Sportovní pouzdro na ruku běhání, kolo, lyže

Prodáno
Jihomoravský kraj
Univerzální sportovní pouzdro pro 6" telefony na zápěstí/rameno při sportovní aktivitě. rozměry celé kapsy na telefon100×160mm rozměry průhledné plochy: 75×145m
Jihomoravský kraj
90
 Kč

Podobné inzeráty

Fitness pouzdro Swissten na ruku do 7,2 palců NOVÉ
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Pouzdro Swissten Armband (černé/zelené) je určen pro všechny sportovní nadšence, kteří chtějí mít při svém oblíbeném sportu svůj smartphone u sebe. Umožní tak snadno využívat aplikace monitorující sportovní aktivity, poslouchat oblíbenou hudbu nebo přijímat hovory. Díky plně transparentní přední fólii. Voděodolný materiál Swissten Armband je vyroben z voděodolného materiálu, takže bez problémů odolá potu a nepřekvapí Vás ani déšť. Reflexní prvky: Pouzdro SWISSTEN ARMBAND je vybaveno reflexními... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
250
 Kč
Fitness pouzdro Swissten na ruku do 7,2 palců. NOVÉ
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pouzdro Swissten Armband (černé/zelené) je určeno pro všechny sportovní nadšence, kteří chtějí mít při svém oblíbeném sportu svůj smartphone u sebe. Umožní tak snadno využívat aplikace monitorující sportovní aktivity, poslouchat oblíbenou hudbu nebo přijímat hovory. Díky plně transparentní přední fólii. Voděodolný materiál Swissten Armband je vyroben z voděodolného materiálu, takže bez problémů odolá potu a nepřekvapí Vás ani déšť. Reflexní prvky: Pouzdro SWISSTEN ARMBAND je vybaveno reflexními prvky, které výrazně zvýší ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
250
 Kč
Cyklistická kabela na přední řídítka High Colorado
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Cyklistická kabela na přední řídítka High Colorado vrchní průhledná část na mapu či mobil, několik ka... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
500
 Kč
Krokoměr a sportovní pouzdro na paži
Před 18 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nový nepoužitý krokoměr PDC301. Vhodný pro chůzi / jogging / běh, 28denní historie sloupcového grafu, spotřeba kalorií na základě vašich osobních údajů, ujetá vzdálenost, počet kroků, hodiny, datu... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Yeria sportovní sluneční brýle Polarizované UV400
Před 19 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Yeria cyklistické sluneční brýle Polarizované UV400 sportovní brýle jsou vyrobeny z vysoce kvalitního polykarbonátu s ochranným povlakem UV400 na čočce, aby blokovaly škodlivé paprsky UVA a UVB. Obnovte skutečné barvy, odstraňte odražené a rozptýlené světlo, vyjměte scénu jasnější a dokonale chráníte oči. jsou vyrobeny ze světla a odolný materiál TR90, který vás neobtěžuje i když ho nosíte po dlouhou dobu, Konstrukce s rozšířenými čočkami: Konstrukce z... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
180
 Kč
Sportovní lyže Atomic GS D2 s délkou 184 cm, PC 22 000,-
Před 19 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím sportovní lyže Atomic GS D2 s délkou 184 cm / R19, které byly jeté jen 1 sezónu. Vázání na lyžích je Atomic Neox. Původní cena lyží byla 22 000 korun. Lyže jsou ve skvělém stavu. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat, ... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 000
 Kč
Sportovní ručník v pouzdře
Před 39 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Sportovní runík v ochranném pouzdře.
Středočeský kraj
60
 Kč
Běžecké pouzdro na mobil - obal na ruku - SLEVA
Před 140 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Běžecké pouzdro na mobil smartphone - obal na ruku - SLEVA. Vhodné na mobilní telefon velikosti: šířka 8-9 x délka 13-14 cm. Značka Bebe. Kolem ruky se upíná na suchý zip, takže sedí na různé šířky bicepsu. Úplně nové nepoužívané zboží. Perfektní stav. ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
50
 Kč
Cyklistický zámek na 3 číslice
Před 200 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Cyklistický zámek číslicový. NOVÉ, nejsou potřeba klíčky. Šťastnou cestu bez... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
85
 Kč
Sportovní lyže VÖLKL RACETIGER GS UVO 170cm, SUPER
Před 96 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Záruka 1 rok.8646. Sportovní lyže VÖLKL RACETIGER GS UVO 170cm, lyže jsou po servisu skluznic, radius 17,9m, krojení 114 - 70 - 90, celodřevěné jádro + titanalové vyztužení, sendvičová konstrukce full sidewall, tip rocker... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 490
 Kč
Cyklistický zvonek zvoneček černý NOVÝ
Před 200 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Cyklistický zvonek. NOVÝ. Barva černá, šroubovací na řídítka. Ode... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
35
 Kč
Sportovní POSILOVAČ na ruce a nohy
Před 318 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Sportovní POSILOVAČ na ruce a nohy, pomůcka pro domácí cvičení, účinný princip pružinového odporu, potaženo silnou vrstvou jemného pěnového materiálu ... ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
140
 Kč
Další nabídky najdete zde: Příslušenství