Cristiano Ronaldo lidl karta fotbal 2024

Prodáno
Karlovarský kraj
Karta je v perfektním stavu a byla uložena v ochraně, za kvalitu produktu se můžete neobávat
Karlovarský kraj
89
 Kč

Podobné inzeráty

Fotbalová branka
Před 1 dny - SBAZAR
Fotbalová branka KIPSTA rozměr 180 x 125 včetně sítě. Vše v perfektním stavu skoro nepoužívané.
900
 Kč
Fotbalový míč Coca - Cola UEFA 2024 + Vak
Před 1 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám originál fotbalový míč Coca - Cola UEFA 2024. Vydaný při příležitosti UEFA 2024. Design : exkluzivní motiv Coca - Cola UEFA 2024, který si zamilujete. Kvalita : vyroben z prvotřídních materiálů, ideální pro tréninky i zápasy. Vhodné pro sběratele i aktivní h... (více v detailu)
Olomoucký kraj
900
 Kč
Fotbalový míč Coca - Cola UEFA 2024 + Vak
Před 2 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám originál fotbalový míč Coca - Cola UEFA 2024. Vydány při příležitosti UEFA 2024!. Design : exkluzivní motiv Coca - Cola UEFA 2024, který si zamilujete. Kvalita : vyroben z prvotřídních materiálů, ideální pro tréninky i zápasy. Vhodné i pr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
900
 Kč
Mbappé fotbalový dres PSG 2024
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nový fotbalový dres Kilian Mbappé PSG 2024 Stav: nový s visačkou Velikost: L V případě zájmu mi neváhejte napsa... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 299
 Kč
Fotbalový míč Coca - Cola UEFA 2024
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám originál fotbalový míč Coca Cola UEFA 2024. Vydaný při příležitosti UEFA 2024. Design : exkluzivní motiv Coca - Cola UEFA 2024, který si zamilujete. Kvalita : vyroben z prvotřídních materiálů, ideální pro tréninky i zápasy. Vhodné pro sběratele i aktivní hráče. Sta... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 000
 Kč
Fotbalové karty TOP CLASS 2024 - veškerý sortiment
Před 3 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Prodám mnoho zboží ohledně fotbalových kartiček nové série Panini - TOP CLASS 2024. Albumy , nové balíčky , cenné Limitované karty , ale i jednotlivé karty do ... (více v detailu)
Liberecký kraj
10
 Kč
Grafická karta - MSI NVIDIA GeForce RTX 4090
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
V balení se nachází : - 1x Grafická karta MSI NVIDIA GeForce RTX 4090 VENTUS 3X E 24G OC DLSS 3 + Dárek při koupi Popis : MSI NVIDIA GeForce RTX 4090 VENTUS 3X E 24G OC DLSS 3 je jedna z nejvýkonnějších grafických karet na trhu . Důležité : Produkt Vám pošlu na Vámi zvolenou adresu , boxu nebo parcel shopu . Před odesláním je nutná platba na bankovní účet (kartou) . Není možné platit na dobírku z důvodu špatných zkušenost... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
41 000
 Kč
Tokyo Marui Hi-Capa 5.1 Gold Match
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Top model od osvědčené značky, v původním balení, v perfektním stavu (nevhodný dar - jednou vyzkoušené, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 999
 Kč
Ergometer - rotoped Kettler X7
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ergometr Kettler X7, plně vybavený multifunkční trenažér série X, se vyznačuje robustní konstrukcí speciálně navrženou tak, aby byla snadno přizpůsobitelná osobám s různou tělesnou výškou a zároveň umožnila nadstandardní zatížení do 150 kg. Speciálně tvarovaná multifunkční řidítka jsou výškově nastavitelná a nabízejí různé varianty úchopu. Prostřednictvím tréninkového počítače s podsvíceným displejem VGA... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Gymnastické kruhy Heavy Weight AKCE SLEVA Český výrobek
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
SLEVA 20% Z 1400 NA 1200 Kč. Dřevěné gymnastické kruhy Heavy Weight ke crossFit tréninku či k tréninku wokourku a kalistenik vyrobeny ručně v České republice. I tento produkt vyrábíme již několik let a za tuto dobu jsme zesílili množství stehů na maximum a také jsme v oblasti kovových komponent zesílili popruh, aby nedocházelo prodření. Nosnost tohoto produktu je více, než je potřeba. Testovali jsme kruhy s naším nejtěžším sportovcem navíc i se zátěžovou vestou Heavy Weight. V balení se nachází dva kusy dřevěných kruhů i s popruhy a přezkami. Gymnastické kruhy jsou ideální pomůckou k tréninku a cvičení a pomáhají formovat tělo. Nicméně i u tohoto typu cvičení se můžete zastavit a přestat se posouvat. My začali s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 190
 Kč
Masážní obruč Hula hop modro-šedá
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Tato cvičební pomůcka vám ze cvičení udělá zábavu. Obruč je potažena pěnou, takže je velice příjemná na dotek a rozhodně od ní pas bolet nebude. Výhodou je, že se skládá z 8 dílů, které do sebe zacvaknete a díky tomu můžete mít obruč buď 75, 85 nebo 95 cm, dl... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
159
 Kč
Veslovací trenažer Kettler
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím veslovací trenažer Kettler Coach E. Trenažer je v perfektním stavu jak nový. Nájezd pouhých asi 30 hodin.
Středočeský kraj
13 000
 Kč
Zátěžové kraťasy 0,5-8 kg Heavy Weight
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Naše zátěžové kraťasy mají rovnoměrné rozložení zátěže a jsou ručně vyrobené v České republice z kvalitních evropských materiálů za účelem dosažení maximální odolnosti. Díky specifickému způsobu výroby jsou kraťasy co nejmenší a tím skvěle drží na těle i při běhu, ale i jinému kondičnímu cvičení. Vysokou přilnavost a přizpůsobivost tělu zabezpečují dva pásy s širokým suchým zipem na každé nohavici plus hlavní popruh kolem pasu s přezkou. Rozměr a velikost zátěžových kraťas je univerzální a vhodný pro všechny typy postav. Zátěžové kraťasy jsou určeny pro zvýšení efektivity při jakémkoli sportu, tréninku a pohybové aktivitě. Během několika let procházejí produkty Heavy Weight mnoha změnami a inovacemi, na kterých se podíleli profesionální sportovci ze všech sportovních odvětví. V inovacích nadále pokračujeme a produkty stále zlepšujeme a zdokonalujeme. Ideální je mít jak zátěžové kraťasy tak i zátěžovou vestu a trénink kombinovat i s našími dalšími produkty závěsným systémem nebo s g... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 690
 Kč
Fotbalové karty Panini TOP CLASS 2024 - Albumy, balíčky ....
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám mnoho zboží ohledně fotbalových kartiček nové série Panini - TOP CLASS 2024. Albumy , nové balíčky , cenné Limitované karty , ale i jednotlivé karty do ... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Balanční podložka Balance ball SEDCO CX-GB1530 s madly 63 cm
Před 1 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Balanční podložka SEDCO CX-GB1530 je pomůcka vhodná pro aerobní a balanční cvičení. Podložka může být používána dvojím způsobem - měkkou částí nahoru nebo dolů.To vše nabízí širokou škálu balančních cviků při fitness tréninku i při rekonvalescenci. Balanční podložkay přispívají k rozvoji koordinace pohybu a schopnosti udržet rovnováhu. Při opakovaném používání posiluje svalové partie uložené v hlubších vrstvách, které se velmi obtížně procvi... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 200
 Kč
Kusové Pokémon VINTAGE karty (KARTY STARÉ PŘES 20LET)(2)
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji přebytečné originální karty TCG Pokémon staré přes 20let!!! Prodej pouze po dvojicích karet v modrém rámečku za celkovou cenu uvedenou u něj!!! Všechny karty jsou nafocené i z druhé strany a očíslovány pro Vaši lepši orientaci, než karty zakoupíte pečlivě si prohlédněte jejich stav z obou stran. KARTY JSOU V RŮZNĚ ZACHOVALÉM STAVU VIZ. BARVA CENOVKY (VYSVĚTLIVKY 1.FOTO) A JSOU 100% ORIGINÁLNÍ. AKCE MĚSÍCE: KE KAŽDÉ OBJEDNÁVCE ZÍSKÁTE KARRLOSS HALLOWEEN BOOSTER PACK Z... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Posilovací lano Heavy Weight 12m - AKCE SLEVA
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
SLEVA 20% . Dalším přírůstkem do rodiny produktů Heavy Weight je posilovací lano/tréninkové lano/zátěžové lano/battle rope. I tahle cvičební pomůcka, která patří do arzenálu každého sportovce či nesportovce Ti pomůže dosáhnout vysněných výsledků.. Je vyrobeno za přísných podmínek, postupů a testování profesionálních sportovců. Naše lano se skládá ze tří částí. První je samotné pletené lano z pevných technických tkanin v celé šíři 40 mm. Druhá pevná rukojeť stahující oba konce posilovacího lana, aby byl úchop pohodlný při tréninku a nedocházelo k rozpletení konců. Poslední částí je ochranný obal, který většina těchto lan nemá. Právě ochranný obal má velký význam v případě životnosti a komfortu při tréninku. Lano disponuje optimální délkou 12 me... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 900
 Kč
Kusové Pokémon VINTAGE karty (KARTY STARÉ PŘES 20LET)(1)
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji přebytečné originální karty TCG Pokémon staré přes 20let!!! Všechny karty jsou nafocené i z druhé strany a očíslovány pro Vaši lepši orientaci, než kartu zakoupíte pečlivě si prohlédněte její stav z obou stran. Ceny jsou uvedené přímo ve fotografiích... KARTY JSOU V RŮZNĚ ZACHOVALÉM STAVU VIZ. BARVA CENOVKY (VYSVĚTLIVKY 1.FOTO) A JSOU 100% ORIGINÁLNÍ. AKCE MĚSÍCE: KE KAŽDÉ OBJEDNÁVCE ZÍSKÁTE KARRLOSS HALLOWEEN BOOSTER PACK ZDARMA + ZVÝHODNĚNOU C... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Nemotorizovaný běžecký pás
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Hezky den, nabizim na prodej uplne novy nemotorizovany bezecky pas. Jelikoz si stavim nove fitko a potrebuji par stroju, tak budu delat vetsi objednavku primo od vyrobcu z ciny, kde jsou ceny za viz. tento pas nebo plno jinych produktu uplne, ale uplne jinde. Rekl jsem si, ze dam moznost se nekomu k objednavce pridat a tim by byla cena za dopravu nizsi pro vsechny. Cena za tento pas i s dopravou by byla za 40 000 kc. No... (více v detailu)
Hlavní město Praha
40 000
 Kč
Multifunkční stanice
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Hezky den, nabizim na prodej uplne novou Multifunkční stanici. . Jelikoz si stavim nove fitko a potrebuji par stroju, tak budu delat vetsi objednavku primo od vyrobcu z ciny, kde jsou ceny za viz. tato stanice nebo plno jinych produktu uplne, ale uplne jinde. Rekl jsem si, ze dam moznost se nekomu k objednavce pridat a tim by byla cena za dopravu nizsi pro vsechny. Cena za tuto multifunkcni stanici i s dopravou by byla okolo 30 000 ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
30 000
 Kč
Karty Pokemon Velký Herní Box 440 karet + obaly
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji herní boxy se 440 kartami Pokemon, vhodné na rodinné hraní a určeno pro začínající hráče, boxy jsou vhodné na stavbu herních balíčků, obsahují vše potřebné ke hře. Box obsahuje karty všech možných rarit(rare, uncommon, common) obsahuje také balík energií a trenérů potřebných ke hře. Vhodné jako dárek pro vaše dítko. Set obsahuje: Krásný Box na uložení všech karet a příslušenství ke hře + základní příručku pro stavbu balíčku 65ks herních obalů + žetony potřebné ke hře včetně V-star žetonu... (více v detailu)
Olomoucký kraj
800
 Kč
KUSOVÉ KARTY TCG POKÉMON (ORIGINÁL KARTY) (2)
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji přebytečné originální karty TCG Pokémon z různých edic... Ceny jsou uvedeny ve fotografiích. VĚTŠINA KARET JE V NEAR MINT STAVU (ZELENÁ CENOVKA), ZBYTEK DLE BARVY CENOVKY V OBRÁZKU A JSOU 100% ORIGINÁLNÍ. AKCE MĚSÍCE: KE KAŽDÉ OBJEDNÁVCE ZÍSKÁTE KARRLOSS HALLOWEEN BOOSTER PACK ZDARMA + ZVÝHODNĚNOU CENU DOPRAVY PŘES ZÁSILKOVNU ZA POUHÝCH 29,-KČ (KARRLOSS HALLOWEEN BOOSTER P... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
KUSOVÉ KARTY TCG POKÉMON (ORIGINÁL KARTY) (3)
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji přebytečné originální karty TCG Pokémon z rŮzných edic... Ceny jsou uvedeny ve fotografiích. VĚTŠINA KARET JE V NEAR MINT STAVU (ZELENÁ CENOVKA), ZBYTEK DLE BARVY CENOVKY V OBRÁZKU A JSOU 100% ORIGINÁLNÍ. AKCE MĚSÍCE: KE KAŽDÉ OBJEDNÁVCE ZÍSKÁTE KARRLOSS HALLOWEEN BOOSTER PACK ZDARMA + ZVÝHODNĚNOU CENU DOPRAVY PŘES ZÁSILKOVNU ZA POUHÝCH 29,-KČ (KARRLOSS HALLOWEEN BOOSTER P... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Pokemon TCG - Balíčky 50/200 karet + Ultrarare Karta
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím balíčky originálních Pokemon TCG karet z edic z let 2019 až 2023 Balíčků jsou 3 typy: Balíček 50 karet papírový (119Kč,-) karty se NEopakují! • 47ks základních karet • 2ks nonholo rare • 1ks reverse foil • V každém třetím balíčku je navíc holo/foil karta. Mini plechovka 50 karet (149Kč,-) karty se NEopakují! • 47ks základních karet • 2ks reverse foil • 1ks holo/foil • V každé třetí plechovce je navíc bonusová Ultrarare karta (V, Ex, Trainer Gallery, Radiant, Celebrations CC) • PIKACHU ZDARMA!!! při odběru 3 a více plechovek. • Můžete si vybrat z 3 různých vzhledů plechovek (viz třetí foto). Maxi plechovka 200 karet (499Kč,-) karty se mohou opakovat • 165ks základních karet • ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
119
 Kč
Profesionální rotoped Star Trac E-UBe
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
15" (38 cm) integrovaná dotyková obrazovka HD přizpůsobí cvičení každého uživatele jeho vstupním cílům a intuitivním programům Integrovaná konektivita iPod® s hudbou, videem a nabíjecí stanicí USB umožňuje uživatelům zobrazovat osobní obsah při nabíjení smartphonů Pedály se dvěma platformami s popruhy ve stylu inline bruslí poskytují uživateli možnost bezpečného držení nebo cvičení na plošině bez popruhů Dynamic Hear... (více v detailu)
Středočeský kraj
23 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Míčové, halové a letní sporty