Tacx Bushido T1981 TOP cyklistický trenažér

Prodáno
Jihomoravský kraj
Tacx Bushido Wireless plně funkční ve velmi dobrém stavu s příslušenstvím . Při stěhov
Jihomoravský kraj
2 500
 Kč

Podobné inzeráty

Eliptický trenažér inSPORTline Cruzz
Prodám Eliptický trenažér inSPORTline Cruzz je moderní eliptický trenažér s řadou užitečných funkcí a rozšířenou funkční výbavou. Perfektně propracovaný computer s LCD displejem je snadno ovládatelný, přehledný a srozumitelný, což za... (více v detailu)
6 000
 Kč
Eliptický trenažer inSPORTline Petyr ET
Prodám asi 2 roky starý již nepoužívaný. domácí trenažer s jednoduchým ovládáním, který nezabere příliš místa v bytě tichý chod díky magnetickému brzdnému systému manuální ovládání zátěže základní funkce ... (více v detailu)
2 500
 Kč
Veslovací trenažér Dragon top stav
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Výborný pro vytrvalostní trénink a trénink celého těla -Posiluje kardiovaskulární systém a také sílu, vytrvalost, koordinaci a pohyblivost -Neklouzavý nášlap na pedálech s poutky -Lze nastavit 8 různých úrovní obtížnosti -Magnetizované tah lanka -Stabilní konstrukce a dobrá stabilita -Ergonomické sedadlo -Displej: celko... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 999
 Kč
Trenažér Elliptical Olpran 7372 BK
Před 15 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
INZERÁT PLATNÝ DO SMAZÁNÍ! Pozn.: Aktuálně bohužel nemůžu nafotit (v případě zájmu můžu fotky zaslat dodatečně). Pozn.: V případě vážného zájmu mohu trenažér dovézt v rámci BRNA za příplatek 100 Kč. Prodám plně funkční eliptický trenažér. Trenažér je v dobrém stavu, pouze na jednom z madel je prasklá pěna rukojeti, dále chybí kryt baterií. *** - magnetický brzdný systém - 8 - stupňová regulace odporu - setrvačník: 7 kg - funkce počítače: scan, čas, rychlost, kalorie, vzdálenost, ruční puls - rozeměry složeného stroje:... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 300
 Kč
Detska helma UVEX
Před 77 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám dětskou cyklistickou helmu značky UVEX. Super stav, jen zadní světlo už nefunguje, viz poslední foto. C... (více v detailu)
Středočeský kraj
190
 Kč
velmi kvalitní helma Author 51 - 55 cm
Před 81 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
párkrát použitá, výborný stav, regulace obvodu a velmi pěkné vystužení, bohužel vzádu ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20
 Kč
Další nabídky najdete zde: Míčové, halové a letní sporty