STANOVÉ KOLÍKYUltralehké,odolné,kvalitní SET 8+1

STANOVÉ KOLÍKYUltralehké,odolné,kvalitní SET 8+1
Před 68 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
NOVÉ,NEPOUŽITÉ! Set 8+1 pro všechny povrchy. Materiál: anodizovaná hliníková slitina 7000 Dobrý kompromis mezi váhou a pevností a životností 1 x Snow & Sand Stake do sněhu a písku,zajistí lepší stabilitu. 4x Kolík klasického tvaru,vhodný do tvrdších půd. 4 x Mini Groundh... (více v detailu)
Jihočeský kraj
590
 Kč

Podobné inzeráty

STANOVÉ KOLÍKY "Ultralehké,odolné,kvalitní" SET 8+1
STANOVÉ KOLÍKY "Ultralehké,odolné,kvalitní" SET 8+1
Před 6 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
NOVÉ,NEPOUŽITÉ! Set 8+1 pro všechny povrchy. Materiál: anodizovaná hliníková slitina 7000 Dobrý kompromis mezi váhou a pevností a životností 1 x Snow & Sand Stake do sněhu a písku,zajistí lepší stabilitu. 4x Kolík klasického tvaru,vhodný do tvrdších půd. 4 x Mini Gr... (více v detailu)
Jihočeský kraj
599
 Kč
Fotbalový set
Fotbalový set
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Propagační fotbalový set ideální pro párty s přáteli nebo hraní s dětmi v parku. Set obsahuje 2x skládací branku (120cm x 90cm) se sítí, kolíky na připevnění branek, 1... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Stan Hilleberg Anjan 3 GT
Stan Hilleberg Anjan 3 GT
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
K prodeji genialni stan nejenom svoji konstrukci a kvalitou. Nikdy nepouzity - uplne novy - vcetne foot printu puvodni cena 29 tis CZK vcetne footprintu https://www.hanibal.cz/hilleberg-anjan-3_z20022/#4578 Model Anjan 3 dostal redesign - drobné úpravy, které zaručují jednoduší stavění a manipulaci se stanem jistě potěší a zpříjemní používání tohoto stanu. Ideální stan pro lehké výpravy v prostředí bez sněhové pokrývky. Tunelová konstrukce nabízí ohromující prostor. Dvě šňůry na kotvení na každé straně prutu. Jeden prostorný vchod pro snadný přístup a nízkou hmotnost nabízí velký skladovací prostor pro Vaše věci. Vchod do předsíně lze srolovat ke straně pro ještě lepší ventilaci v horkých dnech. Vchod jde otevřít jak zepředu, tak zboku pro ochranu vnitřku před větrem a deštěm. Vnitřní i vnější stan mohou být postaveny samostatně. Dveře vnitřního stanu jsou téměř celé síťované pro výbornou ventilaci. Dvě integrované kapsy na vnitřním stanu pro snadné uložení věcí. Možnost nastav... (více v detailu)
Hlavní město Praha
17 500
 Kč
Rodinný střešní stan pro 3–4 osoby.
Rodinný střešní stan pro 3–4 osoby.
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Rodinný střešní stan pro 3–4 osoby – vaše mobilní útulné útočiště! Nyní podzimní výprodej!!! Vydejte se s rodinou na dobrodružné cesty s naším prostorným střešním stanem pro 3–4 osoby. Tento stan kombinuje komfort, bezpečí a jednoduchost, aby vaše rodinné výlety byly plné zážitků a pohodlí. Snadno ho připevníte na střechu svého auta a během několika minut rozložíte útulný prostor pro spaní, kdekoliv zastavíte. Proč je ideální pro rodiny? * Odolná konstrukce: Skořepina i podlaha jsou vyrobeny z pevného ABS plastu, podlaha je navíc vyztužená hliníkem, což zajišťuje nosnost až 300 kg – ideální pro větší rodiny. * Rychlý přístup: Děti i dospělí ocení teleskopický žebřík s protiskluzovou úpravou, který má délku 2,1 m a usnadňuje vstup do stanu. * Pohodlí za každého počasí: Stěny sta... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Stan Ferrino Lightent 1 PRO
Stan Ferrino Lightent 1 PRO
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám stan pro jednu osobu, Ferrino Lightent 1 PRO. Byl použitý pouze jednou. Dešti skvěle odolal a pak byl rok uskladněný doma. Prodávám z důvodu, že jezdím se psem a stan pojme buď jednu osobu a batoh, nebo jednu osobu a psa. Bohužel ne obojí. Upřednostňuji osobní předání v Brně. V případě zaslání zásilkovnou nemám problém s dobírkou po zaslání nákladů na zásilkovnu předem. Jedná se o vylepšený model dvouplášťového ultralehkého stanu pro jednu osobu s apsidou. Boční vchod do stanu je obstarán sítí proti hmyzu. Skvělé odvětrávání zajišťuje systém "AIR" s krytými ventilačními otvory s možností regulace. Konstrukci stanu tvoří pouhé dvě tyče z lehkého, odolného a pružného duralu. I to zajišťuje extrémně nízkou hmotnost 1,41 kg. Přepravní rozměry stanu jsou pouhých 15x35 cm, stan FERRINO Lightent 1 Pro Vám tak při ce... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000
 Kč
Ultralight 1kg stan 3F UL Lanshan 1 (vady)
Ultralight 1kg stan 3F UL Lanshan 1 (vady)
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodávám tento velmi známý stan pro 1 osobu na náhradní díly nebo na opravu. Byl hodně používaný a má nahoře v tropiku díru. Dá se tedy použít celý vnitřní stan kte... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 100
 Kč
Snowboard set
Snowboard set
Přidáno dnes - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám snowboardový set sestávající z prkna Nidecker Plasma 60 160 cm, vázání Nidecker FF760 a boty rovněž Nidecker velikost 43. Ideální pro postavu 180 cm a váhu okolo 80 kg. Prkno mi léta mi věrně sloužilo zejména prakticky výlučně na Alpských sjezdovkách. Bylo ježděno stylem Allmountain (upravené sjezdovky, vyjímečně prašan), žádné skoky, nikdy nebylo ve snowparku. Čistě sjezd. Cca 14 dní v sezóně. Nyní bych ho rád poslal dál někomu, kdo se na ... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 500
 Kč
Stan Mallorca Lux Technolen + vybavení
Stan Mallorca Lux Technolen + vybavení
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Stan byl málo používaný, je ve výborném stavu, nepoškozený. Letos penetrovaný, kompletní vybavení, vložky, ložnice závěsy, Šířka 430 cm délka 420 cm výška (střed-rohy) 205/175 cm ro... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 000
 Kč
SET skládací křesílka + stůl
SET skládací křesílka + stůl
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám tento nepotřebný Kempink SET 4x skládací modro bílá křesílka, 1x skládací bílý stůl rozměr stolu d 79 cm x... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 400
 Kč
Kempingový stan pro 4 osoby HUSKY Boyard 4 Classic
Kempingový stan pro 4 osoby HUSKY Boyard 4 Classic
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám NOVÝ nepoužitý kempingový stan pro 4 osoby HUSKY Boyard 4 Classic. Prostorný a pohodlný stan vhodný pro kempování, turistiku i delší rodinnou dovolenou. Více info: https://www.huskycz.cz/pro-4-osoby-boyard-4-classic-zelena Rozměry (Š × D × V ) 2... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 500
 Kč
Nové lezecké chyty THEREX Boulder set - 19 kusů
Nové lezecké chyty THEREX Boulder set - 19 kusů
Před 5 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám set nových nepoužitých chytů THEREX Climbing Jedná se o lišty velikosti S až L (karabina není součástí, jen pro porovn... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 999
 Kč
Ultralehký expediční stan pro dvě osoby 1,18 Kg, 40 x 13cm
Ultralehký expediční stan pro dvě osoby 1,18 Kg, 40 x 13cm
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Rozměry sbaleného stanu - 40 x 13 cm. Hmotnost: 1.18 kg (v závislosti na variantě sestavení) ****inzerát platný do smazání***** Délka: 275 cm Šířka: 150 cm Výška: 100 cm Dvouplášťové: ano Nepromokavost tropika: 4000 mm Nepromokavost podlážky: 10000 mm Určení: expediční Počet osob: 2 Podlážka stanu: 20D Nylon Vnější stan: 20D Nylon Vnitřní stan: Nylonová moskytiéra S moskytiérou: ano Počet vchodů do stanu: 1 Obsah balení: Transportní obal, vnitřní část stanu (moskytiéra), vnější část stanu (plachta), tyčky, kolíky, provazy a) Plnohodnotná sestava Vnitřní část stanu (mosky... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 199
 Kč
Ultralehký expediční stan pro dvě osoby 1,02 Kg, 36 x 13cm
Ultralehký expediční stan pro dvě osoby 1,02 Kg, 36 x 13cm
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
**dotazy pouze TELEFONICKY - HOVOREM, NA SMS NEREAGUJI*** NEJLEHČÍ 2-PLÁŠŤOVÝ STAN PRO 2 OSOBY! Rozměry sbaleného stanu - 36 x 13 cm. Hmotnost: 1.02 kg (v závislosti na variantě sestavení) Stan je vhodný pro výlety na motorce/kole, kdy nezabírá téměř žádný prostor ani váhu, což je u daného stylu cestování to nejdůležitější. Oproti předchozím variantám obsahuje vylepšení v podobě speciálního větrání zabraňující kondenzaci uvnitř stanu. Stan je možné použít i pro 2 osoby, obsahuje navíc předsíň. Rozměry sbaleného stanu - 37 x 13 cm. Hmotnost: 0.83 - 1.37 kg (v závislosti na variantě sestavení, viz níže) Délka: 270 cm Šířka: 130 cm Výška: 105 cm Dvoupl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 799
 Kč
Prodám ferratový set Ocun
Prodám ferratový set Ocun
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám jednou použitý ferratový set Ocún Via Ferrata Twist set. S... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 000
 Kč
Pole Dance tyč X-Pole Xpert
Pole Dance tyč X-Pole Xpert
Před 7 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji Pole dance tyč řady Xpert patří mezi celosvětově uznávanou špičku mezi profesionálními Pole Dance tyčemi se spinovým i statickým režimem. K dispozici celkem 6 kusů, lze odkoupit i jednotlivě, cena 6.000,- Kč / kus. Díky důmyslnému systému vnitřních spojů patentovaných značkou X-Pole a spodnímu utahovacímu mechanismu je instalace velmi jednoduchá a rychlá a přesto tyč dosahuje nejvyšších požadavků na stabilitu a bezpečnost. Spoje zajišťují zcela hladký přechod mezi jednotlivými díly tyče. Spodní mikro kotvení bylo vytvořeno v nejmenší možné variantě pro maximální komfort při tanci, o toto kotvení nikdy nezavadíte! Výhody: prémiová kvalita bez kompromisů (žádné plastové části a pod.) 100% stabilita a bezpečnost snadná a rychlá instalace perfektní pro domácí využití i do studia Detail produkt... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 000
 Kč
Us Kids UL63 golfový set
Us Kids UL63 golfový set
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám dětský golfový set UL63 pro začínající a středně pokročilé juniory,-ky výšky 160-168cm. Kompletní set obsahuje: • Driver WT-10s (15°) vč. headcoveru • 4 Hybrid (26°) • Železo č.7 • Pit... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 000
 Kč
Nová sada dvou hrnců s pokličkami MSR FLEX 4 POT SET
Nová sada dvou hrnců s pokličkami MSR FLEX 4 POT SET
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám zcela novou sadu kempingových hrnců MSR FLEX 4 POT SET (originál zabaleno, objem hrnců 5,3 a 3,2 litry). Materiál: eloxovaný hliník s nepřilnavou vrstvou DuraLite DX. Každý hrnec má vlastní pokličku se sítkem. Původní cena 3.500,-Kč. V případě zájmu mohu doplnit o sadu až čtyř plastových talířů, které je možn... (více v detailu)
Středočeský kraj
889
 Kč
Pánský golfový set
Pánský golfový set
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Použitý golfový set v dobrém stavu. Set je určen pravorukým golfovým hráčům. Set obsahuje golfový driver, fervejové dřevo, železa od č. 5 ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 000
 Kč
Ultralehký expediční stan pro dvě osoby 1,18 Kg, 40 x 13cm
Ultralehký expediční stan pro dvě osoby 1,18 Kg, 40 x 13cm
Před 14 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Rozměry sbaleného stanu - 40 x 13 cm. Hmotnost: 1.18 kg (v závislosti na variantě sestavení) ****inzerát platný do smazání***** Délka: 275 cm Šířka: 150 cm Výška: 100 cm Dvouplášťové: ano Nepromokavost tropika: 4000 mm Nepromokavost podlážky: 10000 mm Určení: expediční Počet osob: 2 Podlážka stanu: 20D Nylon Vnější stan: 20D Nylon Vnitřní stan: Nylonová moskytiéra S moskytiérou: ano Počet vchodů do stanu: 1 Obsah balení: Transportní obal, vnitřní část stanu (moskytiéra), vnější část stanu (plachta), tyčky, kolíky, provazy a) Plnohodnotná sestava Vnitřní část stanu (mosky... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 199
 Kč
Ultralehký expediční stan pro dvě osoby 1,02 Kg, 36 x 13cm
Ultralehký expediční stan pro dvě osoby 1,02 Kg, 36 x 13cm
Před 14 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
**dotazy pouze TELEFONICKY - HOVOREM, NA SMS NEREAGUJI*** NEJLEHČÍ 2-PLÁŠŤOVÝ STAN PRO 2 OSOBY! Rozměry sbaleného stanu - 36 x 13 cm. Hmotnost: 1.02 kg (v závislosti na variantě sestavení) Stan je vhodný pro výlety na motorce/kole, kdy nezabírá téměř žádný prostor ani váhu, což je u daného stylu cestování to nejdůležitější. Oproti předchozím variantám obsahuje vylepšení v podobě speciálního větrání zabraňující kondenzaci uvnitř stanu. Stan je možné použít i pro 2 osoby, obsahuje navíc předsíň. Rozměry sbaleného stanu - 37 x 13 cm. Hmotnost: 0.83 - 1.37 kg (v závislosti na variantě sestavení, viz níže) Délka: 270 cm Šířka: 130 cm Výška: 105 cm Dvoupl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 799
 Kč
Golfový set US Kids UL60- bag + 6 holí
Golfový set US Kids UL60- bag + 6 holí
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám golfový set UL60 (152 CM) STAND BAG/30.5 INCH WT10-S GREY/MAROON pro začínající a středně pokročilé juniory,-ky výšky 152-160 cm. Kompletní set obsahuje: • Driver WT-10s (15°) vč. headcoveru • 4 Hybrid (26°) vč. headcoveru • Železo č.7 ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 900
 Kč
Rodinný stan
Rodinný stan
Před 15 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám stan Malaga pro 4 osoby od firmy Fjord Nansen. Velmi prostorný s velkou předsíní. Jednoduchý na stavbu a... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 500
 Kč
Nové lezecké chyty THEREX Boulder Set 192 kusů
Nové lezecké chyty THEREX Boulder Set 192 kusů
Před 16 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám set nových nepoužitých chytů THEREX Climbing sleva 20% , Jedná se o jedno a dvoustrukturové chyty, velikosti XS - XL jedná se o ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
12 999
 Kč
Stan Mc Kinley Seward 3 pro 3 osoby použitý.
Stan Mc Kinley Seward 3 pro 3 osoby použitý.
Před 16 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Přepravní délka 60cm. Váha 4 kg.Stav dobrý, funkční.Prodáváno na AukrU s platbou PayU a doručení i n... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Fotbalový set
Fotbalový set
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Propagační fotbalový set ideální pro párty s přáteli nebo hraní s dětmi v parku. Set obsahuje 2x skládací branku (120cm x 90cm) se sítí, kolíky na připevnění branek, 1... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Další nabídky najdete zde: Outdoor a turistika