Náhradní zásobník pro airsoftu Umarex Walther PPS

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Krásný den, nabízím na prodej nový zásobník pro airsoft. Stav viz reálné foto O dostupnosti a aktuálním počtu ks, (většinou mám i více ks), mě neváhejte kontaktovat. Na veškeré zboží dávám záruku, pokud není uvedeno jinak. Při odběru vice ks nebo druhu zboží, je možna sleva, vše je o dohodě Pokud budete mít zájem i o jiné zboží, co zde nenajdete (nové i použité) neváhejte se mě zeptat, podívám se do velkoobchodů a k dodavatelům Posílám Zásilkovnou, Balíkovn... (více v detailu)
Středočeský kraj
250
 Kč

Podobné inzeráty

Tablet Vankyo MatrixPad Z1 na náhradní díly
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Krásný den, nabízím na prodej zánovní tablet, u tabletu nejde dotyk, zapne se, ale dále již nejde ovládat, proto na náhradní díly a bez záruky. Stav viz reálné foto O dostupnosti a aktuálním počtu ks, (většinou mám i více ks), mě neváhejte kontaktovat. Na veškeré zboží dávám záruku, pokud není uvedeno jinak. Při odběru vice ks nebo druhu zboží, je možna sleva, vše je o dohodě Pokud budete mít zájem i o jiné zboží, co zde nenajdete (nové i použité) neváhejte se mě zeptat, podívám se do velkoobchodů a k... (více v detailu)
Středočeský kraj
250
 Kč
Pánské manžetové knoflíčky Morellato S1B03, nové
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Krásný den, nabízím na prodej Manžetové knoflíčky MORELLATO S1B03 jsou vyrobeny z vysoce kvalitní chirurgické oceli. Stav viz reálné foto O dostupnosti a aktuálním počtu ks, (většinou mám i více ks), mě neváhejte kontaktovat. Na veškeré zboží dávám záruku, pokud není uvedeno jinak. Při odběru vice ks nebo druhu zboží, je možna sleva, vše je o dohodě Pokud budete mít zájem i o jiné zboží, co zde nenajdete (nové i použité) neváhejte se mě zeptat, podívám se do velkoobchodů a k dodavatelům ... (více v detailu)
Středočeský kraj
550
 Kč
Datový / nabíjecí kabel USBA-lighting, nový
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Krásný den, nabízím na prodej nový datový kabel Epico cca 1m dlouhý. USBA na lighting Stav viz reálné foto O dostupnosti a aktuálním počtu ks, (většinou mám i více ks), mě neváhejte kontaktovat. Na veškeré zboží dávám záruku, pokud není uvedeno jinak. Při odběru vice ks nebo druhu zboží, je možna sleva, vše je o dohodě Pokud budete mít zájem i o jiné zboží, co zde nenajdete (nové i použité) neváhejte se mě zeptat, podívám se do velkoobchodů a k dodavatelům Posílám Zásilk... (více v detailu)
Středočeský kraj
89
 Kč
Pánský náramek Morellato S9706
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Krásný den, nabízím na prodej pánský náramek Morellato S9706, materiál: bižuterní kov, délka: 18 cm Stav viz reálné foto O dostupnosti a aktuálním počtu ks, (většinou mám i více ks), mě neváhejte kontaktovat. Na veškeré zboží dávám záruku, pokud není uvedeno jinak. Při odběru vice ks nebo druhu zboží, je možna sleva, vše je o dohodě Pokud budete mít zájem i o jiné zboží, co zde nenajdete (nové i použité) neváhejte se mě zeptat, podívám se do velkoobchodů a k dodavatelům Posílám ... (více v detailu)
Středočeský kraj
590
 Kč
Anker Liberty Air 2 na ND, nejde pravé sluchátko
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Krásný den, nabízím na prodej použitá hudební sluchátka Anker Liberty Air 2, nefunkční pravé sluchátko, proto na ND, bez záruky. Stav viz reálné foto O dostupnosti a aktuálním počtu ks, (většinou mám i více ks), mě neváhejte kontaktovat. Na veškeré zboží dávám záruku, pokud není uvedeno jinak. Při odběru vice ks nebo druhu zboží, je možna sleva, vše je o dohodě Pokud budete mít zájem i o jiné zboží, co zde nenajdete (nové i použité) neváhejte se mě zeptat, podívám se do velkoobchodů a k dodava... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
AUDI Q7 Přední světla pro denní svícení včetně blinkrů
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Krásný den, nabízím na prodej používaná přední světla pro denní svícení včetně blinkrů. 4L0 953 041 4L0 953 042 Stav viz reálné foto O dostupnosti a aktuálním počtu ks, (většinou mám i více ks), mě neváhejte kontaktovat. Na veškeré zboží dávám záruku, pokud není uvedeno jinak. Při odběru vice ks nebo druhu zboží, je možna sleva, vše je o dohodě Pokud budete mít zájem i o jiné zboží, co zde nenajdete (nové i použité) neváhejte se mě zeptat, podívám se do velkoobchodů a k dodavatelům Po... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 490
 Kč
Krásný pánský náramek Morellato Together L605
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Krásný den, nabízím na prodej pánský náramek Barva ocelová Rozměr šperku 21 x 30 mm Poznámka Tento náramek je dodáván v originální krabičce značky Morellato. Délka 20,5 cm Šířka 10 mm Stav viz reálné foto O dostupnosti a aktuálním počtu ks, (většinou mám i více ks), mě neváhejte kontaktovat. Na veškeré zboží dávám záruku, pokud není uvedeno jinak. Při odběru vice ks nebo druhu zboží, je možna sleva, vše je o dohodě Pokud budete mít zájem i o jiné zboží, co zde nenajdete (nové i použité) neváhejte se mě zeptat, podívám se... (více v detailu)
Středočeský kraj
590
 Kč
Přilba Giro Flak
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám použitou přilbu Giro Flak ve velikosti L. Bez mechanického poškození. Barva bílá. Osobní předání ve Zlíně nebo... (více v detailu)
Zlínský kraj
490
 Kč
Retro rybářské čihátko Dubena
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Rybářské návěstidlo Dubena, Česky Dub, 1987, v originálním balení 2 ks, poštovné při platbě na účet 79 Kč do Zásilkovny
Plzeňský kraj
50
 Kč
Uhlík staréru 4ks
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám starší uhlíky s označením K11 32. Rozměry 22x17mm Osobní převzetí v Plzni. Lze poslat přes cokoliv si budete přát (Zásilkovna, balíkovna, GLS, PPL... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Kolečkové brusle Xfact velikosti 42
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím kolečkové brusle značky Xfact velikosti 42. Brusle jsou plně funkční, místy opotřebené. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat, preferuji SMS nebo e-mail, poté je možné i zavolat a d... (více v detailu)
Zlínský kraj
290
 Kč
Hoverboard Urbanstar + nabíječka
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Používaný cca. 1 rok, lehké oděrky. Plně funkční. Osobní předání v Praze. Poštou pouze při platbě předem na účet.
Středočeský kraj
1 500
 Kč
Vyplétací stroj - Win Pro - vyplétačka na rakety
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - SBAZAR
Nabízím vyplétací stroj Win Pro Nález při vyklízení garáže - nerozumím tomu vypadá funkční V případě dotazu napište, rád odpovím. Mož... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 800
 Kč
Fotbalový míč Coca Cola UEFA 2024 + Vak
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám originál fotbalový míč Coca Cola UEFA 2024. Vydaný při příležitosti UEFA 2024. Design : exkluzivní motiv Coca Cola. Kvalita : vyroben z prvotřídních materiálů, ideální pro tréninky i zápasy. Vhodné pro sběratele i aktivní hráče. Stačí nafoukn... (více v detailu)
Olomoucký kraj
800
 Kč
Kolečkové brusle s proměnou velikostí 34-37
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím kolečkové brusle velikosti 34-37. Velikost lze změnit posunutím části nad kolečky. Brusle jsou plně funkční, místy opotřebené. Kolečka mají průměr 70 mm. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat, preferuji SMS nebo e... (více v detailu)
Zlínský kraj
290
 Kč
Škoda 105 120 130 Rapid -- seznam náhradních dílů
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Na prodej automobilová kniha - seznam náhradních dílů ŠKODA 105 / 120 / 130 Rapid . Formát knihy A4 – 352 stran. Poštovné balíkovna (pobočky České pošty + výdejní místa) : poštovné na dobírku +95,- nebo při platbě předem na účet poštovné... (více v detailu)
Zlínský kraj
470
 Kč
SLAVIA PRAHA - SBÍRKA SPORTOVNÍCH ODZNAKŮ.
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím staré ale velice zachovalé odznaky. CENA JE ZA VŠECHNY ... (více v detailu)
Ústecký kraj
900
 Kč
DÍVČÍ TENISOVÁ RAKETA BABOLAT B-FLY 21"
Přidáno včera - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám dětskou, dívčí tenisovou raketu BABOLAT B-FLY 21". Použitá ale ve velmi pěkném stavu. Včetně pouzdra s nastavitelným popruhem na záda.... (více v detailu)
Zlínský kraj
250
 Kč
MSM& SPIRULINA&PAPÁJA
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nedoužívané balení.. Balení mělo celkem 365 tablet . Nyní o 105 méně..Nemohu dobrat ze zdravotních důvodu..Jinak bych si nechala jelikož se po tomto produktu opravdu zlepší viditelně vlasy,... (více v detailu)
Středočeský kraj
400
 Kč
Inline brusle Evo-Action (Sportisimo) pouze 2x použité
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Univerzální kolečkové brusle, které jsou vhodné pro začínající bruslaře a bruslařky. Velikost 39, velikost koleček 78mm, tvrdost koleček 80A, lo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
790
 Kč
Snožování roznožování fitness stroj abduktor
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám perfektní stroj do gymu. Snožování/roznožování abbdukce addukce v sedu. Stroj je nyní rozložen. Stačí poskládat a jede.... (více v detailu)
Zlínský kraj
16 000
 Kč
Boty na běžky SALOMON power strap vel.42 (UK 8)
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Boty na běžky SALOMON power strap vel.42 (UK 8), stélka 26,5cm. Na vázání profilu SNS. Nepoškozené. Mrkněte na další moje... (více v detailu)
Ústecký kraj
890
 Kč
Fitness činky 0,5kg
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám dvě značkové fitness činky Body Sculpture, vhodné i na běhání, měkká pěna na povrchu. Se suchým zipem - nastavitelné - pro zajištění na ruce. Minimálně používané. Cena za obě (sada). Zaslání na výdejní místo Zásilkovny na d... (více v detailu)
Středočeský kraj
80
 Kč
Sluneční clona zadní okno
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám 2 sluneční clony na zadní okno auta. Nepoužité, ještě s visačkami. Rozměry 100x50cm. Ve složeném stavu kruh cca 28cm Cena za kus 40kč Osobní převzetí v Plzni. Lze poslat přes cokoliv si b... (více v detailu)
Plzeňský kraj
40
 Kč
Dvoje atletické tretry: Nike ZOOM TJ elite+ NIKE superfly R4
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Dvoje atletické tretry NIKE, žluté Nike ZOOM TJ elite, vel. 44, stélka 28,6 hrotů na podrážce, na delší tratě, pěkné nepoškozené, druhé bílé NIKE superfly R4,vel. 44, stélka 28, 8 hrotů,na sprinty.U ... (více v detailu)
Ústecký kraj
499
 Kč
Další nabídky najdete zde: Míčové, halové a letní sporty