SMITH machine – multipress

Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Posilovací stroj pro procvičení celého těla. Vertikální pohyb osy umožňuje provádět všechny komplexní cviky. Díky stabilní konstrukci ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
29 990
 Kč

Podobné inzeráty

Multi SMITH machine – multipress
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Posilovací stroj Multi SMITH je universální posilovací stroj pro silový trénink. Praktická kombinace klasické stojanové konstrukce s hrazdou, multipressu a kladek umožňuje procvičení desítek cviků na všechny svalové partie. Věž je určená pro veškeré cviky s činkami, či osou zabudovanou v konstrukci multipressu. Multipress, protisměrné kladky, Vlastnosti: • Lišta s nastavitelnými bezpečnostními západkami • Nezávislá horní kladka • Nezávislý... (více v detailu)
Olomoucký kraj
29 990
 Kč
Posilovací stroj předkopávání
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám profesionální posilovací stroj k procvičení svalů dolní části těla. Během cvičení je páteř formována v takové poloze, aby byla zajištěna co největší efektivita a zároveň bezpeč... (více v detailu)
Olomoucký kraj
35 990
 Kč
multipress a klec
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Klec je velmi stabilní. Je vyrobena z profilu 60/60/3. Možnost různých barev. Má spousty výškově nastavitelných poloh po 5cm. 2Ks držáky na osu, 2ks ochranných dorazů. Dorazy jsou potaženy gumou. Klec je vybavena hrazdou s možností paralelního úchopu. Pohyb multipressové osy je pomocí lineárních, kuličko... (více v detailu)
Středočeský kraj
22 000
 Kč
Multipress
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám multipress v kombinaci s kladkou. Průměr trnů lze zvolit podle přání. Pojezd kladky pomocí silonových pouzder společně s nerezovými kulatinami. Pojezd multipressu pomocí lineárních ložisek společně s kalenými tyčemi. Možnost cvičení s volnou osou pomocí výškov... (více v detailu)
Středočeský kraj
25 000
 Kč
Fitness obouruční osy
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Na vytvarování všech částí bicepsu se vyplatí používat různé posilovací nářadí. Nejuniverzálnější je rovná tyč 167 cm (30 mm), která vám umožní dokonale rozvíjet svaly horní části těla. Svou roli bude plnit během cvičení zaměřených na hrudník, ramena nebo záda. Rovná tyč se nejčastěji používá při všech d... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodám posilovací lavici MASTER Hyperextenze Roman Chair
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Posilovací lavice Roman Chair je ideální na procvičení břišních šikmých svalů, spodní části zad, hýždí a k nízkému zatížení koleních vazů. Technický popis: - těžká a velmi kvalitní ocelová konstrukce - velmi široká podstava zabraňuje naklánění se na stran... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 200
 Kč
Wonder Core Smart
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Wonder Core Smart je multifunkční zařízení pro trénink celého těla. Použijte zařízení pro kardio cvičení nebo cíleně trénujte svaly břicha, paží nebo nohou. Pracu... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
400
 Kč
Posilovací stroj zakopávání v sedě
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám profesionální pákový posilovací stroj k procvičení svalů dolních končetin. Během cvičení je páteř formována v takové poloze, aby byla zajištěna co největší efektivita a zároveň bezpečnost c... (více v detailu)
Olomoucký kraj
35 990
 Kč
Aerobic Step bedna a Bosu
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím step bednu tři výšky pro cvičení a Bosu
Kraj Vysočina
450
 Kč
ARSENAL výsuvné stojany na bench a dřep ARS9030
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Výsuvné a šířkově polohovatelné stojany jsou vhodné pro cvičení benchpress a dřepů. Stojan na dřep umožňuje vysoké vysunutí do výš... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 500
 Kč
Běžecký pás Master F-07
motorový běžící pás výkon 0,75 HP rychlost 1 - 6 km/h bezpečnostní klíč LCD computer monitorující čas, vzdálenost, kalorie a rychlost 3 programy P1 - P3 plocha běžeckého pásu 102 x 31,5 cm kolečka pro snadný transport možnost složení do vertikální polohy pro úsporu místa rozměry ve vertikální poloze: 50 x 65 x ... (více v detailu)
3 200
 Kč
Adaptéry na kladku
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám kvalitní adaptéry na kladku, které jsou navrženy pro trénink horní části těla. Zboží je nové a nepoužívané. V případě zájmu mohu zaslat přepravní společností. Vlastnosti: • Materiál: ocel • Povrchová úprava: polyuretan • Hmotnost balení: 26 kg Rozměry adaptérů: • Adaptér 1: d - 82 cm x v - 12 cm x š - 16 cm • Ada... (více v detailu)
Olomoucký kraj
6 390
 Kč
Wrist roller na procvičení zápěstí
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Wrist roller - neboli posilovač zápěstí. Včetně karabiny na závaží. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
600
 Kč
Podložka na cvičení Tunturi nová
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám tuto kvalitní podložku na cvičení Tunturi, nová, nepoužitá. PC 600 Kč.
Hlavní město Praha
300
 Kč
Závaží a osy na posilování 200kg
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Osy průměr 25mm možné sestavit činky dle dohody závaží 25kc za kilo
Středočeský kraj
Neuvedeno
Profi Multipress
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Silný a velmi estetický multipress se skutečně masivnímu konstrukcí . Praha 4j
Hlavní město Praha
15 900
 Kč
Posilovací guma StormRed Posilovací guma 37x8 cm Modrá, Mint
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Posilovací guma StormRed Posilovací guma 37x8 cm Modrá nebo Mint. Nové, pouze rozbalené. Původní cena 160,- Modrá posilovací guma StormRed Délka 42 cm a šířka 8 cm Posilovací guma StormRed je vyrobena z polyesteru a latexu Je ideální pro procvičení téměř celého těla Procvičte si celé tělo v domácích podmínkách s posilovací gu... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
90
 Kč
Nakládací činkový set 110 kg
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Sada 110 kg s rovnou a jemně ohýbaných tyčí umožňuje komplexní trénink v oblasti kulturistiky. Obsahuje vysoce kvalitní kotouče a profesionální tyče. Díky tomu jsou cvičení s nimi pohodlné a bezpečné. Sada obsahu... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 800
 Kč
Polohovaci lavice ironlife, zaruka
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
IRONLIFE Adjustable Bench IR-BHL317 Stari asi rok, moc nevyuzita. Vcetne zarucniho listu. Vaha 17kg. Nosnost 220kg. je vhodná pro veškeré cvičení s jednoručními činkami v každém domácím prostředí. Celé konstrukce zaručuje extra stabilitu a odolnost povrchu rámu, který je ošetřen speciální... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Profi vibrační plošina
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám profesionální vibrační plošinu. Je to ,,stroj na cvičení a celkové zpevnění... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000
 Kč
Závěsný systém TRX® TACTICAL GYM
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Závěsný systém TRX® TACTICAL GYM ORIGINÁL prodám originál popruhy párkrát cvič... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 000
 Kč
Olympijská činka s pogumovanými kotouči - 125 kg
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám novou olympijskou nakládací činku o celkové hmotnosti až 125 kg, která se skládá z pogumovaných kotoučů, obouruční olympijské osy o délce 220 cm (vnitřní rozteč 130,5 cm, průměr úchopu 28 mm, nosnost 200 kg) a pružinových uzávěrů. Průměr otočných nakládacích dříků osy je 50 mm, průměr středového ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
9 990
 Kč
GYMBALL 65 cm - NOVÝ
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím míč na cvičení GYMBALL - nepoužitý. Cena + poštovné (zásilkovna, pošta), osobní předání v Praze.
Hlavní město Praha
150
 Kč
Profesionální rotoped Star Trac E-UBe
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
15" (38 cm) integrovaná dotyková obrazovka HD přizpůsobí cvičení každého uživatele jeho vstupním cílům a intuitivním programům Integrovaná konektivita iPod® s hudbou, videem a nabíjecí stanicí USB umožňuje uživatelům zobrazovat osobní obsah při nabíjení smartphonů Pedály se dvěma platformami s popruhy ve stylu inline bruslí poskytují uživateli možnost bezpečného držení nebo cvičení na plošině bez popruhů Dynamic Hear... (více v detailu)
Středočeský kraj
23 000
 Kč
Posilovací věž MASTER ARÉS včetně 45kg závaží
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Stav jako nový - málo používaná Návod pro sestavení + cviky Nekuřácké prostředí - umístěná v bytě Aktuálně se prodává od 9990Kč Platí do smazání Posilovací věž MASTER ARÉS Procvičení celého těla Robustní ocelová konstrukce s kvalitním povrchem Sestaveno z ocelových profilů: 40 x 40 mm Strojová ložisk... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 990
 Kč
Další nabídky najdete zde: Fitness