Longboard Santa Cruz

Prodáno
Kraj Vysočina
Stav prkna je v nedotknutém stavu. Pořízen za účelem naučení triků s LB ale nakonec zůstávám u skateboardingu. Tvar desky: DT Bushingy-ložiska-kolečka-tru
Kraj Vysočina
2 800
 Kč

Podobné inzeráty

Longboard
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám svůj longboard Z-Flex Banana Train. Byla jsem na něm pouze 2x a už přes rok mi leží doma . Je v krásném stavu. Bez škrábanců a viditelného opotřebení. Preferuji osobní předání Frýdek-Místek, nebo Ostrava. Případně dle domluvy. Původní cena byla 6 000,- Nechám za 2,500,- Kontaktovat na čís... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 500
 Kč
Longboard
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám Long board nejetý ještě je na nem ochrana folie Longboard Street Surfing Freeride - Higher Faster 39" je drop-thru prkno se sníženým těžištěm. Má tak vysokou stabilitu a je méně točivé. Deska je vyrobena z 9 vrstev javoru, což zaručuje vysokou odolnost a robustnost. Tento longboard má zapuštěné trucky. Díky sníženému těžišti vyniká vysokou stabilitou ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
Skate cruiser Santa Cruz
Před 8 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám skate, cruiser značky Santa Cruz. Deska grip je zánovní.
Středočeský kraj
1 299
 Kč
Longboard DB Single Speed V2
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
3 roky starý, jetý, ale v perfektním stavu. Rozměry: délka 100 cm x šířka 24 cm. Konstrukce: 8 vrstvý javor/bambus s kontinuálním konkávním tvarem. Zakřivení: Micro Drop Double Kick. Medium Flex. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Skateboard SANTA CRUZ 75 x 18 cm
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pro děti… viditelně použitý, ale 100% funkční. Ještě ale nadělá spousty radostí! Prosím pouze SMS nebo e-mail. Děkuji
Moravskoslezský kraj
700
 Kč
Pennyboard; délka 57 cm,šířka 15 cm
Před 10 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Konstrukce desky tohoto pennyboardu je z PP a má pevný hliníkový truck, který zajišťuje maximální nosnost až do 100 kg. Vysoce kvalitní ložiska ABEC-7 zajistí přesnou jízdu a umožní větší rychlost. Neopomenutelnou výhodou tohoto pennyboardu je také jeho kompaktní rozměr, který je ideální na jízdu po městě, do práce nebo do školy. Prkno můžete kdykoliv pohodlně schovat do batohu neb... (více v detailu)
Jihočeský kraj
580
 Kč
Dívčí/dámské brusle inline
Před 11 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Značka rollerblade, velikost 38,5 Včetně chráničů kolen, loktů a zápěstí. Zánovní, jeté asi jen třikrát - dcera v ni... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
707
 Kč
D-Street - Cruiser Beetle 29" - longboard
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Longboard -Street Cruiser Beetle v klasické délce 29". Deska v klasickém tvaru odkazující na 70-80' léta s ručně kresleným designem britského umělce Polkip. Ve výborném stavu – minimálně používaný. Typ: cruising, carving, triky Rozměry: 75 cm x 21,3... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Santa Cruz Hightower LT C
Před 31 dny - CYKLOBAZAR
Prodám Santa Cruz Hightower LT C na 29” kolech. Vše původní, velmi málo ježděné kolo. Brzdy Code R, řazení G... (více v detailu)
89 000
 Kč
Carving longboard zn. Custom
Před 36 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím longboard za 2 000 Kč. Kvalitní a rychlý carving longboard od české značky Custom se vzorem malby Monster. Špičkové trucky od legendární značky Paris v hodnotě 1890 Kč. Originál kolečka 72mm, tvrdost 80a, velmi rychlé a přesné, vyrobeny v USA. Deska ve tvaru surf (pintail), univerzální do města, pro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Longboard Santa Cruz
Před 53 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Velmi dobrý stav
Olomoucký kraj
2 000
 Kč
Longboard DB Single Speed V2
Před 71 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
3 roky starý, jetý, ale v perfektním stavu. Rozměry: délka 100 cm x šířka 24 cm. Konstrukce: 8 vrstvý javor/bambus s kontinuálním konkávním tvarem. Zakřivení: Micro Drop Double Kick. Medi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 400
 Kč
Longboard Street surfing
Použité párkrát. Je ideální pro začínající jezdce. Kompaktní deska je velmi odolná 8vrstvá a doplněná grafikou ze série prken Artist Series. Díky obratným truckům je prkno neskutečně hravé a zábavné. Nastavitelné trucky si můžete nastavit podle stylu jízdy a vychutnat s... (více v detailu)
1 500
 Kč
Profi brusle Bauer Vapor Hyperlite SR (vel. 12 D) - ZÁNOVNÍ
Před 326 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
ŠPIČKOVÝ TOP MODEL BRUSLÍ BAUER ZA SUPER CENU !! BRUSLE BYLY HRANÉ JEN 3 TRÉNINKY A JSOU TÍM PÁDEM V ZÁNOVNÍM STAVU !! Za tuto velmi příznivou cenu budou ještě mnoho roků dobře sloužit na partičkové hokeje nebo noční ligy ! Doporučená maloobchodní cena těchto bruslí byla 24300,-Kč !! https://www.bauerhockey.cz/brusle-bauer-s21-ti-vapor-hyperlite-skate-sr-1059360 Velikost : 12 D ( UK 12,5 - EUR 48 ) Osobní odběr možný jen v Prostějově !! Na dobírku posílám s poštovným +190,-Kč. Při platbě předem na účet je poštovné pouze 100,-Kč !! TATO NABÍDKA PLATÍ DO ÚPLNÉHO SMAZÁNÍ INZERÁTU !! POPIS: Profesionální brusle Bauer S21 Ti Vapor Hyperlite Senior. - Brusle z modelové řady Vapor od Baueru jsou vlajkovou lodí. Snoubí v sobě nejmodernější materiály, působivý design s praktickým využitím a maximální kvalitu, kterou pocítíte už po prvním nazutí bruslí. Brusle Vapor jsou speciálně navržené pro hbité hráče s rychlou akcelerací. - Jako ryba ve vodě se v nich budou cí... (více v detailu)
Olomoucký kraj
10 900
 Kč
Další nabídky najdete zde: Míčové, halové a letní sporty