Je nám líto, ale inzerát byl již smazán.

Podobné inzeráty

Ramena CCM Tacks 3092 JR
Ramena CCM Tacks 3092 JR
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Tel 77720897 Plzeň . prodám použité, zdravé ramena. na výšku 125 - 138 cm .Nová ramena CCM Tacks 3092 jsou více anatomická k tělu než předchůdce 1052. Dnešním trendem je výstroj spíše zmenšovat než zvětšovat. Je tomu tak protože hokej jako takový se dosti zrychluje všude a proto nepotřebujete chrániče ramen jako v NFL. Je tomu tak i u ramen CCM Tacks 3092. Zde platí heslo: méně je někdy více. Ramenní poklice jsou platového jádra spolu s pěnovými výstelkami... (více v detailu)
Plzeňský kraj
500
 Kč
VÝPRODEJ - NOVÁ BRANKÁŘSKÁ MASKA CCM AXIS A1.9
VÝPRODEJ - NOVÁ BRANKÁŘSKÁ MASKA CCM AXIS A1.9
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nová brankářská maska CCM AXIS A1.9 Velikost: XS černá, bílá (obvod hlavy 51 - 55 cm), S černá (obvod hlavy 53 - 58 cm) Novinka 2020, inspirovaná NHL a je plná nových funkcí a materiálů, jejichž cílem je zlepšit pohodlí a co je důležitější, ochranu. CCM A1.9 tvoří skořepina ze skelných vláken s vyztužením z uhlíkových vláken robustní skořepinu navrženou tak, aby chránila před nárazy. Uvnitř masky je několik materiálů, které jsou strategicky umístěny tak, aby poskytovaly nejvyšší dostupnou úroveň ochrany. Inteligentní materiál D3O, který je... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 500
 Kč
Dres pro rozhodčí CCM 160S Senior
Dres pro rozhodčí CCM 160S Senior
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
jednu sezónu používaný dres. Dres je hezky bílý, není nijak poničený, odřený nebo roztrhaný. Velikost 50 - špičkový dres pro rozhodčí používaný v NHL - díky použitému materiálu (100% polyester Ultrafil) se ne... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 000
 Kč
brankářské hokejové betony CCM Extreme E Flex 4 vel. 35+2
brankářské hokejové betony CCM Extreme E Flex 4 vel. 35+2
Před 11 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Hokejové betony zakoupené před 6 lety hrané pouze 2,5 roku! Tomu odpovídá opotřebení viz. foto. Betony jsou originál dovezené přímo z Kanady a mají originál design, který se sériově nevyráběl. Betony jsou pohodlné, krásně drží na noze a hlavně bezpečné, byl jsme s nimi maximálně spokojen. Prodávám z důvodu, že jsem s chytání... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 000
 Kč
Osprey Kresta 30 - dámský skialpový batoh
Osprey Kresta 30 - dámský skialpový batoh
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, Nabízím k prodeji dámský skialpový batoh Osprey Kresta o objemu 30l. Batoh je zánovní, v perfektním stavu, použitý 2x, nevyužívaný. Odeslání možné přes Zásilkovnu, případně osobní předání po domluvě v Praze, Brně, nebo okolí Ivančic u Brna. Popis produktu: Nový typ zimního batohu Osprey speciálně designovaného pro ženy - Kresta 30 - byl vytvořen tak, aby obstál v těch nejtvrdších horských podmínkách. Kresta kombinuje volnost pohybu spolu s designem umožňujícím připnout lyže, snowboard nebo sněžnice. Velikost 30litrů hravě pojme všechny věci, které budete v horských podmínkách potřebovat. Dvě komory: v hlavní komoře kapsa a poutko na hydro vak - kompatibilní s hydratačním systémem Hydraulics™ a Hydraulics™ LT, malá síťovaná kapsa na zip, karabinka na klíče; rychlý vstup do druhé komory, která je vhodná na lavinovou výbavu. Vstup do hlavní komory ze strany zad. Možnost přichycení lyží a SNB diagonálně i vertikálně. Přední panel z PU je odolný proti poškození. Očko na přichyce... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Sportovní páska CCM na hokejku i kopny
Sportovní páska CCM na hokejku i kopny
Před 14 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám sportovní pásku značky ccm na hokejku i na kopny PC 149 Kč možno více kusů.
Středočeský kraj
80
 Kč
Skialpový set SCOTT speedguide 80 170cm použitý jednou
Skialpový set SCOTT speedguide 80 170cm použitý jednou
Před 20 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám téměř nový set na skialpy, použitý pouze na jeden výšlap a sjezd na sjezdovce. Originál pásy a vázání skitrab. Navrtáno na lyžáky Mondo 27,5 ( celko... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000
 Kč
Lapačka Bauer Supreme Mach, vyrážečka Warrior Ritual G5 SR+
Lapačka Bauer Supreme Mach, vyrážečka Warrior Ritual G5 SR+
Před 20 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Použitý brankářský set rukavic, lapačka Bauer Supreme Mach, vyrážečka Warrior Ritual G5 SR+, obojí velikost senior, klasicky gard. Krásná barevná kombinace !!! Lapačka - profi model, je ve slušném stavu, plasty a výplně jsou v pořádku, pěkně zavírá, možná bude potřeba udělat časem ošňůrkování z vnitřní strany v oblasti koše, možná i výplet koše, tedy pokud ji někdo bude chtít používat na hokej vyšší úrovně. Lapačka má semtam nějakou kosmetickou oděrku - ošuntělinu, ale celkově je ve slušném stavu. Pokud by ji chtěl mít někdo v top stavu, bylo by potřeba t... (více v detailu)
Zlínský kraj
9 290
 Kč
Hokejový dres Salming (bílý+modrý+červený) XXL - ÚPLNĚ NOVÝ
Hokejový dres Salming (bílý+modrý+červený) XXL - ÚPLNĚ NOVÝ
Před 21 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
NABÍDKA ZNAČKOVÉHO HOKEJOVÉHO DRESU SALMING (bílá barva + modrá barva + červená barva) ! Cena 390,-Kč je za jeden kus ! Pouze velikost XXL (délka 90 cm a šířka 65 cm). Nabízeno za velmi dobrou cenu ! Osobní odběr možný pouze v Prostějově. Při platbě předem na účet je poštovné jen 80,-Kč !! Zaslání na dobírku (+ 160,-Kč). POPIS: Hokejový tréninkový dres Salming pro rozlišení hráčů při tréninku nebo amatérském zápase. Dres je vyroben z kvalitního... (více v detailu)
Olomoucký kraj
390
 Kč
Lapačka Bauer Sup Mach, vyrážečka Warrior R/G5 SR+
Lapačka Bauer Sup Mach, vyrážečka Warrior R/G5 SR+
Před 21 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Použitý brankářský set rukavic, lapačka Bauer Supreme Mach, vyrážečka Warrior Ritual G5 SR+, obojí vel. senior, klas. gard. Lapačka - profi model, je ve slušném stavu, plasty a výplně jsou v pořádku, pěkně zavírá, možná bude potřeba udělat časem ošňůrkování z vnitřní strany v oblasti koše, možná i výplet koše, tedy pokud ji někdo bude chtít používat na hokej vyšší úrovně. Má semtam nějakou kosmetickou ošuntělinu, ale celkově slušný stav. Pokud by ji chtěl mít někdo v top stavu, bylo by potře... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 990
 Kč
Brusle CCM Jetspeed FT6 Pro SR 42 (8,5)
Brusle CCM Jetspeed FT6 Pro SR 42 (8,5)
Před 28 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Brusle CCM Jetspeed FT6 Pro SR - nejvyšší model bruslí řady Jetspeed pro rok 2023. Pouze vyzkoušené 1x na ledě, nejsou zapékané, jsou nové s originál krabicí. Cena novych 27.900,- Při fér a rychlém jednání sleva. Poštovné zdarma přes zasilkovnu. Popis: Nová vylepšená bota z jednoho kusu je především o výkonu a zrychlení. Nyní připravena na hru pro dokonalé anatomické spojení nohy s bruslí, maximalizuje pohodlí a přenos síly. Oblast achilovy paty poskytuje díky Powerflex vě... (více v detailu)
Jihočeský kraj
13 900
 Kč
Nové lyžáky Dalbello DRS WC S, vel. 265
Nové lyžáky Dalbello DRS WC S, vel. 265
Před 145 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám nové, nepoužité závodní lyžáky Dalbello DRS World Cup. Tvrdost S (Flex Index +/- 130), velikost mondo 26/26,5. Namontovány 5 mm liftery (vše ofrézováno a zarovnáno), Booster pásek (originál přidám),... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 490
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zimní sporty