Žlutý pásek na bojové sporty 300 cm dlouhý

Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Málo používaný žlutý pásek na bojové sporty. Má délku 300 cm. Používal jsem ho při karate, ale hodí se třebas i na taekwondo nebo i jiný bojový sport, kde se páskuje... (více v detailu)
Hlavní město Praha
75
 Kč

Podobné inzeráty

MASTER Airtrack 400 x 100 x 10 cm (nafukovací žíněnka)
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
MASTER Airtrack 400 x 100 x 10 cm (nafukovací žíněnka) Zakoupena v lednu 2024 na e-shopu https://www.mastersport.cz/airtrack-master-nafukovaci-zinenka-zele... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 500
 Kč
Airtrack 200x100x10 cm - k dispozici 1 az 3 kusy
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodam 1 az 3 airtracky od firmy Masterjump. Idealne vsechny tri najednou vcetne 2x spojovaciho pasu a pumpy. Ve vel... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 600
 Kč
Běžecký pás RUN100E 45 × 120 cm
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Dobrý den, Prodám běžecký pás vhodný do menších bytů (velice dobře skladný). Je párkrát použitý, absolutně bez vad (sloužil spíše jako věšák). Pás má ještě cca 3 měsíce záruku. Detaily ohledně pásu na odkaze níže. Při rychlém jednání přidám zdarma tlumící podložku pod pás. Vzhledem k velikosti a váze pouze osobní odběr. V okruh... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 999
 Kč
-NOVÝ- Sportovní ručník Schwinn 50 x 90 cm
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám nový nepoužitý sportovní ručník značky Schwinn. S visačkou, vhodný jako dárek. Mám více ks, při koupi více ks možná sleva. Původní cena: 400,- Prodám za: 99,- ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
99
 Kč
GorillaSports Stojan na tyč, polohovatelný, 160 cm
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Technické údaje: stojan na velkou tyč rozměry: 52 x 53 x 105-172 cm (d x š x v) spodní police: 47,5 cm - 72,5 cm (nastavitelná do 6 pozic) horní police: 105 cm - 172 cm (14 směrů nastavitelná) stojan je vhodný jako rozšíření pro všechny volně stojící lavičky l... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 500
 Kč
GorillaSports Stojan na tyč, polohovatelný, 160 cm
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Technické údaje: stojan na velkou tyč rozměry: 52 x 53 x 105-172 cm (d x š x v) spodní police: 47,5 cm - 72,5 cm (nastavitelná do 6 pozic) horní police: 105 cm - 172 cm (14 směrů nastavitelná) stojan je vhodný jako rozšíření pro všechny volně stojící lavičky ... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 700
 Kč
TATAMI - podložky žíněnky šedé, nové
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám novou podlahu do posilovny, nepoužitá, originál zabalená. Tatami podložka / žíněnka puzzle využívaná při všech sportech, kde se cvičí naboso a kde je zapotřebí odolný, trvanlivý, neklouzavý a zdravotně nezávadný materiál s přiměřenou tvrdostí a snadnou údržbou. Vyrobené celopěnové desky s vysokou hustotou, každá s rozměrem 104 x 104 cm (včetně hran) se strukturovaným povrchem, ve dvoubarevném provedení. Vhodné nejen do rehabilitačních zařízení, tělocvičen a fitness center k běžnému cvičení,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Magnetický rotoped Hop Sport HS-015H Vox červený
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nepoužívaný, stav jako nový magnetický rotoped Hop Sport HS-015H. Důvod prodeje a nevyužití je dlouhodobá nemoc. Platí do smazaní! Jen osobní odběr Praha a okolí! Popis: Magnetický rotoped HS-015H Vox značky Hop-Sport je zařízení určené pro domácí rekreační trénink. Pomůže vám to zlepšit váš celkový stav, posílit svaly a spálit nadbytečné kalorie. Rotoped je vybaven magnetickým systémem odporu o hmotnosti 5 kg, tréninkovým počítačem se stojanem na tablet nebo smartphone a dotykovými snímači pulsu. Komfort používání zvyšuje volant, potažený protiskluzovým materiálem, a pohodlné sedadlo s nastavitelnou výškou. Pedály s bezpečnostními popruhy, stabilizační kryty a zpevněná ocelová konstrukce zaručují bezpečnost při každém tréninku. Moderní design je zárukou toho, že tento model se bude hodit do každého fitness koutku nebo do domácí posilovny. Multifunkční tréninkový počítač Změňte své tréninky na skutečnou výzvu a sledujte efekty! Tréninkový počítač zobrazuje rychlost, jakou se ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 990
 Kč
Sportovní vybavení
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám několik kusů sportovního vybavení: trhačky Power systém - cena 50kč, posilovací pás Power systém velikost M (66-88cm) - cena 100kč, švihadlo 250cm - cena 50k... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Balanční podložka Balance ball SEDCO CX-GB1530 s madly 63 cm
Před 9 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Balanční podložka SEDCO CX-GB1530 je pomůcka vhodná pro aerobní a balanční cvičení. Podložka může být používána dvojím způsobem - měkkou částí nahoru nebo dolů.To vše nabízí širokou škálu balančních cviků při fitness tréninku i při rekonvalescenci. Balanční podložkay přispívají k rozvoji koordinace pohybu a schopnosti udržet rovnováhu. Při opakovaném používání posiluje svalové partie uložené v hlubších vrstvách, které se velmi obtížně procvi... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 200
 Kč
Stroj na cvičení AB TONER
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
SUPER STAV! Prodám TÉMĚŘ NEPOUŽÍVANÝ stroj na cvičení AB TONER. INFO : Osobní převzetí je možné v Týnci nad Sázavou (okr. Benešov u Prahy) nebo v Benešově ... (více v detailu)
Středočeský kraj
400
 Kč
Eliptický trenažér Spartan Sport
Před 11 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám eliptický trenažér Spartan Sport, zachovalý stav, velmi málo používaný. Pouze os... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 000
 Kč
Pásek karate žlutý 240 cm
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Téměř nový pásek na karate žluté barvy. Délka 240 cm. Převzetí Praha Kbely
Hlavní město Praha
149
 Kč
chrániče holení a nártů zn. FIGHTER
Před 12 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám nepoužívané, zánovní a kvalitní chrániče holení a nártů zn. FIGHTER, vel.M pro kontaktní bojové sporty - Kravmaga, karate, atd. Níže je odkaz na podobné chrániče, kde je i detailní popis výrobku. Možnosti k osobnímu předání na trase Pardubice - Praha. ... (více v detailu)
Pardubický kraj
599
 Kč
TATAMI - podložky žíněnky červené/černé
Před 13 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám novou TATAMI, nepoužitá, originál zabalená. Tatami podložka / žíněnka puzzle využívaná při všech sportech, kde se cvičí naboso a kde je zapotřebí odolný, trvanlivý, neklouzavý a zdravotně nezávadný materiál s přiměřenou tvrdostí a snadnou údržbou. Rozměrem 104 x 104 cm (včetně hran) se strukturovaným povrchem, ve dvoubarevném provedení. Tatami jsou po celém svém obvodu vybaveny ukončovací hranou a především vysoce odolnými zámky / spoji, které do sebe perfektně zapadají, a... (více v detailu)
Plzeňský kraj
430
 Kč
Dětské žluté sportovní rukavice
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
(růžovozelené jsou již prodané - inzeruji ty žluté s obrázkem) Prodám dětské rukavice na cvičení, univerzální velikost, rukavic... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9
 Kč
Posilovací klec: Power Rack ATX PRX-650, výška 215 cm
Před 18 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám posilovací klec: Power Rack ATX PRX-650, výška 215 cm. Zakoupena 06/2022 jako součást domácí posilovny. Byla využívána pouze několikrát do týdne a NIKDY komerčně. Klec je velmi zachovaná, s občasnými oděrkami (možné zaslat na vyžádání). Klec byla pouze v interi... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
Boxovací pytel SEDCO
Před 19 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám: Box pytel s řetězy SEDCO Plněný boxovací pytel SEDCO je navržen pro nácvik úderové techniky a techniky kopu. Ideální pro box, kickbox či jiné bojové sporty. Boxovací pytel je vyroben ze synt. kůže, která je silně vyztužena vnitřními vlákny, tak aby pytel efektivně absorboval ene... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
Trampolína inSPORTline Flopper 122 cm
Před 20 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Trampolína odolává UV záření a je vhodná pro exteriérové využití. Při výrobě trampolíny inSPORTline Flopper 122 cm a dalších trampolín inSPORTline je kladen důraz na maximální odolnost materiálů i při vystavení trampolíny extrémním podmínkám. Maximální stupeň bezpečnosti pak zajišťuje měkký obvodový polštář chránící proti průniku nohou mezi pružiny. Technický popis: konstrukce trampolíny z vysoce kvalitního galvanizovaného kovu odolného proti korozi 44 kvalitních galvanizovaných pozinkovaných pružin s trojúhelníkovými úchyty 8 stabilních nožek měkký ochranný kryt pružin kon... (více v detailu)
Jihočeský kraj
480
 Kč
Prodám MIO Fuse activity tracker, dlouhý pásek, červená
Před 20 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Plně funkční, málo používaný v perfektním stavu (viz foto). Trénovací náramek s měřením tepové frekvence Fuse jednoduše propojíte s aplikacemi pro mobilní telefony a tablety jako jsou Endmondo, Strava, MapMyRun. Váš tep vidíte přímo na displeji náramku a ten pojme až 30 hodin dat z tréninku. Pásek náramku je vyroben z měkkého silikonu, disponuje vibra... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Časopisy Muscle & Fitness
Před 21 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Výborný stav, ročníky dle foto. Posilováni a bojové sporty.
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
26,5 CM DOSP. LYŽ. BOTY DALBELLO LTD SPORT
Před 20 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Dalbello DS AX 100 - Lehké a univerzální lyžařské sjezdové boty v širší verzi pro sportovní lyžaře. Vnitřní botičky jsou ve verzi MyFit IF Perf., umožňují 80%-ní přizpůsobení noze lyžaře. Vhodné pro celodenní používání a pro všechny druhy sjezdových disciplín, flex index 100 v širší verzi. Základem je dvojdílná konstrukce Overlap - nosný skelet z pevného materiálu(zajišťuje pevnou oporu nohy pro přesný a rychlý boční přenos sil směrem ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 490
 Kč
Běžecký pás Hop sport Hs-640a, jako nový
Před 21 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Pět let starý, minimálně používaný pás, naběháno sotva 1000 km, super stav. Tichý motor o hlučnosti 2 HP, rychlost 0,8 až 14 km/hod Rukojeť se snímači tepové frekvence LCD displej ( info vzdálenost, čas,puls a spálené kalorie) Lze rychle složit do vertikální polohy Obsahuje Bluetooth 4.0, lze sledovat trénink aplikací Fitshow, má 9 tréninkových programů, manuální program, ukazatel BMI ,... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 999
 Kč
Cyklistická helma 500 reflexní žlutá
Před 32 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodám cyklistickou helmu BTWIN 500 reflexní žlutou v TOP stavu. Díky otočnému kolečku se helma snadno přizpůsobí obvodu hlavy. Má 11 větracích otvorů zajišťuje prouděn... (více v detailu)
Pardubický kraj
450
 Kč
Omotávky 3,5 m na box nebo jiný bojový sport
Před 44 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Téměř nepoužívané žluté omotávky na zpevnění rukou na box nebo jiný bojový sport. Délka 3,5 metru. Koukněte i na moje další inzer... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
Další nabídky najdete zde: Fitness