Bradla Push Up 300 x 250

Bradla Push Up 300 x 250
Před 15 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
- multifunkční cvičební pomůcka - vhodné na posilování s vlastní hmotností - vhodná pro kalistheniku i street workout - 29 cm vysoká x 23 cm dlouhá bradla - pohodlná tyč o průměru 33 mm - robustní a pevná ocelová konstrukce - tloušťka stěny tyče a rámů 2 mm - práškový lak pro delší životnos... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
400
 Kč

Podobné inzeráty

PlaceholderNo Image
Bradla na žebřiny závěsná s přednožováním
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Kvalitní adaptér pro cvičení kliků na bradlech a přednožování s opřením o předloktí české výroby. Bradla závěsná s přednožováním mají masivní konstrukci, jsou vhodná i pro komerční využití. Jako jedny z mála na trhu mají tyto bradla naklopenou zádovou opěrku pro optimální provedení cviku. Povrchovou úpravu tvoří vypalovaný lak (komaxit), úchopové části jsou z nerezu. Závěsná bradla jsou ideální pomůckou pro cvičení břišních svalů, přednožování je cvik šetrný vůči zádům. Otevřený prostor navíc umož... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 500
 Kč
Nová žíněnka - Mmožná doprava Zdarma
Nová žíněnka - Mmožná doprava Zdarma
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Kožená zinenka air track žebřiny a nafukovací zinenka a lezecká stěna či jóga gymnastická žíněnka pro pilates. Matrac na cvičení a školní zinenka dopadova zinenka pod lezeckou stěnu zinenky tatami zinenky pro airtrack žíněnky pro fitness stroje tyč poledance žíněnka. Skládací třídílná 3 dílná Vhodná pro bojová umění workout Kalanetika a gymnastický míč trampolína sapphire cvičení merco a fitness hms fitmania sedco master a trackconnect v posilovna dms dzudo i exon jump domácí tělocvicna crash pad. Florbal t90 sportovní obuv t150 a gymnastické kruhy cvičení cviky i hokej fotbal r80. Posilnovna marbo na thajský box insportline aikido strečink a břišní tanec basketbal masterjump volejbal airstunt karate a masážní lehátko vybijena. Domácí posilovna a skládací tridílná žíněnka a kimono posilování na posilování bradla pro lano a železná hrazda dřevěná hrazda. Inkontinenční gymnastické cvičky a parkour parkur proline posilovací lavice na cvičení či činky lavička a cinky, cinka sport i tenis. ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
349
 Kč
Prodam posilovaci vez
Prodam posilovaci vez
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Posilovací věž zn. DUVLAN s bicepsového opěrkou je ideální pro každého, kdo chce začít silový trénink. S dvojitou funkcí butterfly umožňuje posilování bench press, prsních a ramenních svalů. Stabilní ocelová konstrukce a 45 kg závaží vám zaručí kvalitní trénink v domácím prostředí. Technický popis: - kvalitní ocelová konstrukce - bench lavička - lavička s vysokým opěradlem pro pá... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 500
 Kč
Posilovací tyč
Posilovací tyč
Před 7 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Dobrý den, prodávám novou a nepoužívanou posilovací tyč. Tyč je v dobrém stavu a ideální pro domácí posilování nebo do menších posiloven. Specifikace: Délka: 160 cm Váha: 7 kg Max. nosnost: 100+ kg Cena: 500 kč Přidávám fotky v p... (více v detailu)
Kraj Vysočina
500
 Kč
Stan Ferrino Lightent 1 PRO
Stan Ferrino Lightent 1 PRO
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám stan pro jednu osobu, Ferrino Lightent 1 PRO. Byl použitý pouze jednou. Dešti skvěle odolal a pak byl rok uskladněný doma. Prodávám z důvodu, že jezdím se psem a stan pojme buď jednu osobu a batoh, nebo jednu osobu a psa. Bohužel ne obojí. Upřednostňuji osobní předání v Brně. V případě zaslání zásilkovnou nemám problém s dobírkou po zaslání nákladů na zásilkovnu předem. Jedná se o vylepšený model dvouplášťového ultralehkého stanu pro jednu osobu s apsidou. Boční vchod do stanu je obstarán sítí proti hmyzu. Skvělé odvětrávání zajišťuje systém "AIR" s krytými ventilačními otvory s možností regulace. Konstrukci stanu tvoří pouhé dvě tyče z lehkého, odolného a pružného duralu. I to zajišťuje extrémně nízkou hmotnost 1,41 kg. Přepravní rozměry stanu jsou pouhých 15x35 cm, stan FERRINO Lightent 1 Pro Vám tak při ce... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000
 Kč
Apriori fitness HRAZDA PROFI, závěsná na žebřiny, rovná
Apriori fitness HRAZDA PROFI, závěsná na žebřiny, rovná
Před 10 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Fitness hrazda Apriori je ideální cvičební pomůcka pro posilování vršku těla za pomoci přítahů. Nastavitelná šíře zavěšení, jednoduchá instalace zavěšením na žebřiny. Vhodná pro všechny kovové žebřiny od šíře 60 cm a dřevěné žebřiny šíře 60-90 cm. Tyč hrazdy je ocelová - pozinkovaná, rovná, pr. 22 mm, délka 100 cm ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 499
 Kč
Bradla Push Up 300 x 250
Bradla Push Up 300 x 250
Před 14 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
- multifunkční cvičební pomůcka - vhodné na posilování s vlastní hmotností - vhodná pro kalistheniku i street workout - 29 cm vysoká x 23 cm dlouhá bradla - pohodlná tyč o průměru 33 mm - robustní a pevná ocelová konstrukce - tloušťka stěny tyče a rámů ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
400
 Kč
Nakládací činkový set 110 kg s lavicí od Hop-Sport
Nakládací činkový set 110 kg s lavicí od Hop-Sport
Před 18 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nakládací činkový set 110 kg s lavicí od Hop-Sport cementové kotouče 5 kg - 8 ks cementové kotouče 2,5 kg - 8 ks cementové kotouče 1,25 kg - 8 ks cementové kotouče 10 kg - 4 ks Sada (110 kg) obsahuje vysoce kvalitní cementové kotouče a profesionální tyče. Rozměry kotoučů: 10 kg - průměr 34 cm, tloušťka 54 mm, průměr otvoru 31 mm 5 kg - průměr 26 cm, tloušť... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Bradla na posilování
Bradla na posilování
Před 25 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Volně stojící bradla na posilování . Výrobce Capital Sports . Demontovatelné . Bez poškození,... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 000
 Kč
Vibrační plošina / masážní deska
Vibrační plošina / masážní deska
Před 25 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám minimálně používanou vibrační plošinu. Dodám fakturu kvůli záruce. Pořizovací cena 7000 Kč - vibrační plošina pro efektivní posilování a uvolnění svalů - 180 rychlostí - 6 programů (5 přednastavených a 1 manuální) - odnímatelné expandéry vhodné pro posílení horní části těla - stabilní protiskluzové nožičky - protiskluzová cvičební plocha - přehledný LCD displej - dálkové ovládání (2x mikro... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 000
 Kč
Cvičební gumy HMS - sada TX30
Cvičební gumy HMS - sada TX30
Před 27 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Výrobce: HMS Původní cena: 161,- Kč Jako nové - téměř nepoužité. Možno předat v Praze. Nebo poslat. Cvičební gumy (expandery) - sada je ideální pro trénink s odporem s možností tuhosti expanderu. HMS TX30 obsahuje: 5x odporová guma, 2 - úchyty na ruce, 2 - úchyty kotníku, 1 - upevnění na dveře. Každá dvojice gum má jinou tuhost, která vám umožní vybrat různé úrovně intenzity cvičení. Na každé z gum může být rukojeť, což umožňuje realizaci komp... (více v detailu)
Středočeský kraj
120
 Kč
Stan Vango Beta 550XL pro 5 osob
Stan Vango Beta 550XL pro 5 osob
Před 41 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám dvouplášťový turistický stan pro pět osob s velkou předsíní o velikosti 7,5m2. Výbava stanu vodní sloupec tropika 3000 mm vysoká voděodolnost, trvanlivost a odolnost zatemnění ložnice Nightfall zamezuje vniku ranního světla patentovaný vypínací systém TBS II pro zabezpečení bezkonkurenční stability při bouřkách patentovaný systém Vango TBSII umožňuje odolnost i proti silnému, proměnlivému větru. švy jsou z výroby podlepeny Vango PowerFlex sklolaminátové tyče lehká, pevn... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 900
 Kč
WalkingPad S1 - chodící pás
WalkingPad S1 - chodící pás
Před 46 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prakticky nový - nachozeno cca 10 km Záruka do 02/26 Původní cena 10590,- Kč Dva cvičební režimy - automatický a manuální Rychlost od 0,5 do 6 km/h Pohodlný běžecký povrch s nízkým dopadem a silnou přilnavostí Ultratenký - od země jen 57 mm LED displej Nízká hmotnost 2... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 500
 Kč
Posilovací věž TRINFIT Multi Gym MX5
Posilovací věž TRINFIT Multi Gym MX5
Před 52 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Posilovací věž TRINFIT Multi Gym MX5 je multifunkční zařízení, na velmi malém prostoru umožní více než 45 různých cviků. Na stroji mohou současně cvičit 2 osoby, je určen pro efektivní procvičení celého těla. Věž je vhodná pro uživatele, kteří si chtějí na relativně malém prostoru vytvarovat postavu a nabrat svalovou hmotu. Pro efektivní procvičení břišních svalů je posilovací věž na boku doplněna bradly s přednožováním. Velkou výhodou je speciální stepper s velkým rozsahem zátěže a možností na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 999
 Kč
Posilovací odporová guma 2m SPRINGOS modrá NOVÁ
Posilovací odporová guma 2m SPRINGOS modrá NOVÁ
Springos power band - těžký odpor Velmi kvalitní posilovací guma pro efektivní funkční cvičení. Guma je vyrobena z odolné zdravotně nezávadné pryže, která zajišťuje plynulý odpor při cvičení. Velmi těžká úroveň obtížnosti. Délka 2m. Vhodná k tréninku na vnitřní hrazdě i na venkovním workout hřišti. Nezbytná pomůcka pro začátečníky i pokročilé pro správné provedení shybů. Posilovací guma je odolná proti vlhkosti a potu, vhodná pro aerobic, fitness... (více v detailu)
330
 Kč
POSILOVACÍ LAVICE POD VELKOU ČINKU MASTER NEMESIS
POSILOVACÍ LAVICE POD VELKOU ČINKU MASTER NEMESIS
Před 63 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Posilovací lavice pod velkou činku MASTER Nemesis pro mnohostranné posilování a svalový trénink. Ideální řešení pro domácí posilovny. Technický popis: stabilní ocelová konstrukce lavička pro cvičení pod činkou konstrukce s profily: 44 x 1,5 mm ideální řešení pro domácí fitness polohovatelný posilovač nohou - 2 polohy - horní válec 77 nebo 82 cm nad zemí tři polohy zádové opěrky výškově nastavitelné držáky činky předkopávání / zakopávání průměr hřídelí na závaží: 25 mm, délka 20 cm záva... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Nástěnná hrazda
Nástěnná hrazda
Před 103 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám univerzální nástěnnou hrazdu pro posilování zad, paží i břicha pomocí přítahů v domácím prostředí. Disponuje několika variantami úchopů, díky čemuž je ideální pro širokou škálu cviků s vlastní vahou. Je vyrobena z kvalitní oceli se speciální povrchovou úpravou se zvýšen... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 000
 Kč
Workout hřiště - venkovní posilovna z akátu
Workout hřiště - venkovní posilovna z akátu
Před 536 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím workoutové hřiště - venkovní posilovnu z akátového dřeva. Kombinace tvrdého akátové dřeva a bezešvých nerezových trubek. Možnost nakombinovat prvky a velikost sestavy dle Vaší představy. Hrazdy, bradla, žebříky, žebřiny atd. Hrazdy a bradla z nerezových trubek s tloušťkou stěny 5 mm. Spojení: závitová tyč, bezpečnostní uzavřená matice. Kůly zabetonovány 70 cm... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Nastavitelné činky 2x24kg - NOVÉ, záruka
Nastavitelné činky 2x24kg - NOVÉ, záruka
Před 158 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám nastavitelné činky 2x24kg, ideální doplněk pro vaší domácí posilovnu. Ať už jste v posilování úplný začátečník, nebo jste zkušený a hledáte kvalitní pomůcku pro posílení horní poloviny těla. Nakládací činka funguje na principu disků (závaží) a otočném kolečku, na kterém si nastavíte požadovanou váhu a vybrané závaží se vám na činku přicvakne. Vybrat si můžete z hmotnos... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 890
 Kč
Plyo box IRONLIFE
Plyo box IRONLIFE
Před 92 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dřevěná nepravidelná bedna o rozměru 76 x 61 x 51 cm pro trénink s vlastní váhou. Plyobox je efektivní pomůckou pro funkční trénink a crossfit. Plyometrická bedna značky IRONLIFE je univerzální cvičební pomůcka ideální pro dynamický výbušný trénink. Tento box je vyroben z kvalitního dřeva, který bez problému odolá i větší zátěži a náročným aplikacím. Cvičení na plyoboxu slouží k rozvoji dynamiky a flexibility, co... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 200
 Kč
Freestyle koloběžka Scootshop Build Up #14 MILE LIMITED TOP STAV !!
Freestyle koloběžka Scootshop Build Up #14 MILE LIMITED TOP STAV !!
Před 89 dny - CYKLOBAZAR
Tento super setup za super peníze může být jenom tvůj jelikož je to 1 z 1, absolutní limitka ! Koloběžka je určena pro pokročilejší jezdce, kteří se chtějí více rozvíjet ve street ježdění. Hmotnost koloběžky je 4,4 kg což vůči 6" wide desce a SCS je opravdové nic. Native Cargo deska prostě nezklame, obzvlášť s rozměry 572 mm na délku a 152 mm na šířku + na konci naleznete ocelový fender. Na desce je nalepený Scootshop Stickerbomb griptape. Na koloběžce je Metal Core Johan Walzel koleček s rozměry 110x24 mm. Všechno dohromady drží vidlice Native Versa a SCS Native Orca. Ladné otačení tailwhipů zajišťuje osvědčený, integrovaný headset od Bestial Wolf. Řídítka Ethic Tenacity, nejznámější Téčková řidítka, která jsou lehká jak pírko, velikost 670 mm na výšku... (více v detailu)
7 900
 Kč
Další nabídky najdete zde: Příslušenství