Sada náhradních drátů pro Mavic Crossmax SL 29er

Před 136 dny - CYKLOBAZAR
Zcela nová. Jedná se o 4ks v délce 298mm. !! INZERÁT PLATÍ A JE AKTUÁLNÍ AŽ DO SMAZÁNÍ !!
299
 Kč

Podobné inzeráty

Dětské kolo
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Velikost kol 20 po holce 8 až 11let málo používaný inzerát platí do smazání přidám jedno menší víz foto
Královéhradecký kraj
1 700
 Kč
Sada polepů / samolepek MAVIC CrossMax na ráfky 27,5"
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
- nabízím sadu samolepek (12ks) na ráfky o průměru 27,5"" MAVIC CROSSMAX - netrefil jsem barvu a zakoupil jsem další žluté, které ladí k barvě mého rámu - přikládám několik fotek nalepených ŽLUTÝCH samolepek na mém kole - vypadají pará... (více v detailu)
Olomoucký kraj
150
 Kč
Dětské kolo 20
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím pěkné kolo viz foto,cena 1200kč, volejte 8-20hod, inzerát platí do smazání
Hlavní město Praha
1 200
 Kč
Nosiče kol Thule 591
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám nosiče kol Thule 591. Jako nové. CENA je za KUS. K dispozici... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 799
 Kč
Bezdušové ventilky MAVIC UST RVC, 33mm
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám 2ks bezdušových kvalitních ventilků MAVIC UST RVC, 33mm, včetně klíče a podložek, jenom vyzkoušené, ... (více v detailu)
Zlínský kraj
290
 Kč
Bezdušový tmel MAVIC UST Tyre, s aplikátorem, 120ml
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám kvalitní bezdušový tmel MAVIC UST Tyre, 120ml, s aplikátorem, Bezdušový tmel Mavic jako prevence proti defektu, umožňující zacelit díry do velikost... (více v detailu)
Zlínský kraj
150
 Kč
2x bedna pro opravy Jizdních kol / Cyklo nářadí
Před 2 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Cena za oba kufry . Kufry jsou bytelné , s vnitřními policemi . Včetně vybavení dle foto ( jedná se nářadí a přípravky vhodné na domací servis jízdního kola - nářadí , sprej... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 999
 Kč
Textilní koberce Mazda cx-5 KE 2011-2017 nové
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám zcela nové textilní koberce značka Walser Austria, sada 4ks přesně tvarované přední s fixačními body pro Mazdu CX... (více v detailu)
Ústecký kraj
645
 Kč
Bezdušová opravná sada M-WAVE Tubeless Fix Eco včetně knotů
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám opravnou bezdušovou sadu M-Wave Tubeless Fix Eco včetně knotů knoty: 5x 1,5 mm, 5x 3,5mm dva nástroje origináln... (více v detailu)
Zlínský kraj
130
 Kč
Krásné retro vintage kolo Favorit cca 40 let staré
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Kolo ve velice pěkném stavu. Jede, brzdí, prehazuje... Pěkný lak, pěkně samolepky, originál dily až na sedlo. Originál pneu Barum v dobrém stavu. Moc pěkn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 700
 Kč
Horské kolo Author
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám horské kolo Author, velikost rámu 17 ", 43cm velikost k... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 500
 Kč
Náhradní díly na kolo Favorit
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám použité díly na kolo Favorit, zadní světlo ( naprasklé červené sklíčko) za 40,- kč, dvojpáčky Favorit za 150,- kč, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
40
 Kč
Canyon Grail CF SL 8 gravel
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám Canyon Grail CF SL 8.0 v krásném stavu. Pouze na zadní stavbě to od kamínku trochu odnesl lak, viz. foto. Aktuálně po servise - nové pláště Michelin Power Adventure 42x700. Letos byly také vyměněny kotouče, destičky, sedlo za pohodlnější Prologo Dimension AGX 143mm a také kazeta. Rám oblepen ochrannou pásku v kritických místech (brašna...) Jedná se o velikost M, ale odpovídá spíše L (pro ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
49 000
 Kč
Horské kolo Rock machine Thunder
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Slušný stav , dle foto . Kosmetické vady , plně pojízdné . Velikost rámu : 17 , výška od náboje k sedlovce 43 cm Velikost kol : 29 Lehký hliníkový rám . Přesmykač Shihamo Acera 3x8 Odp... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 999
 Kč
Horské kolo SCOTT Scale 960
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Téměř nejeté . Velikost rámu : L ( od středu 50 cm ) Přehazovačka : Shimano Deore XT 2x10 Kola 29.2.1 Výplety : dt swiss x1900 Včetně tachometru Sigma BC 14.16 STS a držáku na pití . Carbonové řídítk... (více v detailu)
Ústecký kraj
24 999
 Kč
Horské kolo Giant XTC 4 - vel.S
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Pěkný stav . Kolo je vybaveno blatníky a stojánkem . Velikost rámu : S , výška od náboje k sedlovce 44 cm Velikost kol : 26 Lehký hliníkový rám . Přesmykač Shihamo Deore LX , počet rychlostí : 3x7 Odpružená p... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 799
 Kč
Kolobezka NATIVE / NORT THIRTY - TOP STAV - stavba
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Kupovano v GIZMANII a poskladano jako Custom complet. Nastaveno na vysku: 177mm - riditka nejsou zkracovane - mozno zkratit. Deska: NATIVE ADVENT Vidlice: NORT THIRTY V2 SCS: NATIVE Riditka: TRIAD Gripy: STRIKER Kolecka: METAL CORE 110mm Loziska: TITEN RED X Griptape: Hella Classic ICE BOX ------------------------------------ Delka desky: 560 mm Footspace... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 500
 Kč
CESTOVNÍ KERAMICKÁ ŽEHLIČKA
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
⭐⭐⭐ PRODÁM tento unikátní retro kousek, celokeramickou malou cestovní žehličku na síťové napětí z 50 - 60 let, stav - vlasové trhlinky viz obr. kde je i rozměr. Po připojení je během pár vteřin již teplá, tedy zcela funkční. ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
299
 Kč
Klika Shimano XT
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Dobrý den. Rád bych nabídl k prodeji zcela novou pravou kliku Shimano XT FC-M785 bez převodníků. Levá klika není součástí. Cena 300 kč. K vidění... (více v detailu)
Zlínský kraj
300
 Kč
Horské / MTB kolo Felt Edict 1 - karbon
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Pěkný stav . Nyní po základním servisu , připraveno pro nového uživatele . Celoodpružené karbonové kolo pro závodní XC a maratonské použití. Edict 1 je osazen lehkým karbonovým rámem se zdvihem 120 mm a tlumičem RockShox Monarch RT3, vzduchovou vidlicí RockShox Sid RL a sadou Sram X0 s ... (více v detailu)
Ústecký kraj
47 999
 Kč
čistící šňůra
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Osvědčená čistící šňůra s vetkaným bronzovým kartáčkem, dvě protažení stačí i na velmi znečištěnou hlav. Lehká, skladná, účinná. Přímo na střelnici nebo v lese zajistíte účin... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
100
 Kč
Klika Shimano FC-MT510-1
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Dobrý den. Rád bych nabídl k prodeji zcela novou pravou klikus převodníkem Shimano FC-MT501-1, 12 rychlostí - převodník 32 zubů. Levá klika není součástí. Cena 3... (více v detailu)
Zlínský kraj
350
 Kč
Hokejová mikina NHL - Anaheim Ducks ( velikost S + M ) -NOVÁ
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
NABÍDKA ZNAČKOVÉ MIKINY NHL - ANAHEIM DUCKS !! V nabídce velikosti senior : S (délka 69 cm a šířka 53 cm) M (délka 70 cm a šířka 55 cm). Původní doporučená cena byla 1790,-Kč !! Osobní odběr možný pouze v Prostějově. Při platbě předem na účet je poštovné jen 100,-Kč !! Zaslání na dobírku (+ 160,-Kč). Nabídka platí do smazání inzerátu !! POPIS: Pánská mikina 47 NHL ANAHEIM DUCKS OUTRUSH HEADLINE v ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
990
 Kč
Dětské kolo HAIBIKE LITTLE LIFE 20 - růžové
Před 3 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Pěkný stav . Růžové - holčičí . Včetně zvonku a odrazek . Díky lehkému hliníkovému rámu a odpružené vidlici Suntour skvělou volbou pro Vaše malé jezdce. Kolo je osazeno kvalitními komponenty Shimano se ... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 999
 Kč
sada 3x Bburago 1:43 (Porsche + Lamborghini + Bugatti)
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
prodám 3 auta ve 100% stavu délka cca 9cm Porsche Cayenne Turbo - bílá Lamborghini Gallardo - oranžová Bugatti C... (více v detailu)
Ústecký kraj
299
 Kč
Další nabídky najdete zde: Kola a koloběžky