Nůž od P.Kalouse

Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám nůž od P.Kalouse z edice Milan Matějka užívání v přírodě. Nůž nebyl nikdy použít jen ležel ve vitríně. Materiál čepele RWL 34 tvrdost 61hrc. ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 500
 Kč

Podobné inzeráty

Nůž od Igora Hritze
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám nůž od nožíře Igor Hritz model Zálesák. Mat.čepele Elmax tvrdost 59Hrc. Délka čepele 11,5cm celková délka 24cm. Materiál střenek stab. Javor zakonč... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 000
 Kč
Nůž Aitor Oso Blanco
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím nůž španělské značky. Nůž je v pěkném stavu nenošený,nabroušený.Pořádný kus ocele. Sta... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 000
 Kč
Nůž Ausus
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám nůž Ausus,materiál čepele D2,příložky černá micarta. Nůž byl párkrát v kapse. Stav nového, přidám i opaskové pouzdro dokoupene ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 500
 Kč
Tanto nůž Schrade SCHF15
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám Tanto nůž SchradeSCHF15. Jako nový, Jedná se o tento model: ... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 000
 Kč
Prodám značkový nůž BὅKER vyr.č.B048 použitý.
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám značkový nůž BὅKER vyr.č.B048 použitý bez poškození plně funkční včetně pouzdra viz. foto.
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
FRANCOUZKÝ HOUBAŘSKÝ NŮŽ (NOVÝ)
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
FRANCOUZKÝ HOUBAŘSKÝ NŮŽ 3753 Kvalitní zavírací houbařský nůž s nerezovou zahnutou čepelí, dřevěnou rukojetí zakončenou tuhým štětečkem na čištění hub.Čepel je fixována tlakem hřbetní pružiny. Pouzdro nen... (více v detailu)
Pardubický kraj
379
 Kč
nůž Victorinox Outdoor Master Mic L
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji kvalitní nůž Victorinox Outdoor Master Mic L. Jedná se o nůž s pevnou čepelí pro outdoorové nadšence, rybáře, lovce. Má čepel v provedení full tang - drop-point a kvalitní, velmi pevnou střenku z micarty. Nůž prodáv... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 500
 Kč
Nůž TBS Lynx
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Šikovný outdoorový nůž. Ocel N695, střenky olivové dřevo, kožené pouzdro. Nů... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 800
 Kč
Kapesný nůž Browning linerlock nový
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
K prodeji nový zavírací nůž od firmy Browning. Střenka materiál polymer s logem firmy. Rozměry: zavřený 11,10cm, čepel 8,9cm, materiál čepele nerezová ocel 8Cr13MoV. Dobře se brousí. Otevírání pomocí kolíčků, levák nebo pravák. Pěkné zpracovaní. Bezpečnostní pojistka proti zavření linerlock. Klip pro upevnění nože na lemu kapsy od kalhot. Posílám s originál krabičkou. Cena... (více v detailu)
Ústecký kraj
399
 Kč
Nůz Brigand černý, Mikov, nový
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Na prodej nůž brigand od mikovu. Parametry Materiál čepele: 420 Materiál rukojeti: Plast Materiál pouzdra: Plast Délka čepele: 10 cm Celk... (více v detailu)
Kraj Vysočina
220
 Kč
Nůž od nožíře
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nůž z uhlíkové oceli od nožíře Ivan78 (galerii má na knife.cz), myslím že to bylo přek... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1
 Kč
Gerber Remix Plain
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám zavírací nůž Gerber Remix Plain , defacto nový nepoužívaný neodřený (nevhodný dárek), jednoruční otevírání, zajímavý design , délka v ... (více v detailu)
Pardubický kraj
800
 Kč
Zavírací nůž QSP Parrot, zelená střenka
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám nový, nepoužitý kvalitní zavírací nůž od firmy QSP model QSP Parrot - zelený. Vitrínovka. Složen z kvalitních komponentů. Střenka z materiálu G10, což je velice odolný materiálu se zdrsněným povrchem kteý neklouže ani ve vodě. Čepel je z tvrdé nástrojové oceli D2. Tvrdost čepele je HRC58-60 (zkouška tvrdosti dle Rockwella), tvrdá. Rozměry, zavřený nůž 10cm, délka čepele 8,3cm. Kolíček pro otevření no... (více v detailu)
Ústecký kraj
650
 Kč
nůž Gerber LMF II
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám nůž Gerber LMF II v dobrém stavu, barva coyote.
Královéhradecký kraj
2 000
 Kč
Kapesný zavírací nůž QSP Parrot
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám nový, nepoužitý zavírací nůž od firmy QSP model QSP Parrot se zbírky. Střenka je velice odolná, vyrobená z materiálu G10 s texturou. Rozměry, zavřený nůž 10cm, délka čepele 8,3cm, Materiál čepele D2. Kolíček pro otevření nože-levák nebo pravák. Kapesní klip k nošení v kapse. Velice pěkné zpracovaní. Bezpečnostní pojistka proti zavření linerlock. Očko pro uchycení poutka. Původní cena 770Kč Cena je bez dopravy. Doprava dle domluvy ... (více v detailu)
Ústecký kraj
649
 Kč
Pouzdro na opasek univerzani
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám pouze toto univerzani pouzdro na opasek vhodné na baterku a nebo na nůž nec... (více v detailu)
Liberecký kraj
300
 Kč
Multifunkční nářadí 17v1
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Multinářadí obsahuje: sekeru, uzamykací kleště, pilník, škrabku na ryby, štěrbinový šroubovák, imbusový klíč, harpunu, otvírák na láhve, pilku na dřevo, křížový šroubovák, kapesní nůž, kladivo, nůž na drát, kleště, kleště, nárazník a zámek. Zámek rukojeti proti otevření + silikonová ochran ostří sekery. Kryt má speciální háček, díky kterému můžete pouzdro připevnit na opasek u kalhot nebo batohu. Kapesní nůž měří pouze 17,5 cm a váží 376 g a je dodáván se 17 nástr... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
249
 Kč
Rucne vyrobeny nuz, z nerez oceli N690,61HRC, koren,ovangkol
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Ručně vyrobený nůž z nerezové oceli s pouzdrem Nůž: Typ oceli : N690 nerez Délka nože: 237mm Délka čepele: 114mm Tloušťka čepele: cca 2.5mm Nejširší místo čepele : 23mm Tvrdost čepele : 61 HRC, kaleno profi firmou, změřeno tvrdoměrem. Rukojeť: Stabilizovaný kořen a ovangkol Lepeno epoxidem Pouzdro: 3mm hovězina ,barvená pro praváka poutko cca 42mm pro opasek Váha : 108g , s pouzdrem 160g N690 je špičková ocel určená pro kalené nástroje s odolnými řeznými hranami jako např. čepele nožů, chirurgické řezné nástroje, kotoučové n... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 700
 Kč
Rucne vyrobeny nuz, z nerez oceli N690 61 HRC, bříza
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Ručně vyrobený nůž z nerezové oceli s pouzdrem Nůž: Typ oceli : N690 nerez Délka nože: 240mm Délka čepele: 114mm Tloušťka čepele: cca 2.5mm Nejširší místo čepele : 22mm Tvrdost čepele : 61 HRC, kaleno profi firmou, změřeno tvrdoměrem. Rukojeť: Stabilizovaná bříza s krásnou kresbou. Lepeno epoxidem Pouzdro: 3mm hovězina ,barvená pro praváka poutko cca 42mm pro opasek Váha : 115g , s pouzdrem 175g N690 je špičková ocel určená pro kalené nástroje s odolnými řeznými hranami jako např. čepele nožů, chirurgické řezné nástroje, kotoučo... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 700
 Kč
Sada pro přežití 32v1
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
SPECIFIKACE: vodotěsné flipové pouzdro: ano počet prvků: 32 rozměry balení: 11/5 / 8cm hmotnost: 0,666 kg hmotnost v balení: 0,682 kg OBSAH BALENÍ: strunová pila o délce cca 60 cm zavírací nůž s pilou a řezačkou struny taktické pero karta přežití 11v1 Tinder s hořčíkovou tyčí a tažnou deskou s dělením cm a otvírákem na láhve svítilna - napájena A... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
559
 Kč
Starý nůž s pilkou
Starý nůž s pilkou. Používané, viz. foto. V případě zájmu pište... (více v detailu)
299
 Kč
Můj první nůž Victorinox
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Zábavná sada Můj První Victorinox, je perfektní dárek pro odvážné a zvídavé děti. Sada se skládá z nože, barevné šňůrky na krk s karabinou a veselých omalovánek, které mimo jiné ukazují, jak bezpečně pracovat s nože... (více v detailu)
Jihočeský kraj
890
 Kč
Nůž Gerber Legendary - vlajková loď Gerber USA
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nůž Gerber Legendary Blade - vlajková loď značky Gerber - původní model Portland Oregon, vyrobeno v USA, první generace, čepel ostří nože 5,5 cm /čisté ostří nože/, čepel 6,5 cm, v zavřeném stavu 9 cm, celková délka v otevřeném stavu 15,5 cm, vlajková loď Gerber Portland Oregon USA, luxusní sběratelský kousek, ji... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 500
 Kč
Kapesní zavírací nůž
Prodám nový kapesní zavírací nůž s pojistkou proti samovolnému zavření.
350
 Kč
Nůž zavírací JEEP
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím zavírací nůž JEEP, celokovové provedení s ocelovou sponou, polymerová střenka. Celá Délka: 21 cm Délka čepele: 9 cm ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
450
 Kč
Další nabídky najdete zde: Outdoor a turistika