Lehké sedlo Bontrager Aeolus 155 mm

Prodáno
Středočeský kraj
Prodám sezónu ježděné sedlo , velmi lehké, odreniny po používání nevadí při jízdě PC. 8500
Středočeský kraj
3 000
 Kč

Podobné inzeráty

Sedlo skokové Wintec 500 Jump
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Zdravím prodávám sedlo, posedlí které jsem kupovala jako úplně nové a bylo používané 2 roky, sedlo nese známky používání, nijak odřené ani zničené není viz. fotky, pokud by bylo potřeba ještě jsem ochotná do soukromých zpráv dofotit. Jedná se o sedlo s možností výměny komory, možná domluva na tom že bych přidala další komory jiných velikostí ( modrá je na s... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
17 000
 Kč
Top kontaktní drezurní sedlo County Perfection 17,5 komora 2
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám velmi pohodlné drezurní sedlo County Perfection Sedlo světoznámé anglické značky,posedlí rozměrově 17,5 komora velikosti 2 naměřeno 13 cm,laminovaná dřevěná kostra s doživotní zárukou, polštáře plněné ovčí vlnou, široký páteřní kanál, velmi kontaktní a prostupné pro pobídky, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Sedlo WTB GT Pure V
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám používané pánské sedlo GT WTB PURE V . Univerzální použití pro různé styly jízdy jako XC, AM, Enduro, DH. Sedlo má anatomické ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
Sedlo Jan Hauzr 17,5
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám univerzální sedlo s červeným lemováním na posedlí, na míru, 17,5, komora 2, ježděno rekreačně, udržované, pravidelně mazané, skladováno ve vytápěné sedlovně, opečovávané. Bez vad, škrábanců opravdu jako nové. Nepadené, kontrolováno sedlařem a vše v pořádku. Vhodný na vyšší kohoutek. Možno nástrojené: bezpečnostní Třmeny+třmenové řemeny, batoh Fouganza (PC 2.000 Kč.) Popis: Sedlo NOVA CLASSIC SPRINGY skokový univerzál Modely Nova jsou historicky zdařilé a nejrozšířenější typy našich univerzálních sedel pro skákání i jízdárenskou práci, jsou stavěny na stejné kostře a liší se pouze výškou zadní rozsochy Celokožený skokově všestranný, oblíbený typ jezdeckého sedla pro muže i ženy Kostra Woodenbeechcraft elastická popruhová – lze přeformovat velikost sedlové komory Tělo kostry je koncepčně zhotoveno tak, aby s maximální prostupností a podporou sedu poskytovalo dokonalý komfort a jistotu Elasticita kostry si hravě poradí s menšími změnami osvalení v oblasti hřbetu koně /např. roční o... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
25 000
 Kč
Dámské inline brusle FireFly
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám skoro jako nové, inline brusle dámské. Velikost psaná 37-40, ale délka stélky 27 až 28 cm vnější. Moje velikost je 38 a ještě je kousek vůle. Na jedné straně je design trochu odřený po pádu, stejně jako jede... (více v detailu)
Středočeský kraj
900
 Kč
Sedlo Giant Romero
Před 6 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám použité sedlo Giant Romero. Trochu podřené od používání viz. fotografie. Možnost poslat.
Pardubický kraj
250
 Kč
SQlab gripy 711 Tech&Trail + rohy 411
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Gripy SQlab 711 Tech&Trail - vel. M Gripy 711 nabízí komfort při závodech a sportovní jízdě na horských kolech. Promyšlený vysoce ergonomický tvar přináší bezpečný a pohodlný úchop. Objímka je umístěna směrem ke středu řídítek, aby měla malíčková hrana ruky ideální oporu. Konec rukojeti je navíc oproti vnitřní části umístěný níže a díky tomuto tvaru se výrazně snižuje tlak na ulnární nerv, středový nerv a karpální tunel. Téměř kulaté a téměř rovné - gripy jsou na první pohled téměř kulaté (což je sportovní jízdu potře), přesto zde jsou ploché částí, kde dochází k distribuci tlaku a uvolnění prstů. Přesný úchop na jednotlivé prsty zajišťuje tvar ERGOBAR, což umožňuje přesné vedení řídítek. Výhody takového úchopu jsou patrné především na konci delšího výletu, maratonu a podobně. Gripy jsou vyrobené z nejlepších materiálů, což zajišťuje dlouho životnost a předchází "lepení" rukou na gripy. Doporučujeme gripy kombinovat s rohy ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
990
 Kč
NOVÝ rotoped trenažer ergometr KETTLER
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Původně 19.990 Kč. Minimálně použitý, spíše stále nový trenažer rotoped KETTLER model Ergometr X3. INFO : Oblasti pulsů možné zvolit v závislosti na tréninkovém cíli a úrovni výkonu. 8 programů, pulsem řízený trénink. Měření tepu s přesností EKG - integrovaný snímač Polar. Ergonomické gelové sedlo nastavitelné v horizont a vertikál poloze. Technologie eSys - sladění tréninkového počítače, indukčního systému, mechaniky a ergonomie. Kalibrovaný indukční brzdný systém zaru... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 900
 Kč
Sedlo na kolo Oxygen Roccia
Před 7 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám úplně nové sedlo na kolo Oxygen Roccia. :) Je lehké, žádné v... (více v detailu)
Jihočeský kraj
500
 Kč
Sedlo Fizik Antares R5
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám sedlo Fizik Gobi XM ve velmi slušném stavu. Osobní předání někde v Praze,nebo zá... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Kočárek Britax Römer Smile III – modrá trojkombinace
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kočárek po jednom dítěti, používaný 2 roky, včetně následujícího příslušenství: pláštěnka na korbu pláštěnka na sporťák moskitiéra (vhodná jak pro korbu tak sporťák) nánožník na zimu držák na kelímek černý kryt na ruce na zimu černá látková clona proti slunci bavlněné prostěradlo do korby Autosedačku nemám vyfocenou, ale je jako nová, v šedivé barvě, včetně novorozenecké vložky. Kočárek je velmi praktický, snadno ovladatelný, úzký (vhodný do města, menších výtahů i třeba po složení do malého kufru auta). Velmi snadno se na konstrukci nacvakne vajíčko, korba nebo sporťák – vše s ukazatelem správného uchycení). Kočárek má bezosá zadní kola (osa nepřekáží při delším kroku), kola jsou nafukovací, brzda pro obě kola je na jedné straně s indikátorem brždění, přední kola jsou uzamykatelná, takže se při jízdě nepřetáčí. Velmi snadno se polohuje madlo – pro n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 000
 Kč
Kožené sedlo na historické kolo
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kožené sedlo na historické jízdní kolo či moped, stav velmi pěkný viz foto. Mohu zaslat nebo osobně.
Středočeský kraj
890
 Kč
Fila CROSSFIT Women velikost 40
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím 2 sezóny ježděné brusle. Nájezd do 300 Km. Zachovalé. Možnost vyzkoušení Praha 13. Atraktivní dámské kolečkové brusle Fila Crossfit vám budou dobrým parťákem při prvních zkušenostech a vyjížďkách na kolečkových bruslích. Pochlubit se mohou zejména velkým pohodlím díky předtvarovanému polstrování a speciálním technologiím zajišťujícím prodyšnost. Brusli tvoří aluminiový rám a botička speciálně tvarovaná na ženskou nohu. 84mm kolečka o tvrdosti 83A jsou uložena na kvalitních ložiscích ABEC 7. Brusle mají tradiční zapínání tvořené šněrováním, páskem na suchý zip a nastavitelnou přezkou, která upnutí zafixuje a zpevní. Klíčové vlastnosti dámské kolečkové brusle pro začátečnice poskytují vysoký komfort předtvarované polstrování velmi ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 400
 Kč
FORT Ro.Zona, vel. 51/53
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
FORT RO.ZONA, vel. 51/53 - ocelový rám z trubek Columbus Zona - zeslabované, profilované, “aero” :-) - rok výroby 1999, vrcholný model z produkce Fort, závoďák - karbonová vidlice s alu sloupkem - tuhá a tvrdá - sedlová trubka (střed-střed) 505 mm, (střed-vrch) 530 mm - horní rámová trubka (střed-střed) 530 mm - hlavová trubka 105 mm, délka sloupku vidlice nad rámem 90 mm - vhodné na postavu cca 165-175 cm (na foto nastaveno na 172 cm) - osazení Shimano Ultegra (kliky s převodníky, přesmykač, brzdové čelisti) - kliky 172,5 mm, převodníky 53x39, kazeta 11-30 - Campagnolo Veloce (páky, přehazovačka) - zapletená kola Ritchey Pro OCR - hladký... (více v detailu)
Pardubický kraj
10 000
 Kč
Prodá použité kolo značky Merida
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám starší kolo značky Merida, které je přibližně 10 let staré. Kolo je plně funkční a vhodné na běžné vyjížďky, i když nese známky používání. Má dvě přehazovačky – jedna u šlapek se třemi rychlostními stupni a druhá na zadním kole s devíti stupni. Kolo je vybaveno nastavitelným předním odpružením pro pohodlnou jízdu i v terénu. Dále disponuje držákem na telefon, stojánkem, držákem na pití a zadní i přední odrazkou pro zvýšení bezpečnosti. Zadní světlo potřebuje pouze novou baterii. Kolo má dro... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 000
 Kč
Pells Razzer Evo Elite Copper 2022 vel. XL +lepší komponenty
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kolo je ve velmi dobrém stavu,servisované,je na něm lepší vidlice Rock Shox 35 120mm a teleskopická sedlovka 150mm.... Kolo jsem koupil 10/2022,doklad,záruka.. Prodejní cena 39500+lepši komponenty přes 12tis..Bez investic.. Model Razzer Evo Elite představuje ideálního zástupce z nabídky hliníkových XC kol Pells. Tento model jsme osadili kvalitní výbavou v podobě vidlice Rock Shox Judy Silver 100 mm, pohonu Shimano XT 1x12 s kazetou Deore 10-51, výkonných brzd Shimano BR-MT401 a plášťů Continental Race King Shieldwall. Díky využití jiného materiálu mohou být rámy Razzer Evo lehčí při zachování stejné tuhosti jako u řady Razzer. K celkové tuhosti a skvělým jízdním vlastnostem přispívá také využití pevných os a hlavového složení s tapered sloupkem. Zcela nová geometrie kombinuje p... (více v detailu)
Středočeský kraj
28 500
 Kč
Yamaha MT-07 2016 35kw
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám Yamaha MT-07 rv.2016 -Verze s ABS -V TP 35kw, jinak otevřená verze 54kw (možno řídit s A2) -STK do 04/2026 -Najeto 50xxx km, mnou najeto něco málo přes 10k km (GO při 25k děláno původním majitelem) -Olej mnou měněn každé 2tis km (tzn. posledních 10tis km) -Minulou sezonu měněn olej a gufera přední vidlice -Zadní tlumič OK -Nová přední i zadní pneu (přední 90%, zadní 80%) -Nová chladící kapalina a brzdová kapalina -Nové zadní sedlo spolujezdce -Nový vzduchový filtr -Nový zlatý řetěz (staré řetězová sada je OK, k motorce ale přidám o novou malou i velkou rozetu) -Nové vodítko řetězu -Nově vyměněný olej (0 km) Doplňky: -Kompletná vyfukový systém Akrapovič (k tomu i tlumič) -Kryt chladiče -Delší a širší řídítka (pohodlnější oproti originálním, ale k motorce přidím i origo) -Přední plexi -Černá folie na nádrži (pod folií modrý lak) -LED kouřové zadní světlo -LED ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
140 000
 Kč
Prodám použité horské kolo značky Merida
Před 7 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám starší kolo značky Merida, které je přibližně 10 let staré. Kolo je plně funkční a vhodné na běžné vyjížďky, i když nese známky používání. Má dvě přehazovačky jedna u šlapek se třemi rychlostními stupni a druhá na zadním kole s devíti stupni. Kolo je vybaveno nastavitelným předním odpružením pro pohodlnou jízdu i v terénu. Dále disponuje držákem na telefon, stojánkem, držákem na pití a zadní i přední odrazkou pro zvýšení bezpečnosti. Zadní světlo potřebuje pouze novou bateri... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 000
 Kč
Rose root miller 3
Před 6 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Dobrý den, chtěl bych prodat kolo z důvodu ukončení ježdění kvůli nedostatku času. Kolo odjezdilo cca. jednu sezónu (8 bikeparků), má za sebou celkově dva pády, takže se najdou málé oděrky (viz. foto). Největší závada, kterou lze na kole nalézt je promáčklina na zadním ráfku (viz. foto). Celkově je kolo plně funkční, ve velmi dobrém stavu (celoročně skladované v bytě). Velikost rámu L. Specifikaci kola můžete také najít ve fotkách. Pedály na kolo Raceface atlas 22 . Gripy Ergon ge1 evo factory. Vodítko řetězu a bashguard od Funnu. Původní cen... (více v detailu)
Pardubický kraj
65 000
 Kč
Sedlová trubka FSA K-Force Light
Před 10 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Průměr 31,6, délka 400 mm, otlak od sedlové trubky kola, ošoupané jen povrchové místo u brašničky (při jedné jízdě se brašnička uvol... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 400
 Kč
VELO GelTech - gelový potah na sedlo
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Specifikace Povrch: celistvý, bez prolisu Stahování kolem sedla ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
200
 Kč
Specialized řídítka, sedlová trubka, představec
Před 10 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Řídítka 42 cm, sedlová trubka průměr 27,2 mm, délka 300mm, představec 100 m... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 400
 Kč
HORSKÉ KOLO GENESIS ELEMENT MTB 26" TOP STAV
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pokud sháníte hezké atraktivní kolo, tak jste na správném místě. Nabízím k prodeji značkové horské kolo GENESIS , které díky konstrukci a barevnému laděného rámu je vhodné jako pánské i dámské . Velikost alu rámu 18" kola 26" vhodné pro výškovou kategorii do 180cm, odpružená přední vidlice umožňuje větší komfort z jízdy nejen v terénu ale i na cyklostezce . V brake , řazení rewoshift v rukojetích 3 x 7 rychlosti, komponenty shi... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Odpružený představec IMPROMAT Phantom, ahead, 25,4mm
Před 10 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám opravdovou raritu odpružený představec IMPROMAT Phantom, délka 135mm, ahead, průměr řidítek 25,4, materiál hliníková slitina, pružící prvek - elastomer, zdvih kolem 5cm, zdvih je možn... (více v detailu)
Zlínský kraj
850
 Kč
Sedlo Jan Hauzr
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám univerzální sedlo s červeným lemováním na posedlí, na míru, 17,5, komora 2, ježděno rekreačně, udržované, pravidelně mazané, skladováno ve vytápěné sedlovně, opečovávané. Bez vad, škrábanců opravdu jako nové. Nepadené, kontrolováno sedlařem a vše v pořádku. Vhodný na vyšší kohoutek. Možno nástrojené: bezpečnostní Třmeny+třmenové řemeny, batoh Fouganza (PC 2.000 Kč.) Popis: Sedlo NOVA CLASSIC SPRINGY skokový univerzál Modely Nova jsou historicky zdařilé a nejrozšířenější typy našich univerzálních sedel pro skákání i jízdárenskou práci, jsou stavěny na stejné kostře a liší se pouze výškou zadní rozsochy Celokožený skokově všestranný, oblíbený typ jezdeckého sedla pro muže i ženy Kostra Woodenbeechcraft elastická popruhová – lze přeformovat velikost sedlové komory Tělo kostry je koncepčně zhotoveno tak, aby s maximální prostupností a podporou sedu poskytovalo dokonalý komfort a jistotu Elasticita kostry si hravě poradí s menšími změnami osvalení v oblasti hřbetu koně /např. ročn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
25 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Příslušenství