Lazer monaco EVO intercom

Před 404 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
skořepina z vysokopevnostních karbonových vláken samozatmavovací lumino plexi čirá pinlock folie Max Visi... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 000
 Kč

Podobné inzeráty

Helma BELL Qualifier DLX Mips Accelerator Hi-Viz
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
VLASTNOSTI: Lehká kompozitní skořepina ze vstřikovaného polymeru Nastavitelný ventilační systém umožňující maximální kontrolu regulace vzduchu ve skořepině Super stabilní aerodynamika skořepiny eliminující kmity a zvedání helmy při vysokých rychlostech Vyjímatelný, omyvatelný interiér, Bradový chránič zajišťuje nízkou hlučnost helmy a zároveň výrazně redukuje okolní hluk Nastavitelný ventilační syst... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 299
 Kč
Uvex cyklo helma Nová
Před 1 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Nová helma, velikost 52-55 UVEX TRUE, SILVER-FUCHSIA 2021 Disponuje Double Inmould konstrukcí skořepiny, která přináší ochranu i ze spodní a týlové části helmy. Jedná se o pevnou polykarbonátovou skořepinu v kombinaci s EPS pěnou, která poskytuje ochranu a pohodlí. Helma je vybavena komfortním systémem Monomatic - upevnění na bradě pomocí jedné ruky. Bezpečné uchycení na hlavě díky systému upínání 3D IAS 3.0 - helma se přizpůsobí na výšku i na šířku, je tak zajištěno nejen maximální bezpečí, al... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 000
 Kč
Adventure helma NEXX X.WED 3 vel. L
Před 6 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám letos v létě koupenou multifunkční přilbu Nexx X Wed 3 včetně již zabudovaného interkomu. Přilbu jsem použil pouze pro jeden výlet. Nyní končím s Adventure moto, proto prodávám. Koupena v Bikers Crown. Záruka až 5 let. Balení obsahuje přilbu, kšilty, držáky na kameru GoPro, PinLock, vak, originální balení, návod. Interkom lze bez problémů připojit k moto či k telefonu. Technologie Bluetooth. Popis: Zcela nová X.WED3 je od základu změněná oproti své předchůdkyni. Veškeré její části prošly modernizací. Je vysoce výkonnou Adventure helmou, kterou oceníte na cesty na dálnici až po jízdu divokou přírodu. Bez použití jakýchkoli nástrojů během chvilky předěláte off-roadovou helmu na městskou celoobličejovou. Navíc nabízí flexibilitu pro použití brýlí v prašném prostředí. - skořepina je tvořena z kompozitního vlákna X-Matrix2 - 3 velikosti skořepiny (XXS-S, M-L, XL-XXXL) - PC Lexanové čiré plexi s protimlžící úpravou a zámkem - systém zpětného rázu plexi - příprava pro Pinlock 70 - p... (více v detailu)
Olomoucký kraj
8 900
 Kč
Giro Vasona woman přilba na kolo
Před 13 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Dámská helma na kolo Giro Vasona dámský model Vasona kombinuje elegantní a vzdušný design s nízkou váhou a chytrými vychytávkami pro vaše bezpečí a pohodlí na kole. Velikost si snadno doladíte jednou rukou pomocí kolečka upínacího systému Roc Loc Sport, který je samozřejmě kompatibilní s vlasy staženými do copu. Široký výběr barevných variant je u dámské přilby nutností. Můžete si tak sladit přilbu s kolem a dalšími doplňky. helma splňuje normu EU: CE EN1078 materiál: polykarbonát I... (více v detailu)
Jihočeský kraj
690
 Kč
Přilba Triple Eight Gotham Mips S/M Black Rubber
Před 14 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám novou nepoužitou přilbu Triple Eight Gotham Mips S/M Black Rubber. Vel. S/M pro obvod hlavy 55 - 58 cm. Obdržel jsem jako dárek ale nevyhovuje mi velikost. Pořizovací cena 2959 Kč. Přilba je schválena pro použití na kole, skate, koloběžce i bruslích díky své dvojité certifikaci. Skořepina je z ABS a s patentovanou vložkou... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 250
 Kč
helma přilba Schinmax HT-29 black vel. M-L 56-62 375g.
Před 15 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám novou nepoužitou cyklistickou helmu přilbu Schinmax HT-29 black velikost M-L 56-62 375g. Možnost osobního předání v Mladé Boleslavi, nebo zašlu poštou nebo Zásilkovnou. Cyklistická přilba využívá pokrokovou technologii, která zlepšuje bezpečnostní výkon. Odolná PC skořepina a EPS pěna snižují náraz a chrání hlavu řidiče. Vnější část cyklistické přilby se skládá z odolné tvrdé skořepiny a vnitřní EPS pěna se používá pro tisk při nárazu. Nositelé helmy se cítí bezpečněji a chrání hlavu ve všech směrech. Cyklistická přilba je vybavena odnímatelnými ochrannými brýlemi, které nejen chrání váš obličej před erozí větrem a pískem, ale také blokují silné ultrafialové paprsky a silné sluneční světlo. Magnetické brýle lze připevnit na cyklistickou helmu a snadno odstranit a nabízí větší komfort při jízdě. Dodává se s přenosnou taškou na uložení helmy, se kterou můžete pohodlně vyrazit a jezdit. Cyklistická přilba se 3 stabilními, pomalu blikajícími a rychle bli... (více v detailu)
Středočeský kraj
990
 Kč
Prodám dětskou lyžařskou přilbu SMITH ZOOM Jr.
Před 19 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám dětskou lyžařskou přilbu SMITH ZOOM JR. velikost Y/S. Skořepina In-Mold, nastavitelá velikost pomocí Boa systému, clip na brýle, odnímatelné ergonomicky tvarované náušníky s hmotností hmotnost pouze 350 gramů. Helma má 10 větracích otvorů a vnitřní systém větrání, který odvádí teplý vzduch z brýlí a vede ho skrz větrací otvory na vrchu helmy ven. Podšívka je z měkkého plyše a fleecoviny pro maximální tepelný komfort. Hlavní přednosti a parametry: odnímatelný clip na brýle podší... (více v detailu)
Hlavní město Praha
850
 Kč
Jezdecká přilba Dectahlon Fouganza, modrá vel. S
Před 26 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím nošenou dětskou jezdeckou přilbu značky Fouganza 120 (Decathlon) v modro-malinové barvě ve vel. S s možným nastavením pomocí zadního kolečka od 52 do 55 cm. Vnitřní polstrování. Drobné oděrky a zatrhaný pásek u zapínání pod brad... (více v detailu)
Středočeský kraj
250
 Kč
Integrální helma AERO černo-modrá Nová více ks
Před 28 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Detailní popis produktu Snadné použití: rychlé uvolnění a nízká hmotnost Klimatizace: propracovaný systém ventilace Ventilace přilby zajištěna díky systému ACS (plné proudění vzduchu předními ventilátory). Černo-modrá barva Hmotnost 1450g Helma je k dispozici v následujících velikostech: Velikost Obvod hlavy XS 53-54 cm S 55-56 cm M 57 - 58 cm L 59-60 cm XL 61-62 cm TIP: Pro určení v... (více v detailu)
Středočeský kraj
990
 Kč
Helma na kolo dětská UVEX
Před 33 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám dětské cyklistické přilby UVEX KID 2. Velikost 46-52 cm, hmotnost 190 g. Upínací mechanizmus umístěný pod bradou má několik poloh a lze jej bez problému regulovat. Vnitřní obvod helmy lze měnit otočným kolečkem dle aktuální potřeby, Snímatelné a omyvatelné polstrování. 8 větracích otvorů poskytuje do... (více v detailu)
Hlavní město Praha
180
 Kč
Dětská helma na kolo UVEX
Před 36 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Krásná nová, nepoužitá helma pro děti. Cyklistická přilba UVEX KID III v modrém provedení je perfektní pro každého malého raubíře. Děti mohou tuto přilbu využít při jízdě na kole, bruslích i na skateboardu. Tato helma nabízí skvělý komfort a přizpůsobí se každé velikosti dětské hlavičky díky nastavitelnému obvodu helmy a polstrování. Vyrobeno v N... (více v detailu)
Hlavní město Praha
450
 Kč
Dětské a juniorské helmy na kolo Uvex
Před 36 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám dvě dětské helmy na kolo, koloběžku, odrážedlo. Jsou jako nové. Po jednom dítěti použité minimálně. Modrá za 299,- UVEX za 499,- Možnost předání na trase Benešov- Praha-Plzeň-K Vary. Inzerát platí do smazání!! Možnost zaslat na dobírku... Kid 2 je základním a také nejmenším modele... (více v detailu)
Hlavní město Praha
299
 Kč
Cyklistická přilba Alpina Parana
Před 36 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Cyklistická přilba Alpina Parana je vyrobena pomocí konstrukce In-mold, kdy je horní skořepina tepelně spojena s materiálem Hi-EPS vytvořeným z mikroskopicky malých vzduchových komor. Díky tomu je přilba lehká a zároveň poskytuje vysokou ochranu hlavy v případě nárazu. Spodní okraj přilby je chráněn polykarbonátovou skořepinou Edge Protect pro větší odolnost. Strategické rozmístění 20 větrací... (více v detailu)
Hlavní město Praha
700
 Kč
Motokrosová dětská přilba LS2 Fast Evo Mini
Před 39 dny - HYPERINZERCE
Motokrosová přilba od značky LS2 Fast Evo Mini v dětské velikosti – L. Je nová a nepoužitá, výborný 100 % stav. Lehká skořepina se sníženou hmotností, interiér plně vyjímatelný a pratelný, umožňuje použití dioptrických brýlí,... (více v detailu)
1 900
 Kč
Motokrosová dětská přilba LS2 Fast Evo Mini
Před 39 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Motokrosová přilba od značky LS2 Fast Evo Mini v dětské velikosti L. Je nová a nepoužitá, výborný 100 % stav. Lehká skořepina se sníženou hmotností, interiér plně vyjímatelný a pratelný, umožňuje použití dioptrických brýlí, ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 900
 Kč
Helma Blizzard Phoenix air (XL, 59-61 cm)
Před 39 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Helma Blizzard Phoenix air (XL, 59-61 cm) Přilba používaná 2 sezóny na lyže i snb. Zateplená na uši, možnost vyndání. Velikost: XL, obvod hlavy 59-61 cm. Polepené samolepkami, pokud si budete přát, mohu sundat. - stabilní ABS technologie skořepiny - odvětrávací otvory p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Silniční překlápěcí přilba LS2 Advant Codex
Před 58 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Silniční překlápěcí přilba od značky LS2 model ADVANT CODEX White Black ve velikosti XXL. Je nová a venku nepoužitá. Celoobličejová překlápěcí přilba s kovovými zámky a pohodlným ovládáním. Materiál lehká skořepina KPA (Kinetic Polymer Alloy), snadné překlápění brady jednou rukou, reflexní bezpečnostní prvky, integrovaná sluneční clona, vnitřní, vysouvací, Twin Shield System, plexi čiré polykarbonátové opticky korektní třída A, úprava proti poškrábání / mlžení / Anti-UV, rychle vyjímatelné ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 500
 Kč
Výklopná helma Nolan N100-5 velikost XS
Před 60 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodam za 5900 kč Výklopná Nolan Nolan N100-5 Konzistence N-Com Přilba Top stav,použitá asi 3x, vel XS,bežně nosim S od Nolan mi sedela XS.PC 11000 Kč, pripraveno k použití interkomu CellularLine Interphone Tour Specifikace: ECE 22,05 Hmotnost: cca 1700 g 2 velikosti skořepiny přilby: XXS-M a L-3XL Uzáv... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 900
 Kč
Cyklistická helma S/M přilba na kolo Alpina 53-57c
Před 74 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Cyklistická helma S/M přilba na kolo Alpina vel. S/M (53-57cm), bezvadný stav, málo jetá, označení modelu: Alpina Spice, síťka proti hmyzu, velikost nastavitelná kolečkem s aretací, délkově nastavitelný popruh s přezkou, matný povrch, bezpečnostní certifikát: EN1078, váha: 240g. Popis produktu: Cyklistická přilba Alpina Spice je nejprodávanějším modelem z celé nabídky. Spice je ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
390
 Kč
dětská cyklistická helma Crivit se světlem (49-54)
Před 133 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
TOP stav, minimálně používaná, dovolím si tvrdit, jako nová dětská cyklistická helma Crivit s integrovaným koncovým světlem. Nastavitelná velikost cca 4954 cm (vel. S). Specifikace výrobce: - Vnější skořepina z polykarbonátu odolného proti nárazu. - Vnitřní skořepina z vysoce absorbujícího EPS. - Nastavení velikosti jednou rukou s plynule nastavitelným otočným spínačem. - Odnímatelné , integrované zadní světlo s moderním charakt... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
249
 Kč
Přilba FF399 Valiant SOLID BLACK XXL NOVA
Před 443 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Překlápěcí přilba s rychlým mechanismem překlápění a integrovanou sluneční clonou. Přilba spojuje výhody integrálních a otevřených helem v jediném modelu. Bradovou část přilby lze jediným pohybem ruky snadno překlopit úplně dozadu, a z integrální helmy se během okamžiku stane pohodlná otevřená přilba, u které odklopená brada netrčí nahoru, ale je aerodynamicky schovaná vzadu. Lehká inovativní skořepina Kinetic Polymer Alloy má mimořádně vysokou odolnost proti proražení. Opticky korektní čiré An... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 299
 Kč
Helma na kolo
Před 446 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Plášť z ABS se vyznačuje vysokou tvrdostí, odolností proti poškrábání a nárazu Vnitřní skořepina z EPS s vysokou hustotou je vysoce odolná proti nárazům Pěnová výstelka v přilbě zajišťuje... (více v detailu)
Ústecký kraj
320
 Kč
Motokrosová přilba LS2 Fast Evo Roar
Před 392 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Motokrosová přilba od značky LS2 Fast Evo Roar ve velikosti 3XL (65/66). Je nová a nepoužitá, výborný stav. Lehká skořepina se sníženou hmotností, interiér plně vyjímatelný a pratelný, umožňuje použití dioptrický... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 900
 Kč
AVG Přilba
Před 105 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Použitá všestranná integrální přilba značky AVG, velikost 57-58 obvod hlavy. S originál nálepek ze závodů. Plně funkční, pouze s malými škrábanci. Je vhodná pro všechny typy jízd a všechny povrchy vozovky. Její skořepina z karbonu a aramidu zajišťuje nejlepší ochranné vlastnosti ve své kategorii a činí z ní jednu z nejlehčích přileb. Tvar skořepiny vyvinutý v aerodynamickém tunelu je optimalizovaný pro ideální průchod vzduchu v jakékoliv jízdní pozici. Prémiový antibakteriální inte... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 500
 Kč
Sportovní přilba M/L (57-61cm).
Před 200 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Sportovní přilba od značky ONE BIKEPARTS. Nastavitelné kolečko pro obvod hlavy. ... (více v detailu)
Pardubický kraj
399
 Kč
Další nabídky najdete zde: Míčové, halové a letní sporty