Hydrapak 1litr

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pitný vak, úplně nový nepoužitý, obsah 1litr, ledvinka kolem... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
400
 Kč

Podobné inzeráty

turistická výbava batoh termoobal na lahev ledvinka
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
prodám nové-nepoužité turistické/sportovní úložné potřeby: batoh malý (výška 40cm-vhodný např. pro děti), ledvinku s kapsou pro lahev cca 0,5l, nosič-termoobal na lahev o... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Batoh 635
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Batoh 635 Nabízím velice slušně vybavený batoh pro volný čas. Nepromokavý, upínání ko... (více v detailu)
Středočeský kraj
249
 Kč
batoh Gregory Z35R
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ahoj, prodám bágl Gregory Z35R, párkrát nošený, bez oděr a známky používání. Batoh nakonec nesedí a proto... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 100
 Kč
Cyklotretry, hydro camelbak, ledvinka, Baseball rukavice
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím dva běžecké/Cyklo batůžky camelbak (hydrovak) nebo na kolo nebo outdoor turistiku (běžky, motorku) s integrovanou zásobárnou pitné vody. Rezervoár vody na pití. Druhý je nový ještě v igelitu zelenošedý značky (reklamní) Reca 650. S rezervoárem. *** Mam i jine veci mrknete se do profilu. *** Cyklistické tretry Muddyfox na kolo velikosti 46 :) za 660kč Viz foto *** Outdoor turistický pás (ledvinka) na lyže, kolo, moto: Northface modrý - velká centrální kapsa + 2 boční na lahve s pitím. 760kč *** Skvělá designová věc: Kapsička na kolo Vital Pack od fy Specialized. Koncept brašny Vital Pack je velmi jednoduchý – výhodně organizovat a uložit na kole Vaši výživu. Proto je brašna vybavena snadno použitelnými popruhy, s nimiž ji připevníte k horní nebo čelové trubce. Takže si už nebudete kroutit celé tělo, až se budete snažit bezmyšlenkovitě vylovit z kapes svého dresu nějakou tyčinku. Stačí jediný pohled a síťovinový vršek brašny Vital Pack Vám umožní prozkoumat její obsah. Ale pokud ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Batoh Mil-Tec
Před 11 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím batoh COMMANDO střední dvoukomorový ZELENÝ, znač... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Cyklistický batoh SPOKEY
Před 11 dny - AVIZO_CZ
Prodám malý batoh - vhodný na cyklistiku, běh. Obsah 2 litry. Velmi dobrý stav. Cen... (více v detailu)
300
 Kč
turistická výbava batoh, termoobal na lahev, ledvinka
Před 11 dny - Ústecký kraj - BAZOS
prodám nové-nepoužité turistické/sportovní úložné potřeby: batoh malý (výška 40cm-vhodný např. pro děti), ledvinku s kapsou pro lahev cca 0,5l, nosič-termoobal na lahev o... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Deuter Guide 34l black
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobry den, prodam úplně novy batoh Batoh o objemu 34 litrů od značky Deuter. Disponuje zádovým systémem s výztuhou do V. Deuter Guide 34l s funkcí + pro zvětšení objemu, pout... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 999
 Kč
NOVÝ nepoužitý - Batoh Ferrino Instinct 30+5 white-black
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám zcela NOVÝ nepoužitý ULTRALEHKÝ batoh z velmi pevného materiálu, který oceníte především na horolezectví, lezení a skialpinismus. Polstrovaný zádový systém s perforací, podporuje cirkulaci vzduchu a snižuje pocení. Ramenní popruhy a bederní pás jsou taktéž odvětrané, celý systém je potažen síťovinou, která je velmi šetrná k oděvům, např. i k nepromokavým bundám. Specifický, mírně průhledný materiál Dyneema® Composite - charakteristický svou vysokou odolností a nízkou hmotností. Části nosného systému jsou ušité z Double Dyamond Cordura®, dno je vyrobené z odolného materiálu SuperFabric®, který odolává abrazi. Úchyty na cepíny a další oblasti, které jsou vystaveny mechanické zátěži, jsou vyztuženy silnou vrstvou laminace. Zavírání batohu je řešeno dvoucestným zipem v kombinaci tzv. Roll Up voděodolného systému, který se zapíná pomocí přezek a bočních popruhů, je tam možné regulovat výšku batohu. V případě, kdy je batoh úplně plný, není třeba využívat zavírání Roll Up a stačí bat... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 990
 Kč
Batoh OSPREY VOLT 65 Man - Nový
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám turistický batoh OSPREY VOLT 65 Man - Nový, nepoužitý, visačky.
Hlavní město Praha
2 799
 Kč
Batoh Osprey Atmos AG50
Před 17 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám turistický batoh od renomované americké firmy Osprey, model Atmos AG50. Batoh je ve velmi pěkném stavu, použitý pouze párkrát. Hlavní předností je propracovaný zádový systém AntiGravity, který je prostě excelentní!! Velikost batohu je M, vhodný pro postavy cca 170 - 185cm. Cena 4.200Kč Vlastnosti batohu: pláštěnka vyrobená z materiálů DWR bez obsahu PFC / PFAS Zakřivený přístup na zip na každém postranním panelu Odnímatelné vík... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 200
 Kč
Batoh Osprey Atmos AG50
Před 18 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám turistický batoh od renomované americké firmy Osprey, model Atmos AG50. Batoh je ve velmi pěkném stavu, použitý pouze párkrát. Hlavní předností je propracovaný zádový systém AntiGravity, který je prostě excelentní!! Velikost batohu je M, vhodný pro postavy cca 170 - 185cm. Cena 4.200Kč Vlastnosti batohu: pláštěnka vyrobená z materiálů DWR bez obsahu PFC / PFAS Zakřivený přístup na zip na každém postranním panelu Odnímatelné víko... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 200
 Kč
Turistický batoh 70 l - Naturehike - Nový
Před 19 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Outdoor batoh o objemu 70 l, rozměry 75 × 33 × 33 cm, hmotnost 1,754 kg, výbava: anatomicky tvarovaná záda, kompatibilní s vodním ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 000
 Kč
Batoh HUSKY expediční 60 + 10 l, nový
Před 25 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Batoh je nepoužitý, má mnoho kapes, vetraná záda, měkké popruhy (možno předat P9, P4, MB nebo dle dohody)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Evoc FR Lite Race 10L
Před 27 dny - CYKLOBAZAR
Dobrý den, prodám použitý batoh Evoc FR Lite Race 10L. Vlastnosti hrudní pás, kapsa na pitný vak, bederní pás, nastavitelné torso, s chráničem páteře Objem 10 l Rozměry... (více v detailu)
1 300
 Kč
CamelBak Crux 3L
Před 70 dny - CYKLOBAZAR
CamelBak Crux 3L Reservoir Skvělé řešení dostatku tekutin na dlouhé pěší výpravy, běh nebo cyklistiku. Vak na vodu CamelBak Crux s vylepšeným úzkým a zploštělým profilem zabere v batohu jen minimum místa. A díky odlehčenému zpracování nezatíží vaše záda. Také je vybaven ergonomicky tvarovaným madlem, proto ho velmi snadno jak naplníte, tak i vyprázdníte. Navíc poskytuje až o 20 % lepší hydrataci: hadička má širší průměr a otvor náústku je rozšířený. Uzavírání náústku zvládnete pohodlně jednou rukou i za jízdy na kole či běhu. Aby voda uvnitř vaku vydržela čistá a nezkažená je celý vnitřní povrch rezervoáru CamelBak Crux opatřen a... (více v detailu)
500
 Kč
Ledvinka Coleman Cool Hip a Lowe Alpine
Před 95 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám 2ks ledvinek, použitelných na turistiku, kolo, běžky nebo jakékoliv jiné outdoorové aktivity. Coleman Cool Hip prostorná ledvinka s objemem cca 7l, v porovnání s batohem se vyhnete spoceným zádům. Po připnutí popruhu lze nosit př... (více v detailu)
Středočeský kraj
299
 Kč
Prodám turistický batoh MILET LAFUMA VELIKOST 40l
Před 124 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám turistický batoh MILET LAFUMA velikost 40 (180x250x780). Batoh jako nový (použil jsem 1x). Pláštěnka součástí batohu. Rozměry 65 x 32 x 26 cm, váha 1240 g. hlavní oddíl s protidešťovým límcem, reflexní prvky, přední vstup do hlavního oddílu na zip, kapsa na fotoaparát, kapsa na dok... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 390
 Kč
Další nabídky najdete zde: Outdoor a turistika