 2 -17 strojů- krásný stav
Před 7 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji 17 cihličkových strojů Technogym selection 2- exkluzivní stav Pectoral Abductor Adductor Arm extension Pulldown Leg press Abdominal crunch Lower Back Multi hip Shoulder press Chest press Low row Leg curl Leg extension Arm curl T... (více v detailu)
Jihočeský kraj
58 500
 Kč
Běžecký pás Kettler Pacer + bezdrátový snímač tepu Polar
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Z důvodu rušení domácí posilovny prodám plně funkční a minimálně používaný běžecký pás Kettler Pacer 7880-300, vč. bezdrátového hrudního snímače tepové frekvence Polar T34. Běžecký pás má 8 programů, plynulé ruční nastavení sklonu (stoupání) do 10% a rychlosti do 16km/hod, bezpečnostní magnetickou „Stop“ pojistku. Tepovou frekvenci lze snímat v rukojetích stroje, nebo bezdrátově hrudním pásem. Podsvícený displej zobrazu... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 900
 Kč
Posilovací stojan / stojan na dřepy
Před 16 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám NOVÝ posilovací stojan Velmi robustní kontrukce o rozměru 60x60x2mm zajišťuje vysokou pevnost a stabilitu stojan je vybaven : - háky pro odkládání činky , dohromady 12 poloh pro odložení , háky jsou v místech pro odložení čínky vybave... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 500
 Kč
Gumová podlaha 1x1m tloušťka 1cm
Před 16 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám NOVOU gumovou podlahu systém puzzle o rozměru 1x1m(1m2), tloušťka 1cm 1ks váží cca 10kg. Podlaha /podložka je odolná proti teplotním a povětrnostním vlivům (-30°C až +120°C), UV stabilní, oděruvzdorná, voděodolná, protiskluzová a dobře tlumí nárazy. Možno použít... (více v detailu)
Pardubický kraj
495
 Kč
Leg press / Hacken dřep
Před 21 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám kombinovaný stroj Legpress/ Hacken dřep. Může být i každý stroj zvlášť. Povoz jezdí na dvou plných kulatinách. Cena za kombinovaný stroj je 36.000,-Kč. Jsem schopen vybavit téměř celé fitness - podívejte se na mé další inzeráty. ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
35 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Fitness