Je nám líto, ale inzerát byl již smazán.

Podobné inzeráty

SUPER SLEVA Novy turistický batoh
SUPER SLEVA Novy turistický batoh
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Zulu Summit 45l Turistický batoh Zulu Summit 45l má komfortní zádový systém a obsahuje všechny důležité prvky na víkendové výlety. Oceníte především praktický bočním vstup. Turistický batoh Zulu Summit 45l má komfortní a prodyšný zádový systém s ergonomicky tvarovanými ramenními popruhy. Na bederním pásu se nachází dvě kapsičky na tyčinku, mobilní telefon nebo další drobnosti, které chcete mít okamžitě po ruce. Na víku batohu je jedna vnitřní i vnější kapsa na doklady, klíče a jiné vybavení. Do batohu se dostanete i bočním vstupem, ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 700
 Kč
Batoh SOLOGNAC zelený, 20 litrů
Batoh SOLOGNAC zelený, 20 litrů
Před 7 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám turistický batoh zn. SOLOGNAC minimálně nošený, barva zelená a šedá (oranžový nápis Solognac a nitě vpředu zamalovány černým fixem). Jeden hlavní úložný prostor s dvěma zipy a jedna velká kapsa vpředu na drobnosti se zipem s molle vazbou na kterou se dá připnout výbava nebo kapsa. Délkově nastavitelný hrudní popruh s plastovou sponou. Ucho pro přenášení batohu v ruce. Odolný mate... (více v detailu)
Liberecký kraj
349
 Kč
Deuter Guide 40+ SL (dámský batoh)
Deuter Guide 40+ SL (dámský batoh)
Před 11 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Deuter Guide 40+8L - SL (dámský batoh) v modré barvě. Batoh jsem měla pouze jednou. Hlavní přednosti batohu Guide 40+ SL: -zkrácený zádový systém Alpine -užší a kratší ramenní popruhy a bederní pás Vari Flex -výškově nastavitelné víko s kapsou na zip -vnitřní kapsa na cennosti -zipem oddělitelná spodní komora batohu -boční nosiče na lyže -praktická píšťala na hrudním páse -... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 663
 Kč
TURISTICKÝ BATOH KARRIMOR JAGUAR 55-75
TURISTICKÝ BATOH KARRIMOR JAGUAR 55-75
Před 14 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám velký turistický batoh KARRIMOR JAGUAR 55-75. Byl použitý pouze jednou, dále už ho nevyužiji. Batoh je v perfektním stavu, bez jakýchkoli známek opotřebení. Ideální pro delší turistic... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Outdoor a turistika