TRX set

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodávám málo používaný k posilování celého těla. Bohužel nevhodný do našeho bytu. včetně vaku a návodu. O... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč

Podobné inzeráty

Posilovací hrazda
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodávám málo používanou hrazdu do rámu dveří k posilování celého těla. Bohužel nevhodný do našeho bytu. Silikonové konce ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Crivit posilovač břicha, nohou, rukou i zad
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodam crivit posilovač celého těla. Zajistí vyrisovani břicha i... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
359
 Kč
Cyklistický batoh 6 l Arvano
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Rozměry 46 x 22 x 7 cm, hmotnost 490 g. Kapsa na pitný vak 2 l. Nevhodný dar.
Olomoucký kraj
700
 Kč
Neutrální set do postýlky
Před 4 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
S medvídkem, krémová/žlutá barva, mantinel + kapsář na plenky atd..... (více v detailu)
Olomoucký kraj
190
 Kč
Sniper set
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám set pro odstrelovače. Snipa m40 - válec hlava válce a trn pružiny od airsoftpro, píst action army, tdc hop up a přesná hlaveň, gumička aim top. Mk23 socom od tokyo marui, maple laef 303 mm hlaveň, gumička autobot, tryska novritsch, k ní... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Rock Rider ST 540 velikost rámu “S”
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodam kolo Rock Rider ST 540 velikost “S” Kola 27,5 “ Kolo stojí cca 1,5 roku... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 000
 Kč
Klec na posilování
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Posilovací klec je vhodná ke cvičení se vzpěračkou tyčí všemi způsoby. Robustní ocelová konstrukce s profilem rámu 60 x 60 mm se vyznačuje vysokou stabilitou a obrovskou nosností 350 kg. Klec umožňuje střídat desítky pozic a cviků, vhodné pro všechny tyče dlouhé 150 cm a více, vhodné pro všechny průměry tyčí. 24 bezpečnostních zarážek, multifunkční hrazda. Určen... (více v detailu)
Pardubický kraj
12 000
 Kč
NOVÝ MASÁŽNÍ STROJ AMAX FEELGOOD TAPPIE 205
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
NOVÝ MASÁŽNÍ STROJ AMAX FEELGOOD TAPPIE 205 Všestranný multifunkční masážní stroj AMAXS Tappie 205 WHITH!!! Efektivní masáž svalů a masáž celého těla. Může masírovat v různých částech těla, jako je zad, páteř, ruce, ramena, telata, zápěstí, kotníky, chodidla. Výhody použití min... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 000
 Kč
Obousměrná kladka
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Horní kladka je posilovací stroj, určený pro posílení horní poloviny těla, zejména zádového svalstva, bicepsů a tricepsů. Ocelová konstrukce s profilem rámu 60 x 60 x3 mm má vysokou stabilitu a nosnost. Spodní kladka slouží k veslování, pomocí kterého je posilována komplexně celá horní polovina těla. Horní kladka disponuje dvěma trny na kotouče o průměru 25mm a více. Mezi další přednosti patří odolné nylonové kladky, které se v kombinaci s ocelovými lanky starají o plynulý a t... (více v detailu)
Pardubický kraj
13 000
 Kč
Snowboard nitro Prime 158 set
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Zdravím prodám ježděné nitro Prime bohužel s prasklinou která by měla jít zaslepit ale nejsem si jistý proto tak levně, já jezdil ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 800
 Kč
Nový posilovací závěsný systém Merco Fitness Trainer
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím nový, originálně zabalený posilovací závěsný systém Merco Fitness Trainer. Záruka 24 měsíců. Nový Kvalitní závěsný systém Merco Fitness Multitrainer. Systém se skládá z popruhů, které lze snadno uchytit do dveří. Konce těchto popruhů jsou opatřeny měkkými úchopy pro ruce a nohy. Jednoduchý, ale velmi efektivní systém posilování proti vlastní hmotnosti se stal rychle velice oblíbeným u všech typů uživatelů. Po snadné instalaci Merco Multitrainer umožňuje maximálně efektivně posilovat svalstvo celého těla. Hlavními přednostmi posilovače Merco Multitrainer jsou nízké pořizovací náklady, vysoká účinnost a nenáročn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199
 Kč
Crussis ONE Cobra 4.5
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Úplně nová nevybalená koloběžka Crussis. Více info na linku (https://www.bikemax.cz/kolobezka-crussis-one-cobra-4-5--mo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 500
 Kč
gumový posilovač
Před 7 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Na posilování celého těla, hlavně ruce, nohy.
Kraj Vysočina
80
 Kč
Cranchi 36 jachta lod- znizena cena
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobry den. Prodam krasnou motorovu jachtu. Dlzka 12,5 sirka 3,9 metra. Naftove motory, autopilot, satelit + 2x smart tv atd atd. Plynova kuchyna mimrovlnka a kavivar. hydraulicka pasarela. Lod je po kompletní renovaci motorú plus celého interiéru. Marina v chorvacku zaplacena do konce rok... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500 000
 Kč
Poštovní známky
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Poštovní známky velké i malé, levné i drahé, všední i nevšední, originální i neoriginální, z celého světa i ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Set kol od 1r. Do 9r. Věku
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Odrážedlo či ostatní kola v perfektním stavu. Odběr i postupně
Plzeňský kraj
1 500
 Kč
COLUMBIA GTX® , vel .EUR 44 - velmi dobrý stav
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám: kotníkové turistické boty/pohorky zn. COLUMBIA®, model Madruga Peak II GTX Men. Velikost: UK 10 / EUR 44 / USM 11... délka stélky = 29cm). Svršek: 1,5mm silná nubuk (broušená) kůže s hydrofobní úpravouhnědá o síle v kombinaci s textilií AIR 8000 Vnitřek: textilní Gore-Tex membrána. Podešev: Columbia Omnigrip Boty nové nejsou, ale nesou jen minimální unáky používání, bez jakýcholiv vad či poškození. ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
800
 Kč
Dárkový poukaz - Plavba na plachetnici s kapitánem
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám dárkový poukaz na plavbu s kapitánem. Plavba na plachetnici je tou správnou volbou pro každého, kdo si chce užít krásu vodní nádrže Orlík zcela jiným způsobem. Zážitek spojuje koupání, poznávání památek, dobré jídlo a krásnou přírodu. Naši kapitáni mají výbornou místní znalost a o každé zátoce ví nějaký ten drb. Plavba je vhodná pro rodiny s dětmi, páry, party, či jako dárek zaměstnancům nebo obchodním partnerům. Na plavbu není vyžadováno speciá... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 900
 Kč
TRX závěsný posilovací systém Crivit - nový
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nový/nepoužitý Osobní převzetí Praha 4 - Modřany Platba předem = Zásilkovna 79kč Dobírka = Zásilkovna 102kč Podívejte se na mé další inzeráty Závěsný posilovací systém Multifunkční sportovní náčiní pro efektivní posilování celého těla Posiluje, trénuje koordinaci, rovnováhu a držení těla pomocí vlastní tělesné váhy Kotva ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Plavba na plachetnici s kapitánem
Před 4 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám dárkový poukaz na plavbu s kapitánem. Plavba na plachetnici je tou správnou volbou pro každého, kdo si chce užít krásu vodní nádrže Orlík zcela jiným způsobem. Zážitek spojuje koupání, poznávání památek, dobré jídlo a krásnou přírodu. Naši kapitáni mají výbornou místní znalost a o každé zátoce ví nějaký ten drb. Plavba je vhodná pro rodiny s dětmi, páry, party, či jako dárek zaměstnancům nebo obchodním partnerům. Na plavbu ... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 900
 Kč
Gymnastický žebřík Hrací koutek Ribstole Žebřiny Sport0 220
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Materiál: borovice, příčky – buk. Lakovaný povrch: bezbarvý, bez zápachu, velmi odolný. Výška – 220/240 cm. šířka – 80 cm. Nosnost – 120 kg. Hmotnost – 15 kg. Připevnění na zeď. KinderSport Ribstole dřevěné 220 x 80 cm, 240 x 80 cm jsou kvalitní ribstole s jednoduchým designem. Stojny jsou vyrobeny z borového dřeva, které se svými vlastnostmi pro žebřiny skvěle hodí. Příčky jsou ze dřeva bukového. Přírodní materiály zaručují zdravotní nezávadnost. KinderSport Ribstole dřevěné 220 x 80 cm, 240 x 80 cm jsou kompaktní, takže se dobře hodí i do menších bytů či místností. Vynikají svou odolností, jednoduchou instalací a bezpečností používání. Žebřiny nabízí mnoho možností cvičení a rozšířit se navíc dají o další příslušenství jako jsou závěsné hrazdy, bradla, multitrainer či různé expandéry. Vysoká nosnost 130 kg dělá ze KinderSport Ribstole dřevěné 220 x 80 cm, 240 x 80 cm ideální doplněk každé domácí posilovny, který ocení jak dospělí, tak děti. Žebřiny jsou velmi žádané a preferované ... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 190
 Kč
Nafukovací člun Bestway HF500 Voyager
Před 6 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nový nerozbalený člun Force VOYAGER 500 Parametry: Rozměry nafouknutého člunu: 348 × 141 cm Rozměry vyfouklého člunu: 361 × 165 cm Maximální nosnost člunu/počet osob: 260 kg/3 osoby. Integrované držáky rybářských prutů. Člun je vyroben z PVC o síle 0,55 mm. Nafukovací... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 200
 Kč
Horské kolo CTM Rambler 3.0 výbava Shimano Deore
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím sportovní horské kolo, velikost XL pro výšku postavy přibližně 180 až 190+ cm. Hliníkový rám, výbava téměř vše Shimano Deore – přehazovačka, přesmykač, řazení, 10-ti rychlostní kazeta, kliky a zadní náboj! Žádný novodobý CUES :-). Výhodný převod 2x10, ve předu 26 a 36 zubů, vzadu 11 až 46 pastorková kazeta. Vzd... (více v detailu)
Liberecký kraj
18 500
 Kč
Sůl z Mrtvého moře - 500 g / 140.-Kč a 250g / 70.-Kč
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Přírodní sůl z Mrtvého moře, pro péči o pokožku celého těla. Napomáhá procesům buněčného obnovování. Sůl působí zklidňujícím a relaxačním účinkem na celé tělo, tiší svalovou únavu. Čistí a revitalizuje pokožku, odstraňuje z ní škodlivé látky. Pečuje o pokožku u osob s častým výsky... (více v detailu)
Středočeský kraj
140
 Kč
Cestovní ohrádka Flamingo Flavio
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Flamingo ohrádka pro psy FLAVIO v barvách šedá/modrá o rozměrech: průměr 116 x výška 48cm - praktická a lehká cestovní ohrádka s pevnou konstrukcí pro psy či jiná zvířata (např. pro zakrslého králíka apod.), má omyvatelné dno a odnímatelnou vrchní síťku. Dá se snadno složit do tašky, která je součá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 300
 Kč
Další nabídky najdete zde: Sport