Chrániče nártů na karate, červené velikost L za polovic

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Chrániče nohou Kaze Karate v červeném provedení vám přináší bezpečnost díky svým zpevněným stehům a odolným zátěžovým materiálům. Jeho vnitřní část z inovativního materiálu EXTREME CLIMATIC PERFORMANCE zajišťuje nejen pohodlnost, ale i efektivní odvod potu. Navržený pro nejnáročnější zákazníky světového karate, poskytuje dokonalý komfort a sebedůvěru na každém tréninku. Zde https://www.ipponshop.cz/chranic-... (více v detailu)
Středočeský kraj
299
 Kč

Podobné inzeráty

Chrániče holení na karate červené velikost L za polovic
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Extrémní ochrana, maximální pohodlí. S tímto chráničem holení od Kaze Karate a jeho inovativním materiálem Extreme Climatic Performace budete připraveni na jakýkoli výzvu. Věřte v bezpečí a styl, který nikdy nezklame! Zde https://www.ipponshop.cz/chranic-holeni-kaze-karate-2/ je prodávají za 850Kč, já nabízím ve stavu skoro jako ... (více v detailu)
Středočeský kraj
399
 Kč
Chrániče rukou na karate červené velikost L za polovic
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Kaze Karate chrániče s využitím odolné PU pěny a speciálního termoregulačního materiálu zajistí nejen maximální ochranu kloubů, ale také optimální odvod potu, udržují pevný tvar a minimalizují riziko klouzání. Jejich konstrukce je certifikována pro bezpečnost a dlouhou životnost, a díky špičkovým technologiím jsou označovány jako světový lídr mezi karate chrániči. K dispozici v... (více v detailu)
Středočeský kraj
299
 Kč
chrániče holení a nártů zn. FIGHTER
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám nepoužívané, zánovní a kvalitní chrániče holení a nártů zn. FIGHTER, vel.M pro kontaktní bojové sporty - Kravmaga, karate, atd. Níže je odkaz na podobné chrániče, kde je i detailní popis výrobku. Možnosti k osobnímu předání na trase Pardubice - Praha. ... (více v detailu)
Pardubický kraj
599
 Kč
Chrániče Karate velikost M - nepoužité
Prodám kvalitní, nepoužité chrániče Karate, Full kontakt, velikost M. Chr... (více v detailu)
500
 Kč
Fotbalové chrániče Predator Replica velikost L
Před 185 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Suprové CHRÁNIČE HOLENÍ, ŠTULPNY. Nepoužitá výstroj na fotbal prémiové značky Adidas Predator stříbrné bravy. Velikost L 175-... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
560
 Kč
Chrániče holení a nártů - velikost XL
Před 933 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám jednoduchý chránič holeně a nártu (pár), výrobce RD Boxing. Měkčený, upevnění na gumu a suchý zip. Úplně nový, n... (více v detailu)
Zlínský kraj
210
 Kč
Další nabídky najdete zde: Sport