inverzní boty InSportLine

Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
boty na zavěšení. Inverzní boty inSPORTline jsou určeny k pohodlnému zavěšení nohou na h... (více v detailu)
Jihočeský kraj
590
 Kč

Podobné inzeráty

Nový posilovací závěsný systém Merco Fitness Trainer
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím nový, originálně zabalený posilovací závěsný systém Merco Fitness Trainer. Záruka 24 měsíců. Nový Kvalitní závěsný systém Merco Fitness Multitrainer. Systém se skládá z popruhů, které lze snadno uchytit do dveří. Konce těchto popruhů jsou opatřeny měkkými úchopy pro ruce a nohy. Jednoduchý, ale velmi efektivní systém posilování proti vlastní hmotnosti se stal rychle velice oblíbeným u všech typů uživatelů. Po snadné instalaci Merco Multitrainer umožňuje maximálně efektivně posilovat svalstvo celého těla. Hlavními přednostmi posilovače Merco Multitrainer jsou nízké pořizovací náklady, vysoká účinnost a nenáročn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199
 Kč
45,5 46 EU lyžáky ATOMIC SAVOR 100, prolite
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Použité lyžařské boty / přeskáče ATOMIC SAVOR 100, prolite, ez step-in, energy backbone, atomic silver ( TOP stav ) Posíláme pouze kurýrem za 200 Kč. Osobní odběr není možný. Záruka na použité zboží 1 rok. Kód:LK240283 Velikost MONDO:30; 30,5; Velikost EU:45,5; 46; Skelet v mm:345 (30 cm ); 345 (30.5cm); Flex index:100; Lyžařská obuv Atomic Savor 100 nabízí jednoduchý ale efektivní design. Rozšířená vrchní část skeletu a poutko na jazýčku b... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 040
 Kč
Posilovač břišních svalů
Před 6 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Posilovač břišních svalů inSPORTline AB Perfect je moderní a efektivní posilovač se zesílenou konstrukcí. Pouze 5 minut cvičení každý den zajistí efektivní procvičení bříška, pasu a posílení + masáž zádových svalů. Pět pohyblivých válců na zádové opěrce a 3 stupně nastavení odporu umožňují perfektní procvičení bříška, pasu a posílení zádových svalů. Pohyblivé válce mají také relaxační masážní ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
500
 Kč
Snowboardové boty Spark vel.34.5 Boa s kolečkem
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám boty na snowboard Spark ,velikost 34.5 vnitřní stélka boty 21 cm,bez vyjímatelny vnitřní vložky, rychlostahování BOA:rychlé, snadné a efektivní utahování pomocí otočného kolečka, dobrý stav, možnost zaslání ne... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 890
 Kč
Snowboardové boty K2 vel.44.5 Boa s kolečkem
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodáme boty na snowboard K2 ,velikost 44,5 vnitřní stélka boty 29 cm, vyjímatelná vnitřní vložka, rychlostahování BOA:rychlé, snadné a efektivní utahování pomocí otočného kolečka, dobrý stav, možnost zaslání nebo... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 490
 Kč
Snowboardové boty Head vel.46 Boa s kolečkem
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodáme boty na snowboard Head ,velikost 46 vnitřní stélka boty 29,5 cm, vyjímatelná vnitřní vložka, rychlostahování BOA:rychlé, snadné a efektivní utahování pomocí otočného kolečka, dobrý stav, možnost zaslání neb... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 990
 Kč
Nové snowboardové vázání NOW BRIGADE 22/23 velikost M, NOVÉ
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Záruka 2 roky.26. Nové snowboardové vázání NOW BRIGADE velikost M (25 - 28,5cm). Vázání na snowboard určené na freestyle které je vhodné pro středně pokročilé a pokročilé. S vázáními Now budete připraveni provádět všechny své oblíbené triky. Jakmile zasunete botu do vázání, budete moci utáhnout popruhy kolem ní. Vysoká patka vám poskytne skvělou oporu a stabilitu při sjezdech a ostrých zatáčkách při vysokých rychlostech. Se standardním montážním systémem 4x4 a 2x4 získáte různé možnosti nastavení, které si můžete vybrat na základě vašich preferencí. Pokud chcete nekonečné možnosti nastavení vašeho postoje, je také možné vázání namontovat pomocí systému upevnění Channel. Flex index 6/10 Technologie Flushcup umožňuje optimální přenos energie mezi botou a vázáním díky zarovnání povrchu mezi patní opěrkou a patou. Nylonová konstrukce Hanger 2.0 vyztužená 30% skleněnými vlákny poskytuje skvělý boardflex s tuhými s... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 750
 Kč
Dětské Snowboardové boty K2 vel.35.5 Boa s kolečkem
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám boty na snowboard K2 ,velikost 35.5 vnitřní stélka boty 22 cm,bez vyjímatelné vnitřní vložky, rychlostahování BOA:rychlé, snadné a efektivní utahování pomocí otočného kolečka, dobrý stav, možnost zaslání neb... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 490
 Kč
Lyžařské boty ATOMIC JR 60, 26/26,5
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji ZCELA NOVÉ lyžařské boty ATOMIC JR 60. Gumové podpatky pro bezpečnější chůzi, vnitřní botička Silver Liner, juniorský snížený komín. Velikost pokrývá vždy dvě velikosti - úprava vyndáním dodatečné vnitřní vložky. Vysoce funkční izolací 3M Thinsulate ™ pro maximální ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 499
 Kč
Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota. Trenažér je jako nový, použitý párkrát. Nevyužijeme. Lehce odřená koženka na rukojetích, viz.foto. Jinak vše v naprostém pořádku a funkční. Trenažér je možno odvézt pouze osobně a vcelku (k odvozu potřeba větší auto). Místo odběru- Brno, Nový Lískovec. Původní cena 5.990,-Kč, viz. foto. Eliptický trenažér inSPORTline Sarasota je manuálně ovládaný eliptický trenažér s řadou funkcí a rozšířenou funkční výbavou. Jednoduchý display zobrazuje měření času, rychlosti, ujetou vzdálenost, puls, spálené kalorie a další. Eliptický trenažér inSPORTline Sarasota se 4 kg zátěžovým kolem a 8 stupni regulace zátěže umožňuje plynulý a efektivní pohyb při přechodu jednotlivých stupňů zátěže. Eliptický trenažér dále disponuje systémem vyrovnávání nerovnosti podlahy, možnosti šlapání oběma směry ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 900
 Kč
Profi Vibrační plošina Insportline
Před 9 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Používaná ale v perfektním stavu Se všemi komponenty, stále v záruce Jinak perfektní stroj na relaxaci a skvělý pomocník v těhotenství (oteklé nohy) PC 4200,- —————— skladná vibrační plošina pro efektivní posilování a uvolnění svalů mírně prohnutá nášlapná plocha široké možnosti využití zapojení hlubokého stabilizačního svalstva pro zlepšení rovnováhy 50 rychlostí 4 programy (3 přednastavené a 1 manuální) odnímatelné expandéry stabilní protiskluzové nožky protiskluzová gumová podložka v balení protiskluzová cvičební plocha přehledný LED displej dálkové ovládání (2x mikrotužková AAA baterie - součástí balení) rozměry: délka 60 x šířka 35 x výška 15 cm hmotnost: 9 kg maximální nosnost: 100 kg Vibrační plošina inSPORTline Devyn je ideální pomůckou pro posilování a formování postavy, uvolnění svalů nebo rychlou regeneraci po nadměrné fyzické námaze. Masáže jsou velmi efektivní, uvolňující, bezpečné a časově nenáročné. Posilovat nebo uvolňovat můžete různé svalové skupiny. Záleží jen na ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 500
 Kč
Vibrační plošina Insportline Devyn v záruce
Před 12 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Top stav, záruka 2 roky, koupená v srpnu 2024.. Pořizovací cena 4190 Kč Popis Vibrační plošina inSPORTline Devyn je ideální pomůckou pro posilování a formování postavy, uvolnění svalů nebo rychlou regeneraci po nadměrné fyzické námaze. Masáže jsou velmi efektivní, uvolňující, bezpečné a časově nenáročné. Posilovat nebo uvolňovat můžete různé svalové skupiny. Záleží jen na poloze, jakou na plošině zaujmete. Můžete na ní stát, sedět, provádět dřepy, kliky nebo různé formy vzpor... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 499
 Kč
38 41 EU lyžáky ATOMIC SAVOR R80 PROLITE
Před 13 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Použité lyžařské boty / přeskáče ATOMIC SAVOR R80 PROLITE, Atomic silver, EZ Step-in, Ratchet buckle ( TOP stav ) Posíláme pouze kurýrem za 200 Kč. Osobní odběr není možný. Záruka na použité zboží 1 rok. Kód:LK200195 Velikost MONDO:24; 24,5; 26; 26,5; Velikost EU:38; 38,5; 40,5; 41; Skelet v mm:285 (24 cm ); 285 (24.5cm); 305 (26cm); 305 (26.5cm); Flex index:80; Lyžařská obuv Atomic Savory R80 nabízí jednoduchý ale efektivní design. Rozšířená vrchní část skeletu ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 170
 Kč
Lyže Fischer RC4 Brilliant + Lyžařské boty Lange RX 110
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Zdravim, z důvodu nevyužití prodám set na lyže. Už druhou sezónu nevyužito, proto prodávám. Lyže Fischer RC4 Brilliant 170(172) Před 2 lety naposledy v servisu, seřízeno na 75kg a na lyžarské boty Lange Rx. Lyže Fischer Brilliant RC4 v luxusním provedení z edice Brilliant Selection. Základem je dřevěná sendvičová struktura s Titanalovými a Aramidovými výztužemi. Lyže jsou vybaveny skvělou race podložkou Racetrack a vázáním MBS 12, které umožní jednoduše zapnout také boty s Grip Walk podrážkami. Geometrie lyží Fischer Brilliant RC4 je přizpůsobena co nejvyššímu výkonu na upravených sjezdovkách. Jde o lyže s moderní šir... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 999
 Kč
Nový posilovací závěsný systém Merco Fitness Trainer
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím nový, originálně zabalený posilovací závěsný systém Merco Fitness Trainer. Nový Kvalitní závěsný systém Merco Fitness Multitrainer. Systém se skládá z popruhů, které lze snadno uchytit do dveří. Konce těchto popruhů jsou opatřeny měkkými úchopy pro ruce a nohy. Jednoduchý, ale velmi efektivní systém posilování proti vlastní hmotnosti se stal rychle velice oblíbeným u všech typů uživatelů. Po snadné instalaci Merco Multitrainer umožňuje maximálně efektivně posilovat svalstvo celého těla. Hlavními přednostmi posilovače Merco Multitrainer jsou nízké pořizovací náklady, vysoká účinnost a nenáročnost na s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199
 Kč
25 27 28 30 32 EU snowboardové boty BURTON MENS
Před 15 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Použité boty na snowboard BURTON MENS PROGRESSION BOA MOTO, BLACK/grey ( TOP stav ) Posíláme pouze kurýrem za 200 Kč. Osobní odběr není možný. Záruka na použité zboží 1 rok. Kód:ST240012 Velikost MONDO:25; 26; 27; 27,5; 28; 29; 30; 31; 32; Velikost EU:39; 40,5; 42; 42,5; 43; 44,5; 45,5; 47; 48; Boty Burton Progression Vám zaručí skvělou jízdu a budete se v nich cítit skutečně pohodlně. Tyto snowboardové boty Burton mají boa systém, který zaručí perfektní up... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 310
 Kč
40,5 EU snowboardové boty BURTON MENS PROGRESSION
Před 15 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Použité boty na snowboard BURTON MENS PROGRESSION BOA MOTO, IMPRINT 1, BLACK/grey Posíláme pouze kurýrem za 200 Kč. Osobní odběr není možný. Záruka na použité zboží 1 rok. Kód:SNB_TOP18116 Velikost MONDO:26; Velikost EU:40,5; Boty Burton Progression Boa Vám zaručí skvělou jízdu a budete se v nich cítit skutečně pohodlně. Tyto snowboardové boty Burton mají boa systém, který zaručí perfektní upnutí. Nejprodávanější snowboardové boty na světě! Lehké a teplejší než kdykoliv předtím. Se šp... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 310
 Kč
40,5 42 43 EU snowboardové boty BURTON MENS
Před 15 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Použité boty na snowboard BURTON MENS PROGRESSION BOA MOTO, IMPRINT 1, BLACK/grey Posíláme pouze kurýrem za 200 Kč. Osobní odběr není možný. Záruka na použité zboží 1 rok. Kód:SNB_TOP18118 Velikost MONDO:26; 27; 28; Velikost EU:40,5; 42; 43; Boty Burton Progression Vám zaručí skvělou jízdu a budete se v nich cítit skutečně pohodlně. Tyto snowboardové boty Burton mají boa systém, který zaručí perfektní upnutí. Nejprodávanější snowboardové boty na světě! Lehké a teplejš... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 310
 Kč
44,5 47 EU snowboardové boty BURTON MENS PROGRESS
Před 15 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Použité boty na snowboard BURTON MENS PROGRESSION BOA MOTO, IMPRINT 1, BLACK/grey ( TOP stav ) Posíláme pouze kurýrem za 200 Kč. Osobní odběr není možný. Záruka na použité zboží 1 rok. Kód:ST210032 Velikost MONDO:29; 31; Velikost EU:44,5; 47; Boty Burton Progression Boa Vám zaručí skvělou jízdu a budete se v nich cítit skutečně pohodlně. Tyto snowboardové boty Burton mají boa systém, který zaručí perfektní upnutí. Nejprodávanější snowboardové boty na světě! Lehké a ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 310
 Kč
cyklo boty Shimano SH-ET500W NOVÉ vel. 45 a 47
Před 15 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
mám velikosti EU45 a 47 Boty jsou nové nikdy nejeté - vhodné i jako dárek Shimano SH-ET500MY E-bike/trekking tretry Polotuhá mezipodešev Power Transfer Blade pro efektivní přenos síly při šlapání. 360 ° trakční vzor podrážky nabízí lepší přilnavost na různých typech pedálů a terénu. Adaptivní křížové drážkování podešve umožňuje... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 100
 Kč
33 EU dětské snowboardové boty K2 VANDAL SNOWBOARD
Před 15 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Použité dětské snowboardové boty na snowboard K2 VANDAL SNOWBOARDING, BOA, BLACK/green ( TOP stav ) Posíláme pouze kurýrem za 200 Kč. Osobní odběr není možný. Záruka na použité zboží 1 rok. Kód:ST230033 Velikost MONDO:21; Velikost EU:33; K2 snowboarding vytvořilo botu K2 Vandal, která roste společně s nohou a to díky nastavitelným vnitřním vložkám. Jednoduchý a komfortní systém utahování Boa botičku bez námahy a bezpečně fixuje a její povolení je realizováno jediným pohyb... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 780
 Kč
40,5 EU snowboardové boty BURTON MENS MOTO
Před 15 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Použité boty na snowboard BURTON MENS MOTO, IMPRINT 1 ( TOP stav ) Posíláme pouze kurýrem za 200 Kč. Osobní odběr není možný. Záruka na použité zboží 1 rok. Kód:ST231006 Velikost MONDO:26; Velikost EU:40,5; Nejprodávanější snowboardové boty na světě. Lehké a teplejší než kdykoliv předtím. Se špičkovým komfortem a za cenu, kterou je těžké překonat. Se šňůrkami Speed Zone se v rekordním čase a bez obtíží obuješ. Díky podšívce DynoLite odoláš každému nára... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 430
 Kč
36,5 EU dámské snowboardové boty DEELUXE RAY LARA
Před 15 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Použité dámské snowboardové boty na snowboard DEELUXE RAY LARA, TPS shield, black/brown Posíláme pouze kurýrem za 200 Kč. Osobní odběr není možný. Záruka na použité zboží 1 rok. Kód:ST220024 Velikost MONDO:23; Velikost EU:36,5; Snowboardové boty Deeluxe Ray Lara jsou navrženy pro maximální výkon. Podešev Satellite Control Outsole poskytuje dvouzónové odpružení tam, kde to nejvíce potřebujete. Motion Control Backstay zvyšuje stabilitu a flexibilní výkon... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 540
 Kč
DOSPĚL. LYŽ BOTY TECNICA MACH 90 MV RT- 28,5 CM
Před 17 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Tecnica Mach Sport 90 GW jsou lehké a pohodlné lyžařské boty pro začínající lyžaře, vhodné na upravené až rozbitější svahy pro celodenní lyžování. Boty nabízí solidní tuhost skelet... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 990
 Kč
Dětské snowboardové boty
Před 18 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám dětské boty na snowboard ve velikosti 35,5. Bez vyjímatelný vnitřní vložky, rychlo... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Sport