Je nám líto, ale inzerát byl již smazán.

Podobné inzeráty

Pánské běžecké tenisky GEL-NIMBUS™ 25 vel. 44,5
Pánské běžecké tenisky GEL-NIMBUS™ 25 vel. 44,5
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Pánské běžecké tenisky GEL-NIMBUS™ 25 vám dodají pocit, že jste v oblacích. Tyto tréninkové tenisky jsou vyrobeny z materiálů, které vám při běhu zajistí pohodlí a bezpečí. Svršek je vyroben z měkkých materiálů, které pohodlně obepínají nohu a zajišťují prodyšnost a svěží pocit, zatímco konstrukce jazyka poskytuj... (více v detailu)
Přidáno včera
Hlavní město Praha
1 999
 Kč
Zavodní běžecká obiv Nike Vaporfly vel. 44,5
Zavodní běžecká obiv Nike Vaporfly vel. 44,5
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Závodní běžecká obuv Nike Vaporfly ZoomX Next% ti lehoučkým a ještě rychlejším provedením nachystá cestu k rekordním výsledkům. Vylepšené tlumení pod chodidlem a snížení hmotnosti přináší nevídanou návratnost energie a pohodlí. Materiál VaporWeave v přední části je vyrobený z funkční tkané síťoviny, která je lehká a prodyšná a zároveň pevně a pohodlně sedí. Vylepšený systém šněrování upevněný do lehkých postranních lišt, takže není potřeba pásky přes nárt. Mohli jsme tak snížit hmotnost boty a zmírnit tlak na horní část šlach. Pěna Nike ZoomX má z celé řady Nike Running nej... (více v detailu)
Před 3 dny
Hlavní město Praha
1 999
 Kč
Zátěžová vesta Heavy Weight 0,5-10 Kg SLEVA ČESKÝ VÝROBEK
Zátěžová vesta Heavy Weight 0,5-10 Kg SLEVA ČESKÝ VÝROBEK
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
AKCE SLEVA cca 20 % u 3800 na 3000 Kč. Naše zátěžová vesta má rovnoměrné rozložení zátěže a je ručně vyrobená v České republice z kvalitních evropských materiálů za účelem dosažení maximální odolnosti. Díky specifickému způsobu výroby je vesta co nejmenší a tím skvěle drží na těle i při běhu, ale i jinému kondičnímu cvičení. Používána nejlepšími sportovci: JÁGR, ČECH, VÉMOLA, PROCHÁZKA a další. Vysokou přilnavost a přizpůsobivost tělu zabezpečují dva pásy s širokým suchým zipem..Rozměr a velikost vesty je univerzální a vhodná pro všechny typy postav. Zátěžová vesta je určena pro zvýšení efektivity při jakémkoli sportu, tréninku a pohybové aktivitě. Během několika let prošla zátěžová vesta Heavy Weight mnoha změnami a inovacemi, na kterých se podíleli profesionální sportovci ze všech sportovních odvětví. V inovacích nadále pokračujeme a produkty stále zlepšujeme a zdokonalujeme. ... (více v detailu)
Před 3 dny
Hlavní město Praha
2 990
 Kč
AČR UBACS pouštní maskáč Nový vel. 170/92
AČR UBACS pouštní maskáč Nový vel. 170/92
Před 13 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím k prodeji nový UBACS, neboli Under Body Armour Combat Shirt v pouštním provedení, který je klíčovým prvkem výstroje české armády. Tato moderní a vysoce funkční uniforma poskytuje vojákům výjimečnou ochranu, pohodlí a výkon při plnění jejich povinností. Vytvořený s ohledem na požadavky moderního bojovníka, UBACS kombinuje inovativní materiály a design, což umožňuje vojákům pohyb bez omezení a zároveň udržuje... (více v detailu)
Před 13 dny
Olomoucký kraj
1 150
 Kč
Dámské elastické šortky Klimatex Amoa, vel. M
Dámské elastické šortky Klimatex Amoa, vel. M
Před 16 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Dámské elastické šortky Klimatex Amoa využijete na běh, jízdu na kolečkových bruslích i na procházku v horách. Jsou vyrobeny z prodyšného, rychleschnoucího materiálu, který je jemný k pokožce a efektivně odvádí pot od těla. Mají široký, neškrtící pas a ploché švy pro maximální pohodlí při nošení. V pase je tka... (více v detailu)
Před 16 dny
Zlínský kraj
180
 Kč
Další nabídky najdete zde: Fitness