Štulpny TORONTO Maple Leafs (SR)

Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prostě dospělácké štulpny. Barevná kombinace je Toronto Maple Leafs (NHL). Mají pár zašitých dírek, jinak hezký stav, ale my máme teď červené a bílé dresy, takže modré štulpny jsou mi k ničemu... Důvod prodeje: zbavuju se... (více v detailu)
Olomoucký kraj
150
 Kč

Podobné inzeráty

Invicta NHL Toronto Maple Leafs 42648
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nové hodinky Invicta americké národni hokejové ligy NHL se symbolem klubu Toronto Maple Leafs kde hraje David Kämpf. K hodinkám dostanete kartu s QR kódem, tovární štítek, utěrku, luxusní box NHL, krabici Invicta a daňový doklad. Invict... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 690
 Kč
Toronto Maple Leafs NHL hokejový dres KOHO
Oficiálny dres hokejového klubu NHL Toronto Maple Leafs, Veľkosť je XL , značka KOHO . Dres je v skvelom stave . Dovoz z USA. Dôvodom pre... (více v detailu)
1 649
 Kč
Přívěšek na klíče TORONTO MAPLE LEAFS
Prodám krásný přívěšek na klíče s logem TORONTO MAPLE LEAFS zalité ve speciální ochranné pryskyřici. Ruším sbírku spon a přívěsku. Při p... (více v detailu)
190
 Kč
Toronto Maple Leafs / FRASER MINTEN _ ROOKIE
Před 160 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Toronto Maple Leafs / FRASER MINTEN #589 , MARQUEE ROOKIE , 2023-24 Opee Chee . Nabízím za 25 Kč . Osobní předání ... (více v detailu)
Ústecký kraj
25
 Kč
NICK ROBERTSON # HG-15 , Toronto Maple Leafs
Před 181 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
NICK ROBERTSON # HG-15 , Toronto Maple Leafs , 2020-21 UPPER DECK EXTENDED SERIES , nabízím za 35 Kč , osobní před... (více v detailu)
Ústecký kraj
35
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zimní sporty