Florbalová maska Unihoc

Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Mřížka je na jedné straně lehce prohnutá, na funkčnost to vliv nemá. Jinak je maska ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 400
 Kč

Podobné inzeráty

Juniorská maska na florbal Unihoc SHIELD red
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám poze několikrát použitou juniorskou masku Unihoc SHIELD red. Velikost max 52. Pořizovací cen... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 000
 Kč
Florbalová maska Unihoc
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Maska v perfektním stavu, skoro nepoužitá. Původní cena 4000 Kč. Pouze osob... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Pánský neopren short
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
V černo-zeleném (tmavě olivová) barevném provedení pánský neopren značky Billabong velikosti S. Velmi m... (více v detailu)
Ústecký kraj
300
 Kč
Lyžařské brýle POC
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám málo používané lyžařské brýle POC Retina Bílo-šedá barva PC 2.800 Kč Cena 1.490 Kč Prodám lyžařské brýle POC Retina BIG Barva Light Citrine Orange Málé rýhy na skle bez vlivu na funkčnost PC 4.600 Kč Cena 1.790 Kč Prodám málo použité lyžařské brýle POC Retina BIG Barva RED PC 4.600 Kč Cena 1.990 Kč Prodám používané lyžařské brýle POC FOVEA Vínové Na skle škrábanec, bez vlivu na funkčnost - viz foto PC 4.320 Kč Cena 1.790 Kč Prodám málo nošené lyžařské brýle POC FOVEA fluorescent pink Na skle malý škrábanec, bez vlivu na funkčnost PC 4.320 Kč Cena 1.9... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 790
 Kč
Potítko do masky
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Zcela nové potítko do brankářské masky - 3 kusy. Prodáváno za sníženou cenu z důvodu nedokonaléh... (více v detailu)
Středočeský kraj
100
 Kč
Atomic Savor velikost 59-63cm
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám lyžařskou/snowboardovou helmu Atomic Savor, velikost L 59-63cm, Jednoduchý design a maximální ochrana. Přesně tak se prezentuje zimní lyžařská helma Atomic SAVOR. O ochranu hlavy se stará ABS Hard Shell systém, který chrání hlavu shora, zezadu i ze stran včetně uší. V oblasti uší je navíc vyjímatelné polstrování, které lze prát v pračce. Přilba je kompatibilní s lyžařskými brýlemi i sluchátkem. Přilbu je možné individuálně přizpůsobit díky technologií Size Adjustment. Passive Vent... (více v detailu)
Olomoucký kraj
200
 Kč
Prodám: PODLOŽKA FOX CARPMASTER DELUXE UNHOOKING MAT XL Nov
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám: PODLOŽKA FOX CARPMASTER DELUXE UNHOOKING MAT XL Nový a vylepšený model, který zaručuje větší kompaktnost, než podobné produkty na trhu Velká kapsa na zip pro uložení kaprařského příslušenství – váha, desinfekce a podobně Vysoce hustá pěna pro maximální ochranu (80 mm XL, 70... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 299
 Kč
Batoh Wisport ZipperFox 40 l MULTICAM
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám, nebo vyměním za tento samý batoh Wisport ZipperFox 40 l, ale v barvě coyote. Batoh je sice použitý, ale ve 100 % stavu. V ceně je i praktická peněženka, které je ze stejného materiálu 500D Cordura a ve stejné kamufláži MULTICAM Vojenský batoh Wisport ZipperFox 40 je nejnovějším přírůstkem v rodině survival a vojenských batohů Wisport. Je to verze odvozená od osvědčeného konceptu SilverFox, tento batoh je však o něco větší a všestrannější. Je ideální na camping a na jednodenní až dvoudenní výlety, na pěší turistiku či cykloturistiku i na dlouhé slézání hor. Využije se také při myslivosti nebo na lovu. ZipperFox představuje vysokou funkčnost a inovativní technologie, je extrémně lehký a má odolnou konstrukci. ZipperFox slouží dobře prakticky za všech podmínek, bez ohledu na počasí. Benefity, o kterých musíte vědět: hlavní komora ve tvaru obráceného U zapínaná na zip snadná dostupnost z horní strany a z obou bočních stran odolné značkové zipy, hlavní zapínání s paracordem na táh... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 999
 Kč
Brankářská maska Bauer Profile 940X
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Velikost senior, viz.štitek i aktuální stav masky ve fotogalerii. Interiér masky vycisten a odsmraden, novy chranic brady a potitko samozřejmostí, z velké části i kování a spoj.materiál. U jedné z šesti matic, ktere drží mrizku s maskou pohromade 2cm ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 490
 Kč
Florbalova Brankarska Maska Helma
Před 9 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám novou nehranou Florbalovou masku značky Freez Z-280 senior. Původní cena 3.490 Kč, na prod... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 300
 Kč
Novorozenecké AIO Blueberry
Před 7 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Delfíni + Aladin - koupené po 1 dítěti (cca 6 měsíců používání), u mě potom cca 5 měsíců ve velké rotaci. PUL a gumičky v pořádku. Povrchová vrstva bavlny se začíná trhat a teď když jsem kontrolovala PUL zevnitř tak jsem omylem natrhla místa, kde se přišívá birdseye ke zbytku plenky. Na funkčnost to vliv nemá. 250 Kč / ks Zelená - Birdseye bavlna, koupená na bazaru nová s visačkou, u mě ve velké rotaci cca 5 měsíců. Bez vad... (více v detailu)
Pardubický kraj
400
 Kč
Suzuki sx4 s cross maska
Před 10 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Suzuki sx4 s-cross lift predni maska mrizka atrapa grill original pouzita viz foto zespoda... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 999
 Kč
Celoodpružené kolo Bergamont Contrail 5 - XL, 29", 1x12
Před 11 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám celoodpružené kolo Bergamont Contrail 5 (Modelový rok 2020) velikost rámu XL (vhodné pro postavy cca 185-200cm) 29" kola - pláště Maxxis Forekaster (tubeless ready) Uzamykatelná vidlice Manitou Machete 130 mm, nastavitelný rebound Zadní tlumič Manitou Radium, zamykatelný + nastavitelný rebound Řazení Sram NX Eagle Dropper Syncros Duncan, 120 mm Více informací můžete najít zde: https://www.bergamontbike.cz/cs/vybaveni/kola/7-bgm-bike-contrail-5-275509.html Kolo pravidelně servisované, málo jeté - cca 2x-3x za rok na něm vyrazím na traily, jinak jen do... (více v detailu)
Olomoucký kraj
33 000
 Kč
Mřížka na golmanskou masku Nová
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Mřížka na golmanskou masku nová,pasuje na většinu brankářských masek Rey,Bauer atd
Jihomoravský kraj
350
 Kč
Profi rukavice CCM Jetspeed FT6 PRO SR (vel. 14 palců) -NOVÉ
Před 12 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
ÚPLNĚ NOVÉ PROFI RUKAVICE CCM FT6 PRO ZA SUPER CENU !! Mimořádná nabídka špičkových rukavic CCM za zcela bezkonkurenční cenu !! Rukavice nabízíme v těchto velikostech a barvách : 1) 14 palců - černo-červená. Je to naprostý TOP model profi rukavic CCM na současném hokejovém trhu !! V nabídce je za tuto cenu jen velikost 14 palců !! Doporučená maloobchodní cena při uvedení na hokejový trh byla 6150,-Kč a nejlevnější cena v hokejových prodejnách je okolo 5000,-Kč !! Viz - https://www.hejduksport.cz/cs/produkt/rukavice-ccm-jetspeed-ft6-pro-sr?sid=30817 Osobní odběr zdarma je možný pouze v Prostějově. Posíláme i na dobírku (+160,-Kč). Při platbě předem na účet je poštovné pouze 100,-Kč ! POPIS : Rukavice CCM Jetspeed FT6 Pro SR jsou nejvyšším TOP modelem z řady Jetspeed pro sezónu 2023/24. Ochrana, komfort, mobilita. To jsou základní vlastnosti, kterými rukavice CCM Jetspeed FT6 Pro SR disponují. Profesionální model rukavic CCM Jetspeed FT6 Pro SR je určený pro nejnáročnější profesionální ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 390
 Kč
Audi A4 B9 maska mřížka grill 8W0853651AB
Před 15 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
prodám masku mřížku grill na Audi A4 B9 8W r19 kod: 8W0853651AB , stav viz foto ,dávám záruku na funkčnost
Ústecký kraj
3 200
 Kč
Dětský teleskop Labzz , Levenhuk
Před 16 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dětský teleskop na stativu, tak jak je na foto, krabici už nemám. Výška 70cm, délka 64cm, z jed... (více v detailu)
Ústecký kraj
180
 Kč
Helma Atomic Savor 59-63
Před 16 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám lyžařskou/snowboardovou helmu Atomic Savor, velikost L 59-63cm, Jednoduchý design a maximální ochrana. Přesně tak se prezentuje zimní lyžařská helma Atomic SAVOR. O ochranu hlavy se stará ABS Hard Shell systém, který chrání hlavu shora, zezadu i ze stran včetně uší. V oblasti uší je navíc vyjímatelné polstrování, které lze prát v pračce. Přilba je kompatibilní s lyžařskými brýlemi i sluchátkem. Přilbu je možné individuálně přizpůsobit díky technologií Size Adjustment. Passive Vent... (více v detailu)
Olomoucký kraj
490
 Kč
Profi rukavice CCM Jetspeed FT6 PRO ( vel. 13 palců ) -NOVÉ
Před 16 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
ÚPLNĚ NOVÉ PROFI RUKAVICE CCM FT6 PRO ZA SUPER CENU !! Mimořádná nabídka špičkových rukavic CCM za zcela bezkonkurenční cenu !! Rukavice nabízíme v těchto velikostech a barvách : 1) 13 palců - černo-bílá. Je to naprostý TOP model profi rukavic CCM na současném hokejovém trhu !! V nabídce je za tuto cenu jen velikost 13 palců !! Doporučená maloobchodní cena při uvedení na hokejový trh byla 6150,-Kč a nejlevnější cena v hokejových prodejnách je okolo 5000,-Kč !! Viz - https://www.hejduksport.cz/cs/produkt/rukavice-ccm-jetspeed-ft6-pro-sr?sid=30817 Osobní odběr zdarma je možný pouze v Prostějově. Posíláme i na dobírku (+160,-Kč). Při platbě předem na účet je poštovné pouze 100,-Kč ! POPIS : Rukavice CCM Jetspeed FT6 Pro SR jsou nejvyšším TOP modelem z řady Jetspeed pro sezónu 2023/24. Ochrana, komfort, mobilita. To jsou základní vlastnosti, kterými rukavice CCM Jetspeed FT6 Pro SR disponují. Profesionální model rukavic CCM Jetspeed FT6 Pro SR je určený pro nejnáročnější profesionální hr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 390
 Kč
VW Caddy maska mřížka grill 2K7853651
Před 18 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
prodám masku mřížku grill na VW Caddy V 2K7 r21 kod: 2K7853651 2K7807231E , stav viz foto ,dávám záruku na funkčnost
Ústecký kraj
6 900
 Kč
airsoftová maska
Před 19 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
maska na airsoft - mřížka je kovová
Kraj Vysočina
50
 Kč
Prodám: PODLOŽKA FOX CARPMASTER DELUXE UNHOOKING MAT XL Nov
Před 18 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám: PODLOŽKA FOX CARPMASTER DELUXE UNHOOKING MAT XL Nový a vylepšený model, který zaručuje větší kompaktnost, než podobné produkty na trhu Velká kapsa na zip pro uložení kaprařského příslušenství – váha, desinfekce a podobně Vysoce hustá pěna pro maximální ochranu (80 mm XL, 70... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 299
 Kč
Syntetický led Hockey Shot Ice Revolution puzzle (10ks)
Postavte si doma plochu na které můžete klasicky bruslit v bruslích. Tahle plocha je úplná pecka a posouvá možnost tréninku zase o kus dál. Vezměte si rukavice, hokejku a teď nově i brusle a můžete trénovat a hlavně bruslit jako na ledě. Znáte Skatemill? Tak tohle je plocha prakticky úplně stejná. Syntetický led Ice Revolution byl k dostání zatím je v zámoří, ale nyní je končeně i u nás! Uvedená cena je za 10 ks dlaždic, ze kterých sestavíte rozměrově plochu o velikosti 2m2 a přesně ve tvaru, jaký se vám bude hodit. Plochu můžete kdykoliv a jakkoliv rozšiřovat dokoupením buďto rovnou další této sady s 10 dlaždicemi (v tu chvíli byste měli k dispozici plochu o velikosti 4m2) a nebo dokoupením dlaždic po jednom kuse. Plochu Ice Revolution Titles složíte naprosto jednoduše a rychle. Jednotlivé dílky do sebe výborně zapadají a je úplně jedno jakým směrem je k sobě napojíte. Skládá se na podobném principu jako deska Shooting Pad Ice, akorát jednotlivé dlaždice jsou ještě o něco větší. Každá... (více v detailu)
4 999
 Kč
ENDURO LAPIERRE ZESTY AM 427
Před 18 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám jeté kolo Lapierre Zesty AM 427. Velikost: XL. Velikost kol: 27,5". Kolo je po celkové technické stránce ve velmi dobrém stavu, nyní po větším servise/investici. Při posledním velkém servise proběhla repase tlumiče, dále kolo dostalo kompletně nový pohon 1x11speed (přehazovačka, řazení, kazeta, řetěz a převodník) a zadní plášť - od tohoto servise/výměny komponentů najeto pouze cca 300km, takže zmíněné komponenty jsou stále v zánovním stavu. Před prodejem proběhla výměna předních brzdových destiček. Kolo je po 1. majiteli a jsou k němu papíry s dokladem o koupi. Cena: 31490kč Osazení: Tlumič: Fox Float CTD Evolution - po repasi Hlavové složení: FSA Orbit Výplety: Race Face 27,5" Kliky: Race Face Turbine Převodník: Sram 34T - zánovní Brzdy: Formula RX, zadní třmen 4 pístkový Sram Guide - nové pře... (více v detailu)
Zlínský kraj
31 490
 Kč
GIANT TRANCE 1 GE
Před 18 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám jeté kolo Giant Trance 1 GE. Velikost: M. Velikost kol: 27.5". Až na jiný oválný převodník sériové osazení. Kolo je po celkové technické stránce ve velmi dobrém stavu. Před prodejem proběhla výměna ložisek v rámu a repase tlumiče - od té doby nejeto. Jedná se o nejvyšší a nejlépe osazený model toho roku. Kolo je po 1. majiteli (starší pán) a jsou k němu papíry. Cena: 43490kč Osazení: Brzdy: čtyřpístkové SRAM Guide RS Kliky: Truvativ Descendant 6k Eagle Řazení: SRAM GX Eagle 12s Přehazovačka: SRAM GX Eagle 12s Kazeta: SRAM GX Eagle, 10-50 zubů, 12s Náboje: Giant Tracker Performance Boost Ráfky: Giant XC-1 Řidítka: Giant Contact SL Trail Představec: Giant Contact SL Gripy: Giant Sedlo: Giant Contact SL Neutral Pláště: Maxxis Minion - bezdušové, př. cca 90% vzorku. Sedlovka: teleskopická Giant Contact S Switch - Na pístnici sedlovky je několik malých drobných povrchových oděrek - absolutně bez vlivu na funkčnost. Vidlice: Fox 34 Float Performance Elite FIT4, 150 mm, Boost - Na pra... (více v detailu)
Zlínský kraj
43 490
 Kč
Další nabídky najdete zde: Sport